"Het was spannend om te zeggen "we hebben een deal", maar ik wist dat het de juiste beslissing was. Het voelde gewoon goed!"

Jeannetta van Baarsen
Amsterdam
18-08-2023

“Het was spannend om te zeggen “we hebben een deal”, maar ik wist dat het de juiste beslissing was. Het voelde gewoon goed!”

Driemaal is scheepsrecht gaat hier niet op, want I-KOOK was de vierde keukenzaak waarmee ik in gesprek ging. Ik had dus al wel enige ervaring met hoe zoiets gaat. Maar alsnog, als je na 37(!) jaar besluit dat het tijd wordt voor een nieuwe keuken, stap je in een geheel nieuwe en onbekende wereld. Geen reden tot zorg, want Claudia begreep razendsnel wat ik voor ogen had en bij haar voelde ik gelijk dat het goed zat. Waar andere zaken vooral aangaven wat er niet kon, zag Claudia overal een oplossing voor. Waarom zou dat niet kunnen? Tuurlijk, kan dat wel, we doen het gewoon zo en zo! Ik zag al bij die eerste afspraak een keuken ontstaan waar ik me helemaal in kon vinden. Het werd helemaal mijn keuken nadat Claudia een RAL-kleurstaal langsbracht waaruit ik een kleur voor de fronten heb gekozen. Het werkblad dat Claudia al bij de eerste afspraak als keuze voorstelde, was direct perfect, net als de spoelbak, kraan en grepen. Het was spannend om toen al te zeggen “we hebben een deal”, maar ik heb geen moment getwijfeld of dat een juiste beslissing was. Het voelde gewoon goed! Ook in het vervolgtraject en na het inmeten, kwam Claudia met perfecte oplossingen voor dingen die net even anders moesten. Claudia, dank je wel voor je goede adviezen, voor je geduld en voor het mooie cadeau dat je meebracht toen je het eindresultaat kwam bekijken.

Wat een mooie woorden en ik heb het precies zo ervaren. Goed dat je je onderbuikgevoel gevolgd hebt. Het resultaat is een zeer functionele keuken die helemaal “Jeannetta” uitstraalt. Geniet ervan!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.