"Het eindresultaat is nog beter dan het 3D-ontwerp, echt prachtig."

Sander
Rotterdam
19-06-2020

Het eindresultaat is nog beter dan het 3D-ontwerp, echt prachtig.”

Voordat ik I-KOOK had bezocht, ben ik naar de concurrent geweest. Helaas was het daar een agressieve verkoopshow met belachelijke prijzen. Gelukkig las ik op Google goede reviews over I-KOOK en ben ik daar meteen langsgegaan.

Ik ben daar goed ontvangen door Marijn Schram een geduldige, adviserende en duidelijke keukencoach. Samen hebben wij een 3D-ontwerp gemaakt, die voldeed aan mijn wensen.

De keuken is gemonteerd door Mels de Fonkert.  Een nauwkeurige monteur die alles netjes monteert en opruimt! Hij deed er alles aan om kwaliteit te leveren.

Wij kregen een adres om het meerwerk te laten doen, echter was dit in mijn geval vrij prijzig, mogelijk dat het raadzaam is meerdere partijen te vergelijken.

Het eindresultaat is nog beter dan het 3D-ontwerp, echt prachtig. Wel vind ik het jammer dat de ventilatieroosters van plastic zijn, metaal had mooier geweest , verder ben ik supertevreden, bedankt I-KOOK!

 

 

Dankjewel Sander voor je mooie review. Fijn dat we er samen voor hebben gezorgd dat de keuken geheel naar je wens is ! Ik wens je komende jaren erg veel plezier met de mooie ‘Noorseiken’ keuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.