Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Patrick van BarneveldKeukencoach

Alle Klantervaringen van Patrick van Barneveld

Bij I-KOOK werken keukencoaches. Gelukkig zijn dat ook allemaal mensen en soms gaat er iets niet 100% perfect. Ook als je niet (helemaal) tevreden bent staan we direct voor je klaar!
Namens de directie,
Roel Oostra

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filteren
  • Filter op trending topics
  • Sorteer op
  • Filter op winkel
  • Filter op score

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken, ook over de ervaring met I-KOOK zijn wij zeker te spreken. De montage door onze monteur is goed verricht,  hij heeft de keuken met precisie geplaatst en heeft netjes gewerkt.

"Alles verliep vlekkeloos."

Vandaag is onze keuken opgeleverd, altijd een spannend moment. Maar ook weer niet zo spannend, want de mensen van I-KOOK hebben er met z'n alle voor gezorgd dat alles vlekkeloos verliep. Dus niet dan lof voor alle medewerkers. En een prachtige keuken als resultaat.

"Een verkoper met kennis van zaken."

We zijn goed geholpen door een verkoper met kennis van zaken. Hij kwam met ideeën en oplossingen waar wij zelf niet aan gedacht hadden, zo fijn! De keuken werd geleverd volgens afspraak en geplaatst door Mels, een vakman pur sang! Er was helemaal niets waar we niet tevreden over waren, ik zal dit bedrijf ook aan iedereen aanraden!

"Goed geholpen worden van begin tot het eind, goed advies en alle tijd en aandacht: dat gun je toch iedereen."

Ik heb I-KOOK gevonden via Facebook. Daar kwam ik een mogelijkheid tegen om je eigen keuken te ontwerpen. Keukencoach Patrick heeft n.a.v. van mijn ontwerp-pogingen contact opgenomen voor een afspraak. Wat we als bijzonder klantvriendelijk hebben ervaren is dat we buiten openingstijden konden afspreken. Dat is erg prettig als je een eigen zaak hebt en dus dezelfde werktijden als winkels.

De manier waarop we zijn geholpen hebben we van begin tot eind als een warm bad ervaren. De afspraken over oplevering en plaatsing zijn perfect nagekomen. Het 3D-ontwerp in de winkel geeft je een goede indruk van hoe mooi het gaat worden. We vinden het eindresultaat nog mooier dan de 3D-tekening.

Voor het inmeten van.....

Dankjewel voor je positieve reactie, super om te lezen dat je zo lovend bent over I-KOOK. Ik wens je heel veel kookplezier in je nieuwe keuken!

"Onze keukencoach zorgde voor een erg fijne en rustige benadering bij binnenkomst."

We waren op zoek naar een keuken in Oud-Beijerland. We zijn eerst bij een andere keukenzaak geweest, maar waren niet tevreden over hoe we daar benaderd werden. Toen zijn we bij I-KOOK terechtgekomen.

Bij I-KOOK zijn we goed geholpen door Keukencoach Patrick. Hij zorgde voor een erg fijne en rustige benadering bij binnenkomst. De opstelling die wij in gedachten hadden, ging helaas niet in de nieuwe keukenruimte. Maar we zijn goed geadviseerd, zodat nu ook onze wasdroger en wasmachine onzichtbaar in de keukenruimte passen.

Alles is volgens afspraak verlopen. 1,5 week nadat ik belde werd de keuken al geleverd. De grootste verandering in onze keuken is de overgang van gas naar inductie. Het is even wennen maar zoveel sneller! En de.....

Wat goed te horen dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe keuken en onze service. Heel veel plezier ermee!

"Goed geadviseerd, monteur verstaat zijn vak."

Wij zijn goed in de winkel geadviseerd.
De keuken is gemonteerd door een monteur die zijn vak verstaat.
Op dit moment werk alles naar behoren en zijn er geen klachten..

Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Het eindresultaat ziet er ook top uit!

"Wij hebben alle aandacht gehad en de snelheid was ook heel goed."

Wij hebben een prettige ervaring gehad bij I-KOOK. We zijn zeer tevreden over het contact, de hulp en we zijn ontzettend blij met de keuken. Deze is van goede kwaliteit en de apparatuur is mooi. Alles is naar wens en de keuken komt overeen met het 3D-ontwerp.

Wij zijn geholpen door keukencoach Patrick. Er werd naar ons geluisterd, meegedacht en advies gegeven. De monteur heeft heel netjes en precies werk geleverd.

Wij hebben alle aandacht gehad en de snelheid was ook heel goed. We liepen zelfs vooruit op onze planning, waardoor de keuken uiteindelijk zelfs een week eerder is geleverd en gemonteerd. Dat was erg prettig.

Super om te lezen dat de keuken zo goed bevalt!

"De aankoop verloopt transparant en de verkoper denkt heel goed mee."

Zowel de aankoop als de plaatsing is zeer goed geweest. Het aankopen verloopt namelijk geheel transparant, waarbij de verkoper heel goed meedenkt. De monteur is echt een vakman. Heel rustig en zeer kundig komt hij tot een top resultaat. Oftewel een compleet plaatje en voor iedereen aan te bevelen.

De keuken is erg mooi geworden. Bedankt voor de mooie woorden. Dat jullie nog maar lang van de keuken mogen genieten.

"3 unieke elementen in onze keuken, dankzij onze keukencoach!"

De vorige keuken kwam ook van I-KOOK. Destijds was alles super goed bevallen en hierdoor besloten we voor onze nieuwe keuken weer terug te gaan.

We zijn door keukencoach Patrick geholpen.. De eerste afspraak was adviserend en wegwijs makend in het bos der keukens.  Patrick nam alle tijd en aandacht om goed naar onze behoeftes te luisteren.  Door zijn advies hebben we uiteindelijk keuzes gemaakt waar we heel erg blij mee zijn.  Hieronder een opsomming 3 elementen die we dankzij onze keukencoach niet meer hoeven te missen

Zo hebben we kozen voor een Quooker, ontzettend makkelijk!

Patrick dacht ook mee over de verlichting boven het werkblad (in de koof boven de spoelbak), we staan nu niet meer in onze eigen schaduw bij het spoelen.

En als.....

Wat een prachtig eindresultaat! Ik heb enorm genoten om jullie te kunnen helpen.

"Alles volgens afspraak, fantastische keuken net als de service."

Prachtig werk afgeleverd. Alles precies volgens afspraak, zowel in de winkel als het bezorgen. Het laten weten dat de bezorger er aankomt en de monteur netjes op tijd, is heel erg prettig. Ik heb een fantastische keuken en de service is net zo goed als de montage en verkoop.

De keuken is erg mooi geworden en komt goed tot zijn recht. De keukenruimte is optimaal benut met deze indeling. Heel veel plezier met de keuken.

Wij zijn voor de 2e keer een keuken bij I-KOOK gaan kopen, dat zegt genoeg. Echt heel erg goed!

Patrick heeft ons geholpen. De afspraken waren zoals ze moeten zijn. Hij was erg vriendelijk, aandachtig, betrokken, dacht goed mee en niets was te veel! Kortom, zeer goed geholpen! De grootste veranderingen voor ons is de vaatwasser, die was er in de vorige keuken nog niet. Vooraf hadden we nog de intentie om alleen met viste de vaatwasser te gebruiken maar het gemak is toch wel erg fijn. Daarbij hebben we ook een het groter werkblad. Heerlijk!

De monteurs waren echte vakmensen. We zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat, het is nog mooier dan de tekening.

 

Erg leuk om mee te denken en jullie wensen van een vaatwasser en een groter werkblad in de praktijk te brengen. De keuken is erg mooi geworden!

Alles verliep precies zoals beloofd was. Erg prettig als je oprecht op iemand kan rekenen!

We zijn spontaan langs gegaan bij I-KOOK. Er was gelijk een klik met Patrick en alles ging heel spontaan. De keuken is precies wat we voor ogen hadden en zijn zeer tevreden. De keuken is in 1 keer goed opgeleverd. Alles is volledig volgens plan gegaan. Mels de monteur heeft heel goed werk geleverd en is heel secuur.

I-KOOK hebben we al aangeraden bij familie en mensen die langskwamen.

We geven I-KOOK een dikke 10, Patrick en collega’s hebben ons super geholpen.

Een mooiere bevestiging kunnen we niet krijgen, bedankt. Jullie woorden geven erg veel voldoending. De keuken is mooi uitgekomen met de zijde grijze deurtjes en de grijze muren. Veel plezier ermee.

De grootste verandering is het eiland, hier ben ik ontzettend blij mee

Bij I-KOOK gekomen via een vriend, ben geholpen door Patrick.

Hij heeft een mooie keuken samengesteld binnen het van tevoren gestelde budget wat me erg is meegevallen.

Ik heb ook bij Ikea gekeken maar uiteindelijk gekozen voor I-KOOK op prijs-kwaliteit verhouding.

De keuken zelf geplaatst wat redelijk is verlopen, het zou wel makkelijk zijn als er een handleiding zou zijn hoe je sommige dingen zou moeten plaatsen (bijv. eiland). De grootste verandering is het eiland, hier ben ik ontzettend blij mee.

Je vraag over een (extra) handleiding ga ik opnemen hier. Veel plezier met je keuken.

Vrienden van ons hebben een keuken bij jullie gekocht. Toen we de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zagen/konden ervaren hebben we besloten bij I-KOOK langs te gaan. (terwijl we eigenlijk bij IKEA een keuken hadden ontworpen)

Patrick heeft ons geholpen en nam echt de tijd. Zelfs toen we langer bleven zitten. Hij ging uit van wensen en behoefte.

Monteur Mels heeft de keuken met veel zorg en aandacht geplaatst.

Hij heeft veel oog voor detail en je merkt dat hij plezier in zijn werk heeft. Het voelt vertrouwd, dat op het moment dat wij tijdens de verbouwing van ons huis even weg moesten om iets te halen, wij gewoon weg konden gaan. Mels ontzorgt ook. Op het moment dat hij het keukenblad op het kookeiland had geplaatst, constateerde hij een beschadiging. Op het moment dat hij dit.....

Bedankt voor het bericht en de fijne gesprekken. Veel plezier met de keuken!

"Alles wat top."

Onze ervaring met I-Kook Oud-Beijerland is van A tot Z meer dan positief! Van de eerste keer binnenlopen tot aan de oplevering van de keuken door de eigen monteur(s). Dit team is zeer klant-, en servicegericht!

Na een aantal weken bij vele grote keukenboeren rondgelopen te hebben waren wij blij verrast met de goede adviezen en het meedenken van verkoper Patrick. Hierdoor kregen wij meteen een zeer vertrouwd gevoel om bij I-Kook Oud-Beijerland tot de daadwerkelijke koop van onze nieuwe keuken over te gaan.

Communicatie over aanpassingen over en weer, het nakomen van afspraken, alles top.

Wij zijn heel erg blij met onze prachtige keuken en raden I-Kook Oud-Beijerland dan ook ten zeerste aan als u op zoek bent naar een nieuwe keuken!

.....

De keuken is heel erg mooi en precies gemonteerd. De verwachting is geheel uitgekomen. De voorbereiding was intensief, niet de meest eenvoudige keuken vanwege het vele hak en breekwerk in de voorbereiding. Ook zijn er nogal wat leidingen omgezet en vervangen. Een ingewikkelde klus! Daarom is het zo mooi dat het eindresultaat echt fantastisch is.
Johan heeft de keuken geplaatst met veel vakmanschap en werkt heel erg netjes en precies.
Alle apparatuur werkt goed en wij zijn erg blij met dit eindresultaat!

Kortom het ziet er fantastisch uit,
een nieuwe keuken? Ga eens kijken bij I-KOOK!

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}