Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rachid HaddouchKeukencoach

Gemiddelde klantervaringscore:

gebaseerd op 38 reviews

Laatste klantervaringen over Rachid en de winkel

21 augustus 2020

"Ik geef ze een dikke 10!"

Hele goede service. De keuken ziet er tip top uit.
Het installeren van de keuken is ook heel nauwkeurig in zijn werking gegaan. De medewerker denkt heel erg mee met de klant. Ik geef ze een dikke 10!!

24 september 2020

Zoekend naar een nieuwe keuken hebben wij besloten om eens bij I-KOOK langs te gaan. Daar werden wij fijn ontvangen door Rachid, dit was onze keukencoach/ adviseur.

Hij goed geluisterd naar onze wensen en met die informatie wist hij een prachtig keukenontwerp te realiseren. Wij waren meteen weg van dit ontwerp en we konden niet wachten tot het werkelijkheid werd.

De montage van de keuken verliep goed. De keuken heeft een hele grote verandering gebracht in ons huis, prachtig!

Wij willen I-KOOK en Rachid bedanken voor deze prachtige keuken en we.....

21 juli 2020

"De sfeer was zeer relaxt en onze keukencoach heeft onze wensen perfect tot uitwerking gebracht". 

Wij hebben afgelopen week ons keuken bij I-KOOK besteld en wij zijn enthousiast van de vakkundige en creatieve manier waarop de adviseur Rachid Hamdaoui ons heeft geholpen.

De sfeer was zeer relaxt en Rachid heeft onze wensen perfect tot uitwerking gebracht zonder het budget uit het oog te verliezen. Wij zijn dolblij met het resultaat en bedanken ons bij Rachid voor zijn geduld, zijn vakbekwaamheid, zijn klantvriendelijkheid en de vele lekkere koffies. Rachid, jij hebt.....

12 mei 2020

Ik heb 2 keukens bij I-KOOK aangeschaft en ben beide keren door Rachid geholpen. Een top vent en verkoper! Kent zijn vak goed en denkt mee en is ook nog eens super vriendelijk.

Bij zijn afwezigheid heb ik met twee andere collega’s contact gehad maar die waren echt niet vriendelijk (weet de namen niet meer). Echt jammer want ze verpesten het voor mijn ervaring met I-KOOK. Ik raad Rachid als verkoper wel aan! En de keukens zijn betaalbaar en van goede kwaliteit.

29 januari 2020

"Zeer professioneel en vriendelijk geholpen!"

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen bij I-KOOK  Den Haag door keukencoach Rachid Haddouch! Met veel geduld en goed advies heeft Rachid een prachtig ontwerp gemaakt, het is precies zoals het eindresultaat. De keuken is volgens afspraak geplaatst en het werk is netjes afgerond.
Een gaspit werkte niet, na telefonische contact is dit snel opgelost.
Ik raad I-KOOK zeker aan!

24 januari 2020

"Wederom een snelle en klantvriendelijke service."

Onze dure oven net een aantal dagen voor het verstrijken van de garantie defect gegaan. Contact gehad met I-KOOK en zij hebben zeer snel en adequaat meegedacht en direct gehandeld zodat wij weer een nieuwe oven in huis hebben voor de kerstdagen. Nogmaals bedankt I-KOOK voor wederom een snelle en klantvriendelijke service.

Laatste blogartikelen door Rachid

Door Tim Groeneveld en Rachid Haddouch 14-08-2020
Door Rachid Haddouch en Hayo Smit 19-05-2020
Door Rachid Haddouch en André Steenvoorden 16-04-2020
{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}