"Zeker een aanrader."

Mirjam
30-12-2021

“Zeker een aanrader.”

In de zomer naar I-KOOK in Almere geweest en geholpen door Tristan die normaal gesproken in Soesterberg werkt. Vakkundig en vriendelijk geholpen en al snel had hij de keuken ontworpen die ik wilde.

Ik had beperkte ruimte en budget en toch kwamen we eruit. In november was de leverdatum. helaas door onvoorziene omstandigheden waar I-KOOK niets aan kon doen kwam de keuken een week later. Dit hebben ze financieel keurig gecompenseerd zonder dat ik hier om hoefde te vragen. De keuken is geplaatst en is super.

Toen gebeurde er helaas iets wat je niet kunt bedenken: tijdens het in gebruik nemen van de oven klapte de binnen glasplaat van de oven in 100en stukjes. Tristan heeft meteen beloofd dat er een nieuwe oven zou komen… helaas liet Whirpool op zich wachten en wilde het niet direct regelen, waarop I-KOOK zonder morren zelf heeft gezorgd voor een nieuwe oven die ook nog hoger in klasse lag. Tristan en zijn collega zijn deze eigenhandig komen installeren en dat was echt super top geregeld. Nogmaals mijn dank daarvoor.

Nu zijn we heerlijk aan het genieten van de compacte, mooie, fijne oven. Ik raad I-KOOK zeker aan!

Bron: Qasa 

Beste Mirjam, bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je zo blij bent met je nieuwe keuken. Gelukkig hebben we het probleem met de oven snel kunnen oplossen en kan je nu genieten van je prachtige keuken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.