Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Roger BorKeukencoach

Alle Klantervaringen van Roger Bor

09 september 2019

"Perfect opgeleverd!"

Mijn man was verzorger bij de voetbalclub waar Roger speelde vandaar dat ik bij I-Kook Sittard terecht ben gekomen. We hebben een hele mooie keuken gezien in de keukenstudio, die wilde ik hebben. Nadat we de keuken hadden gekocht kregen we, omdat de verhuizing naar mijn appartement ging heel snel ging, van I-Kook ter overbrugging naar de nieuwe keuken een kookplaat en een spoelkast met kraan ter leen. Het werkblad dat we hadden uitgezocht was jammer genoeg niet meer te leveren. Wil heeft ons toen mee genomen naar de leverancier waar we het composieten werkblad hebben uitgekozen dat uiteindelijk bij ons geplaatst is. Omdat dit blad niet groot genoeg was hebben we een noodwerkblad gekregen totdat het nieuwe blad besteld en geleverd kon worden. Afgezien van enkel kleinigheden, onder.....

09 september 2019

"Niets aansmeren en geen nonsens."

Een vriend van mij attendeerde me erop dat I-Kook SIttard een hele fijne keukenzaak is. Niets aansmeren, geen nonsens en de verkoper (in ons geval was dat Roger) is objectief en eerlijk. We zijn op een andere locatie geweest, waar we een minder goed gevoel bij hadden. We zijn uiterst tevreden over het eindresultaat waar de monteur zijn uiterste best heeft gedaan. Hij is heel secuur. Verder heeft hij alles netjes opgeruimd toen hij om 18.30 ons huis verliet. Wat we fijn vinden is dat Roger ons continue op de hoogte hield van de ontwikkelingen. Omdat we de keuken al veel eerder gekocht hadden, was het gewenste graniet niet meer leverbaar en zijn we over gestapt naar composiet. Heel erg mooi. Bedankt voor alle.....

"Erg behulpzaam en meedenkend!"

Via klanten van I-Kook zijn we bij jullie gekomen. We hebben best lang gedaan over de planning van onze nieuwe keuken. Dit had ook te maken met de aanpassingen die we gedaan hebben in de verbouwing. Roger straalt rust uit, neemt alle tijd, is behulpzaam en meedenkend. De leverancier van het composiet gaf ons een handreiking hoe we een vlek eruit konden halen. Dean de monteur is net als Roger, rustig en secuur. Als eerste heeft hij de keuken geplaatst en daarna het composiet ingemeten. Dit paste uiteraard perfect. Dank voor alle aandacht en het ontwerp en realisatie van een prachtige keuken. Eygelshoven Juli 2019

Met vriendelijke groet,

09 september 2019

"Ik zal familie en kennissen jullie aanbevelen!"

Op advies van de zus van Frank hebben we de recensies gelezen die bij I-Kook Sittard  op de website staan. Ik was benieuwd of deze positieve recensies ook bij mij waargemaakt zouden kunnen worden. Dit is ook bij mij naar de volle tevredenheid gelukt. Ik ben heel goed geholpen door Roger en Dean de monteur is een vakman waar hij een-op-een met samenwerkt. Zodra de keuken door ons is afgewerkt stuur ik jullie foto’s toe van het resultaat. Ik ben heel blij met het resultaat en ik zal familie en kennissen jullie aanbevelen. Groeten uit Heerlen, Luuk Philips

"In onze nopjes met de grote kookplaat."

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Dit dankzij het advies dat we van Roger gekregen hebben. We vinden de oven van NEFF, waar we de deur onder de oven kunnen schuiven, een prachtige oplossing. Ook zijn we in onze nopjes met de grote kookplaat. Dean de monteur, is een vakman die alleen maar werkt en een mooi product wil achterlaten. Bedankt voor alles.

"De tijd nemen en goede adviezen geven, dat doen ze bij I-Kook."

Voor de renovatie van onze badkamer hebben we aannemersbedrijf Wilson opdracht gegeven. Door hem zijn we bij Roger van I-Kook Sittard terecht gekomen.

Omdat het moeilijk was aansluitingen voor de wasmachine op de badkamer te realiseren hebben we in overleg met Roger onze keuken gerestyled. Een 90-er cm brede ladenkast hebben we uit de keuken genomen en daar een wasmachine gepland met links ernaast een open kastje. De ladenkast hebben we vervolgens samen met een apothekerskast in een eiland verwerkt. We zijn uiteraard super tevreden met het advies dat we van Roger gekregen hebben. Hij is sympathiek, correct en jaagt niet, neemt alle tijd voor een goed advies. Dus ook voor een kleinere renovatie is het belangrijk tijd te nemen.....

20 augustus 2019

"Via 3 ingangen (referenties) bij I-KOOK terecht gekomen."

Langs drie verschillende wegen zijn we tot bij jullie gekomen: onze architect, via Donne een van jullie keukencoaches en via facebook. We zijn uiterst tevreden met het advies dat we van Roger gekregen hebben. Nu de keuken er staat is het even wennen, heel steriel, maar heel mooi en we zijn erg tevreden met onze keus. Dean is een echte vakman die, omdat de muren niet haaks waren, voor het werkblad een passende oplossing heeft gekozen zodat het niet eens meer opvalt. Verder was het ontzettend sympathiek dat hij bij een raam een kitrand heeft aangebracht.
Ik weet dat het niet anders gaat, mar het is heel moeilijk een voorstelling te maken van de nieuwe keuken met alleen maar een sample van de deurtjes......

"I-Kook blinkt uit in planning en communicatie."

Door I-Kook een semi-professionele keuken laten plaatsen die we elke dag intensief en met erg veel plezier gebruiken, naast dat we 'm elke dag weer prachtig vinden. I-Kook blinkt uit in planning en communicatie - ook samen met de top-houtpartner en de maker van het betonnen werkblad. I-Kook levert wat het belooft, is creatief in de ontwerpfase en stipt, functioneel en precies in de productie- en plaatsingsfase en -als nodig- meegaand en nazorgend in de fase na productie en levering. I-Kook is een keukenpártner, meer nog dan een keukenbedrijf. Die trots wil zijn op (een gezamenlijk) product en op prettige service. En zo hoort het.

"They made everything possible to make sure I would get my dream kitchen."

I-kook won me over by providing me with what i needed and understanding my wishes as well as making sure that specific wants, such as a samsung family hub fridge could also be delivered. They made everything possible to make sure I would get my dream kitchen. Also many thanks for the great detailed and perfect work Dean did.
My next kitchen will be for sure again with I-kook Sittard.

"De kwaliteit van de keukens staat buiten kijf samen met de scherpe prijs."

Afgelopen jaar hebben wij een keuken bij Roger gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de geboden hulp, service en advies. Alles kwam netjes op tijd en de installatie was bovenverwachting snel. Daarnaast kunnen we, ondanks de afstand, altijd een beroep doen op de monteurs.
De kwaliteit van de keukens staat buiten kijf en gezien de scherpe prijs kunnen we niet anders dan stellen dat dit voor herhaling vatbaar is. Dit is overige onze tweede keuken die we bij Roger hebben gekocht. Op aanraden van ons hebben vrienden hier ook een keuken gekocht. Ook zij waren supertevreden met de prijs-kwaliteit verhouding.

"Je zult er zeker slagen werd ons gezegd, en dat klopte."

Een kennis van mij, is bij jullie een goede klant. Hij heeft me aangegeven “ga daar maar eens kijken, je zult er zeker slagen!” En hij had gelijk. We zijn keurig netjes geholpen door Roger en hij heeft er samen met onze basisplannen ervoor gezorgd, dat we nu een prachtige keuken hebben. Omdat het plafond bij ons erg laag is, is de monteur tijdens de montage naar Sittard terug gereden om te checken of de afzuigkap wel paste. Na wat (aan)passen en meten, is de afzuigkap door hem prima gemonteerd. Ook zijn we blij dat we het advies hebben opgevolgd door de ruimte achter de hoge kasten dicht te maken. Daar bevindt zich namelijk een raam, dat we gezien het.....

"Advies met verrassend goede ideeën , bedankt I-Kook!"

Omdat we, in tegenstelling tot het advies dat we van de keukencoach van I-Kook gekregen hadden, vooraf de achterwandtegels bij het kookgedeelte al geplaatst hadden, stond de ladekast scheef t.o.v. deze tegels. De monteur zag het meteen toen hij de keuken kwam monteren. Samen met de tegelzetter is besloten de tegels nieuw te zetten nadat de keuken geplaatst was. I-Kook heeft dit, ook financieel, allemaal met de tegelzetter geregeld. Nu staat er een prachtige keuken waar we ontzettend blij mee zijn. Zowel over het advies dat we gekregen hebben (o.a. de ondiepe kasten zijn een heel goed idee gebleken), de montage en ook de service zijn we vol lof. Bedankt keukenteam van I-Kook . Familie Knoups uit Sittard

30 november 2018

Tevreden aanpak, service, montage en achteraf de opvolging

Beste Roger
Eerst en vooral bedankt voor de fijne opvang in de winkel en alle hulp bij het samenstellen van de 2 keukens.
Ik ben zeer tevreden van de aanpak, service, montage en achteraf voor de opvolging van ‘tevredenheid’

Hartelijk bedankt

Informatief en duidelijk contact

We zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. Genieten er elke dag van.
De gesprekken met Roger waren informatief, duidelijk en vooral ook op onze situatie toegesneden.
Hij heeft contact met ons gehouden totdat ook onze laatste wensen vervuld waren.
Aanrader!

19 september 2018

Het begon een jaar geleden! Ons huis stond al meer dan een jaar te koop omdat we vanwege gezinsuitbreiding groter wilden wonen.
Na kijker 20 wilden we weleens actie. Er waren diverse redenen waarom de kijkers geen kopers werden een van de redenen was de keuken!

We hebben verschillende keukenzaken bezocht maar niemand die ons serieus nam en ons een keuken uit het duurste segment probeerden te verkopen! Uiteindelijk zijn we bij IKook terecht gekomen. Hier hebben we een mooie keuken met luxe uitstraling voor een goede prijs gekocht. Ons huis was binnen 1 week na levering van de keuken verkocht!

Voor ons nieuwe huis hebben we direct een nieuwe keuken bij IKook gekocht.Dit keer een luxe keuken met stenen blad en Siemens apparatuur. Echt alles klopt gewoon en zijn ook hier weer.....

‘Alles oké en hufter-proof’

Regelmatig mogen wij klanten helpen die een appartement in de verhuur hebben. Het is dan belangrijk dat keukens zogenaamd 'hufter-proof' en tevens betaalbaar zijn. Dat betekent niet dat je keuken er niet meer mooi uit kan zien. Het is nou eenmaal een feit dat niet iedere huurder erg correct met een huurwoning omgaat. Tijdens het ontwerp houden wij daar rekening mee, zodat de verhuurder niet na 2 jaar alweer een nieuwe keuken moet aanschaffen. Deze keuken plaatsten wij onlangs in Antwerpen-België. Combinatie wit met opaal grijs.

Van de ouderwetse werkbank met de supermoderne keuken met dito apparatuur waren we helemaal weg. Alleen vroegen we ons af of dit wel praktisch zou zijn in ons huis. Uiteindelijk hebben we voor een landelijke/klassieke keuken gekozen.
Gelukkig ook dat we het advies van Wil opgevolgd hebben. Hij heeft, nadat Dean de oude keuken eruit heeft gesloopt, alle noodzakelijke voorzieningen (meterkast, verleggen leidingen) getroffen om de keuken te kunnen plaatsen. Een hele fijne vent. De communicatie tussen de firma’s I-Kook Sittard en Wilson verloopt heel goed, dit straalt bekendheid en vertrouwen in elkaar uit.
We hebben diverse keukenontwerpen door Wil laten uitvoeren. Uiteindelijk hebben we voor een lichte houtsoort uit gekozen met 2 cm dik gespikkeld composiet. Geen moeite was teveel, druk bestaat er niet. We voelden ons echt op ons gemak.....

Onze ervaring is dat er bij ons thuis en daarna in de winkel ruim de tijd genomen is om samen met ons en keuken op maat te maken. Door de verbouwing werd onze keuken ineens en stuk groter en jullie hebben ons er goed bij geholpen om een mooie inrichting te maken.
Gezien ons gebruik hebben wij veel kastruimte nodig en de oplossing met 4 kasten waarbij in 1 kast de meterkast is weggewerkt is erg mooi geworden.
We zijn erg blij met het resultaat.

Nog niet zo lang geleden hebben wij al een keuken bij I-Kook Sittard gekocht. We waren toen heel tevreden. Bij ons in de buurt kwam ons droomhuis te koop, vandaar dat we nu weer direct bij jullie terecht kwamen voor de 2e nieuwe keuken.
Er is zoveel mogelijk binnen een keukenontwerp dat we een aantal keer van gedachten zijn gewisseld. Op facebook kwamen we van jullie ook allerlei mooie keukenopstellingen tegen en dat inspireert. De verkoper Roger heeft ons in dit traject heel goed begeleid.
We zijn dan ook hartstikke tevreden met het eindresultaat. Het kruidenrekje ontbrak in eerste instantie, maar werd snel na geleverd.
Hartelijk bedankt voor weer een mooie nieuwe keuken.

30 augustus 2018

Mijn schoonzus attendeerde me op het feit dat Roger keukens verkocht. We waren al op diverse plaatsen geweest. De ontvangst was prima en het klikte meteen tussen ons.
We vonden het heel fijn dat er meteen duidelijkheid werd geschapen door aan te geven dat er geen korting wordt gegeven, maar dat er een mooie keuken geleverd zou worden voor een interessante prijs en dat er alles aan gedaan zou worden om de klant tevreden te stellen. Nou, hij heeft woord gehouden. Roger is twee keer komen inmeten. Het liefst hadden we graniet gehad maar dat paste niet binnen ons budget, begrijpelijk. Het door ons uitgezochte kunststof werkblad is een heel mooi alternatief. De twee monteurs hebben vakwerk geleverd en ook de service is perfect.
We zijn heel tevreden en bevelen jullie aan.....

Ik ken Wendy en Roger van het kinderdagverblijf waar ik werk. Zodoende hebben we besloten, na bezoek aan diverse andere keukenstudio’s, ook eens bij I-Kook Sittard te gaan kijken voor een nieuwe keuken.
Mijn ouders zijn zeer tevreden over de apparatuur in hun keuken,. Daarom hebben wij ook voor Bosch gekozen. Het eindresultaat is prima, mede dankzij de vakkundige montage van Dean die rustig werkt, met ons overlegt over o.a. de plaats van het rooster aan de zijkant van de kast en het vervolgens zo ook perfect maakt.
De communicatie verliep vlekkeloos.
Weer een tevreden klant!

30 augustus 2018

We hebben een nieuwe aanbouw aan ons huis gerealiseerd daarom hebben we besloten er ook een nieuwe keuken in te zetten. Nadat we een keukenstudio bezocht hadden zijn we bij Roger van I-Kook Sittard beland. Hij heeft ons super geholpen. Is twee keer bij ons geweest om te overleggen en in te meten. De keuken was nogal lastig omdat er middenin een pilaar staat waar het kookeiland omheen moet geplaatst worden. Door een klein foutje onzerzijds was de pilaar iets te groot zodat een kast niet paste. Het montageteam heeft dit toch op een goede wijze weten te monteren door iets van het stucwerk van de pilaar af te halen. Het lichtgroene glas dat we als passe-partout om de hoge kasten hebben laten aanbrengen geeft de keuken een heel aparte.....

De foto’s die ik jullie van mijn keuken toestuur zeggen eigenlijk al genoeg.
De houten kastjes en lades zijn ideaal voor mensen die een huisdier hebben. We hebben twee honden die de keuken nogal eens vies maken, maar je moet echt goed kijken om iets te zien.
Dat was bij onze vorige witte keuken wel anders.
De voorbereidingen door Paul en Maurice (oude keuken afbreken, leidingen verleggen, stukadoren etc.) waren vakkundig en ook de montage erna door dezelfde heren was puik.
Samenvattend: ik zou zo weer met jullie in zee gaan
Een volgende klant heb ik al naar jullie doorgestuurd!
Dank jullie wel voor dit mooie resultaat!

Wendy kennen we al jaren, we waren studie genootjes. Dus toen we een huis hadden gekocht waar een nieuwe keuken in moest komen, hoefden we niet te twijfelen waar heen te gaan: naar I-Kook Sittard

We dachten zo klaar te zijn met de afspraak, maar er kwam iets meer bij kijken dan gedacht. Roger heeft ons alles ontzettend duidelijk uitgelegd en ieder detail toegelicht. En toen we na het eerste ontwerp een aantal zaken wilden wijzigen, was dat geen enkel probleem.

We zijn heel erg tevreden over de uitleg, de service en de montage, kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken! :)

Ik ben super tevreden over mijn nieuwe keuken.

Complimenten aan Paul Zegwaard, die is zeer kundig en is bovendien een fijn persoon.

Een smetplint was aanvankelijk iets te kort, maar is na wat wikken en wegen naar tevredenheid opgelost.

Ik heb nog met een van jullie medewerkers contact gehad. Fijn, dat binnenkort de deuren en lades nog een keer worden afgesteld.

Bedankt.

We waren al op de woonboulevard geweest voor een keuken maak daar schoten we niet op. Omdat ik steeds langs jullie keukenstudio rijd, ben ik bij jullie binnengelopen en heb een folder meegenomen en daarna een afspraak gemaakt. Omdat we precies wisten wat we wilden was het voor Roger makkelijk een planning met bijbehorende prijs te maken. We waren al snel akkoord.
We zijn over de keuken dik tevreden. Dean de monteur heeft netjes gewerkt en op het einde van de dag was hij klaar en werd het composiet geleverd en gemonteerd. Alles paste perfect. Alles mooi in een dag geregeld.
Fijne bijkomstigheid dat de vaatwasser op hoogte gemonteerd is.
Vrienden en bekenden zullen we over jullie bedrijf informeren.

We zijn via Rob die mijn man kent bij jullie terecht gekomen. We hebben super advies gekregen van Roger, zeker als ik dit vergelijk met het advies wat ik bij een vorige keuken heb gekregen.
We willen eventueel nog (glazen) achterwanden laten monteren, maar daar zijn we nog niet helemaal uit.
Dean, jullie monteur is helemaal super. Denkt mee terwijl hij monteert en komt nog met goede voorstellen om aanpassingen te doen.
In de communicatie is alles prima verlopen.
De door Roger opgegeven stucmaten zijn jammer genoeg door onze “stukadoor” niet helemaal aangehouden zodat Dean problemen had om de werkbladen te plaatsen.
Ook dit heeft hij ter plekke opgelost. Wat een vakman.
Bedankt voor het totale verkoopproces en het ook nog eens perfect uitvoeren van de plannen.

Zowel mijn architect als mijn aannemer tipte me om naar I-KOOK in Sittard te gaan, geen toeval!
Ik heb Roger alle ruimte gegeven en hij heeft me prima van advies gediend.
Ik ben niet bij de montage gebleven maar ben gaan werken.
De keukenmonteur was met alles in een dag met alles klaar. TOP!
Hij is alleen terug gekomen om een strip nieuw te zetten.
Ook ik zal jullie mijn vrienden en bekenden tippen: ga naar I-Kook Sittard.
Bedankt.

Via onze vriendenkring wisten we dat Roger een keukenzaak in Sittard heeft. Mijn ouders, die bij I-Kook in de buurt wonen, attendeerden ons op de juiste locatie van de zaak. Een afspraak met Roger gemaakt. Roger doet alles professioneel, op zijn gemak, je voelt geen druk en geen dwang. Ook de styling van de keukenstudio met de vintage meubelen sluit precies aan op ons idee hoe een keuken er uit moet zien.
Mijn man heeft de keuken zelf gemonteerd en Dean is een paar uur bij ons geweest om alles mooi af te stellen.
De communicatie met I-Kook verloopt soepel, app’s worden meteen beantwoordt en er wordt snel terug gebeld.
Heel erg bedankt voor de samenwerking, we zijn super blij met onze mooie nieuwe keuken.

Onze vloerleverancier ALKU-vloeren tipte ons over I-KOOK in Sittard.
Met Roger hadden we een perfectie keukencoach die alle tijd voor ons nam en met ons meedacht.
Hij was ook helemaal niet geïrriteerd als we weer eens ons plan veranderden.
In ons totale bouwproject was Roger overigens de enige die zich steeds aan zijn afspraken heeft gehouden. Top!
De echte houten tafel die mijn man graag wilde hebben en die niet door I-KOOK geleverd kon worden heeft Roger bij een collega besteld samen met twee stalen poten, heel mooi.
Omdat onze kookplaat niet op tijd geleverd kon worden heeft Roger ons een leentoestel bezorgd zodat we vooruit konden.
Al heel snel daarna kwam Dean al om de kookplaten uit te wisselen en laden en deurtjes nog een te stellen. Dean heeft perfect gewerkt.
We zijn ontzettend blij met.....

Voordat ik bij jullie uitgekomen ben heb ik veel op Pinterest gezocht, heb ik een moodboard gemaakt en ben ik bij veel keukenzaken geweest. In elke keukenzaak was er wel iets wat niet gemaakt of geleverd kon worden.
Uiteindelijk ben ik bij Roger van I-Kook in Sittard uitgekomen en daar kon alles. Als iets niet in het kernassortiment zat dan zocht hij zolang totdat hij het kon bestellen, als iets niets standaard geleverd kon worden, dan werd het gemaakt. En ook heel belangrijk: de prijs klopte en geen flauwe kul met onderhandelen.
Ik had exact uitgestippeld wat ik wilde hebben: greeploze zwart-matte lakkeuken met zwarte komgrepen, kasten met binnenlades, 2 cm dikke werkbladen van Sima Core, een lade in de spoelkast, een inductiekookplaat niet gecentreerd boven de twee ladekasten omdat ik linkshandig.....

Omdat I-Kook bijna bij ons in de achtertuin ligt lag het voor de hand dat we bij jullie gingen kijken.
We hebben kennissen naar hun ervaring met I-Kook gevraagd en hebben vervolgens de recensies op de website bekeken. Dit was voor ons de reden bij jullie een afspraak te maken.

Het gesprek met de keukencoach verliep vlot en het was verhelderend. Gelukkig werden we in de keus van de fronten en het werkblad ook goed op weg geholpen omdat met name die keus voor ons niet makkelijk was. We waren dan ook snel overtuigd en hebben de keuken meteen gekocht.

We zijn uiterst tevreden over het eindresultaat. We hebben ons niet aan het advies van de verkoper gehouden om een kleinere koelkast te nemen zodat de oven goed bedienbaar zou zijn en daar.....

Het zoeken naar keukens verliep voor ons vrij moeizaam. Uiteindelijk zijn we via jullie reviews bij I-Kook beland. Het sprak ons aan dat klanten zo tevreden waren over jullie. Het fijne aan het verkoopgesprek was dat er ons niets werd opgedrongen en dat we in alle rust alles konden uitzoeken. Zelf eigen ideeën inbrengen was geen probleem en er werd je de voor- en nadelen van geargumenteerd uitgelegd. Dit was op de woonboulevard wel anders. We hebben de keuken zelf gemonteerd. De erbij geleverde instructie is voldoende om zelf met de keuken aan de slag te gaan.
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken

Mijn ouders hebben me getipt om eens naar I-Kook Sittard te gaan. Ik heb vervolgens op internet gekeken en een afspraak met Roger gemaakt.

Roger heeft me goed advies gegeven, maar door de ligging van de ramen was de opstelling niet anders mogelijk dan nu gepland is.
Prachtig dat Dean de monteur onze complete keuken inclusief graniet in een dag geplaatst heeft.

Jammer dat de smetplinten tijdens het transport gebroken zijn, maar jullie hebben meteen nieuwe besteld en die weer gemonteerd.
Met het eindresultaat zijn we heel tevreden. Met name ook dat alle afspraken zijn nagekomen.

Jullie waren een van de weinigen die zich in het hele proces van het bouwen van onze woning aan hun afspraken hebben gehouden.
Bedankt voor het mooie resultaat.

I’m absolutely thrilled with how it turned out!!! Thank you so much for all the hard work on it.

Op de door Wendy Bor georganiseerde Ladies-Night in de keukenstudio van I-Kook heb ik een prachtige keuken gezien. Ik was er meteen weg van.
Ik heb met Roger een afspraak gemaakt. We hebben ter plekke besloten dat onze keuken nog in zeer goede staat was en dat we alleen werkbladen, spoelbak,
Achterwanden, kookplaat en afzuigkap moesten vervangen. En zie, ik heb een hele mooie nieuwe keuken. Ik ben er super blij mee.
Er zijn al heel wat mensen bij ons geweest die de mooie “nieuwe” keuken bewonderd hebben.

En verschillende mensen hebben al bij jullie een afspraak gemaakt.
Heel veel succes en bedankt voor het mooie resultaat.

Onze architect dhr. Moonen heeft ons naar I-Kook Sittard gestuurd voor een nieuwe keuken.
Het overleg hierover met Roger liep heel positief temeer daar we onze wensen al helemaal klaar hadden. De inbreng van Roger betreffende het verspringen van het lijnenwerk waardoor de opstelling van de hoge kasten veel speelser is geworden, was een goed advies.

Alles is tiptop in orde. Een kleine puntje van aandacht: de spoelbak heeft een merkplaatje dat er steeds uitvalt. Roger kennende wordt dit heel snel opgelost.

Ondanks het feit dat we een hele grote keuken hebben met een composieten werkblad heeft Dean, de monteur, alles in een dag gemonteerd en aangesloten, een topprestatie.

Vol trots hebben we een aantal kennissen die bij ons op bezoek kwamen en die vroegen waar we de keuken gekocht hebben al naar jullie.....

Via een klant van jullie, die Barnwood-fronten heeft laten bevestigen op een keuken van I-Kook Sittard, zijn we bij jullie terecht gekomen.

Ook hebben we bij vrienden van ons een keuken van jullie gezien, die we erg mooi vonden. Roger heeft de keuken zo gepland, dat deze heel erg efficiënt is geworden.

De afzuigunit in het plafond is voor mijn vriend, die erg groot is, erg handig. Hij heeft nu alle ruimte en stoot niet steeds zijn hoofd.
Gelukkig nam Roger alle tijd om ons elke keer weer al de aanpassingen die we hadden in een prachtig ontwerp te presenteren. We voelden ons op ons gemak.

De keuken is schitterend geworden.
Blijf vooral doen wat jullie nu doen, dat zal heel veel tevreden klanten opleveren!

Na een flinke verbouwing komt het einde in zicht. Het is geweldig geworden. Ons huis heeft meer dan een metamorfose ondergaan.
Via onze architect Cindy van Perceel 02 zijn we bij I-Kook terecht gekomen. We hebben het aankooptraject als prettig ervaren, te meer daar Roger heel goed heeft geluisterd naar onze wensen en duidelijke afspraken maakt en deze ook nakomt.

De keuken is het stralend middelpunt van onze nieuwe woning. De door I-Kook Sittard gerealiseerde keuken (i.s.m. Robuust) is helemaal af. Het werkblad uit keramiek werkt heerlijk, het vlekt en krast niet en ziet er nog mooier uit dan echt beton.

De gewenste stoere uitstraling is perfect. Monteur Dries verstaat zijn vak en heeft professioneel gewerkt.

Bedankt voor de fijne manier waarop jullie advies hebben gegeven bij de aankoop van onze keuken.
Dit gebeurde in een zeer ontspannen en vrijblijvende manier, waarbij jullie alle tijd namen om ons te woord te staan.
De levering ging geheel volgens afspraak .
Na de montage door mijzelf ,ontdekten wij een paar kleine afwijkingen in de keuken die na telefonisch contact met jullie super snel verholpen werden.
Wij kunnen en zullen iedereen aanraden om een keuken bij I Kook te kopen.

Met vriendelijke groetjes,
Adrie en Patricia Olzheim

We zijn helemaal happy met onze matzwarte keuken met houten accenten. In overleg met Roger zijn we samen tot deze indeling gekomen, waarbij vooral de lijnen in de keuken belangrijk waren zodat de keuken rustig oogt en dat is helemaal gelukt! In eerste instantie werd het verkeerde aanrechtblad geleverd, maar dat is ondertussen vervangen door het gewenste dunne blad van 1cm dik. Ook de 3 keukenfrontjes waar een kleine fabrieksfout in zit worden zonder gedoe vervangen. Dus wij kunnen spreken van een fijne samenwerking en goede geleverde service!

Mijn dochter en ook moeder van mijn schoonzoon hebben bij jullie al een keuken gekocht. Veel positieve geluiden van hen heeft er toe geleid dat ook wij bij jullie zijn uitgekomen.
Roger heeft ons net als de rest van de familie goed geadviseerd op een rustige en professionele wijze, niets pushen en goed luisteren naar de klant.
Ook heeft hij bij het ontwerp van onze keuken goed meegedacht. Samen zijn we tot een prachtig resultaat gekomen.
Door Dean en Dries is de keuken perfect geplaatst. Ook zij hebben ons goede adviezen gegeven.
Bedankt voor een prachtig resultaat.

Onze hypotheekadviseur tipte me jullie bedrijf. Roger is meteen bij ons thuis komen kijken. Uiteindelijk zijn we over het advies van Roger, om geen donker werkblad met donkere achterwanden te nemen, heel blij.
Het is een mooie combinatie geworden de grijze werkbladen met dito achterwanden met de donkere vloer. De monteur hebben heel secuur werk geleverd en hebben in overleg met ons het leidingwerk dat niet goed was voorbereid zodanig aangepast dat de keuken op de juiste manier kon worden geplaatst.
Ik heb mijn zuster al naar jullie toegestuurd omdat ze binnenkort ook een keuken nodig hebben.
Bedankt voor het mooie resultaat.

Voorop gesteld wil ik even aangeven dat je voorstel inzake de koof van grote service is! Je/jullie hebben ons vertrouwen niet beschaamd. Ook moge gezegd worden dat de monteur bijzonder bekwaam is en zeer netjes werkt. Zelfs toen ik aangaf dat we even wilde stofzuigen onder de kastjes alvorens de plint ervoor ging, kregen we als antwoord, dat doe ik, dat hoort bij mijn werk. Zelfs buiten waar gezaagd was e.d was netjes opgeruimd en geveegd. Bedankt nogmaals voor de goede service en snelle reactie (en hopelijk opvolging) van de laatste loodjes. Het voorval zijn we allang vergeten ;-)) Daar hebben we het niet meer over. Overigens ben je altijd van harte welkom om te komen kijken als je in de buurt bent Koffie staat niet klaar, wordt vers gezet.....

Via ons persoonlijke contact met Roger en Wendy zijn we bij I-Kook belandt.
Ondanks de hoge eisen die we hadden heeft Roger ons top bediend, heeft hij goed meegedacht en zijn daarmee al onze wensen in vervulling gegaan.
Het persoonlijke contact en de open communicatie, geen puscherige verkooptechniek vinden we geweldig en dit onderscheidt jullie van andere keukenstudio’s waar we ook zijn geweest.
Dean, de monteur heeft prachtig werk geleverd en heeft zelfs nog tijdens de montage aanpassingen gedaan aan de muur om de keuken passend te plaatsen.
We hebben jullie al via Facebook geliked en we hebben ook al een nieuwe klant naar jullie toegestuurd.

Een hele goede service op het gebied van de keuken uitzoeken, samenstellen en plaatsen.

Een groot aanbod van diverse stijlen en samen gekeken welke keuken het beste zou passen in onze woning, met als gevolg een prachtig resultaat.

De keuken plaatsen ging vlekkeloos.

Professioneel, betrokken en behulpzaam. Zeer tevreden!

11 maart 2018

Super tevreden over onze nieuwe keuken in ons kantoor. Keurig conform afspraak geleverd en zeer nauwkeurig gemonteerd.
Door minder goede ervaringen met andere leveranciers, is het weer eens prettig om een keukenleverancier te vinden die gewoon doen wat ze beloven.

Heel graag tot de volgende keer.

Bedankt voor de mooie keuken die je me geleverd hebt. Ik ben heel tevreden over manier waarop jij me de keuken hebt verkocht en ook de monteur is een uithangbord voor jullie bedrijf.
Dean denkt met de klant mee en komt nog met suggesties onder het monteren. Overlegt over een beter idee dat mogelijk is en maakt het vervolgens ook nog zo. Perfect.
Ik heb aan een collega van mijn jullie adres al doorgegeven.

Toen Roger ons vroeg een referentie aan te leveren twijfelden we geen moment. Waarom, hij doet namelijk ook net iets meer dan je zou verwachten. We kennen Roger nog van onze vorige aankoop. Zeven jaar geleden heeft hij ons in onze vorige woning ook heel fijn en goed geholpen. Het was voor ons dan ook vanzelfsprekend dat we voor onze nieuwe woning weer bij hem langs zouden gaan. Nu moet u niet denken dat dit een simpele herhalingsaankoop was. Naast I-KOOK hebben we ook de bekende grote keukenzaken bezocht. Al snel kwamen we tot de conclusie dat geen van deze winkels de prijs en service konden bieden die Roger wel biedt. Enkele voorbeelden van de service die we elders niet tegenkwamen:

- Een stuk vlaai bij de koffie.
- Ruime keuze uit.....

We zijn heel erg blij met onze keukenuitbreiding. We hebben bij jullie een nieuw eiland met dezelfde fronten en hetzelfde werkblad gevonden en besteld. In de bestaande keuken zat geen koeler of vriezer. De onderbouwkoelkast en de onderbouw vriezer die nu in dit eiland geplaatst zijn is een echte uitkomst. Fijn is nu ook dat we zitruimte aan het eiland gecreëerd hebben.
Een tante van me heb ik naar jullie doorgestuurd omdat we erg tevreden zijn met de prachtige uitbreiding.

Via onze buren, die ook een keuken bij jullie gekocht hebben zijn we bij I-Kook in Sittard terecht gekomen. Met een eerste kleinkind, is het advies om geen hoogglans te nemen een goed advies van Roger geweest. We zijn heel erg tevreden met het advies dat we gekregen hebben; rustig alles uitleggen, niet pushen en vooral niet dwingend om een handtekening vragen, maar de klant er nog eens rustig over laten nadenken, heel erg fijn.  Ook dat hij vooraf komt inmeten en met ons overleggen is een pluspunt. De keuken met zijn witte hoge kasten met de houten zijkanten is precies zoals ik me had voorgesteld. Ook Dean de monteur is uiterst correct, overlegt steeds met ons als er iets was en liet de keuken gebruiksklaar achter voor zover dat.....

We dachten eerst dat I-Kook een kookstudio was. We zijn er vaker langs gereden. Toen we een keuken nodig hadden zijn we bij toeval bij jullie terecht gekomen.

We zijn super geholpen door Roger. Hij nam alle tijd voor ons, was vakkundig en we werden gelukkig niet gepusht.

Op de montage dag zijn Dries en Dean naar ons toe gekomen om de twee keukens die we gekocht hadden, te monteren. Vakmensen zijn het. Alles was in een dag geklaard.

Het is allemaal volgens plan verlopen. We zijn ontzettend tevreden over onze keukens en hebben inmiddels al weer twee klanten naar jullie toegestuurd.

Heel erg bedankt voor de prettige samenwerking.

20 december 2017

We vonden het heel fijn dat Roger vooraf bij ons is komen kijken en dat we ideeën hebben besproken hoe we in onze keukenruimte het beste een keuken konden plannen. Dit heeft Roger in een mooi 3D-plan uitgewerkt.

Vervolgens zijn we naar de keukenstudio gegaan om daar verdere details met hem te bespreken. Nu het eindresultaat er staat kan ik wel door de keuken dansen, zo blij ben ik ermee.

Een pluim voor de monteurs, die werkten constant door en ’s-avonds was de keuken klaar. Voor vragen die we hadden toen we weer thuis waren nam Roger meteen de tijd, belde ook meteen terug. We hebben onze buren uitgenodigd om ze onze mooie nieuwe keuken te komen bewonderen.

Heel erg bedankt voor de prettige samenwerking.

De naam I-Kook deed me vermoeden dat het een kookstudio was, maar toen ik er langs reed zag ik dat het inderdaad een keukenstudio is.

Roger heeft goed met me meegedacht. Ik heb op het laatste moment een hoge kast weggelaten voor meer werkruimte op het werkblad. Dat kon gelukkig nog ondanks dat de keuken al in productie was genomen. Zeer tevreden ben ik over ook de monteur (ik geloof dat hij Paul heette) die me ter plekke aangaf dat hij een van de twee wandschappen een deel kon inkorten zodat het visueel veel mooier is geworden. Dat heeft hij in overleg met mij gedaan en het ziet er schitterend uit. Ik kom uit Utrecht, dus aan mijn familie kan ik mijn tevredenheid niet verder geven maar ik zal wel aan.....

Mijn zoon heeft een keuken bij jullie gekocht. Hij zei mam, ga daar maar gerust naar toe voor een nieuwe keuken. Roger heeft het heel duidelijk uitgelegd. Het is precies zo geworden als we ons hadden voorgesteld.

Van mijn zoon hebben we het idee van het werkblad en van onze dochter het idee van de nis in onze keuken gerealiseerd. Het eindresultaat is schitterend.

Het montageteam werkt als een echt team. Maar ze komen niet alleen om alleen maar te werken, je ziet dat het ze ook iets doet. Vinden het fijn als er iets moois ontstaat.

De communicatie was perfect. Ook toen we vertraging in de bouw hadden was het geen enkel probleem om een andere datum voor de montage te prikken en de keuken nog een aantal weken in het magazijn.....

Ik was al bij een keukenzaak in Sittard geweest, maar het bleek dat ze weinig interesse in me toonden, het leek wel of ze geen keuken wilden verkopen.

Bij het langsrijden zag ik voor mij een nieuwe keukenstudio tegenover het nieuwe ziekenhuis en ben er meteen heen gegaan. De bediening van Rinaldo was een verademing t.o.v. mijn eerdere ervaring. Hij is vriendelijk, neemt alle tijd en werkte mee met al de wensen die ik had.

Vooral de oven was voor mij een issue, deze moest heel groot zijn met voldoende functies omdat ik veel bak. De extra stoomfunctie van de oven was de kers op de taart. Jammer dat de montage van mijn keuken uitgesteld is moeten worden omdat de stukadoor niet is komen opdagen. Gelukkig was dat voor jullie geen probleem......

Omdat ik van Sanderbout ben kwam ik toevallig langs. We waren net bij andere keuken studio’s geweest en ik zei tegen m’n man, kom we gaan hier ook eens kijken. Roger heeft ons bij I-Kook prima advies gegeven. Hij is heel rustig neemt alle tijd en is niet opdringerig.

We hebben onze nieuwe keuken meteen bij jullie gekocht en ik vind hem in een woord g e w e l d i g.

Paul heeft hem vervolgens samen met Maurice gemonteerd, wat zijn het vakmensen. Over de plaats van de kraan was er wel nog een discussie, maar daar waren we snel uit.

Mijn neef die gaat verbouwen stuur ik jullie binnenkort ook toe.

We hebben via internet naar keukens gekeken en zo zijn we bij jullie terecht gekomen. De opstelling is door het advies van de keukencoach anders geworden als we zelf bedacht hadden.

We hebben het bezoek aan jullie keukenstudio als prettig ervaren en er werd ons tijd gegund om na te denken. Het eindresultaat is prima.

In een dag waren de monteurs klaar en hebben alles kant en klaar opgeleverd, we konden meteen beginnen.

Ik vind het ook fijn als iemand, nadat de keuken al geleverd is en in gebruik is genomen, er nog iemand komt om na te vragen wat we van het hele koopproces vonden, dit wordt op prijs gesteld.

Bedankt voor de goede service

Onze aannemer, die al vaker klanten naar jullie heeft gestuurd, attendeerde ons op jullie keukenstudio. Onze ideeën die we al helemaal in ons hoofd hadden, heeft Roger op zijn computer omgezet naar een prachtige keuken.

Gezien de prijs-kwaliteitsverhouding hebben we dan ook meteen gekocht.

De eerste keer dat de monteurs kwamen was het stucwerk niet droog, zodat de keuken niet kon worden geplaatst, overigens terecht.

Het is een plaatje geworden.
We gaan jullie zeker nieuwe klanten bezorgen.

Bedankt,
Familie Slangen uit Susteren
September 2017

12 oktober 2017

Via Facebook zijn jullie voorbij gekomen, het was puur toeval. Bij ons eerste bezoek aan de keukenstudio was er meteen vertrouwen in Roger, die zou ons een mooie keuken verkopen en hij heeft woord gehouden. Het is top en we zijn zeer tevreden. Maurice en Paul zijn prima monteurs en hebben alles netjes achtergelaten. Paul heeft zelfs uitgebreid tijd genomen om de functies van de diverse apparaten aan ons uit te leggen. Ik heb geen enkel punt van kritiek. Veel kennissen hebben onze prachtige keuken al bewonderd.
Bedankt voor alles mensen van I-Kook.

12 oktober 2017

Een mooie combinatie van witte kastjes met warm hout. Van hetzelfde hout zijn er legplankjes aan de wand gemaakt, zodat de mooiste spulletjes uitgestald kunnen worden. De grote Amerikaanse koelkast is een ware eyecather en geeft de keuken een industriële touche.
Een mooie keuken voor de familie Giesbers!

Ik ben heel tevreden over de plaatsing van de keuken en ook over de afhandeling van de problemen. Alleen de bestekla was iets te groot en is dus niet geleverd (maar deze wordt nageleverd). Ik heb ook tegenover derden gezegd dat een fout menselijk is, maar dat het oplossen van dat probleem belangrijker is. Daarom beveel ik u keukenzaak ook van harte aan. Ik ben dus tevreden.

Een mooie combinatie van witte kastjes met warm hout. Van hetzelfde hout zijn er legplankjes aan de wand gemaakt, zodat de mooiste spulletjes uitgestald kunnen worden. De grote Amerikaanse koelkast is een ware eyecather en geeft de keuken een industriële touche.
Een mooie keuken voor de familie Giesbers!

Onze buurman Patrick koopt vaker keukens bij Roger en hij gaf me de tip om eens naar Sittard te gaan. Ons idee hoe onze nieuwe keuken er uit moest gaan zien heeft Roger ons in een aantal
3D-tekeningen gepresenteerd. Als bij de komende service de beschadigde lade wordt geleverd en gemonteerd zijn we helemaal tevreden met de keuken, hij is prachtig geworden. Dean is een vakman die continu doorwerkt. Hij heeft alles netjes achtergelaten.
Prima werk I-Kook

Ik ken Roger van vroeger dus de nodige klik was er meteen. We wilden een supermoderne keuken met enkele ladefronten in Barnwood hout. Onze keuken is door Dean vakkundig gemonteerd waarna een andere leverancier de lades heeft meegenomen om daarop de barnwoord fronten op aan te brengen. Alles liep op rolletjes, zaterdag is de keuken geleverd, maandag heeft de firma Robuust de lades opgehaald en woensdag was alles kant en klaar. Ik heb een paar foto’s meegestuurd waarop jullie kunnen zien dat het resultaat schitterend is. Dean is een echte vakman die tot laat in de avond gewerkt en alles opgeruimd heeft.
Wat ik super vond is dat Roger zelf meegekomen is om de keramiek werkbladen op zijn plaats te leggen, echte betrokkenheid.
Bedankt voor alles!
Elke en Koen

We zijn in Sittard geweest en we zagen dat er schuin tegenover het ziekenhuis een keukenstudio ligt. Thuis meteen gegoogeld op Duitse keukens, I-Kook gevonden en meteen een afspraak gemaakt met Roger. Prima advies gekregen. We hadden het idee om een L-keuken aan te schaffen, maar Roger gaf aan dat door de vloerverwarming het moeilijk zou gaan omdat er in de hoek iets met de leidingen in de vloer moest gebeuren. Gelukkig hebben we naar hem geluisterd en hebben we twee parallelle stukken keuken genomen.
Aangezien ik heel graag bak en kookt ben ik in mijn nopjes met mijn prachtige oven en met name de grote gaskookplaat die geadviseerd is.
We zijn heel erg blij met onze keuken en we bevelen jullie zeker bij familie en kennissen aan. Mijn nichtje is al.....

We wilden onze keuken renoveren. De kleur die onze oude keuken  had (rood, 1e foto) wilden we met nieuwe deur- en ladefronten opknappen omdat we de kasten nog goed vonden. Een probleem, dachten we, is het graniet dat we uit de bestaande keuken wilden houden. We hebben uiteindelijk na veel wikken en wegen voor een hele nieuwe keuken gekozen met behoud van alle apparatuur en de granieten werkbladen. Daar zijn we nu heel erg blij mee. Zeker ook met de Duitse monteur. Hij is eerst samen met Roger komen kijken of het wel allemaal mogelijk was wat we wilden. Dean heeft een gedeelte van een granieten blad zelf aangepast en die alles perfect afgekit en opgeleverd. Alle lof voor Dean.
We zijn ook hartstikke blij met de eettafel. Het onderstel hadden.....

Wij zijn echt heel blij met onze nieuwe keuken, hij is prachtig! En van alle gemakken voorzien.
Het advies was de eerste keer rommelig. Na dit te hebben aangegeven hebben we heel goed advies gekregen.
Montage ook top alleen de kit rand is niet goed, hier komen ze nog voor terug.
Al met al zijn wij heel tevreden met onze keuken. Wij zullen I-kook zeker aanbevelen.
Groetjes Joyce en Dewey.

19 september 2017

Onze wensen waren heel duidelijk: greeploos, mat-wit, strak en veel bergruimte. Ontwerp hadden we al helemaal in ons hoofd. Het verkoopgesprek met Roger liep perfect, onze ideeën werden snel in de computer gezet en we hebben de keuken ook meteen gekocht.
Omdat we ons hele huis wit- en taupekleuren hebben moest ook de keuken de perfecte witte kleur hebben. Er ontstond over en weer een beetje ruis op de lijn doordat de combinatie van deurtjes/lades en wangen in de gewone witte kleur niet optimaal was. Uiteindelijk was Alpine Wit de witte kleur in de combinatie van deurtjes/lades en wangen de perfecte match voor ons huis.
De communicatie met I-Kook verliep vlot en ook de monteur, m.n. Dean heeft perfect werk geleverd.
Vrienden van ons hebben we al naar jullie doorgestuurd.

Via Miriam V. een kennis van ons hebben we over jullie keukenstudio gehoord. Die had reeds een keuken bij jullie gekocht en was super tevreden. Onze zoon bleek een voetbalvriend van Roger, dus er werden veel anekdotes over het voetbal in Meerssen aangehaald, heel gezellig.
Buiten dat was het advies van Roger prima en is de keuken zo geworden als we ons hadden voorgesteld. We zijn trots en blij met onze nieuwe keuken en wie het maar wil weten geven we jullie adres door. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is goed.
Dean is een gezellige en geweldige monteur die tot bijna 10 uur ’s-avonds heeft doorgewerkt om onze keuken af te krijgen.
Bedankt voor alles.

Familie Ackermans

Dat je meer kunt met keukenmeubels, bewijst dit prachtige eindresultaat wel! De familie Weng had bij ons al een keuken gekocht. Voor hun huis waren ze ook op zoek naar een badkamermeubel. Onze adviseur maakte een ontwerp en dat viel meteen in de smaak.

Ivm onze samenwerking:

1. Advies: schitterend hoe je ons adviseerde. Jij begreep ons steeds zeer snel en stelde de juiste dingen voor.
2. Communicatie: weer een sterk punt van jouw kant; proactief en volledig.
3. De samenwerking met Dean tijdens de installatie was zeer goed.
4. Service: Bedankt om het probleem met de kraan in orde te brengen
5. Kwaliteit: Ik wil een algemeen opmerking toevoegen over de kwaliteit van het geleverde materiaal. Dit is schitterend ! (behalve het vuilbakjessysteem, waar we niet van onder de indruk zijn)

29 augustus 2017

Er is goed meegedacht over de opstelling/indeling van onze keuken. Mijn vrouw is interieurdesigner en heeft wel kijk op doorlopende lijnen etc. Ook het advies om de koelkast rechts i.p.v. links te zetten is heel goed uitgevallen. We zijn blij jullie advies te hebben opgevolgd. De monteurs Paul en Maurice hebben goed werk geleverd bij de montage. De standleiding is prachtig weggewerkt. Toen de monteurs vertrokken is alles heel netjes achtergelaten, pluim.

09 augustus 2017

Op internet heb ik jullie gevonden en op basis van de goede recensies heb ik een afspraak gemaakt met Roger. Het idee was om een keuken te kopen waarvan je de pootjes kon zien. Dit behoorde door het leidingwerk dat op plinthoogte zichtbaar was niet tot de mogelijkheid. De oplossing met plint is schitterend geworden. De keuken is strak, zoals we het ons hadden voorgesteld. Dean is een topmonteur. Hij is alleen hoeven terug te komen om de BORA-kookplaat/afzuigkap af te kitten. Alles was in een keer goed, ook het graniet paste perfect. De complete keuken stond er in een dag. Petje af. Ik vond het fijn dat Roger steeds bereikbaar was via zijn 06-nummer. Korte lijnen, directe oplossingen. Ik kom uit de kunststofwereld en weet dat als je twee.....

Bij ons bezoek aan in Sittard, kregen we al snel door dat Roger en Wendy precies aanvoelden wat we wilden.
Een strakke keuken welke past in stijl van het appartement. Lang hardstenen werkblad met een super kookplaat .De Afzuiging in de kookplaat is een echte aanrader.
Omdat we geen losse planken tegen de muur wilden, heeft Roger een rek laten maken welke industriële look weergeeft!
Snelle levering en een degelijke montage maakt het verhaal compleet, zal hun zeker adviseren als je eens wat anders wilt als standaard!!
Oh ja koffie met gebak was ook lekker in de showroom

Het heeft ons aangesproken dat de verkoper rechtlijnig was; we wisten meteen waar we aan toe waren, geen korting zoals bij andere keukenstudio’s, de aangeboden prijs is de prijs. En de prijs klopte ook met een concurrent die eerst een aantal duizenden euro’s hoger zat en door het geven van een grote korting op nagenoeg dezelfde prijs kwam als bij I-Kook.
We zijn drie keer bij jullie in de keukenstudio geweest en er was altijd tijd voor ons en er was steeds een luisterend oor. Dit hebben we als een verademing ervaren.
Ik heb de keuken zelf gemonteerd. Dit leverde alleen een probleempje op met de spoelbak die als onderbouw gemonteerd moest worden. Het zou handig zijn om er een schema bij te leveren. Maar ook zonder dit schema is het me.....

Roger de verkoper en Han de monteur hebben beiden goed nagedacht over de plek waar de Amerikaanse koelkast moest komen. Roger qua zicht vanuit de woonkamer en Han v.w.b. de waterleiding die vanaf de kelder extra gelegd is.
We zijn bij meerdere keukenstudio’s geweest. Hierbij is ons opgevallen dat twee keukenstudio’s goochelen met hun prijzen. In een mum van tijd hadden we enkele duizenden euro’s van de prijs af gekregen. Dit vonden we niet juist. Bij I-Kook gaf Roger meteen aan dat we een goede prijs zouden krijgen die niet onderhandelbaar is. Dit vonden we fijn. Twee keer zijn we in de keukenstudio geweest en het voelde meteen goed. Dat is ook de reden waarom we bij I-Kook onze keuken gekocht hebben. We zijn heel erg blij met het eindresultaat.
Bedankt.

Met een vergelijkende offerte van een concurrerende keukenleverancier ben ik naar I-Kook gegaan waar ik een goed advies heb gekregen. Men heeft me overtuigd dat een wit werkblad bij de hoogglans witte keuken niet mooi zou zijn. Ik heb uiteindelijk voor een donker werkblad gekozen. En dit was de juiste keuze. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat.
Jullie maken waar waarmee je adverteert: maken wat beloofd, snelle levering, montage in een dag en de prijs klopt.
De kleinschaligheid spreekt me zeer aan.
Wat me het meeste heeft aangesproken is het vertrouwen dat de verkoper me heeft gegeven daarbij denkend aan:
- financiën
- snelle levering en montage
- goede kwaliteit
- afspraak is afspraak
- prima communicatie met de keukencoach

Dank je wel Team van I-Kook
Dhr. Leistra
Juni 2017 Geleen

Roger, de verkoper heeft goed met ons meegedacht en diverse alternatieven aangeboden. Gelukkig deed hij zijn werk geïnspireerd en nam hij tijd genoeg voor ons. De ontvangst in de keukenstudio was allerhartelijkst en we kregen zelfs vlaai bij de koffie.

Met Dean als monteur zijn we zeer tevreden. Mochten we ooit nog eens een keuken nodig hebben dan laten we Dean komen. Er is wel een ongelukje gebeurd waardoor het werkblad en de kookplaat beschadigd zijn. Omdat dit een verzekeringskwestie is heeft het geruime tijd in beslag genomen voordat weer alles keurig netjes in orde hadden. Uiteraard is door I-KOOK het composieten werkblad en de kookplaat vergoed. Gelukkig was de communicatie met Roger, die er boven op zat, aangenaam en gemakkelijk.

Dean heeft ons als extraatje nog een sleuf in de onderkant.....

Het advies van de verkoper was oké. Enkele aanpassingen die de verkoper heeft gedaan hebben we overgenomen. Het is exact geworden zoals ik heb opgegeven met een prima eindresultaat.

Dean is een hele goed keukenmonteur. Ik kan het beoordelen want ik heb vroeger zelf ook keukens gemonteerd. De maten van het composiet met de smetplinten en achterwand heeft Dean meteen na de montage van de keuken zelf genomen en Nee op het advies, de keuken en de montage heb ik niets op aan te merken.

Het advies van Roger was prima, de keuken is precies geworden als ik gehoopt had.

Het is een prachtig resultaat en we zijn zeer tevreden.
Dean is een super vakman. Echt een man om aan te bevelen. Dean heeft zelfs een achterwand extra genaakt die niet in de planning stond, een echte verbetering.

De communicatie met I-Kook verliep zeer soepel. We zijn ook zeer te spreken over de prijs-prestatieverhouding. Wij zijn ook bij anderen geweest, van een hebben we na ons bezoek zelfs niets meet gehoord.

Er zijn geen verbeterpunten, alles is perfect nagekomen.
Ik heb al diverse potentiële klanten naar jullie gestuurd.

Het contact met de firma verliep goed. Onmiddellijke reactie en heel snelle service. Het aan huis komen voor de info en de opmeting vind ik super.
Oog voor de wensen van de klant en tips voor eventuele veranderingen.
Materiaal werd voorgesteld en foto's werden getoond.
Keuken werd snel en vakkundig geplaatst. Vriendelijke vaklui.
Prijs kwaliteit zeer goed.
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe keuken en zou deze firma aanraden.

Bram en ik zijn zeer tevreden over onze keuken
Roger heeft alle tijd genomen om ons uitgebreid te adviseren over niet alleen de keuken op zich, maar ook de apparatuur en de mooie bijpassende PVC vloer.

De montage verliep ook geheel naar wens. Zoals jullie op de foto's kunnen zien, is het eindresultaat prachtig; precies zoals wij het ons hadden voorgesteld.

We hebben al volop gebruik gemaakt van de oven en steamer, die beiden erg gebruiksvriendelijk zijn. Het is een genot om in deze keuken te koken. Bedankt voor de uitstekende service...wij gaan jullie zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden!

Over Roger ben ik uiterst tevreden, de keuken is prachtig geworden.

Dean was heel vriendelijk en heeft de keuken alleen gemonteerd. Zelfs voor het dragen van de kasten naar 3-hoog had hij mensen gecharterd om te helpen.

De communicatie verliep heel goed, geen misverstanden, afspraak = afspraak

Ik heb al een collega naar jullie gestuurd.

Ook mijn ouders  hebben een nieuwe keuken nodig en komen binnenkort.

Bedankt.

We zijn enorm blij met het eindresultaat van de keuken. Iedereen die bij ons op bezoek komt vindt hem ook erg mooi. We zijn bij jullie erg goed geholpen, gewoon lekker normaal, geen ‘gepush’, alle tijd.

Er was ruimte voor creativiteit. Roger dacht goed met ons mee, ook over de dingen waar me zelf nog niet aan dachten. De inductiekookplaat is wel even wennen. We hebben een garbage disposer in de  gootsteen. Deze vermaalt GFT afval, zodat het door de gootsteen kan worden weg gespoeld. Hier is een defect aan. Na melding bij I-Kook werd dit meteen doorgegeven. Een monteur kwam de volgende dag al langs. Helaas kon deze het niet repareren, het betreft een fabrieksfout. Het is door gegeven aan de fabriek en dit zal spoedig worden hersteld.

Nog een extra.....

Het  is mooi, ik ben tevreden en Erik heeft netjes en goed gewerkt.

Fantastisch geholpen door Roger. Hij geeft een goed en duidelijk overzicht van wat je kunt verwachten. Levering netjes op tijd en montage geheel naar onze wens. Ik raad dan ook iedereen deze winkel ten zeerste aan.

Afgelopen februari hebben wij de sleutel van ons nieuwe huis gekregen. De keuken die erin zat was niet helemaal onze smaak, maar te nieuw om eruit te slopen. We hadden zelf al goed in ons hoofd wat we wilden aanpassen, maar Roger en Dean hebben toch nog een aantal creatieve oplossingen aangedragen waar wij zelf niet aan hadden gedacht.

Het advies en de service van Roger was uitstekend. Roger is de keuken komen inmeten en we kregen diezelfde dag al een tekening gestuurd met onze wensen erin verwerkt.

De montage door Dean is keurig en in één dag gedaan. Keukenmatch/iKOOK bedankt!

De verkoper heeft veel tijd voor ons genomen, goed meegedacht en diverse variaties gepresenteerd. Over het eindresultaat zijn we zeer tevreden.

De monteur, soms een beetje nors, heeft bewezen een echte vakman te zijn. Alles was tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt.

Er zijn vooraf duidelijke afspraken gemaakt en de medewerkers van I-Kook laten hun professionele betrokkenheid zien door deze afspraken ook allemaal na te komen.

Voor ons is de keuken perfect en hebben we uiterst prettig samengewerkt. Ik heb jullie inmiddels aanbevolen bij een kennis van mij.

Roger is een bevlogen en vriendelijke verkoper. Hij heeft in zijn ontwerpen diverse mogelijkheden aangegeven. Omdat we een eiland gekozen hebben waren de maten om het eiland heel belangrijk. Zoals gepland is het ook geworden, prima. Het idee om de koelkast en de combi erboven op een andere plaats neer te zetten, vlak bij de eettafel, is perfect.

Dean de monteur is vriendelijk en behulpzaam, heeft zelfs een stuk van de vloer bijgelegd zodat deze mooi aan de keuken aansloot.
Fijn aan jullie bedrijf vindt ik dat er met korte lijnen wordt gecommuniceerd. Als ik bel krijg ik de juiste persoon die me te woord staat, is die er niet, meteen wordt ik teruggebeld. En jullie houden je aan je afspraken.

Ik vind het fijn om met een familiebedrijf te maken hebben, geeft.....

I-KOOK, de omweg waard.
Op zoek naar een keuken voor ons nieuwe appartement hadden we een lijstje gemaakt met een aantal keukenzaken. Op aanraden van vrienden hadden we ook I-Kook toegevoegd, hoewel dat iets verder weg was.
We bezochten I-Kook als derde zaak en we zijn daarna niet meer naar andere zaken gegaan. We vonden exact wat we wilden op basis van onze lijst met wensen en werden daarbij uiterst deskundig geholpen, zodat we een aantal knelpunten goed opgelost zagen en daarnaast een aantal adviezen kregen die nu achteraf van grote waarde blijken te zijn.

De prijs ? Die viel ons alleszins mee, we kwamen met ons budget mooi uit. Bij vragen tussen de aankoop en de montage werden we zeer vriendelijk en duidelijk geholpen. Ook het exacte inmeten, tot twee keer toe,.....

We vinden het een prachtige keuken en de monteur heeft alles netjes en secuur opgebouwd. Zijn we zeer tevreden over. Ondertussen hebben we hem ook al zo goed als ingedeeld en hebben we eindelijk (na bijna 3 maanden verbouwing) onze meubels weer terug kunnen plaatsen. Onze dochter heeft haar speelgoed en als gezin hebben we nu weer een fijne leefruimte, (bijna) helemaal naar onze eigen smaak.

Roger is als adviseur oké. Onze keuken is een renovatiekeuken. Een andere keukenstudio vond dit blijkbaar niet de moeite waard, maar bij I-Kook was dit wel mogelijk.

We hebben de keuken laten verven en alleen de werkbladen en enkele apparaten bij jullie gekocht.
Roger is met Dean vooraf bij mij geweest om te bezien hoe we het het beste konden aanpakken.

Volgens Dean was de afzuigkap nog prima n die hebben we dus mooi kunnen laten zitten. Dean is een echte vakman, heeft netjes de oude werkbladen verwijderd en de nieuwe aangebracht, met behoud van de tegeltjes-achterwand.

Een opmerking: een afspraak met de servicedienst van Siemens i.v.m. een klein probleem met de oven hebben we zelf gemaakt. Wellicht klantvriendelijker als jullie de afspraak gemaakt hadden.
We hebben jullie bij onze buren aanbevolen.

Bedankt voor de prettige.....

Bram en ik zijn zeer tevreden over onze keuken
Roger heeft alle tijd genomen om ons uitgebreid te adviseren over niet alleen de keuken op zich, maar ook de apparatuur en de mooie bijpassende PVC vloer.

De montage verliep ook geheel naar wens. Zoals jullie op de foto's kunnen zien, is het eindresultaat prachtig; precies zoals wij het ons hadden voorgesteld.

We hebben al volop gebruik gemaakt van de oven en steamer, die beiden erg gebruiksvriendelijk zijn. Het is een genot om in deze keuken te koken. Bedankt voor de uitstekende service...wij gaan jullie zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden!

Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken van I-Kook.

De keuken is zeer functioneel en ziet er prachtig uit.

Wat wij vooral gewaardeerd hebben is dat I-Kook je heel goed begeleidt bij de vele keuzes, die je moet maken als je een keuken gaat kopen.

Zij doen dit op een zeer gedegen en rustige wijze.

Een sterk punt is verder de nauwkeurige wijze van werken en het goed nakomen van de gemaakte afspraken!

Wij zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe keuken. Van de vriendelijke ontvangst in de showroom door Roger tot en met de plaatsing door Dean die een gedegen vakman is.

Wij raden je zeker aan, als je van plan bent om een nieuwe keuken te kopen, eens een kijkje te nemen bij i-kook!

Wij zijn erg tevreden over onze moderne keuken die onlangs geplaatst in onze karakteristieke woning in kasteel Nieuwenhoven te Sint Truiden

De monteur (Dean) heeft zeer professioneel gewerkt en de plannen van Roger omgezet in praktijk

We zijn iets minder blij met de wijnkoeler. Deze maakt een brommend geluid. We zullen hierover contact opnemen met de fabrikant.

13 januari 2017

Dank voor de goede samenwerking. De monteur heeft de keuken op 1 dag in zijn eentje geplaatst (foutloos). Geweldig.

Dit is de tweede keuken die wij bij Roger bestelde. We bevelen jullie aan bij vrienden!

Tot de volgende keer.

Erg blij met het eindresultaat. Professioneel en vriendelijk geholpen.

06 januari 2017

Bij deze twee foto’s van onze keuken (deze hadden we nog niet gestuurd).

Wij zijn zeer tevreden over de levering, advies en plaatsing van onze keuken.

Tuurlijk hadden wij ook andere keukenzaken bezocht, maar bij jullie hadden wij het beste gevoel! En terecht.

Een dikke pluim voor I-Kook

Vooral doordat jullie zoveel geduld hadden en zeker niet opdringerig waren was voor ons ook een pluspunt. Nu hebben wij een keuken welke wij voor ogen hadden en nog beter!

Ook de monteur was kundig en secuur, wederom een pluspunt.

Al met al is het I-kook ➕

Ik zal iedereen aanbevelen om eens een kijkje bij jullie te nemen als ze op zoek zijn naar een keuken.!

Mijn I-KOOK experience:

Eind 2016 zijn we verhuisd van de ene kant van het land naar de andere. alles moest worden verbouwd of i.g.g. grondig worden aangepakt, zo ook de keuken... We zijn overal geweest en hadden van alles bekeken op internet, maar we kwamen er niet uit. Ofwel de prijs , dan de verkopers, de service, de doe-het-zelf pakketten, gewoon verschrikkelijk.

Per toeval kwamen we bij I-KOOK terecht. aangetrokken door een verleidelijke advertentie gingen we op weg naar Sittard. Direct werden we vriendelijk ontvangen en niet beslopen als een volgende prooi. Ik vertelde welk idee we hadden voor onze droomkeuken. Voor en nadelen werden besproken. Er werd ons gevraagd hoeveel tijd we die dag hadden. Redelijk verbaasd zei ik dat we geen haast hadden die middag.

Er zou wel even een schets en.....

09 november 2016

Ook al ligt Sittard voor ons een heel eind weg, toch was het de moeite waard om onze keuken bij I-Kook te bestellen. We zijn heel tevreden over het resultaat, voor een schappelijke prijs.

Het was anderhalve dag werk om alles te monteren. De paar mankementjes die na de montage nog overbleven werden heel vriendelijk verholpen door de goede zorgen van Roger (de verkoper) en Thom (de plaatser). Echt een aanrader.

Roger, als je nog mensen hebt die twijfelen over een aankoop, mag je die zeker eens langssturen om te komen kijken en praten.

Heel erg mooi geworden!!👍
Heel netjes geplaatst en ook nog een week eerder!

10 november 2016

Glenn, de verkoper van i kook Sittard is eerst bij ons komen kijken en vragen wat onze wensen waren. Daarna zijn wij naar Sittard gegaan om de wensen die we hadden in t echt te bewonderen. Heel veel moois hebben we daar bekeken en we verheugde ons dus ook enorm op de dag dat de keuken geplaatst zou worden.

Deze dag brak aan en toen begon de ellende, de keuken paste niet i.v.m. met dikke laag stucwerk, afzuigkap paste niet door meetfout van i kook en zo dus ook de achterwand niet. De monteur was hier helemaal niet blij mee en liet dat duidelijk merken tegenover ons. Hij vroeg ons dan ook om de kookplaat en water dan zelf aan te sluiten omdat hij al meer werk had gehad. Dit vonden.....

Dank voor het plaatsen van jullie review en het toesturen van de foto’s. De keuken ziet er prachtig uit! Zoals ik met jullie besproken heb: ik betreur dat de montage niet verliep zoals gewenst. Ik heb u destijds te woord gestaan en heb u verder kunnen helpen. We wensen u veel plezier toe van uw nieuwe keuken. Mochten er vragen zijn dan kunt u ons altijd benaderen!

27 januari 2017

Erg tevreden over het heel proces. Duidelijk verhaal en transparant. We zijn heel tevreden over de samenwerking en het eindresultaat. Het beschadigde ladefront werd gelukkig goed en snel vervangen.

01 december 2016

Beste Roger

Alles prima verlopen. Dean de monteur heeft alles netjes afgeleverd.

Alleen zijn er 2 puntjes:

Eén spatrand in de hoek is nét 1 à 2 millimeter te laag. Nu hebben we de keukenmachine ervoor staan en valt het niet zo op, maar eigenlijk had dit niet gemogen. We willen ‘m echter niet laten vervangen i.v.m. de rotzooi die dat dan weer met zich meebrengt.

Is wel jammer! Kan de monteur natuurlijk niets aan doen.

Daarnaast hebben we nu altijd condens aan de binnenkant van de groente-la in de koelkast staan. Kan dit op een of anderen manier verholpen worden?

Al met al zijn we er wel tevreden mee.

Voor wat betreft de koelkast zal ik u verder informeren hoe dit op te lossen is. Ik hoor daarna graag van u of het probleem verholpen is.

We zijn blij met onze keuken.

Alle apparatuur doet het goed. We hebben alleen 2 probleempjes een met de rvs achterwand daar zit een kras op en met de warmwaterkraan daar hebben we vaak de hendel van in de handen.

En we zijn zeer tevreden hoe jullie alles aangeleverd hebben en alles was netjes verpakt.

Hopelijk kun je ons nog met de 2 klachten zo goed van dienst zijn.

We hebben de klacht aangaande de kraan en de achterwand in behandeling genomen. Wij zullen dit voor u oplossen.

Mooie keukens. Goede prijs. Snelle service

Omdat wij op korte termijn twee keukens nodig hadden heeft Roger Bor ervoor gezorgd dat wij binnen vier weken de keukens hadden staan.

Top geregeld.

We dachten een mooie keuken bij een betrouwbare leverancier met goede service te hebben gekocht. Helaas blijkt het een en ander niet te kloppen. Jammer, maar we zitten dus nu al 7 weken zonder de bestelde ijskast. Andere reclamaties zijn tot nog toe in ontvangst genomen, maar we weten na weken nog niet wat er gaat gebeuren. Ben benieuwd wat men gaat doen.

Ik ben het hartgrondig met jullie eens dat het te lang geduurd heeft met de ijskast. We hebben nog een paar openstaande punten met betrekking tot de meubelen van Hacker. Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat het in orde komt. Roger Bor, franchiseondernemer en keukencoach I-KOOK