uit 5 klantervaringen
"Een gezellig gesprek en een kopje koffie daar beginnen we mee. Ik ben hier om u op uw gemak te laten voelen zodat we samen uw droomkeuken kunnen realiseren. Hopelijk tot snel!"
F. Kleinjan
Barendrecht
30-05-2023

“Zeer tevreden”

Nadat we verschillende keukenzaken hadden bezocht, kwamen we dankzij een tip van een familielid, bij I-KOOK terecht. We werden vakkundig geholpen door Antoinette, die ons goede adviezen gaf. We wilden de nieuwe keuken zelf plaatsen en het “oude” aanrechtblad en de bestaande tegels laten zitten. De keuken werd compleet afgeleverd, alle bevestigingsmiddelen zaten er bij. We zijn zeer tevreden over I-KOOK en bevelen deze keukenzaak dan ook bij iedereen aan.

Bron: Qasa 

Antoinette Heijmans
Keukencoach

Super bedankt voor de mooie review. Leuk om te zien dat het eindresultaat zo mooi is geworden!

Marleen
Barendrecht
23-03-2023

“Een goede ervaring.”

Goede ervaring met I-Kook Barendrecht. Fijn geholpen door An met het uitzoeken van de keuken en het meedenken in praktische zaken. Plaatsing van de keuken binnen 1 dag en de keuken was compleet. Eén afwerkpunt wordt nog opgepakt en daarover is het contact prima.

Bron: Qasa

Antoinette Heijmans
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review. Ik ben blij dat ik heb kunnen meedenken!

Wim & Patty
Barendrecht
28-02-2023

“Trots op onze prachtige keuken.”

Wij waren ons afgelopen najaar aan het oriënteren voor een nieuwe keuken. Wij zijn naar Barendrecht gegaan, omdat daar op korte afstand van elkaar een paar keukenbedrijven zitten. We zijn bij een paar zaken binnen geweest, maar hadden niet direct een goed gevoel. In veel zaken was het personeel vrij opdringerig. Toen we bij I-KOOK binnen stapten, werden we vriendelijk begroet, maar verder geheel met rust gelaten. De sfeer was daar prima. Uiteindelijk wilden we toch iets meer informatie krijgen over de mogelijkheden en heeft Antoinette ons heel fijn geholpen en zij heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen. We hebben er uiteindelijk een aantal uur gezeten en we hadden toen we naar huis gingen een goed beeld van wat we nodig hadden en welk budget daarbij hoorde. We zijn er korte tijd later weer geweest en de bestelling was vrij snel gedaan. Hierna is een I-KOOK collega bij ons thuis geweest om alles te checken. Voor ons was een rustige keuken belangrijk omdat de ruimte niet al te groot is, maar we wilden wel een fornuis dat er uitsprong. Dat is enorm goed gelukt. Antoinette heeft ons enorm goed geholpen en het resultaat mag er zijn. We zijn superblij en trots op onze prachtige keuken.

Bron: Qasa 

Antoinette Heijmans
Keukencoach

De keuken is erg mooi geworden en het fornuis springt er inderdaad prachtig uit. Ik ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen en wens jullie dan ook veel kookplezier!

Nico & Carin Willemen
Barendrecht
17-02-2023

“Heel erg blij met de nieuwe keuken.”

We hadden al wat keukenzaken bezocht en zijn uiteindelijk terecht gekomen bij I-KOOK Barendrecht. Daar kwam Antoinette Heijmans naar ons toe. Dit was de eerste zaak waarbij we rondom de tafel zijn gaan zitten en het voelde gelijk goed. De sfeer was ontspannen en gezellig en ze nam alle tijd voor ons. Bij het kopen van een keuken moet je best veel beslissingen nemen en daarbij werden onze vragen goed beantwoord en er werd ook meegedacht. Heel prettig vonden we het dat er 1 coach is bij wie je steeds terecht kan. We wilden later nog het één en ander veranderen en dat was geen probleem. Net zolang tot we helemaal tevreden waren -:). Heel blij zijn we met het verlengde keukenwerkblad op advies van Antoinette, daar waren we zelf nooit opgekomen. Ze heeft ons later ook geadviseerd welke kleur muurverf het beste bij de keuken en het werkblad zou passen. We konden met de kleurstalen bij I-Kook kijken wat het mooiste stond bij de kastjes en het werkblad. Ook tijdens het proces van plaatsen nam Antoinette af en toe contact op hoe het allemaal verliep. We zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken en vonden het superleuk dat Antoinette nog persoonlijk langskwam ,met een mooie bos bloemen, om het eindresultaat te bewonderen. Heel erg bedankt Antoinette voor de fijne samenwerking!

Bron: Qasa

Antoinette Heijmans
Keukencoach

Ik ben blij dat ik jullie persoonlijk heb kunnen begeleiden. Het eindresultaat is mooi geworden. Ik wens jullie veel kookplezier!

Familie Willeman
Ridderkerk
28-12-2022

“Erg fijn zo’n persoonlijke coach.”

We kwamen eigenlijk binnen om ons een beetje te oriënteren, maar uiteindelijk gingen we naar buiten met een mooi ontwerp voor onze kleine keuken. Antoinette luisterde goed naar onze wensen en nam alle tijd voor ons. Ook later, als ik nog vragen en/of twijfels ergens over had, kon ik bij haar terecht. Ze adviseerde ook een verlenging van het werkblad waar we erg blij mee zijn, erg fijn zo’n persoonlijke coach. Antoinette bedankt, we gaan heerlijk van onze nieuwe keuken genieten. Nu alleen nog een nieuwe vloer.

Antoinette Heijmans
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review en wat fijn om te horen dat het verlengde werkblad zo bevalt. Ik vond het superleuk en uitdagend jullie te mogen begeleiden naar een prachtig eindresultaat, wat immers perfect in de woning past. Ik wens jullie veel kookplezier toe en veel succes met het leggen van de nieuwe vloer.

"Een gezellig gesprek en een kopje koffie daar beginnen we mee. Ik ben hier om u op uw gemak te laten voelen zodat we samen uw droomkeuken kunnen realiseren. Hopelijk tot snel!"

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.