Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tim GroeneveldKeukencoach

Alle Klantervaringen van Tim Groeneveld

Bij I-KOOK werken keukencoaches. Gelukkig zijn dat ook allemaal mensen en soms gaat er iets niet 100% perfect. Ook als je niet (helemaal) tevreden bent staan we direct voor je klaar!
Namens de directie,
Roel Oostra

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filteren
  • Filter op trending topics
  • Sorteer op
  • Filter op winkel
  • Filter op score
06 februari 2020

"Door te werken met het 3D model kwam duidelijk naar voren hoe mijn keuken eruit kwam te zien."

Ik ben op een zeer prettige wijze geholpen. Door te werken met het 3D model kwam duidelijk naar voren hoe mijn keuken eruit kwam te zien. Ook het aantal kleuren, werkbladen en handgrepen bood een ruim aanbod waaruit je kon kiezen. Erg prettig! Ook als je de keuken in meerdere kleuren en stijlen wilde bekijken met een 3D model, werd daar niet moeilijk om gedaan.
Al om al een fijne ervaring!

Ook het zetten van de keuken was vrij makkelijk. Door de uitgebreide instructie kun je lekker doorwerken. Ook als je zelf niet de meest handige bent.

De enige opmerking die ik heb is dat geen enkel apparaat voorzien was van de stekkerkop. Deze diende ik.....

Bedankt voor je reactie en je tip, Wij gaan er mee aan de slag om er voor te zorgen dat zelf montage nog makkelijker wordt voor de klant. Ik wens je nog veel kookplezier toe!

"Mooi, degelijk en betaalbaar!"

Zeker een aanrader, super goed geholpen door Tim.

"Een fantastische keuken voor een prima prijs. Ik beveel I-KOOK zeker aan!"

Een fantastische keuken voor een prima prijs, ook erg goed geholpen door Tim, complimenten !
Ben er erg happy mee en ik beveel I-KOOK zeker aan.

Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

De keuken bevalt prima, en nog een goede tip ontvangen

Mijn i-kook keuken bevalt prima. Kreeg van de monteur het werkblad regelmatig in te spuiten met Pledge. Dat werkt goed. Een nadeel is dat ik 's avonds met minder verlichting de bedieningsknoppen van de oven niet kan zien. Verder niets dan lof.

Ik zal de feedback opnemen met de fabrikant. Veel kookplezier toegewenst.

Feest in de showroom in Etten-Leur

Wij wilden onze moeder verrassen met een nieuwe keuken voor haar 60ste verjaardag. Nou, dat verrassen is gelukt! Tot het moment dat ze bij ons binnen stapte had ze nog niets door.  Tim en Nika verrasten haar met een bos bloemen en een mooie kaart. Toen drong de verrassing langzaam tot haar door.

Hierna gingen wij naar het bureau wat helemaal voor haar versierd was. Onder het genot van een heerlijk bakje koffie en een verse taart hebben wij haar droom keuken mogen ontwerpen.

Onze wens is helemaal waar gemaakt!

Het was ons een hele eer om hier aan mee te mogen werken. Wij komen graag langs om het eindresultaat te zien en we kunnen niet wachten om uw eigen gemaakte taarten te mogen proeven. Maar dat komt zeker goed met jullie nieuwe oven :)

"De verstelbare keuken is een verademing voor iemand in een rolstoel!"

Eerst gingen we bij een andere keuken zaak binnen, maar daar hadden we niet de juiste klik gevonden met de verkoper. Gelukkig liepen we daarna bij I-KOOK binnen en kwamen in contact met Tim.

De Neff hide-and-slide is voor ons echt een uitkomst. Hierdoor kan ik, ondanks dat ik in een rolstoel zit toch heel makkelijk de oven gebruiken. Ook kan het werkblad omhoog en omlaag. Dat is een verademing. Met een druk op de knop kan ik zelf beslissen hoe hoog of hoe laat ik het werkblad wil hebben.

Wij hebben Tim inmiddels ook aanbevolen aan mijn ouders en zij zijn ook 100% tevreden over het hele traject en het eindresultaat.

 

Het was erg prettig om je te kunnen helpen. En nogmaals hartelijk dank voor de aanbeveling van je ouders. :)

Uitvoerig en deskundig; dus chappeau!

Prettig en erg behulpzaam, Correct op vragen en informatie.
Bijzonder de laagdrempeligheid voor stellen van vragen en contact.
Wat betreft het product, uitvoerig en deskundig.
Dus,,,chappeau..! Aanbeveling aan familie en kennissen.

Veilig gevoel bij zelf-montage

We zijn super geholpen met onze nieuwe keuken door Sjoerd en Tim.  We zijn door familie bij I-KOOK bij terechtgekomen dus hadden we bij voorbaat wat vertrouwen. De levering was netjes en klopte volledig, alleen bleek uiteindelijk het gas punt niet te kloppen. Dit is goed opgelost. We hebben de keuken zelf gemonteerd en we hebben veel ondersteuning gehad. Geeft een veilig gevoel.

De aansluiting van de gaskookplaat bleek bij jullie kookplaat verkeerd te zitten, dit was onze fout. De oplossing bleek éénvoudig: een langere flexibele slang. Gelukkig konden we het snel oplossen, ook bedankt voor jullie begrip!

Tig keer geholpen, Tim had engelengeduld...

Voor onze verhuizing van Utrecht naar Rhenen waren wij op zoek naar een keuken. Via reclame op auto’s en internet kwamen we bij I-KOOK in Veenendaal terecht. Tim heeft ons geholpen, niet opdringerig en echt coachend. Daarna heeft Tim engelengeduld met ons gehad, veel wijzigingen, vragen, Tim heeft ons tig keer geholpen. We zijn met onwijs veel aandacht en respect geholpen, door het hele team. Altijd adequate reactie en goed contact. Ik stuur mijn ouders ook door naar Tim voor de keuken in hun nieuwe appartement. Bedankt!

Ik vind het echt heel normaal dat jullie ‘tig’ vragen hebben, overigens ik ben ook niet snel ongeduldig :)

25 september 2018

Prettig en erg behulpzaam, Correct op vragen en informatie.
Bijzonder de laagdrempeligheid voor stellen van vragen en contact.
Wat betreft het product, uitvoerig en deskundig.
Dus, chappeau..! Aanbeveling aan familie en kennissen.

Vanwege een lekkage in mijn woning noodgedwongen een nieuwe keuken moeten aanschaffen zonder een al te hoog budget te hebben. Onder andere op dit punt, kosten, is ontzettend goed meegedacht bij het ontwerp van de keuken, waar ondanks het lage budget veel mogelijkheden zijn. Bij het ontwerp en de verkoop van de keuken is alle tijd genomen en kwam de verkoper niet opdringerig over. Ook de levering aan huis was goed geregeld. Na het in elkaar zetten van de keuken bleek dat enkele onderdelen niet helemaal goed paste, deze werden zonder problemen (kosteloos) nabezorgt. Zelfs een afdekplaatje die door ons zelf niet helemaal goed was gemonteerd werd kosteloos vergoed. Al met al een hele prettige ervaring overgehouden van ontwerp tot afmonteren. Een aanrader om bij I-KOOK langs te gaan voor.....

Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Tim in Veenendaal.
Wat nu het verschil is tussen een verkoper of een coach, geen idee maar wij hebben aan Tim een prima coach gehad. Heeft het vermogen goed te luisteren en heeft een goed beeld hoe een keuken op papier later tussen de echte muren staat.

Prima samenwerking met de vakman die de keuken heeft geplaatst. Keuken staat nu drie maanden werkt top. De prijs is naar onze beleving keurig in verhouding met de waarde van de keuken.

Geen wilde en ellenlange onderhandelingen. Wat een verademing.

Zeer prettige winkel om zaken mee te doen.
Stukje rijden vanaf Hilversum maar dat was het zeker waard.
Fijne ontvangst door Tim Groeneveld geen een moment gepusht of iets in die richting waar andere
keukenzaken nog wel eens een handje van hebben.

Duidelijke uitleg en precies weten waar je aan toe bent.
Ook met een kleine nalevering en veel vragen en aanpassingen van onze kant, Tim bleef
meedenken.
Het is dat ik niet iedere dag een keuken koop, anders weer bij Tim.

We zijn ontzettend blij met onze mooie keuken.
Ik kan I-Kook Veenendaal dan ook oprecht bij iedereen aanraden.

In januari een keuken gekocht in Veenendaal. Daarbij geadviseerd door Tim. Wat meteen opvalt is geen onnodige poespas. De prijzen zijn realistisch zodat je niet eindeloos hoeft te onderhandelen. Tim past prima bij deze filosofie. Een meedenkende verkoper die prima snapt wat de klant wil. Maar dan staat de keuken er nog niet. Via i-kook wordt de keuken geplaatst in ons geval door Patrick. Ook hij past prima. Hardwerkende meedenkende installateur. De keuken staat nu een week en er is werkelijk niets op aan te merken. Een mooie keuken voor een prima prijs met een super goede service.

Ook namens Patrick bedankt voor de complimenten.

Onlangs hebben wij een nieuwbouw appartement gekocht. We zijn bij veel keuken zaken wezen kijken en hebben uiteindelijk bij i-kook onze keuken besteld. We hadden hier gelijk een goed gevoel bij. Niks pushen, drammen of noem maar op. Gewoon een eerlijke prijs zonder poespas. Tim heeft heel goed met ons meegedacht en advies gegeven. Nam alle tijd voor ons, heel fijn. Wij zijn er van overtuigd dat er straks een super mooie strakke keuken in onze nieuwe woning staat. We kunnen bijna niet wachten tot het zover is.

We zijn zeer enthousiast over I Kook. We werden super geholpen door Tim Groeneveld. Er werd zo fijn meegedacht en aan al onze wensen werd voldaan.

De keuken is perfect in elkaar gezet door Bussink. Wat een vakman is dat. En ook hij dacht perfect mee en werkte netjes en secuur.

Kortom wij zijn over de hele gang van zaken zeer tevreden en raden I Kook zeker aan!!

Gisteren is onze nieuwe keuken geplaatst.

Ziet er super goed uit. Is helaas n foutje met t blad gebeurd. Maar word gewoon door hun vervangen. Geen enkel probleem .

De monteur die hem heeft geplaatst is zeer kundig. Niets dan lof.

Hebben moderne u-vormige keuken gekocht. De keuken is echt heel mooi geworden en dat voor een zeer betaalbare prijs. De verhouding prijs-kwaliteit is uitstekend. Alleen klein probleempje met de afzuigkap, maar dat is zeer goed en snel opgelost. Kortom we zijn heel tevreden.

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}