Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stijn RademakersKeukencoach

Gemiddelde klantervaringscore:

gebaseerd op 1 reviews

Laatste klantervaringen over Stijn en de winkel

" Er werd binnen ons budget gedacht en er werd niet gepusht."

Wij wilden onze keuken behoorlijk veranderen. Van een L-keuken naar een U-keuken, hiervoor diende ook een kozijn vervangen en een muurtje gezet te worden. Daarnaast wilden we ook geen bovenkastjes meer.

Via familie kwamen we bij I-KOOK Etten-Leur terecht waar we een afspraak hadden met Stijn. Stijn moest met flink wat van onze wensen aan de slag. Hij nam ons vriendelijk en geduldig mee in de mogelijkheden die hij voor ons zag. Hij liet ons ook zien waarom.....

"Bijzonder verrast."

Het is niet vanzelfsprekend, van Vlaardingen naar Tilburg, voor een keuken maar na fijn telefonisch contact hadden wij het toch besloten.

Na een enorme teleurstelling bij een andere keukenzaak kwamen wij in contact met Rob van I-KOOK keukens gevestigd in Tilburg.

We waren "bijzonder en positief verrast!" Wat een mooie showroom en wat een fijne sfeer. Als ik iemand in steekwoorden zou moeten vertellen wat onze ervaring is zou dat zijn: gezellig, kennis van zaken en eerlijkheid.

Rob, nogmaals bedankt voor de prachtige keuken en het meedenken!!

"Erg blij met het eindresultaat."

 

"We zijn erg tevreden en Rob heeft ons goed geholpen."

"Ze luisterden goed naar onze ideeën en gingen enthousiast en met een hoop creativiteit aan het tekenen."

Wij zijn echt super tevreden over I-KOOK! Voordat we er kwamen waren we in verschillende andere keukenzaken geweest. Soms haakten we af omdat we meteen merkten dat de verkopers graag wilden 'scoren' en bij de laatste keukenzaak werd een prima tekening gemaakt van de keuken zoals we die zelf bedacht hadden maar kwam er geen enkele inbreng of suggestie vanuit de verkoper waardoor we nog steeds geen echt advies hadden gekregen.

Dus besloten.....

22 april 2020

"Geen push verkoper maar iemand die mee denkt in mogelijkheden en budget."

We zij 'n uitermate goed geadviseerd, geen push verkoper maar iemand die mee denkt in mogelijkheden en budget. Prachtige degelijke keuken voor een goede prijs is het resultaat.

Laatste blogartikelen door Stijn

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}