Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een showroomkeuken?

De keuken wordt wel eens ‘het hart van het huis genoemd’ en is tegenwoordig veel meer dan een plek om te koken. Het is dan ook vanzelfsprekend dat je kritisch bent bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Je wilt een design dat past bij de inrichting van je huis, maar je wilt ook kwalitatief goede materialen, mooie apparaten en dat de keuken past in je budget. Een nieuwe keuken is kostbaar. Maar zijn er ook opties voor een kleinere beurs? En krijg je dan nog steeds dezelfde kwaliteit? Het antwoord is ja!

Lage prijs en snelle levertijd

Showroomkeukens verkopen we gedurende het hele jaar tegen een zeer scherpe prijs. Inmiddels heeft I-KOOK twintig showrooms verspreid door het hele land. De showrooms worden regelmatig vernieuwd en voorzien van nieuwe modelkeukens. Keukens die uit de showroom verdwijnen, hebben er vaak maar een aantal maanden gestaan, zijn niet gebruikt en nog in zeer goede staat. Deze gooien we dan ook niet weg, maar verkopen we tegen een lage prijs. Door de prijs wordt de keuken natuurlijk in één klap een stuk aantrekkelijker. Doordat de keuken niet besteld hoeft te worden, kan hij nog dezelfde week bij jou in huis staan en hoef je geen rekening te houden met levertijden!

Kopen bij I-KOOK = altijd garantie

Verkoop van showroomkeukens gebeurt ook regelmatig via veilingen. Een groot nadeel van het kopen van een keuken via een veiling is echter dat je geen garantie krijgt en dat er niemand is die je helpt om de keuken aan te passen aan jouw woning. Bij I-KOOK krijg je altijd garantie, ook op een showroomkeuken.

Showroom keuken op maat door onze keukencoaches!

Ook helpen onze keukencoaches je graag met het intekenen van de keuken op basis van de maten van jouw woning. De indeling van een showroomkeuken kunnen we aanpassen en het bijbestellen van onderdelen is meestal geen probleem.

Goedkoop soms duurkoop

Past een keuken net niet in jouw woning, doordat je bijvoorbeeld een te kleine oppervlakte hebt of een oppervlakte met elementen (zoals een schouw) waar maatwerk voor vereist is, dan raden we je af om een showroomkeuken te kopen. Het kan veel tijd en geld kosten om een keuken die niet precies op maat is gemaakt aan te passen. In dat geval gaat vaak een bekend Nederlands spreekwoord op: goedkoop is duurkoop.

Waar moet je op letten bij de aankoop?

  • De maatvoering van de showroomkeuken
  • Eventuele krassen en/of oneffenheden
  • Zijn alle kleuren, apparaten en afwerkingen naar wens?

Heb je vragen over dit onderwerp of wil je weten of een van onze showroomkeukens geschikt is voor jouw woning? Ik, of een keukencoach bij jou in de buurt, helpt je graag!

Artikel geschreven door

Patrick van Barneveld

I-KOOK Oud-Beijerland

Gemiddelde klantervaringscore

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9

E. Krijgsman

9

Goede coaching vooraf en meedenkend, zelf zonder dat we het wisten koopt m'n zwager ook een keuken bij I-KOOK en deelde zijn enthousiasme met ons.…

Henk van der Lelij

10

Erg goed geholpen en goed advies, het inlevingsvermogen van de verkoper sprak ons aan.

J. de Kleijn

8

Een ontzettend aardige manier om zonder aandringen en meedenkend met de klant, je een product te laten kopen!

Cor Notten

8

Fijn ontvangst en  een prettige bediening!

de Jong

9

Met vriendelijkheid zonder dat hij alleen wilde verkopen gaf hij deskundig advies. Henk nam alle tijd voor ons! I-KOOK Veendam

J. Meijer

9

Goed en vakkundig geholpen en een mooie prijs betaald voor de keuken en van kwaliteit.

van den Berg

10

Fijn advies gekregen van Henry en Leon , samen tot een mooi product gekomen waarvan de prijs ook prima is! I-KOOK Almere

Smeitink

10

Zeer klantvriendelijk, meedenkend en niet opdringerig!

D. van Dijk

9

Deskundig, klantvriendelijk en neemt alle tijd en geeft uitstekende ideeën en voorbeelden bij wat wel en niet mogelijk is!

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}