ISPA Vastgoed – Almere

6 projecten met I-KOOK
3 min leestijd
Patrick op den Akker

Directeur ISPA vastgoed

https://ispavastgoed.nl/
logo

ISPA Vastgoed is een onafhankelijke en creatieve vastgoedorganisatie die voor eigen risico en in samenwerking met gemeenten en marktpartijen innovatieve woningbouw projecten ontwikkelt en realiseert. ISPA Vastgoed is in enkele jaren uitgegroeid tot een vooraanstaande projectontwikkelaar die grootschalige nieuwbouwprojecten ontwikkelt vanuit maatschappelijk besef en woonruimte bereikbaar maakt voor een brede doelgroep. Doorlopend worden nieuwe woningbouw projecten geïnitieerd en worden waardevolle woonomgevingen gecreëerd.

Wat doet ISPA Vastgoed?

ISPA Vastgoed ontwikkelt woningbouwprojecten in Flevoland. Onze klanten zijn particulieren die onze nieuwbouwwoningen kopen. Ons kantoor zit in Almere.

Hoe is de samenwerking met I-KOOK ontstaan?

Voor ons eerste project, inmiddels vijf jaar geleden, waren we op zoek naar een leverancier. We hadden daarbij een aantal eisen. We wilden dat deze partij lokaal zou zijn, dus uit dezelfde regio als onze projecten, die we voornamelijk in Flevoland uitvoeren. Omdat we veel starterswoningen verkopen, wilden we bovendien een laagdrempelige partner. Dat wil zeggen: lage instap qua prijsklasse, maar met een goede kwaliteit en een brede keus.

We hebben verschillende leveranciers overwogen. Voor onze doelgroep moet het ook laagdrempelig zijn. Wanneer zij binnen komen, moeten zij het gevoel hebben dat ze rustig kunnen rond kijken en ze niks wordt opgedrongen. Bij I-KOOK staan ze je niet met stropdas op te wachten en zijn ze niet opdringerig. Dat gaf voor ons de doorslag. En wat voor mij persoonlijk belangrijk is: betrouwbaarheid. Ik moet zeker weten dat de keukens geleverd worden op het juiste moment en op de juiste manier. Die ervaring doe je natuurlijk pas op nadat je samen een project hebt gedaan.

Hoe ziet jullie samenwerking eruit?

Klanten kunnen bij ons een compleet pakket afnemen, waar ook een keuken bij hoort. Bij starterswoningen, vaak appartementen, kiest zo’n 70% voor een compleet pakket. De keuken wordt in samenwerking met I-KOOK ontworpen. Henry Hoen, keukencoach bij I-KOOK, is al vanaf het begin ons contactpersoon. De kopers gaan naar de showroom, waar ze hun persoonlijke wensen bespreken met Henry. We hebben ook een standaard sjabloon, bijvoorbeeld een recht blok, maar als de klant een eiland wil, kan dat ook. Soms zit daar een meerprijs aan vast, maar dat is altijd heel transparant.

Henry stemt verder met de bouwer de leidingschema’s af en bestelt de keukens. Wij geven aan wanneer de oplevering is en hij zorgt dat de keukens op tijd geleverd worden. Na de oplevering zijn er altijd wat puntjes die niet goed zijn en die worden dan direct opgelost. Zo hebben we inmiddels een samenwerking die ons bekend is en vlekkeloos loopt.

Zijn jullie tevreden?

Henry en zijn team kunnen snel schakelen. Soms speel je met problemen en moeten er dingen opgelost worden. Dan heb je een hotline. Dat gaat allemaal goed. Henry is heel praktisch en goed georganiseerd. Onze samenwerking is inmiddels een geolied proces.

Als alles gaat zoals je van tevoren had bedacht, hoef je ook niet in te grijpen. Het gaat juist om de momenten dat er iets mis gaat. Over de oplevering is er heus wel eens een klacht, maar dat wordt altijd opgelost en de klant blijft altijd met een tevreden gevoel met de keuken achter. Ik heb nooit ontevreden eindklanten gehad.

Vragen of ook eens kennis maken?

De directie helpt je verder om de logische contacten te leggen.
Neem rechtstreeks contact op met:

Roel Oostra

namens de directie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.