Afspraak aanvragen

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keuken Utrecht

De beste keukenwinkel van Utrecht

Voor een nieuwe keuken in Utrecht hoef je alleen maar even te komen kijken bij I-KOOK. Wij hebben de mooiste keukens voor je klaarstaan, die speciaal voor jou zijn gemaakt in Duitsland. Hier staan vakmensen klaar die niks liever willen dan jou aan een perfecte keuken helpen. Wij zijn uniek in de markt, doordat we met keukencoaches werken. Dit zijn experts op het gebied van keukens die jou van A tot Z helpen om de ideale keuken te krijgen. Je gaat toch veel tijd doorbrengen in je nieuwe keuken, het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat deze keuken ook helemaal aan je wensen aansluit.

De mooiste keuken staat straks in Utrecht

Als jij keukens in Utrecht wil komen kijken, dan ben je welkom bij I-KOOK. We hebben geen filiaal in Utrecht, maar wel in meerdere andere plekken in jouw regio. Loop hier gewoon even langs om eens te kijken wat we allemaal voor je klaar hebben staan. Onze keukencoach gaat dan samen met jou kijken wat er allemaal mogelijk is en welke opties wij je te bieden hebben. Ben jij op zoek naar een keuken die je puur en alleen voor koken gaat gebruiken? Of zoek je juist een keuken waar je ook in kunt leven en tijd door kunt brengen met je gezin?

Keukens in Utrecht bekijken

I-KOOK is een kookwinkel met een uniek concept. Onze coaches zijn er niet op uit om jou zoveel mogelijk uit te laten geven. Ze willen je helpen om straks de ideale keuken in je huis te hebben staan. Wij verkopen Duitse topkwaliteit tegen de scherpst mogelijke prijzen en gaan hierbij altijd geheel transparant te werk. We hebben een menselijke aanpak en kennen daarbij ook de lokale cultuur. Loop dan ook gewoon eens binnen om te zien wat wij allemaal voor je klaar hebben staan.

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9

Haefkens

9
Beuningen

De keuken is mooi maar de prijs viel tegen temeer er in de advertentie al keukens compleet waren voor 1400 Euro en dan is mijn…

Rolf

10
Breda

De service is subliem. De keukencoach luistert naar de wensen in plaats van wensen op te dringen. Erg tevreden tot nu toe!

H.B.J. Gerritsen van der Hoop

10
Nieuwegein

Niet opdringerig, goed advies, duidelijke offerte

R. Hoekman

8
Zevenbergen

Prettig en klantvriendelijk geholpen door een deskundige keukencoach

Gerritse

8
Veenendaal

In het voortraject als heel prettig ervaren. Nu de realisatie

Roetman

9
Harderwijk

Ik werd heel fijn geholpen. Dat wekte vertrouwen.

Jan

10
Alteveer

Klantvriendelijk, eerlijk, en er wordt met je meegedacht. De prijzen zijn goed, en duidelijke afspraken

M. Tan

10
Den Haag

De coach was een topper gelijk goed gevoel erbij, wij hadden de keuken al gekocht voordat wij het hadden samengesteld,

R. Henzen

10
Amerongen

Een openbaring in vergelijking met veel andere keukenwinkels!