Keukenmontage

Wij bieden je verschillende keukenmontage producten, meer je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de keuken zelf te monteren. Welke manier van keukenmontage je ook kiest, in alle gevallen beschike I-KOOK over een uitstekende garante. Laat je overtuigen van onze scherpe montagetarieven en bekijk de montagevergelijker van I-Kook.

Keukenmontage is een belangrijk onderdeel bij de aanschaf van een nieuwe keuken, maar ook bij het renoveren van jouw bestaande keuken kunnen we je van dienst zijn!
Vraag naar de mogelijkheden bij een winkel bij jou in de buurt.

De betaling van mijn keuken

Ongeveer 50% van alle I-KOOK keukens worden zelf gemonteerd. Doe-Het-Zelf Montage is zeker een optie, omdat alle kasten reeds in de fabriek in elkaar zijn gezet. Het zijn dus geen bouwpakketten zoals je tegenwoordig vaak ziet.

En bij I-KOOK sta je er niet alleen voor. Integendeel, wij voorzien je te allen tijde van informatie over keukenmontage, waar je behoefte aan hebt en wanneer het jou uitkomt.

Kies voor Select Montage

Als je kiest voor Select Montage dan wordt de keuken door ons gemonteerd en sluit je de apparaten zelf aan. Voordat de keuken geplaatst kan worden, moet natuurlijk bekeken worden of deze ook daadwerkelijk in de ruinte past en of alle leidingen op de goede plek zitten.

Bij Select Montage wordt de keuken door de vakmensen van I-KOOK geplaatst voor € 650, – incl. BTW.

Kies voor Full Servics Montage

Kies je voor Full Service Montage dan nemen de vakmensen van I-KOOK al het werk uit handen: van de maatcontrole tot het kookklaar opleveren van jouw keuken. Alles wordt door I-KOOK aangesloten en gemonteerd. Zo kan je direct in je nieuwe keuken aan de slag!

Bij Full Services Montage wordt je keuken door I-KOOK geplaatst en aangesloten voor een zeer scherpe meterprijs van $ 185, – inclusief BTW.