"Een dikke tien en zeer aan te bevelen."

Familie Amkreutz
Heerlen
17-03-2017

“Een dikke tien en zeer aan te bevelen.”

I-KOOK, de omweg waard.
Op zoek naar een keuken voor ons nieuwe appartement hadden we een lijstje gemaakt met een aantal keukenzaken. Op aanraden van vrienden hadden we ook I-Kook toegevoegd, hoewel dat iets verder weg was.
We bezochten I-Kook als derde zaak en we zijn daarna niet meer naar andere zaken gegaan. We vonden exact wat we wilden op basis van onze lijst met wensen en werden daarbij uiterst deskundig geholpen, zodat we een aantal knelpunten goed opgelost zagen en daarnaast een aantal adviezen kregen die nu achteraf van grote waarde blijken te zijn.

De prijs ? Die viel ons alleszins mee, we kwamen met ons budget mooi uit. Bij vragen tussen de aankoop en de montage werden we zeer vriendelijk en duidelijk geholpen. Ook het exacte inmeten, tot twee keer toe, vanwege veranderingen in onze renovatieplannen, en de montage werden uiterst deskundig uitgevoerd.
We zijn kortom uiterst tevreden met onze nieuwe keuken en willen Roger bedanken voor de manier waarop I-Kook gewerkt heeft. Een dikke tien en zeer aan te bevelen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.