Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rachid HaddouchKeukencoach

Alle Klantervaringen van Rachid Haddouch

Bij I-KOOK werken keukencoaches. Gelukkig zijn dat ook allemaal mensen en soms gaat er iets niet 100% perfect. Ook als je niet (helemaal) tevreden bent staan we direct voor je klaar!
Namens de directie,
Roel Oostra

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filteren
  • Filter op trending topics
  • Sorteer op
  • Filter op winkel
  • Filter op score

"Ik geef ze een dikke 10!"

Hele goede service. De keuken ziet er tip top uit.
Het installeren van de keuken is ook heel nauwkeurig in zijn werking gegaan. De medewerker denkt heel erg mee met de klant. Ik geef ze een dikke 10!!

Bedankt voor de complimenten! Veel plezier met je nieuwe keuken!

Zoekend naar een nieuwe keuken hebben wij besloten om eens bij I-KOOK langs te gaan. Daar werden wij fijn ontvangen door Rachid, dit was onze keukencoach/ adviseur.

Hij goed geluisterd naar onze wensen en met die informatie wist hij een prachtig keukenontwerp te realiseren. Wij waren meteen weg van dit ontwerp en we konden niet wachten tot het werkelijkheid werd.

De montage van de keuken verliep goed. De keuken heeft een hele grote verandering gebracht in ons huis, prachtig!

Wij willen I-KOOK en Rachid bedanken voor deze prachtige keuken en we raden jullie daarom ook zeker aan!

"De sfeer was zeer relaxt en onze keukencoach heeft onze wensen perfect tot uitwerking gebracht". 

Wij hebben afgelopen week ons keuken bij I-KOOK besteld en wij zijn enthousiast van de vakkundige en creatieve manier waarop de adviseur Rachid Hamdaoui ons heeft geholpen.

De sfeer was zeer relaxt en Rachid heeft onze wensen perfect tot uitwerking gebracht zonder het budget uit het oog te verliezen. Wij zijn dolblij met het resultaat en bedanken ons bij Rachid voor zijn geduld, zijn vakbekwaamheid, zijn klantvriendelijkheid en de vele lekkere koffies. Rachid, jij hebt duidelijk veel plezier in jouw werk en dat straal jij ook uit.

Hartelijk bedankt hiervoor en de groeten van Ute.

Bedankt voor jullie complimenten! Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn... Samen gaan we er een prachtige keuken van maken.😊

Ik heb 2 keukens bij I-KOOK aangeschaft en ben beide keren door Rachid geholpen. Een top vent en verkoper! Kent zijn vak goed en denkt mee en is ook nog eens super vriendelijk.

Bij zijn afwezigheid heb ik met twee andere collega’s contact gehad maar die waren echt niet vriendelijk (weet de namen niet meer). Echt jammer want ze verpesten het voor mijn ervaring met I-KOOK. Ik raad Rachid als verkoper wel aan! En de keukens zijn betaalbaar en van goede kwaliteit.

Allereerst bedankt voor je review! Spijtig om te horen dat je ervaring met I-KOOK niet helemaal is verlopen zoals gewenst, daarvoor willen we ook onze excuses aanbieden. We stellen de klantgerichtheid altijd voorop en vinden deze miscommunicatie dan ook erg teleurstellend en jammer om te horen. We hopen dat je alsnog tevreden bent met je nieuwe keuken en je bent natuurlijk van harte welkom voor een bakje koffie in de winkel!

"Zeer professioneel en vriendelijk geholpen!"

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen bij I-KOOK  Den Haag door keukencoach Rachid Haddouch! Met veel geduld en goed advies heeft Rachid een prachtig ontwerp gemaakt, het is precies zoals het eindresultaat. De keuken is volgens afspraak geplaatst en het werk is netjes afgerond.
Een gaspit werkte niet, na telefonische contact is dit snel opgelost.
Ik raad I-KOOK zeker aan!

Bedankt voor je complimenten, de keuken is prachtig en heeft door de indeling veel opberg en werkruimte. Veel kook plezier toegewenst!

"Wederom een snelle en klantvriendelijke service."

Onze dure oven net een aantal dagen voor het verstrijken van de garantie defect gegaan. Contact gehad met I-KOOK en zij hebben zeer snel en adequaat meegedacht en direct gehandeld zodat wij weer een nieuwe oven in huis hebben voor de kerstdagen. Nogmaals bedankt I-KOOK voor wederom een snelle en klantvriendelijke service.

Fijn dat we jullie hebben kunnen helpen, gelukkig hebben we dit snel kunnen oplossen! Een kerst zonder werkende oven is natuurlijk niet wenselijk!

"Binnen 4 weken ingemeten, bezorgd en gemonteerd!"

Na een prettig ontvangt bij I-KOOK Den Haag, heb ik besloten om hier mijn keuken te kopen. Ik ben goed geholpen door Rachid, een goede keukencoach die goed adviseert en meedenkt. De communicatie met de winkel was snel, hier ben ik erg blij mee.
Mijn keuken is binnen 4 weken ingemeten, bezorgd en gemonteerd!
Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat, het gehele proces is perfect verlopen! Bedankt I-KOOK!

Bedankt voor je complimenten, de keuken is erg mooi geworden!

"Binnen 4 weken is de keuken besteld en opgeleverd!"

Goed geholpen bij I-KOOK Den Haag,  keukencoach Rachid heeft mij goed begeleid het gehele proces. Samen een mooi ontwerp gemaakt. Ik ben super tevreden met de keuken! Binnen 4 weken is de keuken besteld en opgeleverd, hierdoor is de verhuizing een stuk sneller gegaan!  Ik heb de keuken zelf afgehaald, dit ging erg gemakkelijk en snel. Daarna gemonteerd door I-KOOK, dit ging ook perfect! Afspraak is afspraak bij I-KOOK!

Super tevreden!

Bedankt voor de reactie, fijn dat alles naar wens is!

"De montage en levering zijn perfect en vlotjes verlopen."

Zeer tevreden met I-KOOK Den Haag. Supergoed geholpen door Rachid, onze keukencoach. Een 3D- tekening gemaakt van onze keuken, dit zag er heel mooi uit en het is ook precies zo geworden.
Wij zij zeer tevreden met de service, de communicatie vanuit de winkel was snel. De montage en levering zijn perfect en vlotjes verlopen. Er was een klein probleempje, maar dit is snel en professioneel opgelost!  Wij bevelen I-KOOK zeker aan, een goed adres voor een nieuwe keuken.

19 november 2019

"Een super ervaring bij I-KOOK, met name de service na aankoop."

Een super ervaring bij I-KOOK.
Ik ben zeer goed geholpen door Rachid, een behulpzame en professionele keukencoach. Het gehele traject is naar wens voldaan.
Er was een klein probleem met de afzuigkap, maar dit is goed verholpen door I-KOOK. Ik ben heel erg tevreden, complimenten!
Vooral de service die ik achteraf van I-KOOK kreeg, vond ik geweldig.

Fijn dat je zo tevreden bent, dat horen we graag!

"Op een professionele, behulpzame en duidelijke manier begeleid."

Door een tip van onze aannemer, bij I-KOOK uitgekomen.
In de winkel in Den Haag, ben ik op een professionele, behulpzame en duidelijke manier begeleid door Rachid.  Samen een mooi 3D ontwerp gemaakt. Ook de montage is goed verlopen, prima werk verricht.
Ik ben erg tevreden met mijn keuken, ik raad I-KOOK ook zeker aan!

Bedankt voor je leuke reactie, ik wens je veel kookplezier toe!

"Het 3D ontwerp was al prachtig, maar de werkelijkheid was verbazingwekkend, echt een droomkeuken! "

Voor mijn nieuwe keuken, bij I-KOOK terechtgekomen.
Rachid heeft mij goed begeleid, het gehele proces.
Vanaf het ontwerp tot plaatsing, is alles naar wens verlopen.
Het 3D ontwerp was al prachtig, maar de werkelijkheid was verbazingwekkend, echt een droomkeuken!
Ik beveel I-KOOK zeker aan, het was een super ervaring

Bedankt voor je complimenten! Geniet van je prachtige keuken.

19 november 2019

"Door het advies van mijn keukencoach, is de keuken boven mijn verwachtingen geworden."

Supertevreden met mijn nieuwe keuken, Rachid heeft mij daarbij goed geholpen. Hij heeft mij goed geadviseerd en alles was duidelijk.  De communicatie is altijd goed verlopen, vanaf het begin tot het eind. Samen met Rachid een 3D ontwerp gemaakt.
Ik had eerst een ander ontwerp voor ogen, maar door advies van mijn keukencoach is de keuken boven mijn verwachtingen geworden.

Kortom, ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe keuken, ook de service en het contact sprak mij erg aan. Ik beveel I-KOOK zeker aan!

 

Fijn dat je zo tevreden bent, de keuken is prachtig!

25 oktober 2019

"Afspraken werden nagekomen en er werd volop meegedacht hoe de beste keuken te creëren."

Super goed geholpen door Rachid. Van begin (oriënteren) tot het eind (plaatsen van de keuken) goede en duidelijke informatie gehad. Afspraken werden nagekomen en er werd volop meegedacht hoe de beste keuken te creëren. Heel erg bedankt Rachid en Martijn.

"Alle afspraken netjes nagekomen!"

Rachid en Martijn, bedankt! Een goede service,  veel begrip en geduld en alle afspraken netjes nagekomen!
Ik zou I-KOOK voor iedereen aanraden.

Fijn dat jullie zo tevreden zijn, veel kookplezier!

"Het was fijn dat de keukencoach nergens druk op zette, maar ons zelf liet beslissen"

We zijn goed geholpen door keukencoach Rachid. Hij dacht met ons mee en gaf ons de tijd om onze opties te overwegen. Het was fijn dat de keukencoach nergens druk op zette, maar ons zelf liet beslissen. We zijn superblij met het resultaat!

Dankjewel voor jullie reactie en heel veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!

"We zijn tevreden over het hele proces; van het eerste gesprek tot de montage"

Onze keukencoach Rachid heeft ons super geholpen. We zijn tevreden over het hele proces; van het eerste gesprek tot de montage. De keuken is precies geworden zoals we wilden! We zouden I-KOOK dan ook zeker aanraden bij vrienden en familie die op zoek zijn naar een nieuwe keuken.

Veel dank voor jullie positieve reactie. Jullie keuken is hartstikke mooi geworden!

"We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!"

Via internet hebben we I-KOOK gevonden. Bij I-KOOK hebben we een fijne afspraak met Rachid gehad. Hij heeft ons uitstekend geholpen. De montage is over het algemeen ook prima verlopen, op een paar puntjes na, zoals het vastzetten van de koelkast en aansluiten van de kraan. Vrijwel al deze punten zijn overigens wel snel opgelost. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Dankjewel voor jullie review, en ik wens jullie veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!

20 september 2019

Keukencoach Rachid was heel vriendelijk. Hij heeft goed advies gegeven, en bovendien hield hij zich aan de gemaakte afspraken. Ik heb de keuken ook door I-KOOK laten monteren. De monteur was ook vriendelijk en ging heel netjes te werk. Hij kwam zelfs na mijn werk terug om de klus af te maken. De keuken was op 1 punt niet helemaal in orde, het aanrechtblad was namelijk beschadigd. Maar dit is door I-KOOK goed en tijdig opgelost.

De keuken is heel mooi geworden. Ik heb I-KOOK al aangeraden bij familie en vrienden.

De keuken is prachtig geworden, heel veel plezier ervan!

"We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en zouden I-KOOK aan iedereen aanbevelen!"

Tijdens onze online zoektocht zijn we I-KOOK tegengekomen. Bij I-KOOK zijn we geholpen door Rachid. In de showroom hebben we een prettig gesprek met hem gehad; prima service en klantvriendelijk.

We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en zouden I-KOOK aan iedereen aanbevelen!

Hartelijk dank voor jullie leuke reactie en veel plezier met jullie nieuwe keuken!

05 september 2019

"Afspraken werden nagekomen en er werd volop meegedacht"

Super goed geholpen door Rachid. Van begin (oriënteren) tot het eind (plaatsen van de keuken) goede en duidelijke informatie gehad. Afspraken werden nagekomen en er werd volop meegedacht hoe de beste keuken te creëren. Heel erg bedankt Rachid en Martijn.

"Direct een klik met onze keukencoach."

Rachid wat zijn wij blij dat wij bij jou terecht zijn gekomen. We hadden meteen een klik en jij wist meteen te tekenen wat wij voor ogen hadden.

Dankbaar!

Mooie kwalitatieve keuken!

Ik vond het superleuk om samen met jullie aan jullie nieuwe keuken te mogen werken. Het is erg mooi geworden!

13 februari 2019

"Goede prijs en leuke mensen, bedankt!"

Vandaag klaar in 2 dagen super mooi heel tevreden. Een heel goede monteur lekker rustig ruimde gelijk de rommel op, ik zou iedereen aanraden bij I-Kook zijn of haar keuken te kopen leuke mensen denken met je mee en Marco de monteur kan niet meer stuk geweldig. Vergeet bijna te melden dat het een heel goede prijs was. Bedankt Marja de Vries

Leuk bericht, bedankt. Nu lekker veel koken in de nieuwe keuken.

23 januari 2019

"Geholpen door een echte topper!"

Goede vriendelijke communicatie en advisering. Rachid is een topper. Hij heeft mij perfect geadviseerd en een mooie keuken getekend.  Het eind product is dan ook een hele mooie keuken.

Hartelijk dank voor de geweldige service!

 

Beste Fikri, Erg leuk om te lezen dat ik je zo goed heb kunnen helpen. Daar doe ik het voor!

"Aanrader om bij I-KOOK te kopen, naast alles ook nog eens een goede prijs."

Vandaag klaar in 2 dagen, super mooi, heel tevreden. Een heel goede monteur lekker rustig ruimde gelijk de rommel op, ik zou iedereen aanraden bij I-Kook zijn of haar keuken te kopen leuke mensen denken met je mee en Marco de monteur kan niet meer stuk, geweldig. Vergeet bijna te melden dat het een heel goede prijs was. Bedankt

Daar doen we het ook voor, om een glimlach op het gezicht van de klant te krijgen.

04 december 2018

Je krijgt waar voor je geld, de droomkeuken is nu werkelijkheid.

Wij hadden vandaag een afspraak om onze droomkeuken waar te maken. En dat is 100% gelukt, mede door te luisteren naar de wensen van de klant, en durven te zeggen of het mooi is of efficiënt is, is het onze keukencoach Rachid gelukt. Ik raad iedereen aan om een keuken te kiezen bij I-Kook. Je krijgt echt waar voor je geld. Bedankt Rachid.

Daar kunnen wij niets aan toevoegen. Zo proberen wij te werken en mooi om te zien dat het dan ook precies zo is gelukt.

Wij zijn zeer goed geholpen en de service was uitmuntend en de nazorg was ook een Dikkie tien.

bedankt namens het team I-KOOK Den Haag

Ik ben zeer tevreden over mijn keuken.

19 juli 2018

Goed, vriendelijk en mee denken bij problemen of keuzes.

Top!!

Ben heel blij met mijn aankoop.
Alleen moest ik het laten registeren bij Candy maar ik belde me krom kreeg geen gehoor. Heb uiteindelijk een mail verstuurt, kreeg wel een bevestiging dat er contact met mij zou worden opgenomen tot op heden niks ontvangen of gehoord. Had het wel fijn/ netjes gevonden als ik een bevestiging kreeg dat mijn aankoop is geregistreerd.
Wacht het nog steeds af.

Er bleek een verkeerd (web)adres in je order te staan (stom van mij!). Excuus hiervoor en heel veel plezier met je aankoop.

Over het algemeen erg tevreden. Keuken ziet er strak uit. Levertijd prima en ook het advies.

Wat minpuntjes:
Bij de levering van de kookplaat was er geen stekker bij geleverd en ook geen gasslang voor het aansluiten. Bij de oven zat ook geen stekker. Persoonlijk vind ik dat beneden alle maat.
Op de website staan een paar hele goedkope keukens. Dit is niet in verhouding tot de daadwerkelijke prijs.

De stekker voor de oven en de gasslang voor de kookplaat zijn aansluitmaterialen en horen bij de montage. Voor wat betreft de oven heeft dit te maken met regelgeving. Vervelend dat dit vooraf niet helder is geworden! En over de "hele goedkope keukens" op de website: de prijzen kloppen wel alleen wijzigingen werken daardoor snel door in de eindprijs. Ik ben blij dat u tevreden bent.

Goed geholpen door meneer Rachid! Heeft ons uitgebreid geholpen naar een mooi keuken! Nogmaals bedankt Rachid!

Ik ben heel tevreden over de keuken. Hij is helemaal naar mijn zin. Alleen de afzuigkap gaf wat probleempjes, maar dat is ook wel opgelost. De plaatsing ging ook vlot.

Klantvriendelijk, goede kwaliteit-prijsverhouding en goede service.

We zijn ontzettend vriendelijk en goed ontvangen door Rachid. Hij gaf ons deskundig advies en tips.

Hij nam ook echt de tijd voor ons! Wanneer we vragen hadden, liet die het zien in de showroom om een duidelijkere beeld erop te krijgen. Niets was te gek.

Wanneer er iets niet mogelijk was naar onze wensen bedacht die een goede oplossing om het toch voor elkaar te krijgen.

Echt een aanrader!

"Rustig, vriendelijk en allerminst opdringerig."

Keukens zoek je niet elke dag uit, daar gaan een paar nachtjes slapen over heen...

Het is een uitgave die de meeste mensen ook niet zomaar doen..

Voor we bij jullie kwamen kwamen we bij een paar "keukenboeren" in onze eigen woonplaats, gladde verkopers en pusherige verhalen kwamen ons ten deel, "alleen vandaag nog deze korting mevrouwtje",of " u moet voor het weekend beslissen hoor anders kunnen we u deze keuken niet garanderen... ""Als u hier even wilt tekenen komt alles goed u hoeft maar de helft aan te betalen.. "De manier om ons weg te jagen..!!

en toen kwamen we op een zondag op afspraak in jullie filiaal in Zaandam, wat een verademing!, na een klein rondje lopen hadden we de fronten al gezien, het blad was ook.....

Top alles keurig geregeld, fijn personeel die begrijpt wat de klant wil.

Keuken is goed geplaatst alleen jammer dat ik na plaatsing nog voor kleine montage materiaal moest betalen aan de monteur voor 70 euro terwijl ik in de winkel nog had gevraagd dat dit all in was met de bevestiging van Rachid dat dit zo was twee jaar geleden hadden wij bij jullie ook een keuken aangeschaft waarbij we niks hoefden bij te betalen en de keuken die we nu kochten was twee keer zo duur het zal jullie sieren hier enige vergoeding tegen over te stellen.

Excuus voor het misverstand. Twee jaar geleden hebben we de klein-materialen verwerkt in de order en nu niet.  Het klopt dus allemaal wel maar ik begrijp de verwarring zeker.