"Ik zeg twijfel niet en als je veel keukenzaken hebt bezocht, voordat je hem ergens anders koop, gewoon even bij I-KOOK binnenlopen."

M. van de Velde
Rucphen
02-04-2019

“Ik zeg twijfel niet en als je veel keukenzaken hebt bezocht, voordat je hem ergens anders koop, gewoon even bij I-KOOK binnenlopen.”

Wij zochten een keuken voor ons nieuw te betrekken huis (bouwjaar 1935). Overal geweest! Na het eind van een 2 jarige verbouwing is het budget dat rest altijd te weinig. Verbouwen is duur! Onze keuze was eigenlijk gevallen op een keuken van Ikea. Ik was al een paar keer onderweg naar huis langs I-kook gereden. Wij zijn toch meer eens naar binnen gewandeld na een gemaakte afspraak, en daar kwam Freek. Hij had een mooi verhaal over een keuken kopen zonder druk en eerlijke prijzen.

Nou, ik moet zeggen hij heeft er niet 1 woord van gelogen.
Bij Ikea krijg je veel pakketten die je zelf nog in elkaar moet zetten! Daar gaat een berg werk in zitten. De keuze van frontjes is beperkt en de maatvoering soms bizar. Wij hebben de keuken helemaal zelf geplaatst. Bij het schrijven van deze review is hij nog niet helemaal af maar wij genieten zo van onze mooie keuken!

Na een gesprek met Freek, die trouwens nog een paar hele leuke ideeën en tips had, hebben wij besloten de keuken te kopen bij I-Kook.
Hij werd kort na de handtekening zetten al thuis afgeleverd! Niks geen half jaar wachten! Gewoon met 6 weken geleverd en in de keukenruimte gezet!

Alles keurig verpakt en het belangrijkste….
Pootjes er onder en stellen maar die keuken. Niets in elkaar zetten zoals bij Ikea! En dat voor maar ietsje meer geld! Fronten en corpus helemaal in de kleuren die wij graag wilde hebben en niet zo standaard als een Ikea keuken.
Er was zoveel keuze dat wij moeilijk de keuze konden maken….
Maar daar was Freek om ook hier, via geduldig panelen bij elkaar houden, te helpen bij onze keuze. Geen haast! Geen druk! Gewoon heerlijk geholpen.

Wij hebben niet gelijk getekend voor de order. Eerst er thuis eens rustig over na gaan denken. Ga maar eens een keuken kopen bij een andere formule! Dan kom je het pand niet uit voordat je getekend hebt. Hier niet! Na een week had ik verwacht dat ik wel gebeld zou worden met: ‘wilt u de keuken nog hebben?’ Maar niets van dat. Zoals bij de eerste ontmoeting beloofd ‘nul’ druk ervaren. Natuurlijk willen ze bij I-kook ook keukens verkopen maar niet kosten wat het kost. En dat is een verademing…..

Als je zelf de keuken plaatst dan kan ik zeggen: Weer geweldig!
Ieder schroefje, pluggen,hoekjes, boutjes of moertjes, alles zit netjes in een gesealde lange plastic zak. Perfect netjes geordend! Alles apart. En je hebt werkelijk niets anders nodig als de spullen die er bij geleverd worden.

Ik heb best wat ervaring met keukens. Dus ik meen dat ik ook over de kwaliteit van afwerking wel een mening kan geven….
Het fineer is van dikke kwaliteit, de kopse kanten zijn perfect afgewerkt. Nergens geen lijmresten! gewoon topkwaliteit voor een eerlijke prijs!

Het lijkt wel een reclame voor I-Kook….
Maar serieus! Wij zijn zo tevreden over wat er geleverd is, dat ik niet anders kan dan reclame maken. Mocht je nog twijfelen…. loop eens binnen bij I-kook en je weet precies wat ik bedoel.

En mocht je een keer het Filiaal in Etten-Leur bezoeken vraag dan ook eens naar Freek. Deze man heeft verstand van keukens en is leuk in de omgang. Zijn collega’s waren ook allemaal aardig hoor maar gaandeweg zo’n aankoop van een keuken krijg je toch een klik met zo’n verkoper.

Conclusie: I-Kook is een Top formule met keukens voor ieder budget en dan ook nog eens kwaliteit. Ik zeg twijfel niet en als je veel keukenzaken hebt bezocht, voordat je hem ergens anders koop, gewoon even bij I-Kook binnenlopen. Ik weet zeker dat je verrast zult zijn.

Succes!

Keuken gekocht bij: i-kook Etten-Leur.
Adviseur: Freek de Koning.
Prijs: uitstekend.
Resultaat : Geweldig!!!

Jeetje wat een positief verhaal, dank jullie wel! Het is fantastisch geworden en het geeft me echt voldoening om de reactie te lezen, daar doen we het voor. Ook geweldig om voor jullie zoon een keuken te mogen leveren voor zijn eerste woning! Als die klaar is komen we kijken! Geniet ervan en zegt het voort!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.