Hengelo
Hengelo

“Ik werk bij voorkeur op afspraak, dan heb ik namelijk alle tijd voor je!”

Jan Klinge

Hengelo : 5 van de 5 sterren gebaseerd op 8 reviews

I-KOOK Hengelo

Adres:

Deurningerstraat 1
7557 HA Hengelo

Telefoon: 074-2503730

Openingstijden:

  • MA: Gesloten
  • DI: 10.00u. - 17.30u.
  • WO: 10.00u. - 17.30u.
  • DO: 10.00u. - 21.00u.
  • VR: 10.00u. - 17.30u.
  • ZA: 10.00u. - 17.00u.
  • ZO: Gesloten

Welkom bij I-KOOK Hengelo

I-KOOK Hengelo biedt je niet alleen voordelige Duitse kwaliteitskeukens aan, maar ook een groot assortiment apparatuur tegen een zeer scherpe prijs!

Daarnaast bieden wij je vakmanschap, transparantie, kwaliteit en professionaliteit.
Met meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche zijn wij in staat je te helpen bij het kijken, kiezen en kopen van je droomkeuken!

Ben je op zoek naar persoonlijke aandacht en advies van een lokale keukenvakman in Overijssel, dan ben je bij ons aan het juiste adres. I-KOOK bestaat uit een groep enthousiaste medewerkers, waarbij  kwaliteit, gedegen advies, transparantie en service op nummer één staan.

Jouw I-KOOK keukencoach

Mijn naam is Jan Klinge en ik heet je van harte welkom bij I-KOOK Hengelo!

Jan Klinge

Met veel enthousiasme, ervaring en vakkundigheid, help ik je graag bij het kiezen, ontwerpen en plannen van jouw keuken of apparatuur. Daarnaast beschikken wij ook over professionele en concurrerende montageproducten.

Laat je inspireren door onze website, maak alvast een afspraak of loop gerust binnen en vraag mij om een persoonlijk en gedetailleerd advies. Vele klanten uit de grootregio zijn je voorgegaan. Wij zijn bijvoorbeeld bijna dagelijks in Enschede en plaatsen als Oldenzaal, Haaksbergen, Borne maar ook Almelo en Wierden.

Ik sta voor je klaar (en de koffie ook)...

Graag tot ziens bij I-KOOK Hengelo!

Ervaringen van klanten

Fam. Stegeman

uit : Deventer

klant van : Hengelo

We hebben alleen maar prettige ervaring opgedaan bij I-KOOK! Het uitzoeken van de keuken bij Jan Klinge in Hengelo was al een verademing op zich; in tegenstelling tot ander keukenzaken kregen wij bij I-KOOK in Hengelo totaal niet het gevoel gepusht te worden tot het zo snel mogelijk tekenen van een koopovereenkomst. Er werd rustig alle tijd genomen om naar onze wensen te luisteren. De keuken is inmiddels tot onze volle tevredenheid geplaatst mede door de zeer vakkundige keukenmonteur. Rest ons nog te vermelden dat we Super Blij zijn met onze nieuwe keuken!

Fam. Gellekink

uit : Ootmarsum

klant van : Hengelo

De keuken werd keurig volgens afspraak geleverd en geinstalleerd. Er waren geen restpunten en we zijn nog steeds zeer tevreden.

Erik Veltman

uit : Hengelo

klant van : Hengelo

Prima service voor een erg mooie zelf ontworpen keuken Na een aantal maanden gebruik is alles nog een keer goed afgesteld Het enige dat nog niet goed werkt zijn de gaspitten, deze zijn erg moeilijk aan te krijgen!

Ondanks meerdere meldingen is hier nig niets mee gedaan

Erg vervelend dat je problemen hebt met de gaspitten.

Boretti heeft inmiddels nieuwe knoppen opgestuurd. Het probleem zou dus opgelost moeten zijn.

Marleen Braak

uit : Hengelo

klant van : Hengelo

We kwamen binnen om eens te kijken welke ideeën I-KOOK had over onze nieuw in te richten keuken. We gingen verbouwen en de keuken zou een keer zo groot worden. Het werd dus een schets voor een nog te bouwen ruimte.

Er werd ruim de tijd voor genomen en uiteindelijk kregen we een voorstel via de mail. Wat een verademing dat het ook zo kan. Niet gelijk moeten beslissen maar tijd om aan het idee te wennen en aanpassingen te kunnen doen.

De verbouwing liep erg veel vertraging op, onze nieuwe keuken heeft kosteloos een aantal maanden in de opslag mogen staan en uiteindelijk toen we klaar waren met verbouwen kregen we snel onze nieuwe keuken. Binnen 2 dagen was hij geïnstalleerd. Alles paste precies en alles werkte.

Wij zijn heel erg tevreden met de service en de prijs/kwaliteit verhouding en willen I-KOOK dan ook bij iedereen aanraden.

Marleen Braak Marleen Braak Marleen Braak

Tom en Sandra Liebe

uit : Enschede

klant van : Hengelo

Super keuken. Ben er nog steeds erg blij mee. Goed gekeken en geluistert naar mijn/onze wensen en die zijn in de uiteindelijke keuken terug te vinden.

Ook de ideeën van de verkoper waren meer dan welkom en maken onze keuken tot een super keuken. (mn de cooker en de mega koelkast zijn een topper) Groet S. Liebe