Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rachid HaddouchKeukencoach

Gemiddelde klantervaringscore:

gebaseerd op 36 reviews

Laatste klantervaringen over Rachid en de winkel

21 juli 2020

"De sfeer was zeer relaxt en onze keukencoach heeft onze wensen perfect tot uitwerking gebracht". 

Wij hebben afgelopen week ons keuken bij I-KOOK besteld en wij zijn enthousiast van de vakkundige en creatieve manier waarop de adviseur Rachid Hamdaoui ons heeft geholpen.

De sfeer was zeer relaxt en Rachid heeft onze wensen perfect tot uitwerking gebracht zonder het budget uit het oog te verliezen. Wij zijn dolblij met het resultaat en bedanken ons bij Rachid voor zijn geduld, zijn vakbekwaamheid, zijn klantvriendelijkheid en de vele lekkere koffies. Rachid, jij hebt.....

12 mei 2020

Ik heb 2 keukens bij I-KOOK aangeschaft en ben beide keren door Rachid geholpen. Een top vent en verkoper! Kent zijn vak goed en denkt mee en is ook nog eens super vriendelijk.

Bij zijn afwezigheid heb ik met twee andere collega’s contact gehad maar die waren echt niet vriendelijk (weet de namen niet meer). Echt jammer want ze verpesten het voor mijn ervaring met I-KOOK. Ik raad Rachid als verkoper wel aan! En de keukens zijn betaalbaar en van goede kwaliteit.

29 januari 2020

"Zeer professioneel en vriendelijk geholpen!"

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen bij I-KOOK  Den Haag door keukencoach Rachid Haddouch! Met veel geduld en goed advies heeft Rachid een prachtig ontwerp gemaakt, het is precies zoals het eindresultaat. De keuken is volgens afspraak geplaatst en het werk is netjes afgerond.
Een gaspit werkte niet, na telefonische contact is dit snel opgelost.
Ik raad I-KOOK zeker aan!

18 december 2019

"Binnen 4 weken ingemeten, bezorgd en gemonteerd!"

Na een prettig ontvangt bij I-KOOK Den Haag, heb ik besloten om hier mijn keuken te kopen. Ik ben goed geholpen door Rachid, een goede keukencoach die goed adviseert en meedenkt. De communicatie met de winkel was snel, hier ben ik erg blij mee.
Mijn keuken is binnen 4 weken ingemeten, bezorgd en gemonteerd!
Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat, het gehele proces is perfect verlopen! Bedankt I-KOOK!

02 december 2019

"Binnen 4 weken is de keuken besteld en opgeleverd!"

Goed geholpen bij I-KOOK Den Haag,  keukencoach Rachid heeft mij goed begeleid het gehele proces. Samen een mooi ontwerp gemaakt. Ik ben super tevreden met de keuken! Binnen 4 weken is de keuken besteld en opgeleverd, hierdoor is de verhuizing een stuk sneller gegaan!  Ik heb de keuken zelf afgehaald, dit ging erg gemakkelijk en snel. Daarna gemonteerd door I-KOOK, dit ging ook perfect! Afspraak is afspraak bij I-KOOK!

Super tevreden!

02 december 2019

"De montage en levering zijn perfect en vlotjes verlopen."

Zeer tevreden met I-KOOK Den Haag. Supergoed geholpen door Rachid, onze keukencoach. Een 3D- tekening gemaakt van onze keuken, dit zag er heel mooi uit en het is ook precies zo geworden.
Wij zij zeer tevreden met de service, de communicatie vanuit de winkel was snel. De montage en levering zijn perfect en vlotjes verlopen. Er was een klein probleempje, maar dit is snel en professioneel opgelost!  Wij bevelen I-KOOK zeker aan, een goed adres voor een nieuwe keuken.

Laatste blogartikelen door Rachid

Door Rachid Haddouch en Hayo Smit 19-05-2020
Door Rachid Haddouch en André Steenvoorden 16-04-2020
Door Ron Hubers en Rachid Haddouch 19-03-2020
{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}