"Onze verwachtingen zijn overtroffen."

Marianne van Os
Den Helder
09-06-2022

“Onze verwachtingen zijn overtroffen.”

Wij hebben vorig najaar een keuken uitgekozen bij I-KOOK Den Helder, we werden top geadviseerd door Rawish en hij had hele handige suggesties. Op dat moment woonden wij nog in het buitenland en de keuken was bestemd voor onze woning in Den Helder. Rawish hield ons de afgelopen maanden keurig op de hoogte middels mail en telefoon en ook de tussentijdse aanpassingen werden netjes verwerkt!

Toen onze aannemer het af liet weten, wist Nick gelukkig nog een vakman die ons uit de brand hielp. Na montage werd de keuken gecontroleerd en kregen we een foto van de geplaatste keuken. Ook werd er een licht beschadigd frontje aangetroffen welke meteen nieuw besteld werd.

Onze verwachtingen werden overtroffen toen we bij terugkeer de geplaatste keuken in het echt zagen. Niets dan lof voor het I-KOOK team in Den Helder!

Bron: Qasa

Dank voor de mooie review, wat leuk om te horen dat we jullie verwachtingen hebben kunnen overtreffen. Samen hebben we gewerkt aan een uitdagende keuken, die nu prachtig in de woning staat. We wensen jullie veel gezellige en mooie momenten toe.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.