Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rob MartensKeukencoach

Alle Klantervaringen van Rob Martens

Bij I-KOOK werken keukencoaches. Gelukkig zijn dat ook allemaal mensen en soms gaat er iets niet 100% perfect. Ook als je niet (helemaal) tevreden bent staan we direct voor je klaar!
Namens de directie,
Roel Oostra

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filteren
  • Filter op trending topics
  • Sorteer op
  • Filter op winkel
  • Filter op score

“Heel veel geduld en goed advies.”

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe I-KOOK keuken. Bij I-KOOK Eindhoven zijn we zeer goed geholpen door Rob. Hij heeft veel geduld met ons gehad en hij heeft ons goed advies gegeven.
Een hele goede service en ook een goede prijs. Voel me net een prinses met deze ontzettend mooie aanwinst. We bevelen I-KOOK zeker aan!

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat jullie zo blij zijn!

"Zeker niet opdringerig, daarom heb ik gekozen voor I-KOOK."

Super blij met mijn nieuwe keuken van I-kook! Rob en Oelse dachten heel goed mee tijdens het ontwerpproces: echt meedenken om het binnen mijn budget te laten passen en zeker niet opdringerig om die sale maar te maken. Erg prettig en voor mij een van de redenen om voor I-kook te kiezen.

Rob was ook altijd beschikbaar voor vragen hoe groot of klein ook. Het eindresultaat is echt 100% naar wens!

dat we samen ervoor hebben gezorgd dat zowel de weg naar de aankoop als het eindresultaat volledig aansluit op je wensen! Geniet van je nieuwe keuken!

"Na een lastige zoektocht I-KOOK gevonden, erg blij met het resultaat!"

Via deze weg een klein bedankje voor je grote hulp. Het was lastig een keuken speciaal zaak te vinden die enkel een afzuigkap wilde komen monteren. Gelukkig is het door middel van jouw hulp en leuke, oprechte medewerking gelukt!

Erwin en Rutger hebben de kap snel en vakkundig geplaatst en ik ben erg blij met het resultaat!

Rob, mocht ik een nieuwe keuken nodig hebben weet ik je zeker te vinden!

5 reeten! 😉

Uiteraard kunnen we je ook helpen als het enkel om een apparaat gaat. Ik ben blij dat je weer lekker gekruid kan koken en geniet van je nieuwe recepten.

05 december 2018

De goede reviews krijgt I-kook niet voor niets

Op basis van de goede reviews bij I kook uitgekomen, we waren op zoek naar een hoekkeuken voor rond de 7500. Wij zijn heel prettig geholpen , er werd goed meegedacht en wat ik zelf heel prettig vind ( na een eerdere negatieve ervaring bij Brugman) je word echt totaal niet onder druk gezet. Uiteindelijk een mooie keuken gekocht rond het budget. Wij zijn heel tevreden over de prijs en het verkooptraject .

Bron: Qasa.nl

Alles in de keuken wat bedacht was met beschikbare budget

We liepen I-Kook binnen zonder verwachtingen want eigenlijk hadden we ergens anders al een keuken gezien en dachten dat we daar voor zouden gaan. De verkoper, Rob Martens, wilde graag de uitdaging aan gaan om ons te overtuigen dat wij bij I-Kook aan het juiste adres waren voor onze droomkeuken. Rob tekende de keuken met veel kennis en vooral met humor. Luisterde goed wat wij wilde en had verbeterende punten die wij over het hoofd hadden gezien. En zorgde er voor dat wij alles in de keuken hadden wat wij bedacht hadden in het budget wat wij bedacht hadden. Zelfs toen het blad anders was dan wij hadden gedacht heeft Rob er alles aan gedaan om het blad zo te krijgen.....

Als klap op de vuurpijl staat er een fantastische nieuwe keuken!

Over onze ervaring bij I-KOOK kunnen we kort zijn. Helemaal geweldig! Alles klopt van a tot z: de begeleiding, de service, het meedenken, het persoonlijke contact en de humor! En als klap op de vuurpijl staat er een fantastische nieuwe keuken die top is gemonteerd! We zijn super blij met alle grote en kleine beslissingen die we hebben genomen mede dankzij Rob en Oelse!
Mannen, bedankt!

In september vorige jaar stapte we binnen bij Rob om een nieuwe keuken uit te zoeken voor de woning waarvan wij in december de sleutel zouden krijgen. Mooie tekening en de keuken was precies geworden zoals wij hem voor ogen hadden.

Maar toen kwam de sleutel en besloten wij te wachten met de keuken definitief te bestellen omdat we tot andere inzichten waren gekomen. Dit was overigens geen probleem en het gehele proces heeft Rob met ons meegedacht aan de juiste opstelling. Uiteindelijk is de hele woning omgegooid en is de keuken verplaatst van voor naar achter in de woning met een flinke verbouwing tot gevolg.

Mede door de keuken is onze woonkamer één geheel geworden met de keuken als stralend middelpunt!

I-Kook & Rob bedankt voor het prachtige eindresultaat!

Nadat we ons huis gekocht hadden, zijn we voor de 3e keer opzoek gegaan naar een keuken.
We houden niet van het spelletje wat er bij de meeste keukenboeren gespeeld wordt: hoge beginnen en veel korting geven, dus vielen er een hoop bedrijven af
I-KOOK was nieuw voor ons en op de site zagen we een keuken die in onze smaak viel
Tijdens de eerste afspraak werd ik al heel enthousiast ontvangen door Rob
Het was een gezellig gesprek en het leek net of we elkaar al langer kenden.
Ook was er heel goed naar mij geluisterd, want ik kreeg 2 tekeningen doorgestuurd , eentje waar Rob, aan de hand van mijn twijfels, een eigen ontwerp van had gemaakt.
Dit is uiteindelijk ook onze keuken geworden.
Het enthousiasme en natuurlijk ook de gunstige prijs hebben bij ons.....

Wat leuk dat jullie deze positieve ervaring met ons willen delen! Ik vond de gesprekken erg gezellig. Mede doordat we persoonlijke raakvlakken hadden. Leuk dat jullie me uitgenodigd hadden om het eindresultaat te komen bewonderen! Heel veel plezier van jullie keuken!

19 januari 2018

Zeer mooie keuken geplaatst, past perfect in stijl huis. Goed aangesloten bij mijn wensen.

Online een afspraak gemaakt en diezelfde dag werden we gebeld door Oelse om een afspraak te plannen. Fijne benadering, persoonlijk advies en contact.

Rob heeft ons geholpen en de keuken eerst nog ingemeten om zeker te zijn dat alles paste en kon zoals we graag wilden.

Kortom, goede ervaring met 'coaches' i.p.v. opdringerige verkopers!
P.S. Oelse, bedankt voor de zelf gemaakte appeltaart! hij was heerlijk!

Fijn dat ook mijn ‘zelfgemaakte appeltaart’ in de smaak viel!

Dankjewel Rob en collega's voor jullie creativiteit, flexibiliteit en de relaxte sfeer tijdens het ontwerpproces.  Ook na het bestellen van de keuken, is er netjes contact gebleven over wat zaken die nog afgestemd moesten worden.

Wij hebben de keuken die we graag wilden hebben en zijn zeer tevreden met het resultaat!

10 sterren!!!! :-) 5 is de max toch?????

Fijne ervaring met I-kook. Op een vrijdagavond een afspraak gehad met Rob, hij heeft ons perfect geholpen. Was heel erg meedenken en heeft goede adviezen gegeven. Ondanks dat we eigenlijk niet direct een keuken wilden kopen liepen we met een orderbevestiging de zaak uit! Juist de fijne manier van adviseren maakte dat wij ons totaal niet onder druk gezet voelden en we er gewoon vertrouwen in hadden.

De keuken is door ons zelf geplaatst. Het afleveren van de keuken verliep vlekkeloos, het plaatsen was meer werk dan voorzien (vooral heel erg veel puzzelen) maar het resultaat is fantastisch. Wij raden I-kook echt aan!

Orienteren: Bij meerdere keukenzaken een eerste gesprek. Je bent natuurlijk gek als je dat niet doet. Alle grote ketens zijn eigenlijk een pot nat: Doe er geen zaken mee. Klantonvriendelijk, willen zo snel mogelijk een keuken aan je slijten, zeker in deze drukke tijden waarin er klanten genoeg zijn. De enige partijen waar ik een positief gevoel aan over hield was Aswa Keukens en i-Kook. Uiteindelijk heb ik besloten om met i-Kook zaken te doen, vanwege een betere klik met de verkoper.

Rob was een vriendelijke, meedenkende adviseur en voelde op geen moment als een echte verkoper. Natuurlijk ben ik niet naief en weet ik dat hij dat wel is, maar er is op geen enkel moment aangedrongen op verkoop, handtekeningen of wat dan ook. Het ging in de gesprekken echt.....

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}