Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een showroomkeuken?

De keuken wordt wel eens ‘het hart van het huis genoemd’ en is tegenwoordig veel meer dan een plek om te koken. Het is dan ook vanzelfsprekend dat je kritisch bent bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Je wilt een design dat past bij de inrichting van je huis, maar je wilt ook kwalitatief goede materialen, mooie apparaten en dat de keuken past in je budget. Een nieuwe keuken is kostbaar. Maar zijn er ook opties voor een kleinere beurs? En krijg je dan nog steeds dezelfde kwaliteit? Het antwoord is ja!

Lage prijs en snelle levertijd

Showroomkeukens verkopen we gedurende het hele jaar tegen een zeer scherpe prijs. Inmiddels heeft I-KOOK twintig showrooms verspreid door het hele land. De showrooms worden regelmatig vernieuwd en voorzien van nieuwe modelkeukens. Keukens die uit de showroom verdwijnen, hebben er vaak maar een aantal maanden gestaan, zijn niet gebruikt en nog in zeer goede staat. Deze gooien we dan ook niet weg, maar verkopen we tegen een lage prijs. Door de prijs wordt de keuken natuurlijk in één klap een stuk aantrekkelijker. Doordat de keuken niet besteld hoeft te worden, kan hij nog dezelfde week bij jou in huis staan en hoef je geen rekening te houden met levertijden!

Kopen bij I-KOOK = altijd garantie

Verkoop van showroomkeukens gebeurt ook regelmatig via veilingen. Een groot nadeel van het kopen van een keuken via een veiling is echter dat je geen garantie krijgt en dat er niemand is die je helpt om de keuken aan te passen aan jouw woning. Bij I-KOOK krijg je altijd garantie, ook op een showroomkeuken.

Showroom keuken op maat door onze keukencoaches!

Ook helpen onze keukencoaches je graag met het intekenen van de keuken op basis van de maten van jouw woning. De indeling van een showroomkeuken kunnen we aanpassen en het bijbestellen van onderdelen is meestal geen probleem.

Goedkoop soms duurkoop

Past een keuken net niet in jouw woning, doordat je bijvoorbeeld een te kleine oppervlakte hebt of een oppervlakte met elementen (zoals een schouw) waar maatwerk voor vereist is, dan raden we je af om een showroomkeuken te kopen. Het kan veel tijd en geld kosten om een keuken die niet precies op maat is gemaakt aan te passen. In dat geval gaat vaak een bekend Nederlands spreekwoord op: goedkoop is duurkoop.

Waar moet je op letten bij de aankoop?

  • De maatvoering van de showroomkeuken
  • Eventuele krassen en/of oneffenheden
  • Zijn alle kleuren, apparaten en afwerkingen naar wens?

Heb je vragen over dit onderwerp of wil je weten of een van onze showroomkeukens geschikt is voor jouw woning? Ik, of een keukencoach bij jou in de buurt, helpt je graag!

Artikel geschreven door

Patrick van Barneveld

I-KOOK Oud-Beijerland

Gemiddelde klantervaringscore

...deze keukens zijn pas opgeleverd!

Ebru Umar Den Haag
NIEUW!

"Heerlijk toch als je alles gewoon netjes meekrijgt en er rustig over na mag denken."

Arthur en Diny Terdu Strijen

"3 unieke elementen in onze keuken, dankzij onze keukencoach!"

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}