"Het kookt bij I-KOOK snel, goed, en smaakvol voor de portemonnee."

Familie Olthof
Annerveenschekanaal
26-10-2022

“Het kookt bij I-KOOK snel, goed, en smaakvol voor de portemonnee.”

Speciaal voor onze keukencoach Rick, want die heeft wel een compliment verdient.

We schrijven begin 2022 en we hebben na 26 jaar behoefte aan een nieuwe keuken. We stellen onze wensen in een mail en de afmetingen globaal erbij op. Nu zult u denken via mail, ja want corona was nog aanwezig dus bezoeken van showrooms, maar even niet.

Na wat keuken fabrikanten te hebben aangeschreven kwamen de verschillende aanbiedingen en ontwerpen binnen. Direct viel het ontwerp van I-KOOK op door een strak ontwerp en een strakke lijn. Door dat ontwerp werden we zeer aangetrokken. Na een contact via mail werd ons de prijs opgegeven. Ook hier werden we zeer blij van. We hebben na goed overleg intern besloten voor I-KOOK te kiezen.

Rick onze ontwerper bood aan om met kleuren en de nodige andere dingen bij ons thuis te komen. Hier werden we het snel eens over de kleur en alle andere zaken. Kort, snel, duidelijk verhaal. 24 oktober werd hij geplaatst door keukenmontage bedrijf uit Anderen. Vakmensen superkeurig gewerkt.

Kortom kunnen wij zeggen Het kookt bij I-KOOK snel, goed, en smaakvol voor de portemonnee. Wij zijn zeer tevreden.

Bedankt voor het delen van jullie ervaring, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Samen zijn we begonnen aan een prachtig ontwerp, wat nu eindelijk staat te schitteren in jullie woning. Bij deze wil ik jullie bedanken voor de gastvrijheid en wens ik jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.