• Home
  • I-KOOK blog
  • Waar moet ik op letten bij het kopen van een showroomkeuken?

Waar moet ik op letten bij het kopen van een showroomkeuken?

KEUKENS
5 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Een showroomkeuken van I-KOOK is jouw kans op een zeer voordelige keuken met de kwaliteit van een nieuwe keuken! Naast de grote korting op een showroom keuken is de snelle levering ook zeer aanlokkelijk en je ziet gelijk hoe jouw keuken er in het echt uitziet met apparatuur en al! In de winkel staan prachtige showroomkeukens opgesteld, maar passen deze keukens wel in jouw woning? Dit blog helpt je bij het kopen van showroom keukens: waar moet je op letten en hoe vind je jouw droom-showroomkeuken? 

Je zoekt een keuken die perfect past bij je interieur met mooie materialen en goede apparatuur… en dat allemaal binnen een klein budget? Dan is een showroom keuken van I-KOOK de perfecte keuken voor jou! Breng een bezoek aan de I-KOOK winkel in je buurt en bekijk de showroomkeukens in vele stijlen van dichtbij, een keukencoach helpt je graag!

I-KOOK showroomkeukens: lage prijs, goede kwaliteit en snelle levertijd 

I-KOOK showroomkeukens worden het hele jaar tegen een zeer scherpe prijs verkocht.

Inmiddels heeft I-KOOK winkels verspreid over het hele land. Er is altijd een I-KOOK keukenshowroom in je buurt! Onze winkels worden regelmatig vernieuwd en voorzien van showroom keukens uit de laatste collectie. De aangeboden showroomkeukens hebben vaak maar een aantal maanden in de winkel gestaan, zijn niet gebruikt en in zeer goede staat! 

Bekijk HIER alle  I-KOOK showroomkeukens

De keukens uit de I-KOOK showroom zijn van een goede kwaliteit en wellicht heb jij er, met heel veel korting, een geweldige keuken aan. Naast dat de lage prijs van de showroomkeuken heel aantrekkelijk is, kan hij nog dezelfde week bij je in huis staan inclusief alle apparatuur. Doordat de keuken niet besteld hoeft te worden, hoef je geen rekening te houden met levertijden! 

Een showroom keuken kopen is ook heel duurzaam, je geeft de keuken een tweede plek om te schitteren.

Showroomkeuken kopen bij I-KOOK = altijd garantie!

Net als bij een nieuwe keuken, is het bij een showroom keuken kopen belangrijk dat er garantie is. Je wil niet achteraf denken: ‘Als ik dat had geweten…’ Bij I-KOOK krijg je altijd garantie, ook op een showroomkeuken.

Showroomkeukens worden regelmatig via veilingen aangeboden. Nadelig bij het kopen van een showroom keuken op een veiling is dat je geen garantie krijgt én er is niemand die je helpt de keuken passend te maken. 

I-KOOK moderne landelijke showroomkeuken
Foto: moderne landelijke showroomkeuken

Showroom keuken op maat door een ervaren keukencoach!

Een I-KOOK keukencoach helpt je graag met het intekenen van de showroomkeuken op basis van de maten van jouw keukenruimte. De keukenindeling kan naar jouw wensen aangepast én uitgebreid worden. Het bijbestellen van extra onderdelen kan bijna altijd geregeld worden.

Alleen in een grote open ruimte gaat iedere showroom keuken passen, maar ook daar moet je letten op leidingen, etc. Daarom is het belangrijk om samen met een vakkundige keukencoach jouw showroomkeuken op maat te maken. Je kunt dan meteen de keuken een persoonlijk tintje geven: open stalen regalen boven je werkblad, andere keukengreepjes… verzin het maar!

Past de keuken uit de showroom niet in je woning, omdat de ruimte te klein is of omdat er obstakels zijn (als een schouw of een koof voor standleidingen) waar serieus maatwerk voor vereist is, dan raadt de eerlijke keukencoach je af deze showroom keuken te kopen om onnodige kosten en tijd te besparen. 

Waar let je op bij de aankoop van een showroomkeuken?

  • Showroom keuken maten – Hou de maten van je keukenruimte bij de hand om te kijken of de verschillende showroomkeukens in jouw woning passen.
  • Eventuele krasjes of vuil – Je loopt samen met de keukencoach jouw favoriete showroomkeuken helemaal na om voor aankoop een goed beeld te krijgen van de keuken.
  • Indeling, afwerking en apparatuur – Keukenapparaten kunnen eventueel gewisseld worden. Showroom keukens kunnen naar wens uitgebreid worden met extra (boven)kasten, een gezellige bar… er zijn zoveel mogelijkheden, vraag het aan de keukencoach!
  • Vervoer en (de)montage – Bijna altijd haal je zelf de keuken in de showroom uit elkaar, regel je vervoer en monteer je de keuken thuis. Dit scheelt ook weer geld!

Is een showroomkeuken, jouw perfecte keuken? Ontdek het bij I-KOOK!

Lijkt een prachtige showroom keuken met een flinke korting, snelle levering én alles erop en eraan de ideale keuken voor jou? I-KOOK heeft altijd in haar winkels mooie showroomkeukens in verschillende stijlen, indelingen en kleuren in de (uit)verkoop.

Kom de aantrekkelijk geprijsde showroom keukens in de I-KOOK winkel bekijken! Een keukencoach laat je op je gemak rondneuzen en vertelt je welke mogelijkheden er allemaal zijn. Geheel naar jouw smaak, maak je samen de keuken uit de showroom passend voor jouw woning en… altijd binnen je budget natuurlijk! Lees de ervaringen van eerdere klanten die ook een I-KOOK showroomkeuken hebben gekocht.

Maak nu een afspraak met een keukencoach! Er is altijd een I-KOOK winkel in je buurt.

  


Dit artikel is geschreven door

Lees meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.