Knap je keuken op!

Vervang je apparatuur

De inbouwapparatuur of accessoires vervangen

Heeft de koelkast het begeven? Droogt de vaatwasser niet goed meer? Of is je apparatuur gewoon toe aan modernisering? Wij zijn in staat elk apparaat snel voor je te vervangen. En dat altijd voor gegarandeerd de beste prijs! Kom kijken in één van onze winkels naar alle mogelijkheden.

Vervang je inbouwapparatuur

Bel één van onze winkels voor meer informatie

Of stuur ons een mail: advies@i-kook.nl

Vervang je keukendeurtjes Keukendeurtjes vervangen

De keukendeurtjes vervangen

Is de keuken uit technisch oogpunt nog prima maar zijn de keukendeurtjes beschadigd of versleten? Of ben je het uiterlijk van de keuken zat? Door het vervangen van de keukendeurtjes geef je de keuken weer een hele frisse en eigentijdse uitstraling.

 

Laden of scharnieren vervangenDe laden en/of scharnieren vervangen

Is het uiterlijk van de keuken nog helemaal naar je zin, maar hangen de keukendeurtjes scheef, sluiten lades niet meer goed en kunnen deze niet meer beter gesteld worden? Dan is het vervangen van de ladensystemen en/of scharnieren een goede optie.

 

Greepjes vervangenDe greepjes vervangen

Een greepje kan heel bepalend zijn voor de totale uitstraling van de keuken. Met het vervangen van de greepjes creëer je op een relatief simpele manier een nieuw uiterlijk.

 

Bel één van onze winkels voor meer informatie

Of stuur ons een mail: advies@i-kook.nl

Vervang je werkblad

Keukenwerkblad vervangenHet werkblad vervangen

Is het huidige werkblad versleten? Heb je nu een kunststof werkblad en wil je een luxer materiaal (bijv. graniet of keramiek)? Ook het vervangen van het werkblad (en/of rugwanden) kan je keuken net dat beetje extra geven.

 

Bel één van onze winkels voor meer informatie

Of stuur ons een mail: advies@i-kook.nl