Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Freek de KoningKeukencoach

Alle Klantervaringen van Freek de Koning

Bij I-KOOK werken keukencoaches. Gelukkig zijn dat ook allemaal mensen en soms gaat er iets niet 100% perfect. Ook als je niet (helemaal) tevreden bent staan we direct voor je klaar!
Namens de directie,
Roel Oostra

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filteren
  • Filter op trending topics
  • Sorteer op
  • Filter op winkel
  • Filter op score

"Alles voor elkaar gekomen."

Super blij met onze keuken. Goed geadviseerd door medewerker Freek. Alles volgens afspraak gegaan. Wij zaten krap in de tijd maar het is allemaal binnen het tijdsbestek voor elkaar gekomen.

 

Bron: Qasa

"Hij luisterde goed naar onze wensen en wist in no time een keuken samen te stellen."

Het verkoopgesprek was ronduit fantastisch, Freek de Koning luisterde goed naar onze wensen en wist in no time een keuken samen te stellen die 100% oké was.

Het plaatsen verliep volgens schema, echter de nazorg, een beschadigd deurtje en achterwand alsmede de afvoer van de spoelbakken verliep minder,

Gelukkig heeft Freek op tijd ingegrepen, zodat we nu beschikken over een fantastische maatwerkkeuken

Bedankt voor jullie review! Gelukkig hebben we alles snel kunnen afhandelen, zodat je nu kan genieten van jullie prachtige keuken!

"We hadden meteen veel vertrouwen in hem."

Freek heeft ons heel goed geholpen! Hij wist het plaatje van onze keuken zoals dat in ons hoofd zat precies te vertalen naar een mooi ontwerp. Freek is geduldig, respectvol en weet goed aansluiting te vinden bij de klant. Hij heeft veel kennis van zaken en heeft ons goede adviezen gegeven. We hadden meteen veel vertrouwen in hem. We zijn erg tevreden en blij dat Freek onze keukencoach is! Heel erg bedankt.

Dank voor de mooie complimenten Lucas en Irene! Jullie ontzettend bedankt voor het meedenken, de eerlijkheid, openheid en de bereidwilligheid om van de keuken een mooie, rustige plek te maken in de woning. Dan is het voor mij maar half werk..😉 Als hij af is kom ik kijken hoor!

"Hij heeft goed meegedacht en mede door zijn advies hebben we niet teveel betaald."

Dikke duim voor I-KOOK Etten-Leur! Wij kwamen binnen met in ons hoofd een idee en een budget om enkel de werkbladen en de kastdeuren te vervangen. Echter heeft Freek met behulp van zijn goede inzichten en smaak ons doen kiezen voor een geheel nieuwe keuken, binnen budget! Hij heeft goed meegedacht en mede door zijn advies hebben we niet teveel betaald.

We hebben hem zelf geplaatst, ook daarin heeft het gehele team van I-KOOK Etten-Leur ons voorzien van keurig advies en snelle service. Er was iets verkeerd geleverd, en het werd snel opgepakt en opgelost.

Na een paar maandjes de keuken in gebruik te hebben genomen zijn we nog verrast door een bezoek van onze keukencoach mét een leuke.....

Bedankt voor jullie complimenten! Jullie hebben de keuken keurig gemonteerd! Geniet ervan!

"Onze keukencoach heeft al onze wensen in een ontwerp gegoten."

Eerlijk is eerlijk, we hadden nogal wat noten op onze zang toen we goed voorbereid bij I-KOOK Etten-Leur binnenstapten.
Freek is daarin meegegaan en heeft al onze wensen in een ontwerp gegoten. Tot en met de verlichting in de lades en kastdeuren (super mooi)
Het resultaat mag er zijn. Een strakke moderne keuken met hightech apparatuur, maar ook een keuken die uitnodigt om gezellig in te blijven “hangen” terwijl er wordt gekookt.
Het is het hart van ons huis, waarin je direct binnenstapt met een gevoel van “thuis”.
Het is niet voor niets dat we er dagelijks met dochters en schoonzonen veel tijd doorbrengen.
I-KOOK heeft hun belofte waar gemaakt. We zijn er elke dag blij mee"

Bedankt voor jullie review! Ik wil jullie bedanken voor de complimenten! Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen bij de realisatie van deze prachtige, sfeervolle zwarte keuken, wat een eyecatcher. Het design is inderdaad strak, maar zeker erg gezellig. Ik wens jullie nogmaals veel plezier toe!

"Geen gladde praatjes, maar gewoon vrijblijvend een gesprek."

Vanwege een lekkage moesten wij noodgedwongen op pad voor een " nieuwe " keuken. Voor de verzekering hadden wij een offerte nodig. Wij werden hierbij goed geholpen door Freek. Geen gladde praatjes maar gewoon vrijblijvend een gesprek. Waarin eerst werd gekeken naar de offerte voor de verzekering. Er werd nog helemaal niet gesproken over de wensen voor een nieuwe keuken. Dit kwam later toen we een akkoord hadden van de verzekeraar. Wij zijn het hele proces goed geholpen door Freek en erg blij met het eindresultaat

Het was me een waar genoegen! Ik ben erg tevreden met het resultaat!

"Vriendelijk geholpen bij I-KOOK Etten-Leur."

Werden getipt door bewoners in ons appartementen complex, en inderdaad we werden vriendelijk geholpen door een medewerker konden in overleg onze wensen kenbaar maken.
Natuurlijk dacht hij ook mee met de keuzes die wij maakten kortom wij zijn super tevreden.

Bedankt voor jullie complimenten! Nogmaals veel plezier met jullie I-KOOK keuken.

Vanaf het begin af aan het gevoel dat we een klik hadden met elkaar."

We waren goed geholpen door Freek en hadden vanaf het begin af aan het gevoel dat we een klik hadden met elkaar. Hij heeft ons goed geadviseerd aangaande onze wens van een kookeiland. Hierdoor paste deze precies en hebben we er veel plezier van!

Kortom: de keuken is prachtig geworden. De monteurs zijn vakmensen en eigenlijk alles klopte. De afspraken met Freek in de showroom gaven vertrouwen en de uitvoering en de realisering hebben laten zien dat hij het vertrouwen waard was. Het ontwerp paste precies in onze stijl. I-KOOK, bedankt!”

Groetjes, Danny en Annelies

Bedankt voor jullie mooie complimenten en jullie vertrouwen! Ik heb erg veel met jullie gelachen en het was leuk om jullie te mogen helpen. Ik ben ontzettend blij dat het kookeiland past en naar wens is! Veel plezier in jullie prachtige keuken!

"Goed geholpen."

Op aanraden van dochter bij jullie terechtgekomen. Goed geholpen door Freek de Koning. Bij de  installatie door Dirk prima geholpen, een vakman! Complimenten ook voor Pelgrim, prima aftersales!

Bedankt voor jullie complimenten, de keuken is prachtig en is van alle gemakken voorzien! Ik wens jullie veel plezier met jullie pracht keuken!

"Zelfs op kerstavond nog speciaal naar ons gereden om de juiste koolstoffilter te brengen."

Top geregeld van het begin tot het einde! Zelfs op kerstavond nog speciaal naar ons gereden om de juiste koolstoffilter te komen brengen, geweldig!”. Freek en Leen, bedankt voor de goede zorgen!

 

Bedankt voor jullie reactie! Een kerst zonder goede afzuiging is natuurlijk niet wenselijk...Nogmaals veel plezier met jullie keuken!

"Hele goede begeleiding en prettig onderhoud". 

Wat begon als een zoektocht naar een uitbouw is geëindigd bij een keuken van I-KOOK.

Op een regenachtige zaterdagochtend  stappen Doortje, Amber en ik voor eerst in de winkel van I-KOOK te Etten-Leur. Duitse keukens zeiden we, kijk dat bevalt ons wel!

Al rond kijkend komen we Freek tegen, gezellig maken we eerst een intro praatje, en vervolgens zitten we aan het bureau een keuken te ontwerpen.

Samen hebben we een mooi eerste opzet gemaakt van de keuken! Hele goede begeleiding en prettig onderhoud.

Het contact met de montage ging lekker via Whatsapp . Snelle en effectieve communicatie.
Het inmeten en vervolgens voorbereiding van de keuken is uitstekend gegaan!

Het bezorgen van de keuken is vlot en veilig verlopen op de afgesproken dag! Binnen een half uurtje stond alles binnen.

Daar was.....

Nogmaals superleuk dat het allemaal zo vlot is gegaan. Ik wens jullie veel kook plezier!

"Eerlijke prijs, kwaliteit en heel erg mooi!"

Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we werden fijn geholpen door Freek in Etten-Leur.
Ze hebben hier mooie kwaliteitskeukens voor een eerlijke prijs!
We zijn erg blij met onze keuken!

"Door de vele goede reviews hebben wij voor I-KOOK gekozen"

We zijn via het internet beland bij I-KOOK, door de goede reviews hebben wij besloten de winkel in Etten-Leur te bezoeken. Met een supergoed gevoel de winkel weer verlaten, met dank aan onze keukencoach Freek. Hij heeft ons goed geholpen, en heeft goed geluisterd naar onze wensen.
Er werd totaal geen druk uitgevoerd.

Over de montage zijn wij ook zeker spreken, helaas was een deel van het werkblad beschadigd geleverd, dit werd zonder moeite snel opgelost. Wij zijn superblij met onze nieuwe I-KOOK keuken!

Bedankt voor jullie complimenten, De keuken ziet er strak uit, en wat een leuke foto..! ;)

"Het eindresultaat is prachtig, en zelfs nog mooier dan het 3D-ontwerp!"

We zijn op een maandag een keer binnengelopen bij I-KOOK, nadat we al bij een aantal andere zaken waren geweest. Daar zijn we geholpen door Freek. Super leuke kerel, gaf goed advies en gaf ons het geduld en de hulp die we nodig hadden. Daarnaast geen poespas en geen stropdasjes, vonden wij heel prettig. Hij zag foto’s van onze oude, haast antieke keuken (zie de laatste foto) en vond het echt een uitdaging om een ontwerp te maken wat meer bij de tijd was. We hebben erg gelachen om onze oude, analoge Miele oven. Freek zei dat we hem konden verkopen tegen een goede prijs, omdat het een verzamelstuk was. Is nog gelukt ook!

Leen van Vossen heeft onze keuken gemonteerd......

Super om jullie enthousiaste reactie te lezen! Jullie keuken is heel mooi geworden, geniet ervan.

In juni 2019 hebben wij een nieuw keuken laten plaatsen door I-KOOK. Op de locatie in Etten-leur zijn wij geholpen door keukencoach Freek de Koning. Samen met Freek hebben wij onze keuken samengesteld.

Wij zijn prettig geholpen en de keuken is in 1 dag geplaatst. Het eindresultaat is een mooie keuken voor een al met al nette prijs. Kortom, wij zijn erg tevreden en raden I-KOOK Etten-leur aan iedereen aan.

Goed te horen dat jullie uiteindelijk tevreden zijn met het resultaat. Ik wens jullie veel kookplezier!

"Wij kregen oprechte aandacht."

Op internet kwamen wij I-kook tegen en besloten een afspraak aan te vragen.  Wij geholpen door Freek de Koning. Freek is een professionele verkoper op het gebied van keukens.  Alle afspraken werden nagekomen en hij was totaal niet “dwingend “.  Ook kregen we alle aandacht van Freek, was helemaal top. Ook de levering  was geheel volgens afspraak en de  montage was vakmanschap.

 

 

"Dik tevreden."

Goed en vriendelijk geholpen . Alleen een blad en spoelbak gekocht . Blad was niet de juiste maat , maar is gewoon goed opgelost. Dik tevreden.

"Ik zeg twijfel niet en als je veel keukenzaken hebt bezocht, voordat je hem ergens anders koop, gewoon even bij I-Kook binnenlopen."

Wij zochten een keuken voor ons nieuw te betrekken huis (bouwjaar 1935). Overal geweest! Na het eind van een 2 jarige verbouwing is het budget dat rest altijd te weinig. Verbouwen is duur! Onze keuze was eigenlijk gevallen op een keuken van Ikea. Ik was al een paar keer onderweg naar huis langs I-kook gereden. Wij zijn toch meer eens naar binnen gewandeld na een gemaakte afspraak, en daar kwam Freek. Hij had een mooi verhaal over een keuken kopen zonder druk en eerlijke prijzen.

Nou, ik moet zeggen hij heeft er niet 1 woord van gelogen.
Bij Ikea krijg je veel pakketten die je zelf nog in elkaar moet zetten!.....

Jeetje wat een positief verhaal, dank jullie wel! Het is fantastisch geworden en het geeft me echt voldoening om de reactie te lezen, daar doen we het voor. Ook geweldig om voor jullie zoon een keuken te mogen leveren voor zijn eerste woning! Als die klaar is komen we kijken! Geniet ervan en zegt het voort!

"De keuken is weer als nieuw en we zijn een prettige ervaring rijker!"

Na tien jaar liet de folie op een keukendeurtje los. Het bedrijf dat deze keuken destijds plaatste is opgeheven. I-KOOK in Etten-Leur, in het bijzonder de heer De Koning, heeft ons probleem opgelost. Exact zo'n deurtje werd snel en zonder vervoerskosten geleverd en vervolgens door de ZZP'er afgehangen. Totaal kost het ons ongeveer honderd euro, de keuken is weer als nieuw en we zijn een prettige ervaring rijker!

En wat ziet het er weer als nieuw uit! Heel veel plezier er van en het was een kleine moeite!

"We hebben zelden zo’n persoonlijk contact meegemaakt bij een winkel, echt heel goed."

We kwamen via kennissen  bij I-kook terecht. Zij hadden daar ook een keuken gekocht en waren heel erg tevreden. We zijn geholpen door Freek. De afspraken in de showroom waren leuk! Gezelligheid en professionaliteit komen perfect samen.

En wat een geweldige monteur! Leen van Vossen is bij ons langs geweest en die heeft heel goed werk geleverd! Ik was verbaasd toen ik halverwege de middag terug kwam van boodschappen doen en de  keuken stond perfect!
Freek en Leen, mijn complimenten! Jullie hebben er wat moois van gemaakt!

 

 

Wij hebben allebei ontzettend genoten om samen aan jullie nieuwe keuken te mogen werken. Heel veel plezier ermee! Mochten jullie in de toekomst nog vragen hebben staan wij natuurlijk altijd klaar. Groeten Freek en Leen

"Ook voor een keukenrenovatie waren wij bij I-kook aan het juiste adres!"

Via vrienden kwamen we bij I-kook terecht. We waren eigenlijk alleen op zoek naar een werkblad, spoelbak, kraan en apparatuur. Onze kastjes waren namelijk nog prima in orde. We dachten bij binnenkomst dat I-kook alleen complete keukens verkocht. Maar toen werden we door Freek aangesproken.. Hij begreep onze situatie direct en gaf ons waardevolle tips.  De afspraak in de showroom was dan ook erg prettig en ook nog eens heel leuk. Het grootste compliment willen wij Freek geven voor zijn hulp bij de kleurencombinatie met betrekking tot het nieuwe werkblad. Hier hadden wij namelijk echt de hulp van een vakman voor nodig.  Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat van de renovatie van onze keuken. Freek, ontzettend bedankt voor.....

Beste familie van Wensen, wat krijg ik een geweldig gevoel als ik jullie review lees. Jullie keuken is fantastisch geworden en ik kom zeker nog een keer op bezoek.. zoals beloofd! :)

"Doordat er echt goed meegedacht is over de indeling kunnen we nu alles perfect kwijt!"

Via mijn ouders zijn we bij I-Kook terecht gekomen.  We zijn geholpen door Freek. Hij is zeer joviaal en enthousiast. De afspraak verliep soepel. Freek durfde mee te denken en we werden geholpen met onze vraagstukken, er werd echt naar ons geluisterd en dat kwam zeer oprecht en fijn over. Zodoende was de keuken binnen budget en de optimale opstelling bereikt. Een ideale tip van Freek was het eiland met ondiepe kastruimte aan de eetkamer kant, die mooi kan fungeren als buffetkast. Ook hebben we gekozen voor 2 korfladen aan de andere kant waardoor alle keukenmachines uit het zicht staan. Zelfs de airfryer staat er in!

Wat echt gezegd moet worden: We vinden het supergaaf dat beide.....

Bedankt voor jullie zeer positieve beoordeling! Het geeft me enorm veel voldoening dat ik met jullie mee kon denken om zo de ideale indeling te realiseren.

Onze vrienden hebben inmiddels op aanraden ook al een keuken bij I-kook gekocht

We hebben de eerste keuken bij I-Kook gekocht, waar we super tevreden over waren en hebben zodoende contact opgenomen met I-Kook in Etten-Leur voor de aanschaf van de volgende keuken.  We zijn geholpen door Freek. Hij heeft ons goed geholpen. Zeer laagdrempelig wat erg prettig was. Freek was zeer benaderbaar en kwam met goede, praktische initiatieven zoals bijvoorbeeld; in de keuken moet minimaal 1 rommellade en 1 besteklade, waar we ontzettend veel plezier van hebben. De montage is perfect, prima werk geleverd!

We hebben al mensen aangedragen, en die hebben gelijk gekocht.

Ik ben erg blij met jullie mooie complimenten! Super om zo'n leuke mensen te mogen helpen. Geweldig om te horen dat jullie ons al aanbevelen. Daar ben ik erg trotst op.