"Enorm blij met het eindresultaat."

Pauline van Dulken
Rotterdam
28-12-2022

“Enorm blij met het eindresultaat.”

Anderhalf jaar geleden heb ik samen met Jessica gepuzzeld om een zo mooi en praktisch mogelijk open keuken samen te stellen. Zo leek het mij prettig om het naar het plafond toe dicht te maken zodat het als 1 geheel zou overkomen en ik niet steeds met stof boven op de kastjes bezig hoef te zijn. Ik ben enorm blij met het eindresultaat. Ook wilde ik graag een zwarte keuken, maar dan wel dat je niet steeds met vingerafdrukken en vlekken te maken had. Ook dat is super goed gelukt! Er is wel bewust voor het eikenblad gekozen als contrast.

T.o.v. ons vorig huis moesten we best inleveren qua ruimte in de woonkamer. Zo was de keuze ontstaan voor een combi magnetron over en een kleinere koelkast met een klein vriesvakje. De jumbo zit direct onder ons appartement complex, dus zo hadden we samen op in dat opzicht bekeken wat handig en slim zou zijn.

Kortom, mijn man en ik zijn enorm blij met deze keuken en het advies van Jessica om tot een praktische en fijne keuken te komen die qua smaak helemaal in ons interieur past!

Bedankt voor jullie mooie review, fijn dat ik jullie zo goed heb mogen begeleiden. Ik wens jullie veel kook-en woonplezier in jullie nieuwe huis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.