uit 3 klantervaringen
Sittard
Familie Cornelissen
Einighausen
23-12-2021

“Veel mensen hebben onze nieuwe keuken al mogen bewonderen.”

Zowel door een collega, een vriend als onze aannemer werden we naar Keukenmatch / I-KOOK Sittard doorverwezen. Dus dat moest wel goed zitten! Ook een woord van dank aan onze aannemer Wilson, die jullie heeft aanbevolen, prima vakwerk.

Welnu, we hebben een heel goed advies van Roger gekregen, rustig en professioneel. Ook over de monteur Marc, niets dan lof! Hij heeft twee dagen bij ons gemonteerd en prachtig werk afgeleverd. Een hele fijne vent die rustig en goed zijn werk doet.

Het resultaat is een prachtige keuken, waar we heel erg blij mee zijn.

Wat we erg mooi vinden zijn de echt houten wandkasten!

De keuken was precies op tijd klaar voor het verjaardagsfeest, dus veel mensen hebben onze nieuwe keuken al mogen bewonderen.

Familie Erkens-Pennings
Simpelveld
17-11-2021

“De communicatie met medewerkers was snel en duidelijk.”

Op Instagram zagen we bij jullie keukenfronten van barnwood (Robuust Maatwerk). Toevallig hoorden we ook van een collega van ons hele positieve geluiden over jullie winkel. Ons idee was om alleen de frontjes te vervangen. Daarop maakten we een afspraak met Roger. Als snel waren we ervan overtuigd dat we toch een complete nieuwe keuken wilden hebben. Roger heeft heel veel tijd aan ons besteed door uitgebreid advies te geven.

Ons eerste idee om een hele houten keuken uit te kiezen, maar dat zou teveel zijn icm houten vloer. Daarom hebben we gekozen voor een combinatie van zwart met hout.

We zijn dik tevreden met onze nieuwe keuken. Een oprecht woord van dank aan de monteur Marc die in alle rust met veel vakmanschap de keuken heeft gemonteerd en alles netjes heeft achtergelaten. Een kras op een deurtje werd door hem opgemerkt en meteen gereclameerd. Dit nieuwe deurtje was er binnen twee weken en werd meteen vervangen door Marc.

De communicatie met medewerkers was snel en duidelijk en men hield zich aan de gemaakte afspraken.

We zijn ontzettend tevreden en zullen dit zeker aan vrienden en bekenden laten weten. Op social media hebben we onze tevredenheid al laten zien.

Familie Tempels
Merkelbeek
09-09-2021

“We merkten dat bij jullie niets te veel was.”

Vrienden van ons hadden al een keuken bij jullie gekocht en waren zo tevreden dat ook wij een bezoek aan jullie winkel hebben gebracht. We waren al op verschillende plekken geweest, maar we merkten dat bij jullie niets te veel was en dat vonden we erg fijn!

Over jullie monteur Marc; we hebben heel wat mensen in ons huis gehad voor de verbouwing en veel meegemaakt. Marc was onzichtbaar, werkte in een rustig tempo door aan de montage van de keuken. Er was na de montage niets beschadigd. Vooraf had hij met karton de kamervloer mooi afgedekt. Verder hebben we hem om advies gevraagd betreffende een aantal klusjes die we nog moesten uitvoeren.

We zijn over het advies, de montage en niet te vergeten de nazorg door Agnes heel erg te spreken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.