uit 21 klantervaringen
Familie Vrolijk
Dordrecht
20-11-2019

“De voorbereiding vanuit I-KOOK was goed verzorgd.”

Na wat zoeken op het internet, ben ik bij I-KOOK terechtgekomen. I-KOOK was mij eigenlijk nog onbekend, maar viel op internet wel erg op.  Keukencoach Olaf heeft ons goed geholpen, er werd niks opgedrongen, we vertelde wat we graag wilde en vanuit dat opzicht werd er goed meegedacht en goed advies gegeven.

We hebben voor zelf montage gekozen, ook hebben we de keuken zelf afgehaald in de winkel, dit stond netjes klaar. De voorbereiding vanuit I-KOOK was goed verzorgd. Verder is de montage goed verlopen.

Wij raden I-KOOK zeker aan, een warme en huiselijke winkel met een goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Olaf Riemslag
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie, fijn dat ik jullie heb kunnen helpen!

Overboek BV
Sliedrecht
07-10-2019

“Zelfs met de apparatuur heeft de keukencoach ons positief verrast!”

We zijn erg blij met onze keuken en de hulp van keukencoach Olaf. We hebben alleen maar bij hem hoeven aangeven wat voor keuken we in gedachten hadden. Vervolgens heeft hij dit vertaald in deze superstrakke keuken. Zelfs met de apparatuur heeft de keukencoach ons positief verrast, namelijk door niet de duurste apparatuur te adviseren, maar die het beste bij onze wensen past!

Olaf Riemslag
Keukencoach

Goed te horen dat jullie zo tevreden zijn. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

B.F. Richter
Dordrecht
11-06-2019

“Heel fijn geholpen.”

Heel fijn geholpen door Olaf. Kundige man betrokken en eerlijk is onze mening.

De eerste monteur heeft geen goed werk afgeleverd helaas.
Er is altijd wel een dingetje natuurlijk Olaf zet zich hier vol voor in om het op te lossen alleen zijn we tot op de dag van vandaag helaas nog niet klaar.

Maar door het goede gevoel wat Olaf afgeeft hebben we ook na bijna een half jaar nog steeds het vertrouwen dat het op korte termijn goed komt.

Olaf Riemslag
Keukencoach

Tijdens onze montagecontrole bleek dat de eerste monteur enkele zaken niet goed had uitgevoerd. Hoewel niet direct zichtbaar hebben we besloten de geconstateerde punten wel te herstellen. Dit heeft door omstandigheden helaas wat lang geduurd. Excuus daarvoor!

Ed en Jeanette
Hardinxveld
05-12-2018

“De keuken is opgemeten toen de hele lay-out nog anders was maar alles paste perfect!”

Begin dit jaar de keuken al naar volle tevredenheid laten ontwerpen en afgesproken deze eind van het jaar te plaatsen. Tussentijds een paar maal verandert van kleur en blad maar dat was helemaal geen probleem.

Vandaag is de keuken gezet en is het prachtig geworden en prima verlopen op een paar kleine dingetjes na die nog worden opgelost.(mist een plankje en de filter voor de afzuigkap wordt nagezonden). De keuken is opgemeten toen de hele lay-out nog anders was maar alles paste perfect. Al met al super tevreden en de keuken is precies zoals bedacht.

Voor degenen die het willen weten: de achterwand is behang van een gerenommeerde Sliedrechtse verf- en behangwinkel afgepakt met parketslak.

Olaf Riemslag
Keukencoach

Daar doen we het uiteindelijk voor. Ik hoop dat jullie heel veel plezier aan de keuken mogen beleven. En inderdaad, wat een leuke achterwand!

Wim B.
Asperen
25-07-2018

“Zo heurt het ook, niewaar?”

Duidelijkheid is het eerste woord wat in ons op komt bij I-KOOK Sliedrecht. Vriendelijk ,niet opdringerig worden we te woord gestaan en wordt een afspraak gemaakt.

Olaf geeft je vertrouwen en dat vertrouwen is nooit beschaamd. Keukens zijn natuurlijk overal te koop, echter weet je bij Olaf (I KOOK Sliedrecht) waar je aan toe bent en dat maakt voor ons het verschil.

De keuken is geplaatst tot volle tevredenheid en kunnen er lekker van genieten.
Zo heurt het ook, niewaar?

Olaf Riemslag
Keukencoach

Heel veel plezier met jullie aankoop!

Familie Brouwers
Breda
25-07-2018

“Het eindresultaat was precies zoals verwacht, maar dan beter.”

Geweldig positieve ervaring. Verkoper Olaf heeft alle tijd voor ons genomen, goed geluisterd naar onze wensen en goede suggesties aangereikt.

Ook we zijn bij de fabriek gaan kijken en is de after-sales service prima gebleken. Het eindresultaat was precies zoals verwacht, maar dan beter.

Ik kan iedereen I-KOOK Sliedrecht aanraden.

B.M. van Run
Hardinxveld-Giessendam
12-04-2018

“Prima service!”

Karen Bouman
Amsterdam
06-08-2016

“Goed en behulpzaam voor mooi materiaal. Een complete moderne keuken, zeer tevreden.”

Otermans
Geertruidenberg
06-08-2016

“Goede service.”

Tijdens het uitzoeken zijn wij goed geholpen. Goede adviezen gekregen en keuken werd thuis opgemeten. Keuken is netjes geplaatst.

Wij zijn erg positief over I KOOK Sliedrecht.
Goede service!

Machielse
Langewerf
05-08-2016

“Goede service.”

I-KOOK een goede service. We jammer dat de service van de apparatuur niet onder I-KOOK valt.

Ger Hoogeveen
Dordrecht
16-02-2016

“Een belletje en alles was geregeld.”

Naar 5 jaar liet me sierlijs en twee kasjes los een belletje en alles was geregeld een monteur kwam een week naar de hand en heeft heel heel me keuken compleet vervangen alles nieuw top I kook bedankt

Jacco den Uil
Werkendam
11-07-2015

“Voor de volgende weet ik al waar ik terecht kan.”

Na het bezoeken van een aantal keukenzaken uiteindelijk bij I-KOOK terecht gekomen. Een goed gesprek gehad waarvoor ruim de tijd (2,5 uur) werd genomen. Alle mogelijkheden doorgesproken & uiteindelijk tot een heel mooi ontwerp gemaakt voor een meer dan acceptabele prijs.

De keuken is netjes ingemeten, alle onderdelen/ materialen waren dik in orde. Het plaatsen gebeurde in een dag & was wederom netjes gedaan. Ik ben meer dan tevreden met het eindresultaat & zo ook mijn omgeving.

Voor de volgende keuken zal ik dan ook geen moment twijfelen & opnieuw voor I-KOOK kiezen.

M. Hoogmoed
Dordrecht
10-07-2015

“Goede adviezen en ideeën.”

Leuk geholpen, niet opdringend. Goede adviezen en ideeën. Keuken wel zelf geplaatst maar alles was aanwezig.

1 puntje: wat duidelijkere werkbeschrijving had prettig geweest.

Peter Horvath
Baarn
10-07-2015

“Een aanrader!”

Een aanrader! We hebben een echt mooie keuken in onze nieuwe woning gekregen, die precies hetzelfde eruit ziet zoals dat de aardige medewerker bij bestelling in 3D aan ons uitgeprint heeft. Wij hebben de keuken zelf gemonteerd, maar Was niet moeilijk, want alle boutjes en moertjes waren aanwezig, montagehandleiding duidelijk en de elementen waren voorgemonteer! Wij moesten alleen de handgrepen vastschroeven, aanrechtblad monteren en de apparaten instoppen en aansluiten.

Kwaliteit van de laminering van de keuken Is opvallend goed kwaliteit en waterdicht afgewerkt. Heel tevreden!

Dank jullie wel! Fam. Horvath

Familie Versluis
Meerkerk
10-07-2015

“De prijs was ook zeker aantrekkelijk.”

I-KOOK heeft ons uitstekend geholpen met een apparatenmeubel wat helemaal naar onze wensen werd samengesteld. De prijs was ook zeker aantrekkelijk.

Kim van Olst
Werkendam
09-07-2015

“Super tevreden.”

Ben super tevreden over de service van I-KOOK en de kwaliteit van de keuken.

Na thuiskomst bleek een van de kasten beschadigd door dat hij met inladen omgevallen was.

I-KOOK zorgde supersnel voor een nieuwe kast. Heel fijn!

Nogmaals dank!

Hans & Ellen Elshout
Sliedrecht
09-07-2015

“Zelf schoonmaken is geen straf.”

Fantastische service bij uitzoeken, bestellen, leveren, plaatsen, echt geweldig! Met plezier sta ik te koken, zelfs schoonmaken is geen straf. Geen seconde spijt van gehad.

I-KOOK, Olaf & de loodgieters/keukenplaatsers bedankt! Ik beveel jullie aan aan een ieder die opzoek is naar een nieuwe keuken!

Van Driel
Papendrecht
04-07-2015

“Niets dan dan lof voor I-KOOK.”

Super service, goed meedenken, en geen enkel probleem gehad met de aflevering, installatie en afwerking!!! Ik had er erg tegenop gezien, zeker gezien de verhalen die je altijd hoort, maar niets dan lof voor I-KOOK.

Ook altijd beleefd en vriendelijk, en dat geld voor allen die aan de keuken meegewerkt hebben.

Aan mij hebben ze heel tevreden klant!!!!!!

J. van der Linden
Sliedrecht
13-06-2015

Ik vond het een heel fijne samenwerking waarbij I-KOOK een goed luisterend oor heeft voor je wensen. na veel klussen is het nu een prachtkeuken geworden.

Familie Plaisier
Ridderkerk
12-06-2015

“Goed advies.”

Wij zijn zeer tevreden, alles goed geleverd en op vragen zeer snel antwoord. Goed advies ook. Wij hebben echt onze droom keuken.

Nico en Irene Mourik
Giessenburg
12-06-2015

“We krijgen hele leuke reacties.”

Wij zijn heel blij met onze keuken, deze is netjes afgeleverd en geplaatst.
Het is praktisch ingedeeld en gezellig met de grote bar. We krijgen hele leuke reacties .

J.M. Bakker
Dordrecht
10-06-2015

“Helaas geen opmerking ontvangen over de afwerking.”

Mooie keuken geworden, helaas wat kleine foutjes in de afwerking van de spullen, zoals een scheef gemonteerd blind paneel, verstek aan de verkeerde kant van de plint, wat vergeten boorgaten voor de grepen. Helaas vanuit de vestiging in Sliedrecht geen reactie meer ontvangen over deze opmerkingen over de afwerking van 3-stars.

met vriendelijke groet,

Jack Bakker

Olaf Riemslag
Keukencoach

Volgens onze informatie is er, naar aanleiding van de door u gemelde foutjes, een mail vanuit de winkel naar u gestuurd. Hier heeft u echter niet meer op gereageerd. Als u contact opneemt met de winkel kunnen wij alsnog bekijken of we deze zaken voor u op kunnen lossen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.