Over I-KOOK

Al meer dan tien jaar is de missie van I-KOOK (spreek uit: ‘IK OOK’): het leveren van de mooiste keuken voor de beste prijs. Je bent daarbij verzekerd van een persoonlijke aanpak van een lokale vakman bij wie je graag terugkomt.

welkom_i_KOOK_2


Daarom kies je voor I-KOOK

  • Professioneel antwoord op al je vragen doordat een vakman je helpt.
  • Altijd een showroom bij jou in de buurt door winkels in het hele land.
  • Geen onverwachte kosten dankzij onze transparante prijzen.
  • Gegarandeerd topkwaliteit voor de beste prijs dankzij onze slimme inkoop.
  • Geen zorgen over installatie dankzij onze eigen montagedienst.

 Geschiedenis

In 2001 vonden de broers Jaap en Roel Oostra dat de keukenmarkt rijp was voor professionalisering. Samen ontwikkelden ze de innovatieve en transparante formule I-KOOK. Dit was een reactie op de manier waarop bestaande keukenzaken met klanten omgingen.

“Ons eerste filiaal openden we eind 2001 in Hattem onder de rook van Zwolle. De uitgangspunten waarmee we toen zijn gestart vormen nog steeds de basis voor onze laatst geopende winkels”, vertelt Jaap Oostra. “Het succes is bewezen door de huidige veertien vestigingen. In een periode waarin vele keukenbedrijven moeite hebben succesvol te zijn, groeit I-KOOK tegen deze ontwikkeling in”.

Dit komt volgens Roel Oostra doordat I-KOOK de klant altijd centraal stelt. “Iedereen wil toch graag bij een vakman dichtbij kopen? Iedereen wil toch graag een moderne, transparante aanpak? Onze kracht is dat dit alles geboden wordt voor de beste prijs, dat is I-KOOK!”


Filosofie

I-KOOK heeft haar organisatie, en bijbehorend assortiment, zo ingericht dat eigenlijk iedereen in staat moet zijn een mooie keuken aan te schaffen.


RBO_01Persoonlijke aandacht van een lokale vakman

“Als je met I-KOOK zaken doet krijg je altijd te maken met dezelfde mensen. Geen batterij aan verkopers, orderverwerkers, serviceafdelingen en anonieme telefoonnummers, maar een vakman die zijn of haar eigen winkel runt. Of het nu gaat om de offerte, een technische beoordeling van je keukenruimte, afspraken over betaling en levering of de beoordeling van een storing en/of beschadiging; deze lokale vakman is en blijft jouw aanspreekpunt. Natuurlijk staat er een sterke organisatie achter, maar die is ter ondersteuning, niet om achter te verschuilen.”


HEI_01Transparant en integer

“Bij I-KOOK hoef je niet bang te zijn dat je te veel betaalt, of dat het onduidelijk is hoeveel of waarvoor je betaalt. Alle keukens op de website en in de showroom zijn geprijsd, precies de prijs die I-KOOK ervoor zal vragen. Je hebt niet de onzekerheid of je wel goed hebt onderhandeld, je krijgt direct de beste prijs. Ook de apparatuur is direct van de beste prijs voorzien zodat je, zowel in de winkel als op de website, meteen kunt zien wat een verandering in jouw keuken voor de prijs betekent.”jkl_01-02De mooiste keuken
voor de beste prijs

“Iedereen weet dat het niet moeilijk is om een kostbaar product te ontwikkelen dat een goede kwaliteit heeft. Ook is het niet zo moeilijk om een laagwaardige kwaliteit te verkopen tegen een lage prijs. I-KOOK doet het graag anders. I-KOOK levert de mooiste keuken voor de beste prijs. Dat doen we door scherp in te kopen en veel voordelen simpelweg ten goede te laten komen van jouw portemonnee. Zo werkt dat!”

 


Kwaliteit, jouw zekerheid

De I-KOOK vakmensen staan nooit alleen in hun streven je te helpen. Ze worden ondersteund door een zeer solide organisatie, zodat ze ook kunnen doen wat ze afspreken: compleet en op tijd leveren en zonder verrassingen achteraf. Je wordt altijd snel geholpen. Als extra zekerheid voor je is I-KOOK aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen.

Wij gaan ervoor, jij ook?

Jaap Oostra
Roel Oostra