Afspraak aanvragen

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keukenwinkel Rotterdam

De keukenwinkel voor Rotterdam en omstreken

Ben jij woonachtig in Rotterdam en ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Dan raden we je aan om een keer een kijkje te komen nemen bij I-KOOK. Je vindt onze winkel ook bij jou in de regio, waar we meerdere filialen voor je klaar hebben staan. Hier staat ook onze keukencoach voor je klaar. Dit is een expert op het gebied van keukens, die graag samen met jou gaat bekijken wat je allemaal in je keuken wil hebben staan. Aan de hand van jouw wensen maken we dan een plan, dat we weer samen in gaan vullen. Zo heb jij straks de mooiste keuken van Rotterdam in je huis staan!

Keukenwinkels in Rotterdam bezoeken

Als jij keukenwinkels in Rotterdam en omstreken gaat bezoeken, zorg er dan voor dat je zeker ook bij I-KOOK binnenloopt. We hebben meerdere winkels in jouw regio, waar je eenvoudig de mooiste keukens tegenkomt die er te vinden zijn. Alle keukens die wij verkopen zijn topkeukens uit Duitsland, gemaakt door vakmensen met verstand van zaken. Je kunt bij ons een volledige keuken in een keer kopen, of er zelf een samen stellen met de verschillende onderdelen die er te vinden zijn. Je kunt er ook voor kiezen om alleen bepaalde onderdelen te kopen om daar je bestaande keuken mee aan te vullen. Alles wat jij zoekt is bij ons te vinden.

Kom eens langs bij onze keukenwinkel voor Rotterdam

Het is belangrijk om een keuken te kopen die helemaal aansluit op je wensen. Jouw persoonlijke keukencoach staat klaar om jou hier aan te helpen. Onze coaches richten zich helemaal op jouw wensen en zijn ook nog beschikbaar als je vragen hebt nadat de keuken is afgeleverd. We scholen onze coaches elk jaar bij, zodat ze helemaal op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op keukengebied. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gewoon even contact met ons op of loop een keer binnen in een van onze filialen.

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9

Haefkens

9
Beuningen

De keuken is mooi maar de prijs viel tegen temeer er in de advertentie al keukens compleet waren voor 1400 Euro en dan is mijn…

Rolf

10
Breda

De service is subliem. De keukencoach luistert naar de wensen in plaats van wensen op te dringen. Erg tevreden tot nu toe!

H.B.J. Gerritsen van der Hoop

10
Nieuwegein

Niet opdringerig, goed advies, duidelijke offerte

R. Hoekman

8
Zevenbergen

Prettig en klantvriendelijk geholpen door een deskundige keukencoach

Gerritse

8
Veenendaal

In het voortraject als heel prettig ervaren. Nu de realisatie

Roetman

9
Harderwijk

Ik werd heel fijn geholpen. Dat wekte vertrouwen.

Jan

10
Alteveer

Klantvriendelijk, eerlijk, en er wordt met je meegedacht. De prijzen zijn goed, en duidelijke afspraken

M. Tan

10
Den Haag

De coach was een topper gelijk goed gevoel erbij, wij hadden de keuken al gekocht voordat wij het hadden samengesteld,

R. Henzen

10
Amerongen

Een openbaring in vergelijking met veel andere keukenwinkels!