Afspraak aanvragen

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keukenwinkel Utrecht

De beste keukenwinkel van Utrecht

Ben jij op zoek naar een keukenwinkel in Utrecht? Bij I-KOOK hebben we de mooiste keukens voor de beste prijzen voor je klaarstaan! Wij hebben een heel ruim assortiment keukens voor je in onze winkel klaarstaan, die we tegen de scherpste prijzen aanbieden. In ons assortiment verkopen we een ruim assortiment van de beste merken. De keukens die wij verkopen zijn complete Duitse kwaliteitskeukens, bij ons altijd uit voorraad leverbaar. Ben jij op zoek naar een echte droomkeuken? Kom hiervoor gewoon eens bij ons kijken. We hebben een keukencoach die je in een handomdraai aan de keuken helpt waar jij altijd al van hebt gedroomd.

Het ruime aanbod van onze keukenwinkel bij Utrecht

Bij I-KOOK werken we anders dan bij andere keukenspecialisten. Je hebt bij ons niet te maken met een verkoper en een ontwerper voor je keuken zoals bij andere winkels. Wij werken met onze speciale keukencoaches. Maak hiervoor afspraak met ons in het filiaal bij jou om de hoek, maar je kunt ook vrijblijvend een keer bij ons langskomen. De coach in onze keukenwinkel bij Utrecht gaat dan met jou om tafel zitten, zodat hij of zij al je dromen met je door kan nemen. Je hebt ook nog de keuze om je keuken door ons te laten monteren, maar je kunt deze natuurlijk ook zelf monteren als je een beetje handig bent. We geven je dan duidelijke instructies mee.

Op bezoek bij keukenwinkels in Utrecht en omstreken?

Kom gewoon eens een kijkje bij ons nemen als je op zoek bent naar die prachtige nieuwe keuken. Heb je alleen bepaalde onderdelen nodig? Of wil je bepaalde dingen aanpassen? Ook voor alleen die mooie nieuwe keukenkastjes of een strak nieuw keukenblad zit je goed bij ons. Wij begeleiden je van A tot Z bij het maken van de keuzes die je moet maken om straks de perfecte keuken in je huis te hebben staan.

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9

Haefkens

9
Beuningen

De keuken is mooi maar de prijs viel tegen temeer er in de advertentie al keukens compleet waren voor 1400 Euro en dan is mijn…

Rolf

10
Breda

De service is subliem. De keukencoach luistert naar de wensen in plaats van wensen op te dringen. Erg tevreden tot nu toe!

H.B.J. Gerritsen van der Hoop

10
Nieuwegein

Niet opdringerig, goed advies, duidelijke offerte

R. Hoekman

8
Zevenbergen

Prettig en klantvriendelijk geholpen door een deskundige keukencoach

Gerritse

8
Veenendaal

In het voortraject als heel prettig ervaren. Nu de realisatie

Roetman

9
Harderwijk

Ik werd heel fijn geholpen. Dat wekte vertrouwen.

Jan

10
Alteveer

Klantvriendelijk, eerlijk, en er wordt met je meegedacht. De prijzen zijn goed, en duidelijke afspraken

M. Tan

10
Den Haag

De coach was een topper gelijk goed gevoel erbij, wij hadden de keuken al gekocht voordat wij het hadden samengesteld,

R. Henzen

10
Amerongen

Een openbaring in vergelijking met veel andere keukenwinkels!