Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen van onze klanten

Bij I-KOOK werken keukencoaches. Gelukkig zijn dat ook allemaal mensen en soms gaat er iets niet 100% perfect. Ook als je niet (helemaal) tevreden bent staan we direct voor je klaar!
Namens de directie,
Roel Oostra

Filter op score

  • 1179 ervaringen
  • 134 ervaringen
  • 17 ervaringen
  • 7 ervaringen
  • 3 ervaringen

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op winkel

Sorteer op

"Door goed advies hebben we nu speciale werkblad hoogte, heerlijk!"

Wij zijn erg blij met het advies over de keuken indeling. We hebben nu heerlijk veel bladruimte en veel lades in de keuken. Daarnaast hebben we ook een diepe spoelbak en natuurlijk een heerlijke werkblad hoogte van 96 cm.

Hartelijk dank André!

 

"Wij kregen oprechte aandacht"

Op internet kwamen wij I-kook tegen en besloten een afspraak aan te vragen.  Wij geholpen door Freek de Koning. Freek is een professionele verkoper op het gebied van keukens.  Alle afspraken werden nagekomen en hij was totaal niet “dwingend “.  Ook kregen we alle aandacht van Freek, was helemaal top. Ook de levering  was geheel volgens afspraak en de  montage was vakmanschap.

 

 

Bedankt voor jullie mooie compliment!

"Wij raden I-Kook aan iedereen aan!"

Via de makelaar op basis van goede recensies bij I-Kook keukens in Den Haag terecht gekomen.  We hadden een afspraak met keukencoach Jerry Mohabier.  Het gesprek hebben we als zeer prettig ervaren. Het meedenken en het ontwerpen ging vlot en vakkundig. We hebben direct de bijkeuken besproken om een totaal beeld van de offertes te krijgen. Na ongeveer een week hebben we besloten om bij I-Kook de keukens aan te schaffen, omdat alles van I-Kook perfect in onze plaatje viel. De levering ging prima en de montage liep wat stroef, omdat er een ander vergeten was om te leveren voor het fornuis. Dit werd goed en direct opgepakt en het eindresultaat is er dan ook naar. Twee hele mooie keukens waar we elke dag van.....

Het was superleuk om samen met jullie aan de keukens te werken! Wat een prachtige keukens zijn het geworden!

"Complimenten voor I-KOOK"

Deze week onze nieuwe keuken geleverd en geplaatst. Complimenten voor I-Kook Oudehaske en de installateur. Helemaal tevreden!  Een plaatje. Alles aanwezig, op tijd geleverd en vakkundig geplaatst. Alle lof voor Fokke van I-Kook Oudehaske. Een absolute aanrader!!!

"Wij raden I-Kook Keukens aan iedereen aan"

Via de aannemer en goede recensies bij I-Kook Keukens in Den Haag terecht gekomen. Afspraak gehad met keuken coach Jerry Mohabier. Hij tekende de keuken helemaal volgens onze wensen. Wij wilden graag een kook eiland en een inductie kookplaat met afzuiging erin. Doordat alles direct naar wens was hebben we direct besloten om bij Jerry Mohabier de keuken te bestellen. De levering als montage gingen heel soepel en vakkundig.

De keuken ziet er echt heel gaaf uit en het resultaat is boven onze verwachting.

Wij raden I-Kook Keukens aan iedereen aan.

Bedankt voor het mooie compliment en wat is het een prachtige keuken geworden.

"Via 3 ingangen (referenties) bij I-KOOK terecht gekomen"

Langs drie verschillende wegen zijn we tot bij jullie gekomen: onze architect, via Donne een van jullie keukencoaches en via facebook. We zijn uiterst tevreden met het advies dat we van Roger gekregen hebben. Nu de keuken er staat is het even wennen, heel steriel, maar heel mooi en we zijn erg tevreden met onze keus. Dean is een echte vakman die, omdat de muren niet haaks waren, voor het werkblad een passende oplossing heeft gekozen zodat het niet eens meer opvalt. Verder was het ontzettend sympathiek dat hij bij een raam een kitrand heeft aangebracht.
Ik weet dat het niet anders gaat, mar het is heel moeilijk een voorstelling te maken van de nieuwe keuken met alleen maar een sample van de deurtjes......

"Dubbel pech maar professioneel opgelost, eindelijk genieten want hij is prachtig geworden!"

Op advies van vrienden zijn we bij I-Kook Sittard terecht gekomen. Tijdens onze afspraak in de winkel werd er geluisterd naar onze wensen en met ons meegedacht en hieruit kwam een prachtig ontwerp van onze nieuw te realiseren keuken. Toch moeten we ook eerlijk zijn, we misten de klik met de verkoper die ons hielp. Nadat we een keuken hadden uitgezocht, konden we daadwerkelijk aan de slag. Maar schijnbaar waren de voorbereidingen die we hadden getroffen niet geheel goed uitgevoerd. De monteur die langs kwam om de keuken te installeren was hier niet blij mee. Wij gingen er vanuit dat we alles goed hadden laten uitvoeren, het installatieschema hadden we immers ontvangen. Het voelt gewoon niet fijn. Je verheugt.....

Iets waar wij niet trots op zijn. Wij hebben service hoog in ons vaandel staan en deze case past daar gewoonweg niet tussen. Toen wij oor kregen van de problemen, hebben wij er alles aan gedaan om het e.e.a. recht te zetten. Gelukkig mag het eindresultaat er wezen. Voor ons is dit ook een belangrijk leermoment geweest. Bedankt voor het delen van jullie verhaal. Wij wensen jullie enorm veel plezier met de keuken.

"Een aanrader"

Goed geholpen door Nika, prima advies en plaatsing door zeer goede monteur. kortom een aanrader.

"Wij genieten nu van de keuken"

Door Marvin kundig goed verlopen, hadden een ontbrekende plint maar na constatering binnen 3 weken geleverd wij genieten nu van de keuken

"Alles bij elkaar: een hele goede keuze en onze neef ook naar jullie gestuurd"

Mevrouw Hurkens, een kennis uit ons dorp, attendeerde ons op I-Kook in Sittard. Wil heeft ons prima geadviseerd, heeft meegedacht tijdens het hele proces. Het resultaat is super.We zijn uiterst tevreden met monteur Dean, die alleen maar werkt en af en toe een kop koffie drinkt. Jammer was, maar dat zijn we zelf schuld, dat op de dag van montage de muren nog niet droog waren en de monteur op een later tijdstip terug is moeten komen. Ook hierin was I-Kook zeer flexibel. Alles bij elkaar: een hele goede keuze en onze neef heeft een keuken nodig en die heb ik al naar jullie gestuurd.

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9

Brian Engel

10

Zeer tevreden over de aankoop van onze keuken. Weliswaar nog in bestelling maar de volste vertrouwen dat dit goed komt.

Werner Kram

10

Hayo Smit is klantvriendelijk en deskundig, dit gaf ons het vertrouwen voor de aanschaf van onze keuken.

van Lith

9

Tevredenheid, goed gevoel

M, van Tilborgh

9

Prima advies en al mijn wensen (zelfs degene waarvan ik niet wist dat ik het wilde totdat ik het zag) zitten nu in een mooi…

R. de Kock

10

Ik ben inmiddels vaste klant bij I-kook Capelle aan den IJssel. Jaap en Jessica zijn deskundig, behulpzaam en transparant. Afspraak is afspraak.

Waning

10

keukencoach is zeer deskundig en zeker de reden dat we bij uw bedrijf de keuken gekocht hebben .

van der Laan

9

We kregen een goed gevoel bij deze zaak.

Jan Terpstra

8

Keurig afgeleverd volgens afspraak en alles kompleet, in 1 keer goed!

Suurbier

9

Uniek om binnen een paar uur een complete keuken te hebben gekocht dankzij deskundig en ontspannen advies van de heer Martin van Bergen!

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}