Thuisbezoek? Gewoon doen!

INFORMATIE
3 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Een Keukencoach aan huis, hoe werkt dat eigenlijk?

Vrijwel direct nadat bekend werd dat Nederland in lockdown ging en alle niet-noodzakelijke winkels hun deuren moesten sluiten, kregen we berichtjes en belletjes van bezorgde klanten. Kan nu mijn afspraak niet doorgaan? En hoe moet het dan met mijn nieuwe keuken? Als de klant niet naar ons kan komen, dan gaan wij naar de klant! Hoe dat in zijn werk gaat en wat de voor- en nadelen zijn, dat lees je in deze blog.

Expert aan huis
Net als bij een afspraak in de winkel, plant een keukencoach van I-KOOK 2,5 uur in voor een afspraak, zodat er ruim de tijd is om alle wensen te bespreken. Heb je al duidelijke wensen en weet je goed wat je wilt? Top! In dat geval neemt de keukencoach direct wat stalen mee van materialen en kleuren. Zo niet, ook geen probleem. Tijdens de eerste afspraak kan de keukencoach uitgebreid adviseren.

Dat de afspraak bij jou thuis plaatsvindt, heeft een aantal grote voordelen. Zo kan de keukencoach direct de keukenruimte opmeten. Daarnaast ziet hij of zij in één oogopslag of er onderdelen in de ruimte zijn waar rekening mee gehouden moet worden in het ontwerp. Hierdoor komen we niet achteraf voor verrassingen te staan en voorkomen we eventuele teleurstellingen.

Tenslotte vormt de keuken steeds vaker het hart van het huis. De keukencoach kan op basis van de ruimte en het interieur meedenken over de perfecte leefkeuken en is de op de hoogte van alle trends. Toch handig, zo’n vakman aan huis!

Klaar? Schetsen maar!
Op basis van alle wensen en voorkeuren die in het gesprek naar voren komen, maakt de keukencoach een grove schets van de keuken. Op de klassieke manier met pen en papier, of direct in 3D op de laptop. Daarnaast geeft hij of zij een richtprijs op basis van de tekening. Bevalt de schets en is er een goede klik met de keukencoach? Dan schakelen we door en ontvang je de 3D schets en de prijsopgave per e-mail, plus de online aanbiedingen.

Heb je nog vragen, wil je extra materialen zien of is er een andere manier waarop we je nog kunnen helpen? Dan komen we gewoon nog een keer langs en regelen we het! We zijn flexibel en doen wat nodig is. Bij het bestellen van een keuken gaat alles gelukkig weer zoals normaal, waarbij de keukencoach het aanspreekpunt blijft tot na de oplevering. Hopelijk tot snel bij jou thuis!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

 

 

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.