" Er werd binnen ons budget gedacht en er werd niet gepusht."

Familie van der Torren
Roosendaal
23-06-2020

” Er werd binnen ons budget gedacht en er werd niet gepusht.”

Wij wilden onze keuken behoorlijk veranderen. Van een L-keuken naar een U-keuken, hiervoor diende ook een kozijn vervangen en een muurtje gezet te worden. Daarnaast wilden we ook geen bovenkastjes meer.

Via familie kwamen we bij I-KOOK Etten-Leur terecht waar we een afspraak hadden met Stijn. Stijn moest met flink wat van onze wensen aan de slag. Hij nam ons vriendelijk en geduldig mee in de mogelijkheden die hij voor ons zag. Hij liet ons ook zien waarom hij dacht dat bepaalde wensen niet zouden passen in onze nieuwe keuken. Er werd binnen ons budget gedacht en er werd niet gepusht.

Uiteindelijk zijn we met een mooi ontwerp weggegaan en hebben we dit in een 2e afspraak verder uitgewerkt. De keuken is uiteindelijk geplaatst in 1 dag door 2 mannen die erg netjes werkten en ook op de dag keurig overlegden als zij twijfelden over hoe iets af te werken. Wij zijn erg tevreden over het doorlopen traject met I-KOOK.

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Wat een prachtige keuken, ik wens jullie heel veel kookplezier toe!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.