Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rob MartensKeukencoach

Alle Klantervaringen van Rob Martens

Bij I-KOOK werken keukencoaches. Gelukkig zijn dat ook allemaal mensen en soms gaat er iets niet 100% perfect. Ook als je niet (helemaal) tevreden bent staan we direct voor je klaar!
Namens de directie,
Roel Oostra

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filteren
  • Filter op trending topics
  • Sorteer op
  • Filter op winkel
  • Filter op score

"Erg blij met het eindresultaat."

 

De foto's spreken voor zich.... Wat een plaatje! Geniet ervan.😊

"We zijn erg tevreden en Rob heeft ons goed geholpen."

"Ze luisterden goed naar onze ideeën en gingen enthousiast en met een hoop creativiteit aan het tekenen."

Wij zijn echt super tevreden over I-KOOK! Voordat we er kwamen waren we in verschillende andere keukenzaken geweest. Soms haakten we af omdat we meteen merkten dat de verkopers graag wilden 'scoren' en bij de laatste keukenzaak werd een prima tekening gemaakt van de keuken zoals we die zelf bedacht hadden maar kwam er geen enkele inbreng of suggestie vanuit de verkoper waardoor we nog steeds geen echt advies hadden gekregen.

Dus besloten we toch nog ergens anders te gaan kijken en gelukkig was dat bij I-KOOK Eindhoven. Wát een totaal andere ervaring was.  dat! We hadden een afspraak met Rob en Sven en voelden ons meteen op ons gemak. Ze luisterden goed naar onze.....

Hartstikke bedankt voor jullie mooie review! Jullie hadden een duidelijk idee, maar toch hebben we het net wat anders gedaan. Samen hebben we iets prachtigs neergezet. En nu genieten van jullie prachtige keuken....

22 april 2020

"Geen push verkoper maar iemand die mee denkt in mogelijkheden en budget."

We zij 'n uitermate goed geadviseerd, geen push verkoper maar iemand die mee denkt in mogelijkheden en budget. Prachtige degelijke keuken voor een goede prijs is het resultaat.

Bedankt voor de complimenten. Fijn dat jullie alles naar tevredenheid hebben ervaren. Prachtig is de keuken zeker... Geniet ervan!

"We hadden direct een klik en het gevoel dat we begrepen werden."

We zijn via via bij Rob terecht gekomen en zodoende bij I-KOOK keukens in Eindhoven.
De samenstelling hadden we zelf redelijk bedacht en wilden bij een aantal op voorhand door ons geselecteerde zaken onze ideeën en wensen bespreken.
Eenmaal bij Rob hadden we direct een klik en het gevoel dat we begrepen werden, zowel qua keuken wensen als gesprekspartner. Wat een gezellige kundige kerel!
Vlot, humorvol, meedenkend en vooral iemand die zijn vak meer dan verstaat! Het eindresultaat is meer dan prachtig geworden naar onze mening! ( en van die van Rob )
Rob, bedankt voor jouw hulp en je no nonsense manier van helpen.

 

Bedankt voor jullie mooie reactie! Superfijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de keuken en de weg daartoe. We hebben inderdaad samen een prachtig resultaat neergezet! Ik wens jullie nogmaals veel plezier met deze keuken..Maar dat zal zeker wel lukken. 😊

"Alles was goed geregeld, jullie hebben goed geadviseerd en niets is jullie teveel."

Wij zijn heel erg tevreden en superblij met het eindresultaat

Iedereen vraagt waar we de keuken gekocht hebben, dus je maakt goede reclame. Ik zou iedereen aanbevelen om bij jullie een keuken te kopen. Vanaf het moment dat we bij jullie in de winkel binnenkwamen tot de montage. Alles was goed geregeld, jullie hebben goed geadviseerd en niets is jullie teveel.

Nogmaals ontzettend bedankt voor alles.

 

Bedankt voor jullie leuke reactie! Fijn dat alles zo naar wens is verlopen! Ik vond het superleuk dat ik jullie mocht helpen met de realisatie van jullie keuken!

"Heel erg blij"

We wilden een zwarte keuken, maar wisten verder nog niet veel van de mogelijkheden. Door onze keukencoach Rob Martens zijn we erg goed geadviseerd. We hebben nu een mat zwarte keuken met een betonlook blad. Het mooiste vonden wij dat Rob zo goed mee dacht en daardoor hebben we voor apparaten van ATAG die ook mat zwart zijn. We zijn heel erg blij met het eindresultaat!

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie review. Het mat zwarte design is echt helemaal de trend van nu, zeker in combinatie met het bijpassende apparatuur van ATAG. Het is een echte eyecatcher geworden! Nogmaals veel kookplezier in jullie prachtige keuken.😊

"We hadden direct een klik en het gevoel dat we begrepen werden."

We zijn via via bij Rob terecht gekomen en zodoende bij i-KOOK keukens in Eindhoven.
De samenstelling hadden we zelf redelijk bedacht en wilden bij een aantal op voorhand door ons geselecteerde zaken onze ideeën en wensen bespreken.
Eenmaal bij Rob hadden we direct een klik en het gevoel dat we begrepen werden, zowel qua keuken wensen als gesprekspartner. Wat een gezellige kundige kerel!
Vlot, humorvol, meedenkend en vooral iemand die zijn vak meer dan verstaat! Het eindresultaat is meer dan prachtig geworden naar onze mening! ( en van die van Rob )

Rob, bedankt voor jouw hulp en je no nonsense manier van helpen.

Bedankt voor al jullie complimenten! Het geheel is werkelijk prachtig! Veel werkruimte, goede indelingen en een strak ontwerp! Ik vond het superleuk om jullie te mogen helpen. En de Bossche bollen waren heerlijk... Geniet van jullie keuken!

"Goede gesprekken, bereikbaarheid en flexibiliteit! 

Via bestaande tevreden klanten bij I-KOOK Eindhoven terecht gekomen en dan specifiek bij Rob. Wat een verademing na meerdere bezoeken bij andere keukenzaken! Rob was enthousiast, dacht goed mee, was kritisch en kwam met ideeën die aansluiten op mijn wensen. En dit alles met goeie humor en de gesprekken voelde goed en prettig aan met een prachtig eindresultaat! I-KOOK, maar met name Rob van harte bedankt voor het coachen naar mijn perfecte keuken en de bereikbaarheid en flexibiliteit tijdens het gehele aankoopproces en oplevering van de keuken. Ga zo door!

Bedankt voor je mooie complimenten en het vertrouwen in I-KOOK! Samen hebben we naar dit eindresultaat gewerkt en het is prachtig geworden! De strakke keuken is van alle gemakken en luxe voorzien! En de frietjes waren heerlijk...😉 Veel kookplezier toegewenst!

"Van het begin tot het einde goed advies en  goede begeleiding."

Van het begin tot het einde goed advies en  goede begeleiding. Tekortkoming dat de afzuigkap niet op een normale manier te bedienen was, dit heeft I-KOOK zonder problemen opgelost!
Al met al zijn wij erg tevreden met het geheel!

“Heel veel geduld en goed advies.”

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe I-KOOK keuken. Bij I-KOOK Eindhoven zijn we zeer goed geholpen door Rob. Hij heeft veel geduld met ons gehad en hij heeft ons goed advies gegeven.
Een hele goede service en ook een goede prijs. Voel me net een prinses met deze ontzettend mooie aanwinst. We bevelen I-KOOK zeker aan!

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat jullie zo blij zijn!

"Vriendelijk en zeer behulpzaam, zeker een aanrader!"

Goede ontvangst / goede uitleg en inderdaad geen drang op de koper, vriendelijk en zeer behulpzaam. Afwerking was ook goed en de levering, dus zeer zeker een aanrader.
Normaal gebeurt dit niet, maar vanaf het begin heb ik alles gefotografeerd om te laten zien hoe de start van de keuken is ontstaan, na de montage moest alleen de bovenbouw erop die ik zelf heb gemonteerd met verlichting en aanstaand weekend gaat de koof erop compleet afgewerkt. Wel leuk om te zien hoe een keuken van I-KOOK  eruit uitziet na montage.

Bedankt voor je reactie! Leuk dat je zoveel foto's hebt gemaakt. De keuken is erg mooi geworden en past goed in je woning! Nogmaals veel kookplezier toegewenst!

"Zeker niet opdringerig, daarom heb ik gekozen voor I-KOOK."

Super blij met mijn nieuwe keuken van I-kook! Rob en Oelse dachten heel goed mee tijdens het ontwerpproces: echt meedenken om het binnen mijn budget te laten passen en zeker niet opdringerig om die sale maar te maken. Erg prettig en voor mij een van de redenen om voor I-kook te kiezen.

Rob was ook altijd beschikbaar voor vragen hoe groot of klein ook. Het eindresultaat is echt 100% naar wens!

dat we samen ervoor hebben gezorgd dat zowel de weg naar de aankoop als het eindresultaat volledig aansluit op je wensen! Geniet van je nieuwe keuken!

"Na een lastige zoektocht I-KOOK gevonden, erg blij met het resultaat!"

Via deze weg een klein bedankje voor je grote hulp. Het was lastig een keuken speciaal zaak te vinden die enkel een afzuigkap wilde komen monteren. Gelukkig is het door middel van jouw hulp en leuke, oprechte medewerking gelukt!

Erwin en Rutger hebben de kap snel en vakkundig geplaatst en ik ben erg blij met het resultaat!

Rob, mocht ik een nieuwe keuken nodig hebben weet ik je zeker te vinden!

5 reeten! 😉

Uiteraard kunnen we je ook helpen als het enkel om een apparaat gaat. Ik ben blij dat je weer lekker gekruid kan koken en geniet van je nieuwe recepten.

Prijs, personeel en service zijn goed

Integere verkopers, die goed luisteren en mooie tips hebben gegeven. Ik ben erg gelukkig met i kook omdat prijs en bediening en service goed zijn.

05 december 2018

De goede reviews krijgt I-kook niet voor niets

Op basis van de goede reviews bij I kook uitgekomen, we waren op zoek naar een hoekkeuken voor rond de 7500. Wij zijn heel prettig geholpen , er werd goed meegedacht en wat ik zelf heel prettig vind ( na een eerdere negatieve ervaring bij Brugman) je word echt totaal niet onder druk gezet. Uiteindelijk een mooie keuken gekocht rond het budget. Wij zijn heel tevreden over de prijs en het verkooptraject .

Bron: Qasa.nl

"Alles in de keuken wat bedacht was met beschikbare budget."

We liepen I-KOOK binnen zonder verwachtingen want eigenlijk hadden we ergens anders al een keuken gezien en dachten dat we daar voor zouden gaan. De verkoper, Rob Martens, wilde graag de uitdaging aan gaan om ons te overtuigen dat wij bij I-KOOK aan het juiste adres waren voor onze droomkeuken. Rob tekende de keuken met veel kennis en vooral met humor. Luisterde goed wat wij wilde en had verbeterende punten die wij over het hoofd hadden gezien. En zorgde er voor dat wij alles in de keuken hadden wat wij bedacht hadden in het budget wat wij bedacht hadden. Zelfs toen het blad anders was dan wij hadden gedacht heeft Rob er alles aan gedaan om het blad zo te krijgen.....

Als klap op de vuurpijl staat er een fantastische nieuwe keuken!

Over onze ervaring bij I-KOOK kunnen we kort zijn. Helemaal geweldig! Alles klopt van a tot z: de begeleiding, de service, het meedenken, het persoonlijke contact en de humor! En als klap op de vuurpijl staat er een fantastische nieuwe keuken die top is gemonteerd! We zijn super blij met alle grote en kleine beslissingen die we hebben genomen mede dankzij Rob en Oelse!
Mannen, bedankt!

"Mede door de keuken is onze woonkamer één geheel geworden met de keuken als stralend middelpunt!"

In september vorige jaar stapte we binnen bij Rob om een nieuwe keuken uit te zoeken voor de woning waarvan wij in december de sleutel zouden krijgen. Mooie tekening en de keuken was precies geworden zoals wij hem voor ogen hadden.

Maar toen kwam de sleutel en besloten wij te wachten met de keuken definitief te bestellen omdat we tot andere inzichten waren gekomen. Dit was overigens geen probleem en het gehele proces heeft Rob met ons meegedacht aan de juiste opstelling. Uiteindelijk is de hele woning omgegooid en is de keuken verplaatst van voor naar achter in de woning met een flinke verbouwing tot gevolg.

Mede door de keuken is onze woonkamer één geheel geworden met.....

We hebben in het verleden al een keuken bij Rob gekocht en we zijn deze keer weer speciaal naar hem toe gegaan. Hij neemt echt de tijd voor je, geeft heel goed advies en denkt fijn met je mee. En dit alles met veel enthousiasme, humor en zonder te pushen, waardoor het een open en gezellig gesprek is. Hiervan kunnen andere keukenboeren nog veel van leren.

Het ontwerp is zeer mooi geworden en we kunnen niet wachten tot hij staat.

Nadat we ons huis gekocht hadden, zijn we voor de 3e keer opzoek gegaan naar een keuken.
We houden niet van het spelletje wat er bij de meeste keukenboeren gespeeld wordt: hoge beginnen en veel korting geven, dus vielen er een hoop bedrijven af
I-KOOK was nieuw voor ons en op de site zagen we een keuken die in onze smaak viel
Tijdens de eerste afspraak werd ik al heel enthousiast ontvangen door Rob
Het was een gezellig gesprek en het leek net of we elkaar al langer kenden.
Ook was er heel goed naar mij geluisterd, want ik kreeg 2 tekeningen doorgestuurd , eentje waar Rob, aan de hand van mijn twijfels, een eigen ontwerp van had gemaakt.
Dit is uiteindelijk ook onze keuken geworden.
Het enthousiasme en natuurlijk ook de gunstige prijs hebben bij ons.....

Wat leuk dat jullie deze positieve ervaring met ons willen delen! Ik vond de gesprekken erg gezellig. Mede doordat we persoonlijke raakvlakken hadden. Leuk dat jullie me uitgenodigd hadden om het eindresultaat te komen bewonderen! Heel veel plezier van jullie keuken!

Super leuk dat we tot een mooie deal zijn gekomen.

Je hebt me erg goed geholpen door snel te schakelen, goed mee te denken en de keuken meteen “visueel” te maken zodat ik de goede keuzes kon maken.

Enorm bedankt!

Ik vond het ook superleuk om je te helpen!

13 februari 2018

We zijn uiteindelijk heel blij met de keuken die we samen met Rob hebben uitgekozen. Hij denkt echt stap voor stap met je mee en komt met creatieve oplossingen. Ik vond het zelf fijn dat we ook veel gelachen hebben. Je zit al gauw een paar uur samen en dan is een ontspannen sfeer erg prettig.

19 januari 2018

Zeer mooie keuken geplaatst, past perfect in stijl huis. Goed aangesloten bij mijn wensen.

Online een afspraak gemaakt en diezelfde dag werden we gebeld door Oelse om een afspraak te plannen. Fijne benadering, persoonlijk advies en contact.

Rob heeft ons geholpen en de keuken eerst nog ingemeten om zeker te zijn dat alles paste en kon zoals we graag wilden.

Kortom, goede ervaring met 'coaches' i.p.v. opdringerige verkopers!
P.S. Oelse, bedankt voor de zelf gemaakte appeltaart! hij was heerlijk!

Fijn dat ook mijn ‘zelfgemaakte appeltaart’ in de smaak viel!

Dankjewel Rob en collega's voor jullie creativiteit, flexibiliteit en de relaxte sfeer tijdens het ontwerpproces.  Ook na het bestellen van de keuken, is er netjes contact gebleven over wat zaken die nog afgestemd moesten worden.

Wij hebben de keuken die we graag wilden hebben en zijn zeer tevreden met het resultaat!

10 sterren!!!! :-) 5 is de max toch?????

Fijne ervaring met I-kook. Op een vrijdagavond een afspraak gehad met Rob, hij heeft ons perfect geholpen. Was heel erg meedenken en heeft goede adviezen gegeven. Ondanks dat we eigenlijk niet direct een keuken wilden kopen liepen we met een orderbevestiging de zaak uit! Juist de fijne manier van adviseren maakte dat wij ons totaal niet onder druk gezet voelden en we er gewoon vertrouwen in hadden.

De keuken is door ons zelf geplaatst. Het afleveren van de keuken verliep vlekkeloos, het plaatsen was meer werk dan voorzien (vooral heel erg veel puzzelen) maar het resultaat is fantastisch. Wij raden I-kook echt aan!

17 februari 2020

Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken. Hij voldoet aan al mijn wensen en dat voor een betaalbare prijs. Er is steeds zo goed meegedacht.

Ook de installateurs waren vakmensen.

Kortom ik kan I-Kook van harte aanbevelen!!

Orienteren: Bij meerdere keukenzaken een eerste gesprek. Je bent natuurlijk gek als je dat niet doet. Alle grote ketens zijn eigenlijk een pot nat: Doe er geen zaken mee. Klantonvriendelijk, willen zo snel mogelijk een keuken aan je slijten, zeker in deze drukke tijden waarin er klanten genoeg zijn. De enige partijen waar ik een positief gevoel aan over hield was Aswa Keukens en i-Kook. Uiteindelijk heb ik besloten om met i-Kook zaken te doen, vanwege een betere klik met de verkoper.

Rob was een vriendelijke, meedenkende adviseur en voelde op geen moment als een echte verkoper. Natuurlijk ben ik niet naief en weet ik dat hij dat wel is, maar er is op geen enkel moment aangedrongen op verkoop, handtekeningen of wat dan ook. Het ging in de gesprekken echt.....