Advies aanvragen

We helpen je graag! Dat gaat het beste als we je persoonlijk kunnen adviseren. Vul jouw gegevens in dan helpen wij je verder.

of e-mail ons op advies@i-kook.nl

Direct schakelen? Bel:085-4000805

Hengelo

Ervaringen van klanten

Fam. Gellekink

uit: 
Ootmarsum
klant van: Hengelo
10

De keuken werd keurig volgens afspraak geleverd en geinstalleerd. Er waren geen restpunten en we zijn nog steeds zeer tevreden.

Erik Veltman

uit: 
Hengelo
klant van: Hengelo
7

Prima service voor een erg mooie zelf ontworpen keuken Na een aantal maanden gebruik is alles nog een keer goed afgesteld Het enige dat nog niet goed werkt zijn de gaspitten, deze zijn erg moeilijk aan te krijgen!

Ondanks meerdere meldingen is hier nig niets mee gedaan

Reacties

Erg vervelend dat je problemen hebt met de gaspitten. Boretti heeft inmiddels nieuwe knoppen opgestuurd. Het probleem zou dus opgelost moeten zijn.

Marleen Braak

uit: 
Hengelo
klant van: Hengelo
10

We kwamen binnen om eens te kijken welke ideeën I-KOOK had over onze nieuw in te richten keuken. We gingen verbouwen en de keuken zou een keer zo groot worden. Het werd dus een schets voor een nog te bouwen ruimte.

Er werd ruim de tijd voor genomen en uiteindelijk kregen we een voorstel via de mail. Wat een verademing dat het ook zo kan. Niet gelijk moeten beslissen maar tijd om aan het idee te wennen en aanpassingen te kunnen doen.

De verbouwing liep erg veel vertraging op, onze nieuwe keuken heeft kosteloos een aantal maanden in de opslag mogen staan en uiteindelijk toen we klaar waren met verbouwen kregen we snel onze nieuwe keuken. Binnen 2 dagen was hij geïnstalleerd. Alles paste precies en alles werkte.

Wij zijn heel erg tevreden met de service en de prijs/kwaliteit verhouding en willen I-KOOK dan ook bij iedereen aanraden.

Marleen Braak
Marleen Braak
Marleen Braak

Tom en Sandra Liebe

uit: 
Enschede
klant van: Hengelo
10

Super keuken. Ben er nog steeds erg blij mee. Goed gekeken en geluistert naar mijn/onze wensen en die zijn in de uiteindelijke keuken terug te vinden.

Ook de ideeën van de verkoper waren meer dan welkom en maken onze keuken tot een super keuken. (mn de cooker en de mega koelkast zijn een topper) Groet S. Liebe

Fam. Fidom

uit: 
Vroomshoop
klant van: Hengelo
9

Leuke benadering en alle tijd. Toen we tot ontdekking kwamen dat de poten van de oven ontbraken, werd deze direct besteld.

Fam. Fidom

Hengelo

9
Gemiddeld 4.5/5 sterren
Lees hier alle ervaringen.

Welkom bij I-KOOK Hengelo

 

I-KOOK Hengelo bied je niet alleen voordelige Duitse kwaliteitskeukens aan, maar ook een groot assortiment apparatuur tegen een zeer scherpe prijs!
Daarnaast bieden wij je vakmanschap, transparantie, kwaliteit en professionaliteit.
CBW LogoMet meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche zijn wij in staat je te helpen bij het kijken, kiezen en kopen van je droomkeuken!

Ben je op zoek naar persoonlijke aandacht en advies van een lokale keukenvakman in Overijssel, dan ben je bij ons aan het juiste adres. I-KOOK bestaat uit een groep enthousiaste medewerkers, waarbij  kwaliteit, gedegen advies, transparantie en service op nummer één staan.

 

 
 

Jouw I-KOOK keukenvakman

Mijn naam is Jan Klinge en ik heet je van harte welkom bij I-KOOK Hengelo!

I-KOOK vakman Jan Klinge

Met veel enthousiasme, ervaring en vakkundigheid, help ik je graag bij het kiezen, ontwerpen en plannen van jouw keuken of apparatuur. Daarnaast beschikken wij ook over professionele en concurrerende montageproducten.

Laat je inspireren door onze website, maak alvast een afspraak of loop gerust binnen en vraag mij om een persoonlijk en gedetailleerd advies. Vele klanten uit de grootregio zijn je voorgegaan. Wij zijn bijvoorbeeld bijna dagelijks in Enschede en plaatsen als Oldenzaal, Haaksbergen, Borne maar ook Almelo en Wierden bijvoorbeeld.

Ik sta voor je klaar (en de koffie ook)...

graag tot ziens bij I-KOOK Hengelo!

 

Vraag direct een adviesgesprek aan met Jan Klinge, jouw I-KOOK specialist in Hengelo