"Na veel andere keukenzaken te hebben bezocht, adviseer ik heel keukenkopend Nederland: ga niet elders meer kijken, ga naar I-KOOK voor je keuken."

De heer Koch
Den Haag
02-07-2019

“Na veel andere keukenzaken te hebben bezocht, adviseer ik heel keukenkopend Nederland: ga niet elders meer kijken, ga naar I-KOOK voor je keuken.”

Op basis van goede reviews zijn we terechtgekomen bij I-KOOK in Capelle. Via de website van I-KOOK heb ik een afspraak gepland. Ze hebben mij in Cappelle goed geadviseerd en een zeer mooi ontwerp gemaakt, dat volledig naar mijn wensen was. De opstelling was in 1 keer perfect voor wat ik in gedachte had. Mijn keukencoach adviseerde de speciale kookplaat met afzuiging, en dat was helemaal top. Belangrijk vind ik dat er geen gebruik wordt gemaakt van gepushte verkoop, en dat heb ik van begin tot eind niet gevoeld of gehoord. Na afloop kreeg ik keurig de tekeningen en offerte mee, om daar thuis rustig op mijn eigen gemak nog eens naar te kijken. Direct de week daarop heb ik besloten om de keuken af te nemen.

Het inmeten van de keukenruimte ging spoedig. Na het inmeten nog met de keukencoach de keuken samen bestelklaar gemaakt. De levering ging prima en de montage verliep heel soepel en vakkundig.

Na veel andere keukenzaken te hebben bezocht, adviseer ik heel keukenkopend Nederland: ga niet elders meer kijken, ga naar I-KOOK voor je keuken.

Wat super om zo'n reactie te lezen! De keuken is ook heel mooi geworden, geniet ervan!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.