Afspraak aanvragen

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keuken Helmond

Op zoek naar een keuken in Helmond?

Ben jij op zoek naar je droomkeuken? Een keuken die helemaal is afgestemd op jouw wensen en die alle elementen bevat die jij bij een keuken vindt horen? Dan ben je bij I-KOOK aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk de mooiste keukens die er te krijgen zijn, tegen scherpe prijzen. Of je nu een budget van 1.500 euro of 30.000 euro beschikbaar hebt, wij gaan er samen met jou voor zorgen dat jij de ideale keuken in je huis krijgt staan. Bij I-KOOK werken we met keukencoaches, experts op het gebied van keukens die als doel hebben om jouw wensen zo goed mogelijk uit te laten komen.

Wat voor keuken zoek je?

Bij I-KOOK heb je een grote diversiteit aan mogelijkheden als het aankomt op keukens en de onderdelen die hierbij horen. We raden je dan ook aan om gewoon een kijkje bij ons te komen nemen als je de perfecte keuken voor in je huis zoekt. Ben je op zoek naar een keuken die je sec voor koken wilt gebruiken? Of heb je droom voor een echte leefkeuken waar een groot deel van je dagelijks leven zich af gaat spelen? Kookeiland? Grote koelkast? Het maakt niet uit wat voor wensen je hebt. Wij zorgen dat ze voor je uit gaan komen! Kom bij ons langs en straks staat jouw droomkeuken in Helmond te pronken!

De mooiste keukens voor Helmond

I-KOOK heeft meerdere filialen door heel Nederland. Als jij een keuken in Helmond zoekt, dan kom je gewoon eens langs bij ons filiaal in Eindhoven. Hier gaat jouw eigen keukencoach ervoor zorgen dat je een prachtige keuken gaat vinden. Onze coaches zijn er voor jou, het gaat hen er niet om zoveel mogelijk aan je te verdienen. Ze willen alleen maar dat jij straks de mooiste keuken hebt die je maar kunt wensen.

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9

Haefkens

9
Beuningen

De keuken is mooi maar de prijs viel tegen temeer er in de advertentie al keukens compleet waren voor 1400 Euro en dan is mijn…

Rolf

10
Breda

De service is subliem. De keukencoach luistert naar de wensen in plaats van wensen op te dringen. Erg tevreden tot nu toe!

H.B.J. Gerritsen van der Hoop

10
Nieuwegein

Niet opdringerig, goed advies, duidelijke offerte

R. Hoekman

8
Zevenbergen

Prettig en klantvriendelijk geholpen door een deskundige keukencoach

Gerritse

8
Veenendaal

In het voortraject als heel prettig ervaren. Nu de realisatie

Roetman

9
Harderwijk

Ik werd heel fijn geholpen. Dat wekte vertrouwen.

Jan

10
Alteveer

Klantvriendelijk, eerlijk, en er wordt met je meegedacht. De prijzen zijn goed, en duidelijke afspraken

M. Tan

10
Den Haag

De coach was een topper gelijk goed gevoel erbij, wij hadden de keuken al gekocht voordat wij het hadden samengesteld,

R. Henzen

10
Amerongen

Een openbaring in vergelijking met veel andere keukenwinkels!