uit 5 klantervaringen
"Elk gesprek is anders en elke keuken is uniek. Ik coach je graag tijdens een goed gesprek en geef je een passend advies. Het realiseren van jouw droomkeuken zorgt bij zowel jou als bij mij voor blijdschap."
Familie Cornelissen
Tilburg
16-08-2021

“Het eindresultaat mag er zijn.”

Goed geholpen door Rob en Stijn en het eindresultaat mag er zijn. Wij zijn super tevreden.

Stijn Rademakers
Keukencoach

Het eindresultaat mag er zeker zijn, prachtig. Leuk dat ik jullie hiermee mocht helpen, geniet ervan!

Familie Leijen
Tilburg
28-01-2021

“Alleen aandacht voor wat wij belangrijk vonden en wat wij graag wilde.”

Na veel bezoekjes en teleurstellingen bij andere keukenzaken, kwamen we toevallig I-KOOK tegen op het internet. Ook nog gevestigd in Tilburg waar we wonen, dus beter kon niet. Daar aangekomen zagen we eigenlijk al meteen onze droomkeuken in de showroom staan, wat het een stuk makkelijker maakte. We werden hartelijk ontvangen door Stijn, die in het eerste gesprek al onze wensen met ons doorliep. Geen opdringerig gedoe, maar alleen aandacht voor wat wij belangrijk vonden en wat wij graag wilde in onze toekomstige keuken. Doordat we de showroomkeuken als voorbeeld konden gebruiken, waren we hier vrij snel uit. Stijn ging aan de slag met de tekening en een paar weken later mochten we langskomen om het resultaat te gaan bekijken. Op wat kleine aanpassingen na, voldeed het aan al onze wensen waardoor de deal snel rond was.

Wij zijn enorm blij met het uiteindelijke resultaat! Elke dag kunnen wij, dankzij het goede advies en en de juiste hulp van I-KOOK, genieten van onze strakke en ruime keuken.

Stijn Rademakers
Keukencoach

Bedankt voor jullie review en leuk dat jullie foto's van het resultaat hebben gestuurd! Samen hebben we een prachtige keuken neergezet, een echte droomkeuken. Veel kookplezier toegewenst!

Dhr. Pasman
Tilburg
10-12-2020

“Een echte aanrader.”

Naar aanleiding van wat tips online kwamen wij terecht bij I-KOOK voor onze nieuwe keuken. We hebben gelijk een afspraak gemaakt om eens te zien wat de opties waren voor onze situatie.
Tijdens deze afspraak zijn we erg goed geholpen! Er is alle tijd genomen voor ons zonder druk of pusherige sfeer. Ook is er goed geluisterd en meegedacht in onze wensen en mogelijkheden wat heeft geresulteerd in een mooi ontwerp.

Een paar maanden later staat onze keuken er strak in en zijn we hier heel erg tevreden mee! De tips en adviezen die we mee hebben gekregen bij het kiezen van de keuken blijken ook allemaal terecht nu de keuken eenmaal staat.
Wat ons betreft is I-KOOK dus een echte aanrader als je op zoek bent naar een keuken.

Stijn Rademakers
Keukencoach

Wat een ruimte! Het resultaat mag er zijn zeker in combinatie met de greepjes en de kraan! Veel kookplezier!

Van Oers
Chaam
15-11-2020

“Goede prijs, vlotte plaatsing, montage en aansluiting.”

We zijn prima geholpen door Stijn, de keukencoach van I-KOOK Tilburg.
Goede adviezen voor inrichting, opstelling en keuze uit diverse materialen, mogelijkheden en combinaties resulteerden in een mooie hoekkeuken.
Goede prijs, vlotte plaatsing, montage en aansluiting.

Stijn Rademakers
Keukencoach

Wat een prachtige keuken, wat een ruimte en wat een stoer werkblad! Heel veel kook plezier!

Familie van der Torren
Roosendaal
23-06-2020

” Er werd binnen ons budget gedacht en er werd niet gepusht.”

Wij wilden onze keuken behoorlijk veranderen. Van een L-keuken naar een U-keuken, hiervoor diende ook een kozijn vervangen en een muurtje gezet te worden. Daarnaast wilden we ook geen bovenkastjes meer.

Via familie kwamen we bij I-KOOK Etten-Leur terecht waar we een afspraak hadden met Stijn. Stijn moest met flink wat van onze wensen aan de slag. Hij nam ons vriendelijk en geduldig mee in de mogelijkheden die hij voor ons zag. Hij liet ons ook zien waarom hij dacht dat bepaalde wensen niet zouden passen in onze nieuwe keuken. Er werd binnen ons budget gedacht en er werd niet gepusht.

Uiteindelijk zijn we met een mooi ontwerp weggegaan en hebben we dit in een 2e afspraak verder uitgewerkt. De keuken is uiteindelijk geplaatst in 1 dag door 2 mannen die erg netjes werkten en ook op de dag keurig overlegden als zij twijfelden over hoe iets af te werken. Wij zijn erg tevreden over het doorlopen traject met I-KOOK.

Stijn Rademakers
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Wat een prachtige keuken, ik wens jullie heel veel kookplezier toe!

"Elk gesprek is anders en elke keuken is uniek. Ik coach je graag tijdens een goed gesprek en geef je een passend advies. Het realiseren van jouw droomkeuken zorgt bij zowel jou als bij mij voor blijdschap."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.