"Met vragen konden we altijd bij Frans terecht."

Familie Meijer
Alphen aan den Rijn
03-05-2022

“Met vragen konden we altijd bij Frans terecht.”

We hebben gekozen om de keuken aan te kopen bij I-KOOK Alphen aan den Rijn, mede door de goede reviews en de gezellig sfeer in de showroom. Tijdens onze afspraken zijn wij altijd fijn geholpen door Frans. Hij luisterde echt naar onze wensen en probeerde daar constant in mee te denken. Daarnaast heeft Frans ervoor gezorgd dat – ondanks de beschikbare ruimte – er veel kastruimte is gecreëerd.

Wanneer wij tussendoor vragen of opmerkingen hadden, konden we altijd terecht bij Frans. We vonden het fijn dat we slechts één contactpersoon hadden, die we altijd konden bereiken.

Ook de levering en de montage zijn beide soepel verlopen. De monteurs verstaan hun vak en hebben de keuken netjes afgewerkt.

Na de montage kwam Frans de keuken persoonlijk opleveren en heeft daarbij nog advies gegeven over het gebruik van de apparatuur. We zijn hartstikke tevreden en raden I-KOOK Alphen aan den Rijn zeker aan!

Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een prachtig eindresultaat en dat jullie er zo tevreden mee zijn. We hebben de ruimte optimaal benut en daarnaast biedt deze keuken veel opbergruimte, prachtig. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.