"Onze vorige keuken hadden we 5 jaar, deze zal zeker de 10 halen."

Kevin de Jong
30-06-2022

“Onze vorige keuken hadden we 5 jaar, deze zal zeker de 10 halen.”

Keuken besteld bij I-KOOK, daar samen met de verkoper Wesley al onze wensen besproken en daar zijn wij heel goed mee geholpen. Elders kregen we het niet zo goed voor elkaar als hier. De keuken was op redelijke tijd geleverd en gelukkig was het apparatuur ook redelijk snel leverbaar. +- 10 weken voor het totaal plaatje.

De service is ook opmerkelijk snel, ik had besloten toch een Quooker kraan te willen hebben, een die kan uitschuiven en dat was snel en gemakkelijk geregeld. Kleine schades die waren aangetroffen werden direct in behandeling genomen en voor je opgelost. Team installatie werkt snel en denk met je mee, zo hebben we achteraf omdat er wat onderdelen ontbraken nog mooie verlichting in de handgrepen gekregen.

Het resultaat is dan ook iets waar we echt heel blij mee zijn. Onze vorige keuken hebben we 5 jaar mee gedaan maar deze zal zeker de 10 halen!

Bron: Qasa

Bedankt voor de mooie review. De foto's spreken voor zich... een prachtig resultaat! Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden, samen hebben we een keuken geheel naar wens gerealiseerd. Daar mogen we zeker trots op zijn. Superveel kookplezier toegewenst!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.