Klantervaringen I-KOOK Etten-Leur

Bedrijventerrein Vosdonk
Lokkerdreef 33
4879 ND Etten-Leur

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 69 ervaringen
  • 14 ervaringen
  • 4 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Nina de Jong
26-01-2024

“We zijn heel tevreden met het resultaat”

Deze week is onze keuken geplaatst. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Lindy heeft ons geholpen en geadviseerd van het begin tot het einde na volle tevredenheid. Alle afspraken zijn nagekomen. De planning was helder en duidelijk.
Kortom wat ons betreft krijg I-KOOK in Etten leur een dikke 10.

 

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de nieuwe keuken. We wensen je veel plezier en kom vooral terug wanneer je vragen hebt!

Carl
Etten-Leur
18-01-2024

“Fantastisch geholpen!”

We zijn fantastisch geholpen door Mike. Hij heeft ons goed begeleid en alle vragen duidelijk beantwoord. We hebben de keuken helemaal naar wens ontworpen. We kijken er naar uit dat de keuken geïnstalleerd wordt.

Dankjewel voor de positieve woorden over de aankoop van jullie keuken. Het is fijn om te horen dat ik jullie goed heb begeleid en dat de keuken helemaal naar jullie wens is! Ik kijk ook erg uit naar het eindresultaat!

N. van de Wouw
Etten-Leur
28-08-2023

“Mijn keuken is helemaal naar wens.”

Ik wil graag even een groot compliment maken en dan in het bijzonder naar Lindy van de vestiging in Etten-Leur. Ik ben heel erg fijn en duidelijk door haar geholpen en heeft mij, ondanks mijn vele vragen, altijd netjes te woord gestaan en mijn keuken is helemaal naar wens en af. Dank je wel!

Fijn om te horen dat je een positieve ervaring bij mij hebt gehad. Ik heb je heel graag geholpen bij het ontwerpen van de keuken. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, weet je me te vinden!

Frans Szablewski en Godelieve Paasschens
Breda
10-08-2023

“Tijdens het hele proces één vaste contactpersoon.”

Wij kijken tevreden terug op het proces van aankoop tot plaatsing van onze nieuwe keuken bij en door I-KOOK in Etten-Leur. Het was erg fijn dat we tijdens het hele proces terug konden vallen op één vaste contactpersoon. Lindy heeft ons erg prettig, klantvriendelijk en met verstand van zaken geholpen. Tijdens de aankoop heeft ze ons vooral erg geholpen met het goed indelen van de verschillende kastjes en apparatuur. Daarbij meegedacht en van advies voorzien.

 

Frans en Godelieve, bedankt voor de leuke gesprekken die we hebben gehad. Ik ben blij dat jullie de aankoop van jullie nieuwe keuken zo positief hebben ervaren. Ik wens jullie veel kookplezier!

Addy van der Molen
28-07-2022

“Alles compleet en perfect.”

Heel erg blij met onze keuken. In de showroom werden we al zeer goed geadviseerd door Arif Yusupov. Geen opdringerige verkooppraatjes. Het plaatsen ging ook heel goed. Alles gelukkig compleet en perfect geplaatst. Ik kan iedereen I-KOOK aanraden!

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie review, fijn dat alles naar wens is verlopen! Het eindresultaat is werkelijk prachtig, geniet ervan.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Patricia
Etten-Leur
07-07-2022

“Het resultaat mag er zijn.”

Vorig jaar keuken gekocht bij I-KOOK in Etten-Leur. Tot op de dag van vandaag nog steeds erg blij met de keuken. Zijn erg goed geholpen door onze keukencoach. Samen de keuken ontworpen en het resultaat mag er zijn.

Bron: Qasa

Fijn dat we jullie zo goed hebben mogen begeleiden. De keuken ziet er schitterend uit, heel sfeervol. Veel plezier en mooie momenten toegewenst!

Christel
Rucphen
26-05-2022

“Goede communicatie.”

Persoonlijk en goed passend advies gehad op mijn situatie, daarnaast werd er durende het gehele traject goed gecommuniceerd. Charlotte dacht actief mee en kwam met goede ideeën voor mijn nieuwe keuken.

Leuk dat ik je heb mogen helpen bij de realisatie van je nieuwe keuken. Samen zijn we tot een prachtig eindresultaat gekomen, waar je nog lang plezier van zult hebben. Geniet ervan!

Familie Stalle
23-05-2022

“Goed geregeld.”

Top dat we lokaal hebben gekocht en met name de nazorg was heel goed geregeld!

Dank voor het toesturen van de review en de foto's, het resultaat is prachtig! We wensen jullie veel gezelligheid en vreugde toe in de nieuwe keuken!

Peter Schoor
Etten-Leur
12-05-2022

“Open communicatie.”

Uitstekend geholpen bij het vinden van een nieuwe keuken. Er werd open gecommuniceerd over de prijs en bij obstakels (zoals leidingwerk verplaatsen) snel een oplossing gevonden. Je hoeft hier ook niet over de prijs te onderhandelen (In de bijgevoegde foto is de keuken 90% klaar).

Bron: Qasa

Bedankt voor de mooie review. Samen hebben we een prachtig eindresultaat behaald, waar we zeker trots op mogen zijn. Bij deze wens ik jullie veel kookplezier toe.

Lieke
Roosendaal
31-03-2022

“Klantvriendelijk en meedenkend.”

Ik ben heel erg tevreden! Vooral over de service, de klantvriendelijkheid, het geduld en het meedenken van Charlotte! Mede dankzij haar advies heb ik nu een prachtige keuken! Ook complimenten voor Freek met wie ik later in het proces nog wat dingen moest afstemmen.

Bedankt voor je complimenten Lieke, fijn dat je zo blij bent met je nieuwe keuken! Het resultaat is zeker prachtig geworden, daar mogen we zeker trots op zijn... ? Ik wens je superveel kookplezier toe!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.