"Alles opgelost en inmiddels zeer tevreden."

Familie Zohlandt
Wijhe
24-09-2021

“Alles opgelost en inmiddels zeer tevreden.”

Wij kochten onze keuken eind 2020 in Hattem, en we zijn inmiddels zeer tevreden met de keuken die in mei is geplaatst. Omdat wij niet zo ervaren zijn in het kopen van keukens is het wellicht een tip voor I-KOOK om niet alleen naar de keuken sec te kijken maar ook naar het hele voortraject, dus de voorbereiding van de keukenruimte voordat die geplaatst wordt. Omdat wij daarvoor met een aparte aannemer werkten viel dat proces buiten het zicht van I-KOOK, wat de nodige problemen gaf bij installatie van de keuken, omdat er een aantal zaken niet pasten. Ook bijzonder is dat het kastje onder de spoelbak wordt opgeleverd zonder gemonteerde achterwand waardoor je tegen de muur aan kijkt. Alles is gelukkig opgelost nu op een paar kleine dingen na. Zo wachten we nog op antwoord van de boilerleverancier (Inventum) over de montagemogelijkheden en we wachten nog op de nalevering van de houten besteklades.

We hebben de keuken gekocht bij Heleen van I-KOOK Hattem, zij heeft verstand van zaken, is technisch, denkt goed mee, neemt de tijd als je daar bent en zoekt naar goede oplossingen. Wel jammer dat ze het zo druk heeft, het kostte vaak moeite om haar te pakken te krijgen. Wat we ook bijzonder vinden is dat de monteurs (Gerard heeft de keuken uiteindelijk mooi opgeleverd) aangestuurd worden door iemand in Spanje. Kortom, wij kunnen I-KOOK Hattem (Heleen) aanbevelen maar denk zelf ook goed na in de voorbereidingsfase.

Bedankt voor het schrijven van jullie review en complimenten. Op dit moment ben ik bezig met de boiler en daar zullen jullie spoedig iets van horen. Gelukkig is (bijna) alles opgelost en kunnen jullie hopelijk genieten van jullie prachtige keuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.