Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Freek de KoningKeukencoach

Alle Klantervaringen van Freek de Koning

"Eerlijke prijs, kwaliteit en heel erg mooi!"

Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we werden fijn geholpen door Freek in Etten-Leur.
Ze hebben hier mooie kwaliteitskeukens voor een eerlijke prijs!
We zijn erg blij met onze keuken!

"Door de vele goede reviews hebben wij voor I-KOOK gekozen"

We zijn via het internet beland bij I-KOOK, door de goede reviews hebben wij besloten de winkel in Etten-Leur te bezoeken. Met een supergoed gevoel de winkel weer verlaten, met dank aan onze keukencoach Freek. Hij heeft ons goed geholpen, en heeft goed geluisterd naar onze wensen.
Er werd totaal geen druk uitgevoerd.

Over de montage zijn wij ook zeker spreken, helaas was een deel van het werkblad beschadigd geleverd, dit werd zonder moeite snel opgelost. Wij zijn superblij met onze nieuwe I-KOOK keuken!

Bedankt voor jullie complimenten, De keuken ziet er strak uit, en wat een leuke foto..! ;)

"Freek deed  alles om er een succes van te maken"

We zijn op een maandag een keer binnengelopen bij I-KOOK, nadat we al bij een aantal andere zaken waren geweest. Daar zijn we geholpen door Freek. Super leuke kerel, gaf goed advies en gaf ons het geduld en de hulp die we nodig hadden. Daarnaast geen poespas en geen stropdasjes, vonden wij heel prettig. Hij zag foto’s van onze oude, haast antieke keuken (zie de laatste foto) en vond het echt een uitdaging om een ontwerp te maken wat meer bij de tijd was. We hebben erg gelachen om onze oude, analoge Miele oven. Freek zei dat we hem konden verkopen tegen een goede prijs, omdat het een verzamelstuk was. Is nog gelukt ook!

Leen van Vossen heeft onze keuken gemonteerd. Hij.....

Super om jullie enthousiaste reactie te lezen! Jullie keuken is heel mooi geworden, geniet ervan.

In juni 2019 hebben wij een nieuw keuken laten plaatsen door I-KOOK. Op de locatie in Etten-leur zijn wij geholpen door keukencoach Freek de Koning. Samen met Freek hebben wij onze keuken samengesteld.

Wij zijn prettig geholpen en de keuken is in 1 dag geplaatst. Het eindresultaat is een mooie keuken voor een al met al nette prijs. Kortom, wij zijn erg tevreden en raden I-KOOK Etten-leur aan iedereen aan.

Goed te horen dat jullie uiteindelijk tevreden zijn met het resultaat. Ik wens jullie veel kookplezier!

"Wij kregen oprechte aandacht."

Op internet kwamen wij I-kook tegen en besloten een afspraak aan te vragen.  Wij geholpen door Freek de Koning. Freek is een professionele verkoper op het gebied van keukens.  Alle afspraken werden nagekomen en hij was totaal niet “dwingend “.  Ook kregen we alle aandacht van Freek, was helemaal top. Ook de levering  was geheel volgens afspraak en de  montage was vakmanschap.

 

 

"Dik tevreden."

Goed en vriendelijk geholpen . Alleen een blad en spoelbak gekocht . Blad was niet de juiste maat , maar is gewoon goed opgelost. Dik tevreden.

"Ik zeg twijfel niet en als je veel keukenzaken hebt bezocht, voordat je hem ergens anders koop, gewoon even bij I-Kook binnenlopen."

Wij zochten een keuken voor ons nieuw te betrekken huis (bouwjaar 1935). Overal geweest! Na het eind van een 2 jarige verbouwing is het budget dat rest altijd te weinig. Verbouwen is duur! Onze keuze was eigenlijk gevallen op een keuken van Ikea. Ik was al een paar keer onderweg naar huis langs I-kook gereden. Wij zijn toch meer eens naar binnen gewandeld na een gemaakte afspraak, en daar kwam Freek. Hij had een mooi verhaal over een keuken kopen zonder druk en eerlijke prijzen.

Nou, ik moet zeggen hij heeft er niet 1 woord van gelogen.
Bij Ikea krijg je veel pakketten die je zelf nog in elkaar moet zetten!.....

Jeetje wat een positief verhaal, dank jullie wel! Het is fantastisch geworden en het geeft me echt voldoening om de reactie te lezen, daar doen we het voor. Ook geweldig om voor jullie zoon een keuken te mogen leveren voor zijn eerste woning! Als die klaar is komen we kijken! Geniet ervan en zegt het voort!

"De keuken is weer als nieuw en we zijn een prettige ervaring rijker!"

Na tien jaar liet de folie op een keukendeurtje los. Het bedrijf dat deze keuken destijds plaatste is opgeheven. I-KOOK in Etten-Leur, in het bijzonder de heer De Koning, heeft ons probleem opgelost. Exact zo'n deurtje werd snel en zonder vervoerskosten geleverd en vervolgens door de ZZP'er afgehangen. Totaal kost het ons ongeveer honderd euro, de keuken is weer als nieuw en we zijn een prettige ervaring rijker!

En wat ziet het er weer als nieuw uit! Heel veel plezier er van en het was een kleine moeite!

"We hebben zelden zo’n persoonlijk contact meegemaakt bij een winkel, echt heel goed."

We kwamen via kennissen  bij I-kook terecht. Zij hadden daar ook een keuken gekocht en waren heel erg tevreden. We zijn geholpen door Freek. De afspraken in de showroom waren leuk! Gezelligheid en professionaliteit komen perfect samen.

En wat een geweldige monteur! Leen van Vossen is bij ons langs geweest en die heeft heel goed werk geleverd! Ik was verbaasd toen ik halverwege de middag terug kwam van boodschappen doen en de  keuken stond perfect!
Freek en Leen, mijn complimenten! Jullie hebben er wat moois van gemaakt!

 

 

Wij hebben allebei ontzettend genoten om samen aan jullie nieuwe keuken te mogen werken. Heel veel plezier ermee! Mochten jullie in de toekomst nog vragen hebben staan wij natuurlijk altijd klaar. Groeten Freek en Leen

"Ook voor een keukenrenovatie waren wij bij I-kook aan het juiste adres!"

Via vrienden kwamen we bij I-kook terecht. We waren eigenlijk alleen op zoek naar een werkblad, spoelbak, kraan en apparatuur. Onze kastjes waren namelijk nog prima in orde. We dachten bij binnenkomst dat I-kook alleen complete keukens verkocht. Maar toen werden we door Freek aangesproken.. Hij begreep onze situatie direct en gaf ons waardevolle tips.  De afspraak in de showroom was dan ook erg prettig en ook nog eens heel leuk. Het grootste compliment willen wij Freek geven voor zijn hulp bij de kleurencombinatie met betrekking tot het nieuwe werkblad. Hier hadden wij namelijk echt de hulp van een vakman voor nodig.  Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat van de renovatie van onze keuken. Freek, ontzettend bedankt voor.....

Beste familie van Wensen, wat krijg ik een geweldig gevoel als ik jullie review lees. Jullie keuken is fantastisch geworden en ik kom zeker nog een keer op bezoek.. zoals beloofd! :)

"Doordat er echt goed meegedacht is over de indeling kunnen we nu alles perfect kwijt!"

Via mijn ouders zijn we bij I-Kook terecht gekomen.  We zijn geholpen door Freek. Hij is zeer joviaal en enthousiast. De afspraak verliep soepel. Freek durfde mee te denken en we werden geholpen met onze vraagstukken, er werd echt naar ons geluisterd en dat kwam zeer oprecht en fijn over. Zodoende was de keuken binnen budget en de optimale opstelling bereikt. Een ideale tip van Freek was het eiland met ondiepe kastruimte aan de eetkamer kant, die mooi kan fungeren als buffetkast. Ook hebben we gekozen voor 2 korfladen aan de andere kant waardoor alle keukenmachines uit het zicht staan. Zelfs de airfryer staat er in!

Wat echt gezegd moet worden: We vinden het supergaaf dat beide.....

Bedankt voor jullie zeer positieve beoordeling! Het geeft me enorm veel voldoening dat ik met jullie mee kon denken om zo de ideale indeling te realiseren.

Onze vrienden hebben inmiddels op aanraden ook al een keuken bij I-kook gekocht

We hebben de eerste keuken bij I-Kook gekocht, waar we super tevreden over waren en hebben zodoende contact opgenomen met I-Kook in Etten-Leur voor de aanschaf van de volgende keuken.  We zijn geholpen door Freek. Hij heeft ons goed geholpen. Zeer laagdrempelig wat erg prettig was. Freek was zeer benaderbaar en kwam met goede, praktische initiatieven zoals bijvoorbeeld; in de keuken moet minimaal 1 rommellade en 1 besteklade, waar we ontzettend veel plezier van hebben. De montage is perfect, prima werk geleverd!

We hebben al mensen aangedragen, en die hebben gelijk gekocht.

Ik ben erg blij met jullie mooie complimenten! Super om zo'n leuke mensen te mogen helpen. Geweldig om te horen dat jullie ons al aanbevelen. Daar ben ik erg trotst op.

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9

E. Krijgsman

9

Goede coaching vooraf en meedenkend, zelf zonder dat we het wisten koopt m'n zwager ook een keuken bij I-KOOK en deelde zijn enthousiasme met ons.…

Henk van der Lelij

10

Erg goed geholpen en goed advies, het inlevingsvermogen van de verkoper sprak ons aan.

J. de Kleijn

8

Een ontzettend aardige manier om zonder aandringen en meedenkend met de klant, je een product te laten kopen!

Cor Notten

8

Fijn ontvangst en  een prettige bediening!

de Jong

9

Met vriendelijkheid zonder dat hij alleen wilde verkopen gaf hij deskundig advies. Henk nam alle tijd voor ons! I-KOOK Veendam

J. Meijer

9

Goed en vakkundig geholpen en een mooie prijs betaald voor de keuken en van kwaliteit.

van den Berg

10

Fijn advies gekregen van Henry en Leon , samen tot een mooi product gekomen waarvan de prijs ook prima is! I-KOOK Almere

Smeitink

10

Zeer klantvriendelijk, meedenkend en niet opdringerig!

D. van Dijk

9

Deskundig, klantvriendelijk en neemt alle tijd en geeft uitstekende ideeën en voorbeelden bij wat wel en niet mogelijk is!

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}