Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rinaldo HernausKeukencoach

Alle Klantervaringen van Rinaldo Hernaus

Bij I-KOOK werken keukencoaches. Gelukkig zijn dat ook allemaal mensen en soms gaat er iets niet 100% perfect. Ook als je niet (helemaal) tevreden bent staan we direct voor je klaar!
Namens de directie,
Roel Oostra

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filteren
  • Filter op trending topics
  • Sorteer op
  • Filter op winkel
  • Filter op score

"We zijn ontzettend tevreden over de totale aanpak van I-KOOK."

Na een zoektocht op internet en de zeer goede recensies die we bij I-Kook Sittard | Keukenmatch zagen heeft ons doen besluiten naar jullie te gaan. Rinaldo vonden we (lees: mijn vrouw ;) ) geweldig, een kletskous en prettig om mee te spreken. De beschikbare Bora afzuigkap met afzuiging naar buiten die we zelf gekocht hebben, werd professioneel door Marc de monteur ingebouwd. Sowieso heeft Marc uiterst precies de keuken gemonteerd in alle rust. Hij had zelfs nog tijd om ons bij de verbouwing waardevolle tips te leveren. Ook de lade die nog los zat is hij binnen heel korte tijd komen vervangen.
We zijn ontzettend tevreden over de totale aanpak van I-Kook, alles is naar wens verlopen.

Fijn dat alles naar wens is verlopen, dat horen wij graag! We wensen jullie nog veel plezier met jullie I-KOOK keuken!

09 oktober 2019

"Je voelt je er meteen thuis door de huiselijke sfeer."

In jullie gezellige showroom werden we door een echte keukencoach geholpen. Je voelt je er meteen thuis door de huiselijke sfeer. Rinaldo had binnen de kortste tijd een mooie 3-D-tekening op zijn grote beeldscherm getoverd. Een keuken zoals we het wilden hebben. Rinaldo begeleidt je in het hele traject, is niet opdringerig, maar juist geduldig. Dat moest ook wel met ons, want we hadden de keuken al besteld toen we met onze aannemer besloten de keuken iets groter te maken. Hierover deed Rinaldo niet moeilijk, zorgde ervoor dat de keuken in een mum van tijd was aangepast. Zo ook met de montage. Paul, jullie monteur werkt rustig door, je hoort hem niet, alleen als er iets te overleggen valt doet hij.....

"Het is in een woord geweldig!"

Het is best fijn als degene die de voorbereidingen doet (leidingen verleggen etc.) ook de keuken monteert. Marc is een echte vakman, heeft alles onder controle en werkt rustig maar geconcentreerd door. Met het eindresultaat zijn we uiterst tevreden het is in een woord geweldig hoe alles is verlopen. Eerst zoeken op internet, recensies lezen, afspraak maken (Rinaldo jongen toppie geadviseerd!), voorbereidingen en montage keuken, alles in goed handen. We zijn zo tevreden dat we onze buurvrouw getipt hebben die ook al bij jullie gekocht heeft. Verder hebben we nog twee kennissen naar jullie gestuurd. Dit verdienen jullie, ga zo door. Mevrouw Ramakers, Sittard

09 september 2019

"Het eindresultaat is schitterend!"

We wilden een keukenleverancier uit de buurt hebben en vonden jullie hier in Sittard. We hadden eerlijk gezegd nog nooit van I-Kook gehoord. Ik heb van Rinaldo een hoge pet op. Hij is een echte vakman en hij is eerlijk. Kwam zelfs met het advies om de dure glazen achterwanden bij een ander te kopen waar ze wellicht goedkoper zouden zijn. Het eindresultaat is schitterend! Alles werkt, geen enkele beschadiging. Aangezien ik in Eindhoven werk en er niet bij de montage aanwezig kon zijn, belde me de monteur me op om de plaatsing van een passtuk met me af te stemmen. Dit is service! Ook toen ik bij jullie was en toen Rinaldo op vakantie was, heeft een collega me perfect geholpen bij de keus van een.....

09 september 2019

"Hele klus in een dag geklaard."

De prijzen die ze ons vroegen bij diverse bezochte keukenstudio’s viel enorm tegen. Een vriend van mijn partner tipte ons naar I-Kook te gaan. Het gesprek met Rinaldo was verhelderend. Op basis van de door ons meegebrachte foto’s gaf hij al aan om een muurtje uit te breken en een deur te vervangen door een raam. Dat was de oplossing. We hebben uiteindelijk het barretje dat we zelf gepland hadden laten varen en Rinaldo’s advies opgevolgd om er een L-keuken van te maken. De communicatie met Rinaldo liep vlotjes en ook de monteur heeft de hele klus in een dag geklaard. We zijn we ontzettend tevreden met onze nieuwe keuken. Het resultaat is super prachtig. Zeker ook het gedeelte met de hoge kasten waar we.....

"Er werd, ondanks dat ik maar een kleine goedkope keuken nodig had, alle tijd voor me genomen."

Ik had een goede goedkope keuken nodig voor het appartement dat ik verhuur aan twee dames. Via jullie recensies, waar bijna iedereen aangeeft dat ze tevreden zijn, heb ik een afspraak gepland met Rinaldo. Heel professioneel liet hij mij op een groot scherm het ontstaan van mijn keuken zien, heel indrukwekkend. Vooraf is me duidelijk gemaakt dat er over de prijs van de keuken niet viel te onderhandelen, dat vond ik ook al fijn. Er werd, ondanks dat ik maar een kleine goedkope keuken nodig had, alle tijd voor me genomen. De moeder van een van mijn twee huursters was zelfs vol lof toen ze de mooie nieuwe keuken via de app zagen. Ook.....

"Onze keuken is chique geworden zonder dat we concessies hebben gedaan."

We zijn in eerste instantie alleen maar naar I-KOOK gegaan omdat we het idee hadden om nieuwe apparatuur voor onze bestaande keuken te kopen. Na een eerste adviesgesprek met Rinaldo heeft hij aangeboden om eens bij ons te komen kijken voor een nieuwe keuken. Op basis van de indruk die hij van onze inrichting had en onze smaak heeft hij ons ook geadviseerd om een bepaald frontje te nemen. Daar zijn we heel blij om want matcht prima met de rest. Rinaldo werkt aanstekelijk, geeft goed advies en weet hoe hij met klanten om moet gaan. Hij heeft ons vrij gelaten in onze keuze en heeft totaal niet opgedrongen en wat ook belangrijk is, er werd niet gepusht maar alle.....

  "Binnen budget, goed advies en bij vragen werd met ons overlegd. Dit hadden we nog nooit zo meegemaakt."

Na een nare ervaring bij een concurrent ben ik gaan zoeken op referenties. I-Kook Sittard stak er met kop en schouders in positieve zin bovenuit. We dachten het zal ons benieuwen! Er werd goed door de adviseur geluisterd, we werden niet gepusht, alle tijd werd er genomen en hij kwam met goede ideeën. En, hij is binnen ons budget gebleven. Ook goed dat de prijs de prijs is en er niet onderhandeld wordt, prima!! De monteur is een fijne vakman, een Pietje precies, alles werd eerst nagemeten. Bij vragen werd meteen met ons overlegd en waar mogelijk ook zo gemaakt. Dit hadden we nog nooit zo meegemaakt. Nou, we vinden de keuken super.....

22 augustus 2019

"Het gehele proces is zonder stress verlopen. EEN VERADEMING !!!"

Via een kennis van ons, Astrid K. zijn we aan jullie gekomen. Zij hebben een keuken bij I-Kook Sittard gekocht en waren zeer te spreken. Daarom zijn we ook naar I-Kook gegaan en ook wij zijn SUPER tevreden. Mijn man en ik zijn afzonderlijk naar Rinaldo de keukenadviseur geweest en hebben ons door hem laten adviseren. Ongelooflijk wat hij een geduld met ons beiden heeft opgebracht. Hij heeft ons ook geadviseerd om een bepaalde vloer wel en een andere juist niet te nemen in combinatie met de uitgezochte keuken. Dit heeft achteraf perfect uitgepakt. Wat we ook fijn vonden was dat meteen helder gemaakt werd dat we een eerlijke prijs zouden krijgen die niet verhandelbaar is. We werden niet gedwongen, hadden.....

"Heel erg bedankt, ben zeer tevreden."

Ik heb op internet naar goedkope keukens gezocht . Het uiteindelijke resultaat is perfect, ziet er zelfs duur uit, maar paste prima binnen mijn budget. Ik houd er al helemaal niet van als er kortingen gegeven worden. Dit werd me overigens al bij binnenkomst door Rinaldo aangegeven: we leveren u een mooi product, maar over de aangeboden prijs kan niet worden onderhandeld, de prijs die we geven is goed. En zo bleek het uiteindelijk ook te zijn. Het advies om, gezien de geringe lichtinval in mijn keuken, een licht grijs werkblad bij de houten fronten kiezen is super mooi uitgevallen. Ook over de service niets dan lof. Na de montage bleek dat een pit van mijn gaskooplaat niet goed geleverd was. Drie dagen na mijn.....

"Mijn kapster kocht bij een ander maar adviseerde I-KOOK."

De beste mond-tot-mond reclame komt via mijn kapster. Ze heeft zelf een keuken gekocht bij een andere keukenstudio maar adviseerde ons toch naar I-Kook te gaan!!!! Zelf was ze ontevreden met haar eigen keukenleverancier. Van diverse klanten van haar hoorde ze over de goede recensies van jullie zaak. Beter kan het toch niet.
Rinaldo's advies om twee ladekasten te nemen met erboven de kookplaat is prima uitgevallen in plaats van een hele brede ladekast met een kastje ernaast. We zijn uiterst tevreden met het resultaat. Alles was mooi op tijd. 's-Avonds was alles klaar en aangesloten. Opmerking: fijn dat jullie een een familiebedrijf zijn en dat er in de winkel ook aandacht is voor de kinderen. Prima uitstraling heeft jullie keukenstudio.

20 maart 2019

"Na een "spontaan" bezoek, op slag verliefd, Rinaldo heeft mij heel goed geholpen."

Geregeld kwam ik langs jullie winkel en op een dag bracht ik een 'spontaan' bezoek. In de verte stond de keuken waar ik op slag verliefd op werd. Jullie verkoper Rinaldo heeft mij heel goed geholpen.
We zijn super tevreden ook met de monteur die met zijn vader kwam en onze niet al te kleine keuken in 1 dag heeft geplaatst. Dat had ik niet gedacht met het groot granieten werkblad. Zelfs de professionele uitleg van de monteur ontbrak er niet aan. Bedankt team van I-Kook!

"Direct schakelen, snelle reactie en duidelijk communiceren, zo werken ze bij I-KOOK."

We wonen in Maastricht waar niet zoveel keukenzaken zijn en degene waar we geweest zijn presenteerden ons torenhoge prijzen. Via Google hebben we jullie recensies bekeken en op basis hiervan hebben we een afspraak gemaakt met Rinaldo. De afstand van Maastricht naar Sittard, zeker voor zo een grote investering, is goed te doen. Wat zeker fijn was is de after-sales. De medewerker van after-sales kwam op bezoek om te spreken over het advies dat we gekregen hebben van de verkoper, de kwaliteit en de indeling van de keuken zelf en de montage. Hij had zelfs een leuk presentje bij zich. Ook nam hij een aantal kleine verbeter puntjes die er waren mee in zijn verslag. Meteen erna werden we.....

Geen druk, geen agressie, maar een heel prettig gesprek

Agressieve verkoop wilden we perse niet. Toen I-Kook Sittard op Facebook voor bijkwam en we telefonisch een afspraak met Rinaldo maakten hadden we al de indruk dat het er bij jullie relaxed aan toe ging. Dit werd in de keukenstudio bewaarheid, geen druk, geen agressie, maar een heel prettige gesprek met Rinaldo die alle tijd had en ons goed adviseerde. De mooiste keuken uit de showroom waar ik meteen verliefd op en waar ons oog meteen op was gevallen werd het uiteindelijk. Nu mijn man de keuken zelf gemonteerd heeft en waarvoor de bijgeleverde montagehulp een uitkomst was, is de keuken eigenlijk nog mooier als in de showroom. Mijn droom viel meteen in duigen toen we onze kat met een, bleek achteraf,.....

Ik ben super tevreden!

Een greeploze, alpine witte keuken met een beton schiefer grijs werkblad hebben wij uitgezocht bij I-Kook in Sittard.
Eerlijk gezegd hadden wij nog nooit van I-Kook gehoord, maar tijdens onze zoektocht naar een leverancier in de buurt, kwamen we toch bij jullie uit.
Samen met mijn moeder ben ik de eerste keer bij jullie langs gegaan. De verkoper Rinaldo heeft ons erg goed geholpen.

Ik ben super tevreden!

Vanuit de keukenstudio is er alle aandacht voor de klant. We zijn uiterst tevreden met de geleverde keuken.

30 augustus 2018

Door een review van klanten uit Vaesrade op jullie website heb ik een bezoek gebracht aan de keukenstudio.
Bij mijn bezoek aan de keukenstudio trof ik een goede bekende, die ook een keuken bij jullie had gekocht. Dus ik dacht dat zit wel goed.
De spontane Italiaanse mentaliteit van Rinaldo samen met de kundige en sympathieke monteur Paul Zegwaard hebben tot een prachtig resultaat geleid.
Mijn zoon heeft al weer een nieuwe klant naar jullie toegestuurd. Succes ermee en bedankt. Dit liep echt vlekkeloos.

We hadden een rondje keukenstudio’s gepland. We hebben er vier bezocht en we waren niet tevreden. In de auto nog gezocht naar een keukenstudio die in de buurt lag. Zo zijn we eigenlijk per toeval bij I-Kook terecht gekomen. We wisten precies wat we wilden en hebben de keukenadviseur Rinaldo meteen ons budget aangegeven. Uiteindelijk is de keuken maar 100 euro duurder geworden. Hij heeft heel goed met ons meegedacht. Fijn dat hij alle tijd voor ons heeft genomen, want we zijn wel vijf keer van idee veranderd. Een detail: hij wist na een lang gesprek mijn voornaam Terry nog, een niet alledaagse naam, een goede luisteraar dus. We zijn echt super tevreden over het eindresultaat. Wellicht gaan we nog een kast laten vervangen door een ladekast, is toch wel.....

Nadat we diverse keukenstudio’s bezocht hebben zijn we als laatste bij jullie terecht gekomen. Ik heb de verkoper aangegeven dat ik precies wist wat ik wilde en dat ik maar een kwartier de tijd had. In een mum van tijd had de verkoper een 3-d tekening op zijn beeldscherm getoverd, wat bij andere keukenstudio’s al niet mogelijk was.
Nadat we de kleur en de greep uitgezocht hadden kregen we meteen de prijs te horen en die stond ons zo aan dat we meteen gekocht hebben. En daar hebben geen enkel moment spijt van gehad.
De verkoper was top en ook de keuken die we gekocht hebben is van zeer goede kwaliteit. Op het afgesproken tijdstip stond de leverancier bij ons voor de deur om de keuken af te leveren.

Bovendien was de keuken.....

Via mond-tot-mondreclame zijn we bij I-Kook Sittard terecht gekomen.
We zijn een vrijwilligersorganisatie en we bestieren het Buurthuis de Kantine en de speeltuin in Sittard.
Voor de keuken, een buurtkeuken, waar we ook voor ouderen en eenzame mensen voor een gering bedrag gaan koken, maar ook kinderen gaan betrekken bij het koken, moesten we een nieuwe keuken hebben.
Rinaldo de verkoper is een leuke vent die goed met ons heeft meegedacht.
Uiteindelijk hebben we snel beslist om de keuken te kopen omdat de keuken er ook snel in moest komen.
Dat is gelukt, samen met jullie monteur Paul Zegwaard die alles in een dag klaar had.
Heel hartelijk bedankt,
Namens Stichting Buurhuis DE KANTINE mevrouw Geurts

Via Facebook kwamen we bij jullie uit. We waren eerst al bij andere keukenstudio’s geweest, maar daar kregen we weinig aandacht.
Toen zijn we alleen bij jullie binnengelopen om alleen maar eens te kijken. Dit gaf ons al een goed gevoel en daarom hebben een afspraak gemaakt.
Met Rinaldo, de keukencoach zijn we zeer tevreden. Hij heeft heel veel moeite gedaan met de planning van onze keuken.
Hij heeft ons uitgebreid geïnformeerd over de kwaliteit van de keuken en over de functionaliteit van de apparatuur.
Hij heeft zich prima gehouden aan het budget dat we aan de keuken wilden uitgeven.
De monteurs waren in een dag klaar. Ze hebben prima werk geleverd en ons de functies van de apparaten uitgelegd. Omdat onze pannen nog in de verhuisdozen verstopt zaten konden we de inductiekookplaat nog niet.....

Vijf sterren geef ik jullie als het gaat om advies, kwaliteit, eindresultaat, montage en service.

Mijn kapper die ook van jullie een keuken heeft tipte me om naar I-Kook gegaan. Alhoewel dit een groot bedrijf met meerdere vestigingen is voelde ik me in Sittard meteen thuis. Hier merk je dat het een familiebedrijf is dat uitstraalt op de verkoper. Ik heb de keuken dan ook in een keer gekocht en ben niet verder gaan shoppen.
Paul de monteur straalt zekerheid uit, is een echte vakman en heeft de montage in overleg met mijn broer tot een plaatje gemaakt.

Onze greeploze matzwarte lakkeuken met zwarte afzuigkap, zwarte oven en zwarte kookplaat is in combinatie met het 2 cm dikke werkblad met spatranden in koperkleur een plaatje geworden.

Veel van onze familieleden en bekenden lieten een.....

We zijn blij dat onze architect Leon Moonen jullie hebben aanbevolen als keukenstudio.

De samenwerking met Rinaldo en Roger was professioneel. Ze hebben me heel goed geadviseerd. Met name dat ik niet ben overdonderd en ik in alle rust mijn vragen kon stellen en dit meteen gevisualiseerd werd heeft me doen beslissen de keuken meteen bij jullie te kopen.

Doordat we het advies van Rinaldo opgevolgd hebben om een kookplaat met geïntegreerde afzuiging te nemen hebben we geen gewone afzuigkap meer en komen de balken in het plafond echt tot zijn recht.

Het advies van Dean om de kookplaat centraal op de twee ladekasten te zetten, dit in tegenstelling tot het advies van de architect, zijn we gelukkig gevolgd. Er is genoeg afzetruimte en Dean heeft ervoor gezorgd dat de ladekasten waar de.....

Leuk dat ik daar een bijdrage aan mocht leveren!

Bij toeval hebben we jullie keukenzaak ontdekt. We zijn er binnen geweest en hebben de blauwe essenhouten keuken gezien. We vonden hem meteen prachtig en we zagen deze keuken al helemaal in onze boerderij.

Deze echt houten keuken was niet goedkoop maar we wilden hem perse hebben. Mede door het enthousiasme van Rinaldo en ook omdat hij ons vrij liet in onze keuze en niet pushte zijn we toch vrij snel voor deze keuken gegaan. Onze schoonzoon die de inrichting van hotels doel liet een grote Whow… horen toen hij de keuken zag. Prachtig zei hij.

Het ook heel fijn dat Rinaldo vooraf met de hoofdmonteur is komen kijken om een indruk te krijgen wat bij ons mogelijk was.

Het resultaat is fantastisch geworden. Bedankt.

We wisten precies wat we wilden hebben. We zijn als eerste naar de woonboulevard geweest. Daar schrokken we van de prijzen. Toen hebben we op internet gezocht naar “Duitse keukens” en jullie gevonden. We hebben toen meteen gebeld en gevraagd of de keuken die we zochten geleverd kon worden.

Rinaldo gaf ons al telefonisch het idee dat we bij I-Kook wellicht konden slagen en hebben meteen een afspraak met hem gemaakt. Hij heeft ons goed geadviseerd, is een aangename vent die je niet onder druk zet en ook niet naar het budget heeft gevraagd, dit vinden we wel zo aangenaam. Het is precies datgene geworden wat we wilden, het is zelfs nog mooier geworden als gedacht.

Dean, de monteur. straalt tevredenheid uit over zijn werk, het is een echte vakman met goede.....

Een familielid heeft ons op jullie keukenzaak geattendeerd.

Vooraf waren we op diverse plaatsen geweest, maar dat was niet wat we zochten. In jullie keukenstudio heeft Rinaldo ons geholpen. Super enthousiaste man die goed heeft geluisterd naar onze wensen. Door zijn meedenken is er allereerst op papier een prachtig ontwerp geproduceerd, toen was ik al enthousiast, maar ook toen de monteurs aan het monteren waren, ik werd steeds enthousiaster. En toen ze klaar waren, wauw, wat hebben we een prachtige perfecte keuken gekregen. De oven was in de verpakking beschadigd, maar in een mum van tijd hadden we een nieuwe oven gekregen, perfecte service.
Dankjewel van een heel tevreden klant

Ik heb op goede en goedkope keukens gezocht en heb jullie gevonden. Allereerst heb ik de reviews gelezen, en heb toen meteen een afspraak gemaakt. Ik had meerdere keukenzaken op mijn lijstje staan, maar ik heb meteen bij jullie gekocht.

Rinaldo heeft zich veel moeite gedaan en me een goed advies gegeven. Ik heb een hekel aan pushen en dat deed hij gelukkig niet. Hij is er mooi binnen mijn budget gebleven ondanks het feit dat ik een duurdere lak-keuken heb uitgezocht. Het eindresultaat is prachtig. Mooi dat Rinaldo een push-to-open voor het kleine smalle kastje heeft mee besteld. Dat heb ik ook i.p.v. het greepje gebruikt. Ook met jullie monteur ben ik zeer tevreden. Is er iets dat anders gemonteerd kan worden, dan overlegt hij het alvorens het te monteren,.....

Onze woonadviseur Joyce, van Vroemen Woonadvies kwam met het idee om voor een nieuwe keuken een bij I-Kook te gaan kijken. Daar hadden we nog nooit van gehoord. We hebben een afspraak gemaakt met Rinaldo en deze heeft ons perfect geadviseerd. Hij is eerst bij ons komen kijken en door zijn advies zijn we afgestapt van ons idee om te gaan koken op het schiereiland dat direct aan het woongedeelte grenst. Heel kort na het kopen van de keuken kregen we al een montage-datum van Rinaldo, hetgeen ons heel erg geholpen heeft in de verdere planning van onze werkzaamheden. De vrij nieuwe koelkast die we beschikbaar hadden heeft de monteur prachtig ingebouwd. Onze vorige keuken die we bij IKEA hebben gekocht kan niet tippen aan de kwaliteit die we.....

Een collega van me tipte jullie keukenstudio. Nou daar heb ik geen spijt van gekregen. Ik werd prima geadviseerd door Rinaldo. Hij nam alle tijd en we werden niet gepusht. We waren al bij een andere keukenstudio geweest, maar bij jullie was een echte verademing. Het was helder en heel plezierig. Paul Zegwaard de monteur is een heel plezierige man om in huis te hebben, je ziet dat hij plezier in zijn werk heeft. Er ontbrak tijdens het monteren een kleinigheid dat hij meteen in een bouwmarkt is gaan halen. Het eindresultaat is prachtig.

Nadat we eerst bij een andere keukenstudio waren geweest zagen we in het langsrijden jullie keukenstudio. We dachten daar gaan we ook even kijken. Bij Rinaldo kregen we een luisterend oor en het klikte meteen tussen ons en hem. Hij kan heel goed met mensen omgaan en geeft de mensen ruimte. Ook is hij met de prijs binnen het budget gebleven.

De monteurs Paul en Maurice zijn vakmensen, hebben heel netjes gewerkt, zijn behulpzaam en hebben nog een hinderlijk stopcontact in een kast weg weten te werken.

We zijn echt 100% tevreden over de hele afwikkeling van advies tot nazorg!

Toevallig bij het langsrijden hebben we gezien dat er een keukenstudio ligt tegenover het ziekenhuis in Sittard.

We zijn bij Rinaldo uitgekomen die heel erg enthousiast is en die ons veel tijd gegund heeft. Ook de keren dat we de keuken veranderd hebben bleef hij behulpzaam en enthousiast. Het eindresultaat is geweldig. Monteurs hebben prima werk geleverd, zijn alleen een keer terug moeten komen voor de aansluiting van de vaatwasser, maar alles is naar volle tevredenheid opgelost.

Bedankt voor het werk dat jullie geleverd hebben voor het ontwerp en de montage van onze prachtige keuken.

Bij het zoeken op internet naar goede en goedkope keukens zijn we ook bij Keukenplaats terecht gekomen. Rinaldo heeft ons goed geadviseerd, met name qua indeling van de keuken. Geen moeite was teveel.

Ook toen we de keuken al gekocht hadden en we een upgrade van de apparatuur wensten ging dit nog. Ook hebben we tussendoor nog gekozen voor een dieper eiland op het eiland.

We zijn heel erg tevreden over het eindresultaat. De keuken heeft Rinaldo voor het stukadoren opgemeten, maar de keuken paste perfect. Maurice en Paul de monteurs werken heel erg efficiënt samen en waren op het einde van de middag al klaar met hun werk.

Er ontbrak een klein stuk plint dat Maurice er na een paar dagen alsnog heeft op gezet.

Dank jullie wel voor een schitterende keuken.

We wonen in een wooncomplex in Margraten en via mijn bovenbuurman werd ik gewezen op jullie keukenstudio.

Nadat ik met mijn zoon bij jullie ben geweest heb ik meteen besloten een keuken te kopen. Doordat mijn keuken nogal wat hoeken heeft was er voor een alternatieve opstelling bijna geen mogelijkheid.

Rinaldo heeft een mooie keuken voor mij gepland, allemaal met Siemens apparatuur en toch voor een leuke prijs. Die monteur van jullie, Dean is echt perfect, werkt alleen, maakt geen pauze en werkt door totdat de keuken af is.
Door de gekke hoeken heeft hij ontzettend veel werk gehad met de werkbladen, maar tot op de millimeter heeft hij dit gemonteerd. Hij is onlangs nog een deur komen vervangen en heeft toen uit eigen initiatief alle deuren en lades nagelopen en bijgesteld. Waar.....

Een collega tipte me over jullie keukenstudio. Die collega heeft overigens zijn keuken ergens anders gekocht (!!). Rinaldo heeft me prima advies gegeven, is een aardige vent.

Ook de communicatie met hem liep vlekkeloos; was er iets, ik werd meteen terug gebeld. Jammer dat de door jullie opgegeven stucmaten in verband met de maten van het graniet voor de stukadoor een te moeilijke klus was. Maar gelukkig heeft Dries, jullie monteur, dit prima opgelost.

De keuken is precies zo geworden als ik had gehoopt. De monteur heeft gezien dat een driefase-aanvoer met een twee fase inductie kookplaat niet aan te sluiten is en heeft dit wijselijk ook niet gedaan. Een ervaren installateur heeft dit uiteindelijk perfect opgelost.

Dank voor alles en groet Rinaldo van mij,

Ik ken I-Kook jullie via Facebook en via een kennis die ook bij jullie zijn keuken heeft gekocht.

Er werd door de keukenadviseur alle tijd genomen om ons goed te adviseren. En wat we hel aller belangrijkste in het koopproces hebben ervaren was dat we niet gepusht werden. Er bleek een deukje in de ETNA-oven te zitten toen deze uitgepakt werd. Die is binnen hele korte tijd gewoon uitgewisseld voor een gaaf exemplaar. Er zijn bij I-kook hele korte communicatielijnen. De verkoper van de keuken regelt gewoon alles. Je hebt altijd met dezelfde persoon van doen. Toppie

Er is echt niets waar we niet tevreden over zijn.

Familie Postulart

24 november 2017

Onze architect, een oud collega van mijn man, heeft ons getipt om naar jullie toe te gaan. Rinaldo heeft ons, ondanks ons beperkte budget, zeer goed geadviseerd. Hij heeft ons in het adviesgesprek nooit het gevoel gegeven dat we voor het geld dat we wilden uitgeven geen mooie keuken konden krijgen.
Een sterkte van Rinaldo zijn z’n communicatieve vaardigheden. We hebben hem als een heel prettige gesprekspartner ervaren. Hij is komen inmeten en Paul Zegwaard heeft de keuken in zijn eentje gemonteerd, alles in een dag klaar. De Twister op het werkeiland is echt een superding, heel eenvoudig schoon te houden.

Positieve opmerking: als jullie al eens gesloten zijn, hang dan even een briefje op de deur, alleen internet is niet voldoende.

Ik zal jullie bij vrienden en bekenden aanbevelen.

Heel hartelijk bedankt.

Familie Firing

19 september 2017

Kennissen hebben ons gezegd: ga maar eens bij I-Kook in Sittard kijken.
We zijn eerst bij een andere keukenstudio geweest dus we wisten precies hoe we de opstelling van onze nieuwe keuken wilden hebben en hoe hij er uit zou moeten zien.
Dean is bij ons geweest om in eerste instantie de keuken te monteren en ook de maten voor het graniet te meten. Hij adviseerde ons de opening van de wangen, dus de greep aan de zijkanten van de keuken door te laten lopen. Nou het is een plaatje geworden. Verder heeft Dean ook de deur van de koelkast rechtsdraaiend gemaakt, perfect! Voor Dean, alleen maar LOF.
Een minpunt is de discussie die we hebben gehad met de adviseur die ons de keuken heeft verkocht. Omdat de uitsparing voor de kookplaat door.....

Het was een lang traject, voordat we uiteindelijk onze keuken uitgekozen én bij jullie besteld hebben. Dat kwam voornamelijk doordat we voor de bestaande keukenruimte een hoekopstelling hadden uitgekozen. Maar we hebben besloten een aanbouw te maken zodat de opstelling van onze nieuwe keuken een lijnopstelling werd. Daardoor werd ook de levering van de uiteindelijke keuken opgeschort.
Er was een misverstand ontstaan over de een van de apparaten. In eerste instantie hadden we een combi-oven uitgezocht, dit is een bakoven incl. magnetronfunctie.
Later hebben we voor een combi-stoomoven gekozen. Helaas zit hier niet een magnetronfunctie op, iets waarvan wij dus uitgingen dat dit erop zat. We hadden dit naar onze mening ook duidelijk aangegeven. Hier kwamen we pas achter toen de oven al was ingebouwd. Uiteindelijk is dit prima opgelost en hebben.....

Op Facebook ben ik jullie tegengekomen en hebben direct met Rinaldo een afspraak gepland. Hij nam alle tijd voor ons zelfs tot een uur na sluitingstijd. Hij heeft ons geweldig geholpen. Geen gejaag zoals bij een andere keukenstudio waar we geweest zijn, tijd voor alles en het resultaat is ernaar: een prachtige keuken. Ook onze tussentijdse keuze voor een inductiekookplaat was geen enkel probleem ook al was de keuken al besteld.
Ook de monteurs Paul en Maurice krijgen van mij een pluim, netjes alles in een dag klaar en mooi alles opgeruimd.
Ik koop als het weer zover is zeker weer een keuken bij jullie en dat ga ik aan al mijn vrienden en bekenden laten weten.

Bedankt.

Mevrouw Cuijpers.

Rinaldo heeft ons uitgebreid over jullie familiebedrijf verteld. Hij is, in tegenstelling tot andere bedrijven waar we geweest zijn, helemaal niet opdringerig en gunde ons alle tijd. We hebben dan ook de tweede keer toen we jullie bezochten meteen de keuken gekocht. Hij heeft ons ook goed geadviseerd over de 8 jaar garantie bij Pelgrim en ons begeleid bij het invullen van de garantie.
Omdat de vloer onder de keuken niet goed gelegd was heeft de monteur Paul en zijn collega geadviseerd om de plint naar voren te zetten zodat je de openingen in de vloer niet zag. De plint moest dan wel worden vastgeschroefd. Zelf durfden we de beslissing niet te nemen, maar we komen hier graag op terug.
De recensies op jullie website die ik gelezen heb kan in zeker.....

Onze hypotheekadviseur heeft ons heel goed geadviseerd door ons naar jullie winkel te sturen.
De adviseur heeft het vooral niet over ons budget gehad, dit vonden we heel fijn. Wel heeft hij heel goed met ons meegedacht over de indeling van de keuken. Hij doet zich heel veel moeite.
De monteurs hebben alles mooi gemonteerd, waren om ongeveer half vijf klaar en hebben alles netjes achter gelaten.
Doordat jullie CBW gecertificeerd zijn hoefden we ons geen zorgen te maken en vonden we een aanbetaling zeker op zijn plaats.
We zijn heel blij met onze mooie nieuwe keuken.
Familie Kolker,

We werden heel relaxt ontvangen met een stukje vlaai. Rinaldo weet het wel te brengen en heeft alle tijd voor ons genomen en ons prima geadviseerd. De keuken mag gezien worden. We waren al bij andere keukenstudio’s geweest . Maar bij I-Kook hadden we het beste gevoel. De keuken is prachtig geworden (zie de meegestuurde foto’s). Mijn man heeft de keuken zelf gemonteerd inclusief het graniet. Ook de financiering via het bouwdepot is gladjes verlopen.
Jullie service is prima. Bij het uitpakken van de koelkast bleek deze een deukje te hebben. Deze is meteen gereclameerd en nieuw geleverd.
Mevrouw Peters

Ik had een huis gekocht alles moest snel, snel, ook de keuken. Ik heb Rinaldo mijn budget aangegeven en binnen een mum van tijd was het geregeld. Mooie 2D-tekeningen kreeg ik mee zodat ik het thuisfront alles kon laten zien. De moeilijkste keuze was die voor het werkblad, maar dit is uiteindelijk ook gelukt; ben blij dat ik een donker blad genomen heb.
Door mijn beperkte budget kon ik geen Siemens of Miele kiezen (hetgeen ik wel gewend was). Wellicht had ik toch een Miele vaatwasser uitgekozen als ik zelf wat meer tijd had genomen. Is net iets stabieler dan de ETNA vaatwasser die ik nu heb. Maar ja was mijn eigen keuze.
De aansluiting van de vaatwasser was eraf geknald (wellicht heb ik Paul de monteur iets te veel afgeleid met.....

Opstelling als door ons zelf gepland is door Rinaldo omgedraaid zodat we aan het kookgedeelte links en rechts meer ruimte hadden. Dit is een goed advies gebleken; links en rechts van de kookplaat is nu voldoende afzetruimte. We zijn heel blij met het eindresultaat. Omdat de stucadoor de muren niet haaks heeft opgeleverd is er achter een werkblad een kleine opening gebleven. Dit wordt opgelost door er wellicht een kleine smetplint uit glas op te zetten in dezelfde kleur als de achterwand bij het kookgedeelte die ook van glas is. Met Rinaldo, de verkoper, is heel goed te communiceren. Bij elke vraag werd stipt teruggebeld en antwoord gegeven op onze vragen.
Maurice en Paul hebben heel goed gewerkt. Toen ik na mijn werk thuis kwam waren ze al klaar, de keuken.....

Rinaldo heeft ons prima geadviseerd, het was fijn om met hem te communiceren. De keuken is werkelijk top geworden. Alleen de kraan, die we overigens zelf hebben uitgekozen, gaan we wellicht nog vervangen, rvs lijkt ons toch mooier dan chroom.

De prachtige oven van Siemens hebben we al volop in gebruik. Het vooraf en op afstand aanzetten van de oven gaan we binnenkort ook eens proberen. We hebben al veel gebruik gemaakt van de recepten die in het apparaat voorgeprogrammeerd zijn.

De monteur hoorden wij af en toe wat ‘ brommen’. Gelukkig was dit aan het eindresultaat niet af te lezen.

We hebben al bekenden naar jullie gestuurd, omdat we zo tevreden zijn.

We zijn ongeveer 3,5 uur in bij I-KOOK in de keukenstudio geweest en hebben alles bekeken. Rinaldo heeft alles tot in detail verteld, dit vonden we heel erg fijn. Het resultaat is dan ook heel mooi geworden. Met Rinaldo was het fijn om te communiceren, begreep meteen wat we wilden.

Thom de monteur had pech met de auto en kon daarom pas om 12.00 uur beginnen. Hij heeft de montage de volgende dag prachtig afgemonteerd. Thom is een vakman. Er was geen enkel punt waarop we kritiek hadden.

Een ex-collega heeft onze nieuwe keuken gezien, die vond hem ook prachtig. Hem hebben we al naar jullie doorgestuurd,
Bedankt voor alles.

Rinaldo heeft ons prima geadviseerd, heeft goed meegedacht en ons diverse mogelijkheden gepresenteerd totdat we tevreden waren.
Het eindresultaat is echt schitterend geworden. Een opmerking: de achterwand is anders dan we hem besteld hebben, maar we hebben niet gereclameerd, dus eigen schuld.

Ook de monteur heeft correct gewerkt, heeft toen hij klaar was aan mijn man de werking van alle apparaten uitgelegd. De montage gebeurde heel professioneel zonder druk.

De communicatie met de verkoper was steeds correct, moeten we hem hebben dan belde hij heel snel terug. Hij nam steeds uitgebreid tijd voor ons ondanks dat hij pas getrouwd was (grapje)!

De prijs-kwaliteitsverhouding is goed en we weten niets wat er te verbeteren zou zijn.

We gaan zeker onze familie en kennissen informeren over jullie zaak. We zien onze recensie graag terug op de website.....

Bij binnenkomst al direct een goed gevoel.Zeer goed geholpen door Rinaldo. Afspraken van a tot z nagekomen.Keuken binnen 1 dag geplaatst zonder problemen alles netjes achtergelaten zeer tevreden.

13 januari 2017

Wat ben ik blij dat ik I-KOOK Sittard op internet tegenkwam!! Na een desillusie rijker tijdens een bezoek aan een andere keukenzaak was het een verademing om zonder enige dwang en met een heel geduldige Rinaldo mijn ideeën om te zetten in een keukenontwerp. Vanaf het begin ontwerp tot aan de levering: meer dan tevreden!!

Ik zal jullie aan iedereen die vraagt waar ik mijn super gave keuken vandaan heb, aanbevelen! Dank je wel Rinaldo voor alle hulp, eerlijk advies en gezelligheid!!

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}