Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Freek de KoningKeukencoach

Gemiddelde klantervaringscore:

gebaseerd op 8 reviews

Laatste klantervaringen over Freek en de winkel

"Wij kregen oprechte aandacht"

Op internet kwamen wij I-kook tegen en besloten een afspraak aan te vragen.  Wij geholpen door Freek de Koning. Freek is een professionele verkoper op het gebied van keukens.  Alle afspraken werden nagekomen en hij was totaal niet “dwingend “.  Ook kregen we alle aandacht van Freek, was helemaal top. Ook de levering  was geheel volgens afspraak en de  montage was vakmanschap.

 

 

09 mei 2019

"dik tevreden"

Goed en vriendelijk geholpen . Alleen een blad en spoelbak gekocht . Blad was niet de juiste maat , maar is gewoon goed opgelost. Dik tevreden.

"Ik zeg twijfel niet en als je veel keukenzaken hebt bezocht, voordat je hem ergens anders koop, gewoon even bij I-Kook binnenlopen."

Wij zochten een keuken voor ons nieuw te betrekken huis (bouwjaar 1935). Overal geweest! Na het eind van een 2 jarige verbouwing is het budget dat rest altijd te weinig. Verbouwen is duur! Onze keuze was eigenlijk gevallen op een keuken van Ikea. Ik was al een paar keer onderweg naar huis langs I-kook gereden. Wij zijn toch meer eens naar binnen gewandeld na een gemaakte afspraak,.....

02 april 2019

"De keuken is weer als nieuw en we zijn een prettige ervaring rijker!"

Na tien jaar liet de folie op een keukendeurtje los. Het bedrijf dat deze keuken destijds plaatste is opgeheven. I-KOOK in Etten-Leur, in het bijzonder de heer De Koning, heeft ons probleem opgelost. Exact zo'n deurtje werd snel en zonder vervoerskosten geleverd en vervolgens door de ZZP'er afgehangen. Totaal kost het ons ongeveer honderd euro, de keuken is weer als nieuw en we zijn een prettige ervaring rijker!

"We hebben zelden zo’n persoonlijk contact meegemaakt bij een winkel, echt heel goed."

We kwamen via kennissen  bij I-kook terecht. Zij hadden daar ook een keuken gekocht en waren heel erg tevreden. We zijn geholpen door Freek. De afspraken in de showroom waren leuk! Gezelligheid en professionaliteit komen perfect samen.

En wat een geweldige monteur! Leen van Vossen is bij ons langs geweest en die heeft heel goed werk geleverd! Ik was verbaasd toen ik halverwege de middag terug kwam van boodschappen doen en de  keuken stond perfect!
Freek en Leen, mijn.....

"Ook voor een keukenrenovatie waren wij bij I-kook aan het juiste adres!"

Via vrienden kwamen we bij I-kook terecht. We waren eigenlijk alleen op zoek naar een werkblad, spoelbak, kraan en apparatuur. Onze kastjes waren namelijk nog prima in orde. We dachten bij binnenkomst dat I-kook alleen complete keukens verkocht. Maar toen werden we door Freek aangesproken.. Hij begreep onze situatie direct en gaf ons waardevolle tips.  De afspraak in de showroom was dan ook erg prettig en ook nog eens heel leuk. Het grootste compliment willen wij Freek.....

Laatste blogartikelen door Freek

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9

Brian Engel

10

Zeer tevreden over de aankoop van onze keuken. Weliswaar nog in bestelling maar de volste vertrouwen dat dit goed komt.

Werner Kram

10

Hayo Smit is klantvriendelijk en deskundig, dit gaf ons het vertrouwen voor de aanschaf van onze keuken.

van Lith

9

Tevredenheid, goed gevoel

M, van Tilborgh

9

Prima advies en al mijn wensen (zelfs degene waarvan ik niet wist dat ik het wilde totdat ik het zag) zitten nu in een mooi…

R. de Kock

10

Ik ben inmiddels vaste klant bij I-kook Capelle aan den IJssel. Jaap en Jessica zijn deskundig, behulpzaam en transparant. Afspraak is afspraak.

Waning

10

keukencoach is zeer deskundig en zeker de reden dat we bij uw bedrijf de keuken gekocht hebben .

van der Laan

9

We kregen een goed gevoel bij deze zaak.

Jan Terpstra

8

Keurig afgeleverd volgens afspraak en alles kompleet, in 1 keer goed!

Suurbier

9

Uniek om binnen een paar uur een complete keuken te hebben gekocht dankzij deskundig en ontspannen advies van de heer Martin van Bergen!

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}