"De communicatie met medewerkers was snel en duidelijk."

Familie Erkens-Pennings
Simpelveld
17-11-2021

“De communicatie met medewerkers was snel en duidelijk.”

Op Instagram zagen we bij jullie keukenfronten van barnwood (Robuust Maatwerk). Toevallig hoorden we ook van een collega van ons hele positieve geluiden over jullie winkel. Ons idee was om alleen de frontjes te vervangen. Daarop maakten we een afspraak met Roger. Als snel waren we ervan overtuigd dat we toch een complete nieuwe keuken wilden hebben. Roger heeft heel veel tijd aan ons besteed door uitgebreid advies te geven.

Ons eerste idee om een hele houten keuken uit te kiezen, maar dat zou teveel zijn icm houten vloer. Daarom hebben we gekozen voor een combinatie van zwart met hout.

We zijn dik tevreden met onze nieuwe keuken. Een oprecht woord van dank aan de monteur Marc die in alle rust met veel vakmanschap de keuken heeft gemonteerd en alles netjes heeft achtergelaten. Een kras op een deurtje werd door hem opgemerkt en meteen gereclameerd. Dit nieuwe deurtje was er binnen twee weken en werd meteen vervangen door Marc.

De communicatie met medewerkers was snel en duidelijk en men hield zich aan de gemaakte afspraken.

We zijn ontzettend tevreden en zullen dit zeker aan vrienden en bekenden laten weten. Op social media hebben we onze tevredenheid al laten zien.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.