uit 18 klantervaringen
Den Bosch
"Samen met jou een top ontwerp creëren is waar ik voldoening uit haal. Het is voor mij een eer om dat ontwerp dan ook echt te gaan realiseren. Hier word ik echt blij van!"
Jos van Extel
Den Bosch
30-05-2023

“Bedankt”

Uitermate positief hoe Sven ons heeft begeleid tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken! Zeer tevreden over de kwaliteit van onze apparatuur, met name de grote kookplaat, diagonale afzuigkap, oven en magnetron van ATAG, meedenken over plaatsing van de keuken en tot slot, levering en plaatsen van de keuken. I-KOOK en in het bijzonder Sven Korthout, bedankt.

Bron: Qasa 

Sven Korthout
Keukencoach

Ik vond het leuk om samen opzoek te gaan naar jullie nieuwe keuken. Goed om te horen dat jullie nu tevreden zijn met de keuken.

Annette Pijnenburg
Den Bosch
15-03-2023

“Goede nazorg en erg tevreden.”

Een mooie keuken gekocht door Sven getekend. Erg mooi geworden, goed en vriendelijk geholpen. Goede nazorg, erg tevreden, aanrader.

Bron: Qasa

Sven Korthout
Keukencoach

Goed om te horen dat je blij bent met je nieuwe keuken. Bedankt voor je mooie review!

Eric & Barbara Mol
04-08-2022

“Enorm tevreden.”

We zijn enorm tevreden over I-KOOK Den Bosch. We zijn zeer goed begeleid door Sven Korthout, hij dacht goed met ons mee en de adviezen waren eerlijk. Ook konden we hem altijd bellen met vragen. Dat geeft een goed gevoel en vertrouwen.

Wij hebben gekozen voor een zwarte keuken met houtnerf met een antraciet werkblad van SimaCore met een inbouw afzuigkap. Bij plaatsing hebben we wat tegenslag gehad. Het monteren en inbouwen van de afzuigkap was een tijdrovende klus. Maar dankzij de volle inzet van installateurs Jim en collega (sorry maar de naam is me ontschoten) is het uiteindelijk goed gekomen. Hardwerkende en gezellige mannen.

We zijn enorm blij met het eindresultaat en gaan I-KOOK zeker aanbevelen!

Bron: Qasa

Sven Korthout
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat jullie zo tevreden zijn met de keuken en de weg daarnaartoe. Samen hebben we er een mooi geheel van gemaakt, prachtig! De zwarte keuken komt mooi tot zijn recht. Ik wens jullie veel gezellige en mooie momenten toe in de nieuwe keuken!

Yolanda Viguurs
Den Bosch
12-05-2022

“Een aanrechtblad met toebehoren.”

Wij kochten bij I-KOOK een aanrechtblad met toebehoren bij verkoper Sven Korthout. Sven heeft ons ontzettend fijn geholpen en luisterde ook naar onze wensen en dacht ook gelijk mee met ons. Na niet al te lange tijd is het aanrechtblad bij ons geplaatst en is Sven ook bij ons geweest om te kijken of alles naar wens is gegaan. We misten nog een plint en die heeft hij ons gratis gegeven. Een aanrader voor als u een nieuwe keuken wilt of een deel van de keuken. Top!

Bron: Qasa

Sven Korthout
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden! Het nieuwe werkblad komt mooi tot zijn recht in jullie huidige keuken, geniet ervan!

Hilde van Engelen
13-01-2022

“Behulpzaam en meedenkend.”

Volledige keuken gekocht bij Sven bij I-KOOK. Mega tevreden en heel blij met het eindresultaat. Heel erg behulpzaam en meedenkend. Na een aantal maanden in gebruik te hebben ook heel blij met de kwaliteit van alle apparatuur. Snelle levering en echt een aanrader!

Bron: Qasa

Sven Korthout
Keukencoach

Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, leuk dat ik je hiermee mocht helpen. De foto spreekt voor zich, prachtig! Geniet ervan.

William van de Laak
Loon op Zand
16-12-2021

“Goede tips en suggesties bij de aankoop.”

We zijn enorm goed geholpen door Sven bij het maken van onze keuze voor een nieuwe keuken. Hij nam de tijd en luisterde goed naar onze wensen en gaf daarbij goede tips en suggesties. Ook na de bestelling was Sven erg behulpzaam bij de afhandeling van vragen.

Bron: Qasa 

Sven Korthout
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten en de foto, het ziet er gezellig uit. Samen hebben we een mooi ontwerp gemaakt, wat nu prachtig in jullie woning staat. Ik wens jullie veel kookplezier toe en een veel gezellige momenten!

Kristel
Den Bosch
26-10-2021

“Adviserend tijdens, maar ook na de aankoop.”

Wij zijn onwijs blij met onze nieuwe keuken en heel erg te spreken over I-KOOK. Ondanks dat er een paar kleine dingetjes mis gingen werden deze zeer snel en provisioneel opgepakt en opgelost door I-KOOK Den Bosch. Heel erg fijn om te merken dat jullie niet alleen tijdens het aankoop proces advies gaven maar ook prettige ondersteuning daarna.

Sven Korthout
Keukencoach

Fijn om te horen dat jullie zo blij en tevreden zijn met jullie prachtige zwarte keuken. Ik vond het superleuk om jullie te helpen bij het ontwerp van deze keuken en ik wens jullie nog veel (kook) plezier toe!

Bianca van Dorst
's-Hertogenbosch
22-08-2021

“Er werd echt meegedacht.”

Met mijn wat kleinere budget ging ik op zoek naar een betaalbare keuken. Al vrij snel kwam ik uit bij I-KOOK Den Bosch. Ik maakte een afspraak en werd klantvriendelijk geholpen door Sven.

Omdat ik zelf door de bomen het bos niet meer zag, legde Sven een aantal keuken ideeën aan mij voor waarvan hij inschatte, dat die betaalbaar voor mij zouden zijn en dat die mij aan zouden spreken. Hij kwam tot deze ideeën aan de hand van wat keukenafbeeldingen die ik zelf vooraf had uitgezocht en aan de hand van een inventarisatie van mijn wensen. En jawel: al vrij snel kwam ik daarna tot een goede, betaalbare keuze waarmee ik helemaal happy was. Omdat ik iemand ben die dingen soms even moet laten bezinken, ben ik na onze eerste afspraak nog twee keer terug geweest. Om alle puntjes op de i te zetten en om een definitieve keuze te maken voor een keukenachterwand. Sven nam steeds alle tijd voor me en dacht steeds met me mee.

Mijn keuken wordt in november pas geïnstalleerd maar tot dusver heb ik er alle vertrouwen in!

Sven Korthout
Keukencoach

Bedankt voor je vertrouwen in I-KOOK, leuk dat ik je mag begeleiden naar een prachtige keuken. ?

Martine van Leeuwen
Den Bosch
30-07-2021

“Alles volgens planning verlopen.”

Ontzettend blij met onze nieuwe keuken! Alles is zeer vlot en volgens planning verlopen.

Sven Korthout
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat jullie alles naar tevredenheid is verlopen. Ik wens jullie nog veel plezier met deze prachtige keuken.

Theo & Gerry van den Berg
Berlicum
09-06-2021

“Heel goed geholpen.”

Ondanks dat er wat tegenslagen zijn geweest, ook mede door Corona en lange levertijden, zijn we heel goed geholpen door onze keukencoach Sven. Hij heeft echt zijn uiterste best gedaan. We zijn erg tevreden met het resultaat.

Sven Korthout
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten! Ik ben blij om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Jullie hebben een prachtige keuken uitgekozen en ik ben trots dat ik jullie hiermee mocht helpen, geniet ervan!

Ad Geerts
Schijndel
02-06-2021

“Goed advies en netjes behandeld.”

Vriendelijke verkoper in de winkel niet opdringerig. Goed advies en netjes behandeld.

Sven Korthout
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Ik vond het leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar deze prachtige keuken.

Conny
Den Bosch
05-05-2021

“Blij met mijn apparatuur.”

Perfecte tekeningetjes! Blij met mijn apparatuur! Alles perfect geregeld! Overal een oplossing voor, snelle reactie! Helaas liet het montage bedrijf het wel eens slordig achter maar dat werd weer gecorrigeerd door I- KOOK. Bedankt Sven!

Sven Korthout
Keukencoach

Bedankt voor je reactie, fijn dat je zo tevreden bent! Excuses voor je aangegeven punt, gelukkig hebben we dit samen opgelost. Ik wens je nogmaals veel kookplezier toe!

Conny
Den Bosch
14-04-2021

“Perfecte tekeningetjes.”

Perfecte tekeningetjes! Blij met mijn apparatuur! Alles perfect geregeld! Overal een oplossing voor, snelle reactie! Helaas liet montage bedrijf het wel eens slordig achter maar dat werd weer gecorrigeerd door I- KOOK. Bedankt Sven!

Sven Korthout
Keukencoach

Bedankt voor je review en graag gedaan natuurlijk! Fijn dat je zo blij bent met je prachtige keuken, geniet ervan!

James van Maenen
Waalwijk
14-04-2021

“Hele goede prijs/ kwaliteit verhouding.”

Een hele fijne ervaring met I-KOOK. Vol trots laat ik mijn keuken zien.

Hele goede prijs/kwaliteit verhouding en raadt I-KOOK ten zeerste aan. Ook een heel fijn gesprek met Jeroen van Boxtel.

Sven Korthout
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten! De keuken is prachtig geworden, zeker iets om trots op te zijn...? Ik wens je nogmaals veel kookplezier toe!

Dhr. van Gemert
Den Bosch
17-02-2021

“Iedereen die langs kwamen vonden het een mooie keuken.”

Wij hebben alleen maar lof over hoe het gegaan is met de keuken. De afspraken zijn goed nagekomen, over de monteurs niets dan goeds het waren harde werkers.
Iedereen die langs kwamen vonden het een mooie keuken.

Wat de foto’s betreft daar zijn wij niet goed in, dus die hebben we niet.

Sven Korthout
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten. Geniet ervan!

10-12-2020

“Een super service het gehele traject, goed geholpen en na afloop ook een goede garantie.”

 

Sven Korthout
Keukencoach

Fijn dat je zo tevreden bent! Ik wens je nog veel plezier met je prachtige I-KOOK keuken.

William van Elten
Drunen
21-07-2020

“Super geholpen.”

Super geholpen door Sven en samen een keuken gevonden die wij wilde. Dankjewel Sven!

Sven Korthout
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! We hebben inderdaad een prachtig zwart keukenontwerp gemaakt... ik kijk al uit naar het eindresultaat!

L. Velthuizen
Rosmalen
25-06-2020

“De nieuwe keuken voldoet in alle opzichten. Ik heb geen gebreken kunnen constateren. Ook de montage is keurig uitgevoerd.”

"Samen met jou een top ontwerp creëren is waar ik voldoening uit haal. Het is voor mij een eer om dat ontwerp dan ook echt te gaan realiseren. Hier word ik echt blij van!"

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.