uit 11 klantervaringen
Oudehaske
"Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen voor je en geen druk uit te oefenen om de deal rond te krijgen. Mijn doel is om jou een prettige ervaring te geven en te helpen met het ontwerpen van jouw droomkeuken."
Punter
Oudehaske
19-01-2024

“Blij met onze nieuwe keuken”

Na vakkundig advies en een aantrekkelijke prijs hebben we een keuken gekocht bij I-KOOK Oudehaske. Er werd goed met ons meegedacht en Gertjan was ten alle tijden beschikbaar voor vragen. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken!

Bron: Qasa

 

Gertjan Hofman
Keukencoach

Bedankt voor deze positieve review over de service bij I-KOOK Oudehaske! Als er ooit nog vragen opduiken, laat het ons gerust weten. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Klaas en Hennie
Oudehaske
10-10-2023

“Zeer tevreden over alles.”

Alles klopte eigenlijk. Het samenstellen van de keuken. Waarbij we goed werden begeleid door Gertjan. We zijn over alles zeer tevreden van de aankoop tot het plaatsen van de keuken.

Bron: Qasa

Gertjan Hofman
Keukencoach

Bedankt voor het delen van de positieve ervaring! Geniet van je nieuwe keuken!

DJ Bron
Oudehaske
26-07-2023

“In de tussentijd van uitzoeken naar plaatsen kon altijd beroep gedaan worden op de expertise van Gerjan en Fokke.”

In een periode waarin heel weinig mogelijk was konden we toch zaken doen bij I-KOOK Oudehaske. We zijn daarbij erg goed geholpen, er werd actief meegedacht en ook de minimale restpuntjes na montage werden adequaat en naar volle tevredenheid opgelost. Ook in de tussenperiode van uitzoeken naar plaatsen kon altijd een beroep worden gedaan op de expertise van Gertjan en Fokke. We zijn zeer tevreden over de mooie keuken en raden I KOOK Oudehaske zeer zeker aan. Het is zeer prettig zaken doen waarbij de klant nog echt centraal staat, ideeën worden gedeeld en beloften worden waargemaakt. Zeer betrouwbaar bedrijf.

Bron: Qasa

Gertjan Hofman
Keukencoach

Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. We hebben je graag geholpen!

Ellen en Theo
Oudehaske
26-07-2023

“Het was een uitdaging, waar I-KOOK Oudehaske voortreffelijk in is geslaagd.”

Bij de vervanging van onze oude, open keuken waren er drie belangrijke punten. Optimaal gebruik van de zeer beperkte ruimte van slechts 2×3, visuele integratie met de eetkamer en het kunnen plaatsen van de nieuwste Siemens apparatuur. I-KOOK Oudehaske is daar voortreffelijk in geslaagd. Zowel het verwijderen van de oude keuken als het voorbereiden om de nieuwe te installeren is zonder oponthoud verlopen. De nieuwe keuken is vervolgens professioneel geïnstalleerd, wat bij een jaren 30-huis, waar niets recht loopt, een extra uitdaging is. De prijs was in vergelijking met andere aanbieders alleszins redelijk. Het resultaat is een cockpit-achtige keuken van prachtige materialen met verrassend veel werkruimte. We zijn erg enthousiast over zowel het proces als het resultaat en kunnen I-KOOK Oudehaske aan iedereen aanbevelen.

Bron: Qasa

Gertjan Hofman
Keukencoach

De foto's spreken voor zich... Wát een mooie keuken. Ik vond het leuk om in deze compacte ruimte een keuken te ontwerpen waarbij je toch ruimte en alle gewenste apparatuur hebt. Goed om te horen dat jullie er blij mee zijn!

Kristian Bakker
Oudehaske
21-06-2023

“Inmiddels al 2 maanden aan het genieten van een prachtige keuken van goede kwaliteit.”

Via internet terechtgekomen bij I-KOOK. Een fijne showroom met genoeg inspiratie. Na een gesprek met Gertjan hebben we een prachtige keuken samengesteld via de computer. Gertjan is een eerlijke adviseur die u geen dure troep probeert te verkopen. Direct tevreden na 1 ontwerpgesprek. De materialen die gebruikt worden zijn duidelijk van goede kwaliteit en de prijs van de keuken viel ons zelfs mee. Montageafspraak kon 12 weken van tevoren aangevraagd worden. Na montage 2 kleine punten die opgelost moesten worden. Er werd snel duidelijkheid gegeven over deze puntjes, deze werden alle 2 binnen 2 weken opgelost. Nu inmiddels al 2 maanden aan het genieten van een prachtige keuken van goede kwaliteit. We gaan hier nog vele jaren plezier van hebben.

Bron: Qasa

Gertjan Hofman
Keukencoach

Bedankt voor het delen van de positieve ervaring! Goed om te horen dat je al twee maanden aan het genieten bent van de keuken. Op nog vele jaren kookplezier!

DJ Bron
Franeker
26-04-2023

“Ook bij kleine wijzigingen denken ze mee.”

Zeer positieve ervaring met Gertjan en Fokke. No nonsens en doen en beloven wat ze zeggen. Goede service en denken goed met de klant mee. Afspraken worden keurig nagekomen. Ook bij kleine wijzigingen of aanpassingen denken ze mee. Keuken uitgezocht in Coronatijd en de medewerking van I-KOOK was daarin zeer positief. Waar we bij anderen niet terecht konden, werd door Fokke en Gertjan in mogelijkheden gedacht. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, mede dankzij I-KOOK. Absolute aanrader deze vestiging.

Gertjan Hofman
Keukencoach

Dank voor de complimenten. We hebben beiden graag met je meegedacht en het eindresultaat mag er zijn. Geniet ervan!

Hans Ypma
Nijeveen
24-02-2022

“Hele prettige verkoopervaring, bijzonder nette installatie.”

Direct een duidelijke en scherpe prijs, goede adviezen en geen verkooppraatjes.
De installatie door Evert was snel en bijzonder netjes.

Ik heb 4 aanbieders bezocht maar I-KOOK gaf het beste gevoel en direct een scherpe prijs.

Gertjan Hofman
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review, fijn dat we je zo goed hebben mogen helpen. Het eindresultaat is prachtig geworden, veel kookplezier toegewenst!

Familie Mijatovic
Drachten
15-10-2021

“Alles ging naar onze wens, aardige mensen!”

Wardenier
Heereveen
10-09-2021

“Zeer tevreden.”

Zeer tevreden met het eindresultaat. Geen onzin kortingen of dingen gratis maar straight to the point.

Bron: Qasa

Gertjan Hofman
Keukencoach

Fijn om te horen dat je zo tevreden zijn! De keuken staat er prachtig bij, geniet ervan!

Wietske
Siegerswoude
05-09-2021

“Supervriendelijk en professioneel.”

Fantastisch: klantgericht, beloftes en afspraken worden nagekomen, supervriendelijk en professioneel. Wij maken tellend voor I-KOOK, Oudehaske!

Gertjan Hofman
Keukencoach

Bedankt voor jullie review en complimenten! Het eindresultaat is prachtig, geniet ervan!

Familie Holwerda
Siegerswoude
17-07-2021

“Fantastisch geholpen.”

Wat een groot compliment hebben de heren uit Oudehaske van I-KOOK verdiend!!!
We zijn eerst fantastisch geholpen bij de keuze van een nieuwe keuken. Vervolgens is de afspraak voor opmeten precies op tijd gevolgd .

De aflevering van de keuken ging heel gemoedelijk en goed én ook weer precies volgens afspraak. En nu…. In 2 dagen gemonteerd, helemaal compleet en prachtig!! Super bedankt Gertjan en Fokke!!!

Gertjan Hofman
Keukencoach

Dank voor jullie complimenten, leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Het eindresultaat is prachtig, dat hebben jullie goed uitgekozen. Nogmaals wens ik jullie veel kookplezier toe, maar dat zal zeker wel lukken!

"Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen voor je en geen druk uit te oefenen om de deal rond te krijgen. Mijn doel is om jou een prettige ervaring te geven en te helpen met het ontwerpen van jouw droomkeuken."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.