"Een dikke 10 voor I-KOOK."

Familie Snel
Boskoop
01-02-2022

“Een dikke 10 voor I-KOOK.”

I-KOOK is een zeer goed bedrijf, die hun woorden waarmaken. Samen met onze keukencoach hebben wij een nieuwe keuken ontworpen, helemaal naar onze wensen.

Wij zijn voor het definitieve ontwerp een aantal keren in de winkel geweest en we werden elke keer met dezelfde enthousiasme geholpen door Frans. Hij dacht goed met ons mee gaf daarbij goed advies, daarnaast denkt Frans echt in oplossingen.

Eerste instantie lukte het niet direct om de keuken te bezorgen, omdat wij op de 1e verdieping wonen.  Dit lukte helaas niet via de trap, maar er werd direct een lift geregeld en de keuken werd alsnog netjes bezorgd, top!

De monteurs die I-KOOK had gestuurd, hebben secuur en mooi werk geleverd, echte vakmannen!

We kwamen erachter dat de diepte van de bestekbak niet klopte, maar Frans nam tijdens de oplevering de juiste direct mee.

Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken, maar ook met de verleende service. Daarom verdient I-KOOK een dikke 10, met name Frans die ons perfect heeft begeleid. Wij raden I-KOOK zeker aan.

 

Beste familie Snel, wat is het eindresultaat prachtig hé? Ik ben blij om te horen dat alles naar wens is verlopen. Leuk dat ik jullie naar deze keuken mocht begeleiden. Ik wens jullie bij deze nogmaals superveel kookplezier toe.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.