Afspraak aanvragen

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen van onze klanten

Filter ervaringen op aantal sterren

88% (1013)
10% (118)
1% (15)
1% (6)
0% (3)

Filter ervaringen op winkel

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Klantervaringen

Fam. Aadroun

uit : Amsterdam

"De kwaliteit van de keukens staat buiten kijf samen met de scherpe prijs"

Afgelopen jaar hebben wij een keuken bij Roger gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de geboden hulp, service en advies. Alles kwam netjes op tijd en de installatie was bovenverwachting snel. Daarnaast kunnen we, ondanks de afstand, altijd een beroep doen op de monteurs.
De kwaliteit van de keukens staat buiten kijf en gezien de scherpe prijs kunnen we niet anders dan stellen dat dit voor herhaling vatbaar is. Dit is overige onze tweede keuken die we bij Roger hebben gekocht. Op aanraden van ons hebben vrienden hier ook een keuken gekocht. Ook zij waren supertevreden met de prijs-kwaliteit verhouding.

Huntjens

uit : Stein

"na een "spontaan" bezoek, op slag verlief, Rinaldo heeft mij heel goed geholpen"

Geregeld kwam ik langs jullie winkel en op een dag bracht ik een 'spontaan' bezoek. In de verte stond de keuken waar ik op slag verliefd op werd. Jullie verkoper Rinaldo heeft mij heel goed geholpen.
We zijn super tevreden ook met de monteur die met zijn vader kwam en onze niet al te kleine keuken in 1 dag heeft geplaatst. Dat had ik niet gedacht met het groot granieten werkblad. Zelfs de professionele uitleg van de monteur ontbrak er niet aan. Bedankt team van I-Kook!

Fam. Yperen

uit : Driebergen-Rijsenburg

"een geweldige keuken die volledig aan onze wensen voldoet"

Omdat we een boerderij gingen verbouwen en geen standaard keuken wilden, waren we op zoek naar iemand die met ons mee kon denken over de mogelijkheden.
Sjoerd van I-Kook Veenendaal is bij ons thuis geweest en heeft diverse opties met ons besproken en op papier gezet waardoor we uiteindelijk tot een geweldige keuken zijn gekomen die volledig aan onze wensen voldoet.
Een 6 pits fornuis, extra grote afzuigkap, afwasmachine van Miele, 2 ovens van Neff met bijbehorende warmhoudlade, een afvallade, kokendwaterkraan, 2 koelkasten en 2 vriezers, een koffiehoekje, zitgedeelte en vooral heel veel laden en opbergruimte.
Al met al is het een stoere, robuuste maar ook praktische keuken geworden met daarbij een natuurstenen aanrechtblad.
Dank je wel Sjoerd (en Magda) voor jullie ideeën en expertise. I-Kook.....

Wat een complete reactie

Bedankt voor het bericht en fijn om te horen dat de keuken zo volledig ervaren wordt. Dat er maar lang gebruik van mag worden gemaakt.

Fam. Moonen

uit : Heerlen

"je zult er zeker slagen werd ons gezegd, en dat klopte"

Een kennis van mij, is bij jullie een goede klant. Hij heeft me aangegeven “ga daar maar eens kijken, je zult er zeker slagen!” En hij had gelijk. We zijn keurig netjes geholpen door Roger en hij heeft er samen met onze basisplannen ervoor gezorgd, dat we nu een prachtige keuken hebben. Omdat het plafond bij ons erg laag is, is de monteur tijdens de montage naar Sittard terug gereden om te checken of de afzuigkap wel paste. Na wat (aan)passen en meten, is de afzuigkap door hem prima gemonteerd. Ook zijn we blij dat we het advies hebben opgevolgd door de ruimte achter de hoge kasten dicht te maken. Daar bevindt zich namelijk een raam, dat we gezien het.....

Fam. Knoups

uit : Sittard

"Advies met verrassend goede ideeën , bedankt I-Kook"

Omdat we, in tegenstelling tot het advies dat we van de keukencoach van I-Kook gekregen hadden, vooraf de achterwandtegels bij het kookgedeelte al geplaatst hadden, stond de ladekast scheef t.o.v. deze tegels. De monteur zag het meteen toen hij de keuken kwam monteren. Samen met de tegelzetter is besloten de tegels nieuw te zetten nadat de keuken geplaatst was. I-Kook heeft dit, ook financieel, allemaal met de tegelzetter geregeld. Nu staat er een prachtige keuken waar we ontzettend blij mee zijn. Zowel over het advies dat we gekregen hebben (o.a. de ondiepe kasten zijn een heel goed idee gebleken), de montage en ook de service zijn we vol lof. Bedankt keukenteam van I-Kook . Familie Knoups uit Sittard

Fam. Heijnen

uit : Brunssum

"Niet alleen als koper maar daarna ook met voldoende aandacht geholpen"

Elke keer als ik naar mijn werk ga (het Ziekenhuis) en langs I-Kook Sittard rijd, denk ik daar moet ik de volgende keer eens naar binnen wippen. Uiteindelijk is het ervan gekomen en ben ik, ook zonder afspraak, uitstekend door Wil geholpen. Alles is er mogelijk en niets is teveel. Wat ons in het hele proces is opgevallen dat er niet alleen voor mij als koper van een keuken alle tijd was, maar ook toen Patrick mijn monteur met een aantal vragen over de keuken zat. Ook hij werd uitvoerig te woord gestaan zodat hij weer verder kon met de montage van de keuken. Nou de keuken is een plaatje geworden. Kijk maak op de bijgevoegde foto’s. Het is alleen.....

Familie Millenaar

uit : Dongen

"We hebben zelden zo’n persoonlijk contact meegemaakt bij een winkel, echt heel goed."

We kwamen via kennissen  bij I-kook terecht. Zij hadden daar ook een keuken gekocht en waren heel erg tevreden. We zijn geholpen door Freek. De afspraken in de showroom waren leuk! Gezelligheid en professionaliteit komen perfect samen.

En wat een geweldige monteur! Leen van Vossen is bij ons langs geweest en die heeft heel goed werk geleverd! Ik was verbaasd toen ik halverwege de middag terug kwam van boodschappen doen en de  keuken stond perfect!
Freek en Leen, mijn complimenten! Jullie hebben er wat moois van gemaakt!

 

 

Geweldig om zo'n leuke mensen blij te mogen maken!

Wij hebben allebei ontzettend genoten om samen aan jullie nieuwe keuken te mogen werken. Heel veel plezier ermee! Mochten jullie in de toekomst nog vragen hebben staan wij natuurlijk altijd klaar. Groeten Freek en Leen

Carin

uit : Oud-Beijerland

"Ook met een strakke planning ben je bij I-Kook aan het juiste adres"

Onze aankoopmakelaar adviseerde ons om bij I-KOOK langs te gaan. We werden geholpen door Marijn. We vonden de afspraken heel prettig. Na ons eerste gesprek zijn we niet eens meer verder gaan zoeken. Marijn is vriendelijk, heeft een goed inlevingsvermogen en verstand van zaken.  Dankzij  zijn goede advies hebben we nu veel licht in de keuken doordat we voor lagere kasten hebben gekozen.  We hadden zelf een erg strakke planning. Marijn en zijn collega’s hebben ervoor gezorgd dat onze planning gerealiseerd kon worden.

De keuken is precies wat we gehoopt hadden. We bevelen I-Kook dan ook zeker aan iedereen aan!

Wat een prachtig eindresultaat!

Het was erg prettig om met jullie samen te werken zodat we, ook met een strakke planning, een geweldig resultaat konden neerzetten!

Herma

uit : Hattem

"Super blij met onze nieuwe keuken!" 

We zijn uitstekend geholpen door Heleen en heel erg blij met het eindresultaat!

 

Arthur en Diny Terdu

uit : Strijen

"3 unieke elementen in onze keuken, dankzij onze keukencoach!"

De vorige keuken kwam ook van I-KOOK. Destijds was alles super goed bevallen en hierdoor besloten we voor onze nieuwe keuken weer terug te gaan.

We zijn door keukencoach Patrick geholpen.. De eerste afspraak was adviserend en wegwijs makend in het bos der keukens.  Patrick nam alle tijd en aandacht om goed naar onze behoeftes te luisteren.  Door zijn advies hebben we uiteindelijk keuzes gemaakt waar we heel erg blij mee zijn.  Hieronder een opsomming 3 elementen die we dankzij onze keukencoach niet meer hoeven te missen

Zo hebben we kozen voor een Quooker, ontzettend makkelijk!

Patrick dacht ook mee over de verlichting boven het werkblad (in de koof boven de spoelbak), we staan nu niet meer in onze eigen schaduw bij het spoelen.

En als.....

Goed luisteren en op basis van jullie behoeften het beste advies geven, dat is wat een keukencoach doet!

Wat een prachtig eindresultaat! Ik heb enorm genoten om jullie te kunnen helpen.

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9

Steens

10

Niets opdringen en goed luisteren naar wensen.

E Oostergetel

9

Vriendelijk en deskundig

Verkissen

10

Goede zaak, perfecte keukencoaches, perfecte service. Goed advies, gewoon super

C.C.M. Kerssens

10

Fijn om gelijk een eerlijke en normale prijs te krijgen. Ron nam alle tijd en gaf goed advies. Als de montage net zo goed is…

H Kuipers

10

Heb verder niks toe te voegen. Ben voor een 2e keuken dus vaste klant en dat zegt genoeg.

G. Rampersad

9

Fijne ontvangst goed uitleg en advies er werd tijd genomen om jou wensen te realiseren binnen jou budget

Kila

8

Wij zijn fijn ontvangen en men had uitgebreid tijd voor ons. Meedenkend. Heel vriendelijk en belangstellend.

Loots

9

Zeer tevreden dit is de 2e keuken. Je krijgt goeie adviezen en ze denken met je mee.

Weijn

9

Prima deal en goed geholpen bij i-kook

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}