Productinformatie Soorten montage mogelijkheden

Doe-het-zelf montage

Ongeveer 50% van alle I-KOOK keukens worden zelf gemonteerd. Doe-het-zelf Montage is zeker een optie, omdat alle kasten reeds in de fabriek in elkaar zijn gezet. Het zijn dus geen bouwpakketten zoals je tegenwoordig vaak ziet. Dit scheelt een hoop tijd.

En bij I-KOOK sta je er niet alleen voor. Integendeel, wij voorzien je te allen tijde van informatie over keukenmontage, waar je behoefte aan hebt en wanneer het jou uitkomt.

Select montage

Als je kiest voor Select montage dan wordt de keuken door ons gemonteerd en sluit je de apparaten zelf aan. Voordat de keuken geplaatst kan worden, moet natuurlijk bekeken worden of deze ook daadwerkelijk in de ruimte past en of alle leidingen op de goede plek zitten.

Bij Select montage wordt de keuken door de vakmensen van
I-KOOK geplaatst voor €650, – incl. BTW.

Full service montage

Kies je voor Full Service montage dan nemen de vakmensen van
I-KOOK al het werk uit handen: van de maatcontrole tot het kookklaar opleveren van jouw keuken. Alles wordt door I-KOOK aangesloten en gemonteerd. Zo kan je direct in je nieuwe keuken aan de slag!

Bij Full Services Montage wordt je keuken door I-KOOK geplaatst en aangesloten voor een zeer scherpe meterprijs van € 185, – incl. BTW.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.