Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keuken inspiratie bij I-KOOK

Keuken inspiratie doe je op bij I-KOOK. Laat je inspireren door onze nieuwe collectie keukens, de modernste apparatuur, prachtige werkbladen en innovatieve accessoires. Bezoek één van onze winkels bij jou in de buurt en laat je verrassen. We laten je diverse keukencreaties zien en bieden je slimme oplossingen voor elke ruimte.

Natuurlijk kan je ook vanuit je luie stoel al behoorlijk wat keuken inspiratie op doen. Alle keukens zijn te bewonderen op onze website. Daar vind je overigens niet alleen heel veel apparatuur en accessoires, maar ook uitgebreide informatie over verlichting en een groot aanbod van keukenwerkbladen. Waar je jouw keuken inspiratie ook op doet, al onze keukens zijn van topkwaliteit en bovendien transparant geprijsd, inclusief apparatuur en werkblad. Geen onverwachte kosten dus!

Inspiratie

Van keuken inspiratie tot droomkeuken

Bij I-KOOK kan je kiezen uit verschillende opstellingen, stijlen en kleuren. Wat je ook kiest, je wordt altijd geholpen door professionele vakmensen. Zij hebben jarenlange ervaring en geven je een gedegen advies. Een keuken moet namelijk niet alleen met zijn tijd mee gaan, het moet ook passen bij jouw voorkeuren en wensen. Zet jouw keuken inspiratie om tot jouw droomkeuken. Onze vakmensen ontwerpen voor jou daarom altijd een keuken naar jouw wensen. Bij I-KOOK doen we er dus alles aan om van je keuken inspiratie een droomkeuken te maken.

Keuken inspiratie voor je huidige keuken

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om je bestaande keuken een te renoveren. Denk hierbij aan het veranderen van het werkblad of het vervangen van de vaak verouderde apparatuur. Ook hier voorziet I-KOOK je van de nodige keuken inspiratie. Onze vakmensen kijken samen met jou naar de wensen en mogelijkheden.

Met vaak relatief kleine aanpassingen is de keuken weer als nieuw. Hier vind je een overzicht van de mogelijkheden om je keuken op te knappen, maar je kan ons vanzelfsprekend ook altijd persoonlijk om advies vragen. Er kan vaak meer dan je denkt.

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9

E. Krijgsman

9

Goede coaching vooraf en meedenkend, zelf zonder dat we het wisten koopt m'n zwager ook een keuken bij I-KOOK en deelde zijn enthousiasme met ons.…

Henk van der Lelij

10

Erg goed geholpen en goed advies, het inlevingsvermogen van de verkoper sprak ons aan.

J. de Kleijn

8

Een ontzettend aardige manier om zonder aandringen en meedenkend met de klant, je een product te laten kopen!

Cor Notten

8

Fijn ontvangst en  een prettige bediening!

de Jong

9

Met vriendelijkheid zonder dat hij alleen wilde verkopen gaf hij deskundig advies. Henk nam alle tijd voor ons! I-KOOK Veendam

J. Meijer

9

Goed en vakkundig geholpen en een mooie prijs betaald voor de keuken en van kwaliteit.

van den Berg

10

Fijn advies gekregen van Henry en Leon , samen tot een mooi product gekomen waarvan de prijs ook prima is! I-KOOK Almere

Smeitink

10

Zeer klantvriendelijk, meedenkend en niet opdringerig!

D. van Dijk

9

Deskundig, klantvriendelijk en neemt alle tijd en geeft uitstekende ideeën en voorbeelden bij wat wel en niet mogelijk is!

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}