Daelmans Vastgoed – Maastricht

Diverse projecten
3 min leestijd
Hans Mantelaers

Coördinator VVE beheer en technisch beheer

https://www.daelmans.nl/

Wat doet Daelmans Vastgoed precies?

Familiebedrijf Daelmans Vastgoed is een redelijk grote particuliere belegger in onroerend goed en bestaat sinds 1982. We hebben koop- en huurwoningen, maar ook winkels en kantoren door het hele land. Zelf ben ik verantwoordelijk voor het beheer van de Verenigingen van Eigenaren en het technisch beheer. Ik houd me bezig met de wat grotere verbouwingen.

Hoe ver gaat de samenwerking met I-KOOK terug?

De samenwerking gaat al heel lang terug, zo’n tien jaar. Een relatie van meneer Daelmans, de grondlegger van dit bedrijf, heeft hem eens getipt en gezegd: ‘Als je keukens nodig hebt, moet je eens met Roger Bor van I-KOOK aan de gang gaan, dat is een goede jongen en daar kun je goed zaken mee doen.’ Zo is dat ontstaan. I-KOOK heeft de eerste keukens geleverd bij nieuwbouwwoningen die wij in Helden hebben laten realiseren. Dat was het eerste project.

Is I-KOOK jullie enige leverancier?

Als het om meerdere keukens binnen een project gaat, vragen we normaal gesproken altijd I-KOOK. Maar het hangt wel eens van het type project af. Soms vragen we meerdere offertes aan. Daarbij gaat het natuurlijk om de prijs, maar ook om andere aspecten. Zoals met wie kunnen we het makkelijkste plannen. En we zoeken ook een stukje flexibiliteit. Al die dingen tellen mee. We werken bijvoorbeeld samen met een ander bedrijf dat af en toe een keuken plaatst als we een appartementje bouwen. Die firma laten we tijdens de verbouwing dan ook allemaal andere dingen regelen, zoals gas, water, licht en andere aansluitingen. I-KOOK doet uiteraard alleen keukens.

Wat onderscheidt I-KOOK dan van anderen?

Het unieke van I-KOOK is de benadering door de mensen. Een beetje ‘wij Limburgers onder elkaar’. Ze zijn altijd heel laagdrempelig en makkelijk benaderbaar, je kunt altijd binnenlopen en er is nooit wat teveel of te lastig. Ze denken mee. Ze zijn ook bereid om al verder mee te denken voordat ze zeker weten of de order daadwerkelijk naar ze toekomt. Het is gewoon heel prettig om met die mensen aan tafel te zitten, maar we werken dan ook niet voor niks al zo lang samen. We kunnen altijd een beroep op ze doen. Ook als er achteraf eens wat is, wordt dat altijd op een prima manier afgehandeld. Dat is heel belangrijk.

Vragen of ook eens kennis maken?

De directie helpt je verder om de logische contacten te leggen.
Neem rechtstreeks contact op met:

Roel Oostra

namens de directie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.