Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keukenmontage vanaf € 350

Keukenmontage vanaf 350,-

Tijdens de actieperiode monteren we jouw nieuwe keuken al voor € 350,-. Je kiest dan voor ‘Select Montage’. Wat dat precies inhoudt lees je hieronder.

Je kan ook kiezen voor ‘Full Service Montage’, waarbij we je al het montagewerk uit handen nemen en je keuken kookklaar opleveren voor maar € 750,-!

Montageproducten bij I-KOOK

I-KOOK biedt je verschillende keukenmontage producten. We kunnen je volledig ontzorgen met ‘Full Service montage’, waarbij we je keuken volledig kookklaar opleveren.

Ben je zelf handig? Dan is er ons product ‘Select Montage’. We monteren hierbij het grootste gedeelte van je keuken, maar je werkt dan bijvoorbeeld zelf af en sluit zelf de apparatuur nog aan. Met ‘Select Montage’ ben je een stuk voordeliger uit en hoef je toch niet zoveel meer zelf te doen. Ideaal!

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de keuken helemaal zelf te monteren. Welke manier van keukenmontage je ook kiest, in alle gevallen beschikt I-KOOK over een uitstekende garantie.

Select Montage

Bij Select Montage dan wordt de keuken door ons gemonteerd en sluit je de apparaten zelf aan. Voordat de keuken geplaatst kan worden, moet natuurlijk bekeken worden of deze ook daadwerkelijk in de ruimte past en of alle leidingen op de goede plek zitten.

Wie doet wat bij Select Montage?

Volledig ontzorgd met Full Service montage

Bij Full Service montage nemen de vakmensen van I-KOOK je al het werk uit handen: van een professionele maatcontrole tot het volledig kookklaar opleveren van jouw nieuwe keuken. Alles wordt door I-KOOK aangesloten en gemonteerd!

Garantie op montage

Bij zowel Full Service Montage als bij Select Montage krijg je één jaar montagegarantie op de door ons gemonteerde artikelen. Mochten er onderdelen door toedoen van onze monteur beschadigd zijn, dan worden deze kosteloos vervangen. Ook worden eventuele, door ons gemaakte, montagefouten eveneens kosteloos verholpen.

Toch zelf monteren?

Als je de keuken toch zelf gaat monteren profiteer je tijdens de actieperiode gewoon mee met € 250,- ‘Doe-Het-Zelf’ korting op je keuken.

Actie voorwaarden

*Deze actie is geldig bij aankoop van een complete keuken met een minimale waarde van € 4.000,-

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9

Brian Engel

10

Zeer tevreden over de aankoop van onze keuken. Weliswaar nog in bestelling maar de volste vertrouwen dat dit goed komt.

Werner Kram

10

Hayo Smit is klantvriendelijk en deskundig, dit gaf ons het vertrouwen voor de aanschaf van onze keuken.

van Lith

9

Tevredenheid, goed gevoel

M, van Tilborgh

9

Prima advies en al mijn wensen (zelfs degene waarvan ik niet wist dat ik het wilde totdat ik het zag) zitten nu in een mooi…

R. de Kock

10

Ik ben inmiddels vaste klant bij I-kook Capelle aan den IJssel. Jaap en Jessica zijn deskundig, behulpzaam en transparant. Afspraak is afspraak.

Waning

10

keukencoach is zeer deskundig en zeker de reden dat we bij uw bedrijf de keuken gekocht hebben .

van der Laan

9

We kregen een goed gevoel bij deze zaak.

Jan Terpstra

8

Keurig afgeleverd volgens afspraak en alles kompleet, in 1 keer goed!

Suurbier

9

Uniek om binnen een paar uur een complete keuken te hebben gekocht dankzij deskundig en ontspannen advies van de heer Martin van Bergen!

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}