Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Carlos van der KleijKeukencoach

Alle Klantervaringen van Carlos van der Kleij

Bij I-KOOK werken keukencoaches. Gelukkig zijn dat ook allemaal mensen en soms gaat er iets niet 100% perfect. Ook als je niet (helemaal) tevreden bent staan we direct voor je klaar!
Namens de directie,
Roel Oostra

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filteren
  • Filter op trending topics
  • Sorteer op
  • Filter op winkel
  • Filter op score

"Direct een zeer eerlijke prijs."

Zeer prettige ervaring bij I-KOOK. Wij hebben vóór de aanschaf van onze keuken veel verschillende zaken bezocht en offertes laten maken en onderhandeld, maar niet vergelijkbaar met I-KOOK. Direct een zeer eerlijke prijs. Ik ben geen fan van keukenzaken waar je op het scherpst van de snede moet onderhandelen, je gratis fietsen of scooters krijgt etc. Er zit zoveel lucht in die bruto prijzen dat je bijna altijd alsnog teveel betaalt al vind je zelf dat je stevig hebt onderhandeld. Bij I-Kook uitgebreid en uitstekend advies, niet pusherig en zeer tevreden!

Bedankt Carlos!

Bedankt voor jullie mooie woorden. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen en ik ben blij dat jullie ook zo positief zijn! Nogmaals wens ik jullie veel kookplezier toe!😊

"Heel tevreden met de mooie aankoop."

Wij hebben na deskundig advies van Carlos van der Kley een mooie keuken gekocht.
Deze is op 9 december 2019 geïnstalleerd en we gebruiken de keuken nu bijna 5 maanden en zijn heel tevreden met de mooie aankoop.

Hartstikke bedankt voor jullie mooie review. De keuken is echt een plaatje! Geniet ervan!

"Goede prijs en service."

Bedankt voor de beoordeling! Geniet van jullie keuken!😊

"Een goed advies voor een mooie keuken met een eerlijke prijs!"

Vanaf het eerste bezoek van Carlos van der Kleij bij ons thuis om een vrijblijvend gesprek aan te gaan voor een nieuwe keuken, tot aan de aankoop, is er steeds een openhartig en eerlijk advies gegeven om tot de juiste keuze te komen.

Toen we eenmaal onze droomkeuken hadden samengesteld, hebben we een duidelijke opbouw van de prijs uitgelegd gekregen. Dit gaf ons het gevoel dat we een goede en eerlijke prijs betaalden.

De dag na de levering zijn de 2 vakmannen Erwin & Rutger, die al jaren samen iedere dag keukens installeren, onze keuken komen installeren. ik dacht, dat gaat 2 dagen duren met al die pakketten met kasten & onderdelen. Maar rond 16:00 uur (!) waren zij klaar. Zij weten.....

Bedankt voor jullie uitgebreide en mooie reactie. Fijn dat jullie zo tevreden zijn over het gehele traject. Door de juiste kleurcombinatie springt de keuken er echt uit! Wat een prachtige eyecatcher. Geniet ervan!

"Kort en krachtig gezegd 5 STERREN."

Wij hebben een keuken gekocht bij I-KOOK Eindhoven en zijn dik tevreden. De prijs was dik in orde en ze komen netjes hun afspraken na. Carlos stond altijd voor ons klaar. Wij raden andere klanten aan een keuken te kopen bij I-KOOK. Kort en krachtig gezegd 5 STERRE.

Allereerst bedankt voor de mooie complimenten! Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen, ook ben ik blij dat jullie zo tevreden zijn. De keuken is echt prachtig en past perfect in jullie woning. Nogmaals, geniet van jullie keuken!

“Als we iets wilde weten of veranderen was dit geen probleem en werd er goed naar ons geluisterd.”

Na zoeken op het internet, zijn we bij I-KOOK uitgekomen. We hadden een afspraak aan huis gemaakt. Carlos (de keukencoach) kwam bij ons langs om naar onze wensen te luisteren, daaruit had hij een schets gemaakt. We hadden meteen een goed gevoel!

We zijn uitgenodigd in de showroom van I-KOOK. Daar hebben wij samen een 3D tekening gemaakt van onze gewenste keuken. Het was precies wat wij voor ogen hadden.

De moeilijkste keuze was, de kleur van de keuken. We hadden hier goed over nagedacht, als we iets wilde weten of veranderen was dit geen probleem en werd er goed naar ons geluisterd.  Uiteindelijk was onze keuken klaar op papier en alles kon gepland worden.

Op.....

“Door het geven van vertrouwen, goed advies en geen verkooppraat, heeft I-KOOK ons goed geholpen.”

Wij zijn geholpen door Carlos, wat een vriendelijke behulpzame meneer!
Na toch wat veranderingen, doordat wij als klant niet wisten wat we wilde, heeft Carlos fijn gehandeld en nam hij de tijd voor ons.

En kijk eens aan, daar staat onze prachtige keuken met dank aan Carlos, die de tekening heeft gemaakt. Ook zijn goede raad en mening heeft ons goed geholpen.

De keuken is zeer netjes en strak geworden.
We hebben een hele kleine ruimte maar door de juiste adviezen oogt de keuken nu veel ruimer.

We raden iedereen I-KOOK aan!
Door het geven van vertrouwen, goed advies, en geen verkooppraat, heeft I-KOOK ons goed geholpen en hebben ze echt te tijd genomen.
Als er iets niet goed is, wordt daar meteen.....

Dank voor de mooie review, geniet van jullie mooie keuken!

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}