Productinformatie Werkbladen

Soorten werkbladen

Het werkblad is één van de meest gezichtsbepalende onderdelen van de keuken. Daarbij komt dat het werkblad hét onderdeel van de keuken is dat het meest intensief gebruikt wordt. Daarom is de keuze van het juiste en meest geschikte werkblad zeer belangrijk.

Er zijn diverse werkbladmaterialen beschikbaar voor de keuken. Ieder hebben ze zo hun eigen verschil qua uitstraling, gemak in schoonmaken en prijs. De meest gebruikte werkbladen zijn kunststof-, composiet- en granietwerkbladen.

Naadloze werkblad koppeling

Alle kunststof werkbladen worden bij I-KOOK voorzien van praktisch naadloze hoekverbindingen. Dus geen lelijke, opstaande, metalen hoekstrippen die erg onpraktisch zijn, maar  hoekverbindingen die reeds in de fabriek in de bladdelen gemaakt worden.

Het werkblad wordt voorzien van sleufjes die aan de onderzijde in het materiaal gemaakt zijn. In deze sleufjes worden dan draadeinden (trekverbindingen) aangebracht. Door deze, tijdens de montage, voorzichtig aan te draaien sluiten de bladdelen vrijwel naadloos op elkaar aan. De hele verbinding wordt waterdicht gemaakt door middel van kit.

De koppelingen van werkbladen worden bij ons
– Reeds in de fabriek, op de millimeter nauwkeurig, in de bladdelen gemaakt voor een vrijwel naadloze aansluiting.
– Voorzien van messing- en groefverbindingen ter voorkoming van verticale werking van het werkblad.
– Aan de onderzijde voorzien van in gefreesde sleuven voor de trekverbindingen.
– Geleverd met alle nodige montagematerialen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.