uit 45 klantervaringen
Tilburg
"Met de nodige humor help ik klanten in hun zoektocht naar een nieuwe keuken. Hierbij komt kennis van interieur, styling en out of the box ontwerpen, goed van toepassing. Elke dag is hetzelfde, maar toch weer anders. Het doet mij goed om een positieve review te lezen, bevestiging van hetgeen we doen. Het leukste vind ik het contact en samen tot een passend ontwerp en samenstelling van de keuken te komen."
Peter Bax
Zevenbergen
24-03-2022

“Heel fijn contact, goed en oprecht advies.”

Vanaf het eerste moment ervaren dat een keukencoach (rob) iets anders is dan een keukenverkoper. Heel fijn contact, goed en oprecht advies. Alle tijd genomen voor ons, niks was te gek. Ook na het plaatsen nog uitstekend contact en de service achteraf is nog steeds perfect. Nu enkele maanden verder en zeer tevreden over het bedrijf, de vestiging, de keukencoach en de service achteraf!

Bron: Qasa

Rob Martens
Keukencoach

Samen hebben we een prachtig eindresultaat bereikt, waar we zeker trots op mogen zijn! Ik wens je veel kook- en gebruiksplezier toe.

Dave Smits
Veenendaal
14-03-2022

“Enorm geholpen met onze droomkeuken.”

Vanaf het eerste moment dat we de winkel binnen liepen in Tilburg voelde we al een warme deken over ons heen komen door de aanwezigheid van keukenadviseur Rob.

De combinatie van ontspannenheid en later de gebleken deskundigheid van Rob heeft ons enorm geholpen om tot de aankoop van onze droomkeuken te komen.
Rob luistert goed en voelt goed aan waar hij iets kan toevoegen zonder dat je het idee hebt dat hij de beslissingen voor je neemt.

Ook de nazorg is fantastisch, Rob is na het opleveren zelf aan huis de keuken komen bekijken en te informeren of alles naar wens is verlopen. Een dikke 10 voor Rob en I-KOOK Tilburg.

Rob Martens
Keukencoach

Beste Dave & Petra, bedankt voor jullie mooie complimenten! Het eindresultaat is prachtig geworden en past perfect in de woning. Leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar jullie droomkeuken. Ik wens jullie bij deze veel kookplezier met de nieuwe aanwinst. ?

Martin Nieuwenhof
Tilburg
20-01-2022

“Louter positieve ervaringen.”

Louter positieve ervaringen. Geholpen door een deskundige verkoper die absoluut niet opdringerig was. Geïnstalleerd door de bijzonder aardige en vakbekwame mensen. Uitstekende service. Kan deze winkel echt aanraden.

Rob Martens
Keukencoach

Beste Martin, bedankt voor je complimenten en aanbeveling. Samen hebben we een prachtig resultaat neergezet, waar we zeker trots op mogen zijn! Geniet ervan.

Priscilla & Miquel Adopai
Capelle aan den IJssel
16-12-2021

We hadden geen beter bedrijf kunnen wensen.”

We hebben inmiddels een pracht van een keuken. We zijn perfect bijgestaan en geholpen door onze keukencoach. Onze wensen en visie voor de keuken zijn uitstekend uitgewerkt en uitgevoerd door onze keukencoach. De communicatie tussen ons, I-KOOK en het montage bedrijf is goed verlopen. Alle kleine problemen achteraf zijn goed opgepakt en opgelost. Er komt veel bij kijken en dan wil je een betrouwbaar bedrijf. We hadden geen beter bedrijf kunnen wensen.

Bron: Qasa

Rob Martens
Keukencoach

Beste Priscilla & Miquel, bedankt voor het delen van jullie ervaring met I-KOOK. Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat de keuken precies is geworden zoals jullie dat voor ogen hadden. Ik wens jullie bij deze nog veel kookplezier toe, maar dat zal zeker wel goedkomen!

Marly van Limpt
Reusel
02-12-2021

“Superblij met het eindresultaat.”

Super geholpen door Rob met het uitzoeken van een nieuwe keuken. Ook de levering van de keuken was perfect geregeld! Superblij met het eindresultaat.

Rob Martens
Keukencoach

Hi Marly, goed om te horen dat je zo blij bent met het eindresultaat. Samen hebben we een prachtige keuken samengesteld, waar we zeker trots op mogen zijn! Geniet ervan.

Joost
Waalwijk
15-10-2021

“Ronduit super.”

Rob is een topper, denkt super mee!

Wil van Limpt
Reusel
15-10-2021

“Ook na de verkoop altijd beschikbaar voor advies.”

Keukenaankoop gedaan bij I-KOOK Tilburg, geholpen door verkoper Rob Martens. Ben zeer tevreden over de keuken, maar m.n. over Rob, die het gehele traject begeleid heeft. Rob is zeer deskundig, klantvriendelijk en is duidelijk in zijn advies. Daarnaast is hij ook na de verkoop, altijd beschikbaar voor deskundig advies en dat wordt door mij enorm gewaardeerd. Tevens is de prijs-kwaliteit prima in orde.

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review, fijn dat je zo tevreden bent met het eindresultaat en de bijhorende service. Het resultaat is prachtig en past goed binnen je woning, echt een eyecatcher. Nogmaals wens ik je veel (kook) plezier met je nieuwe keuken!

Peggy
Tilburg
17-09-2021

“Gezellig gesprekken, maar miste wel wat nazorg.”

Na verschillende erg gezellige gesprekken met Rob en Stijn een keuze kunnen maken en de keuken uitgezocht en besteld.
Het enige wat ik jammer vind is dat ik een spoelbak heb die “erop” ligt i.p.v. “er in “ randen zijn erg scherp, helaas daar niet op gewezen bij het maken van de keuze.
Op de dag van plaatsing miste de spoelbak en is Stijn er 1 komen brengen vanuit de showroom, zodat we toch een complete keuken hadden aan het eind van de dag.
Doordat we vooraf erg leuke gesprekken hadden gehad , had ik verwacht dat nog wat “ nazorg “ te krijgen en dat heb ik dus gemist.

Rob Martens
Keukencoach

Beste Peggy, zoals later besproken hebben we door de miscommunicatie niet de nazorg kunnen geven die je van ons mag verwachten. Wel fijn dat uiteindelijk de keuken geheel naar wens is. Bedankt voor je feedback en geniet van jullie nieuwe keuken!

Sharon Bell
Oosterhout
17-09-2021

“We krijgen van iedereen complimenten over de keuken.”

Goed geholpen ondanks de lastige tijd met corona waarop de winkels geheel gesloten waren en wij gingen verhuizen. Er werd meegedacht en problemen werden verholpen door een extra stapje te zetten. Van iedereen die op visite komt krijgen wij complimenten over de keuken.

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt voor jullie review. Het was inderdaad een uitdagende tijd, maar het eindresultaat mag er zeker zijn, prachtig! Ik wens jullie veel plezier in jullie nieuwe woning en natuurlijk met jullie prachtige keuken!

Familie Cornelissen
Tilburg
09-09-2021

“We zijn meer dan tevreden.”

In de tijd van corona (tijdens lockdown) viel het niet mee om een keuken te bestellen. We hebben een aantal zaken benaderd, maar zonder een gewenst resultaat. Gelukkig konden Rob en Stijns van I-KOOK Tilburg ons hierbij wel goed helpen. We hebben veel contact gehad en goede adviezen gekregen. Het eindresultaat mag er dus ook zijn. Wij zijn meer dan tevreden met onze nieuwe keuken. En ook de service van I-KOOK Tilburg was super.

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten en fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Het eindresultaat mag er zeker zijn, prachtig! Ik wens jullie nog heel veel kookplezier toe.

Cara Barrett
Wijchen
30-07-2021

“Voor een keuken ga je naar Rob werd me verteld.”

In mijn zoektocht naar een keuken ben ik gewezen op Rob. Voor een keuken ga ja naar Rob werd me verteld, dus ik op naar Tilburg.
Zelf kom ik uit Wijchen maar het zou de moeite zijn. Aangekomen bij Rob werd ik direct hartelijk ontvangen. Geen prietpraat maar eerlijk, oprecht en met een bijna constante lach heeft hij me meer dan perfect geholpen naar mijn droomkeuken.
Ik zou iedereen aanraden om naar I-KOOK te gaan en zeker te vragen naar Rob.
Van mij krijgt hij een 10 met een griffel!

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review, fijn dat je zo tevreden bent! Leuk dat ik jou mocht helpen met deze prachtige keuken, de foto's spreken voor zich. Ik wens je nogmaals veel kookplezier toe!

Cees van der Meijs
Tilburg
23-07-2021

“Deskundig en duidelijk.”

Deskundig en duidelijk informatie gekregen van de desbetreffende verkoper (R. Martens ).
Wat betreft levering hebben we een opmerking en dat is dat een hoge kast niet op de zelfde datum geleverd is, werd zes weken later pas geleverd. Wij hebben verder geen opmerking.

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt het delen van je ervaring, fijn dat je tevreden bent. Nogmaals onze excuses voor de latere levering van de hoge kast, dat heeft inderdaad te lang geduurd. Ik wens je veel plezier met deze prachtige keuken!

Sjef
Tilburg
25-02-2021

“Een nieuwe keuken, dat hadden we jaren eerder moeten doen.”

Keukenboeren, ze hebben de naam even vasthoudend te zijn als geloofsverkondigers aan de deur. Daar hadden we geen zin in, maar we moesten wel een nieuwe keuken. Gelukkig kwamen we op het spoor van I-KOOK in Tilburg en daar troffen we Rob die op voorhand al zei niet aan handjeklap te doen. Hij hoorde onze wensen aan en sloeg aan het tekenen. Nou ja, tekenen, hij had een slim computerprogramma waarmee hij in no time op het scherm toverde wat wij in gedachten hadden. Met tekening en offerte gingen we de deur uit. Een paar dagen later kwamen we terug om een handtekening te zetten.

Het is druk in keukenland. Of dat ligt aan de fabrieken die op bestelling produceren of aan de monteurs die op afspraak komen plaatsen, dat weet ik niet. We moesten een kleine drie maanden wachten. Toen begon het grote werk: de ouder keuken eruit, de nodige aanpassingen in de muur en de vloer, stuken en zo meer. Ook kwam de nieuwe keuken. Ingepakt in dozen, een heel huis vol. Gelukkig duurde dat niet langer dan ween week (het stucwerk moest drogen) en toen was het zo gepiept; handige jongens. Zij konden het ook niet helpen dat een van werkbladen in een verkeerde maat was geleverd. Maar dat werd snel en keurig opgelost.

Was het in de oude keuken een beetje behelpen, nu is koken een feest. Een nieuwe keuken, dat hadden we jaren eerder moeten doen.

 

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent met deze prachtige keuken, foto's spreken voor zich... Geniet ervan.

Familie Zijl
Tilburg
28-01-2021

“Super.”

Super blij mee!!!
Bedankt voor de fijne service.
Hebben de foto’s van de keuken ook gedeeld op een groot platform van Facebook en jullie naam genoemd 😉

Rob Martens
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we het voor! Bedankt voor het aanbevelen, geniet ervan.

Bas & Laura
Prinsenbeek
15-11-2020

“Binnen 2 uur weg met de perfecte keuken!”

Vinden jullie dit mooi? En wat dacht je van deze combinatie? Heb je nagedacht over deze ruimte? Binnen no time zaten wij met Rob aan tafel en hadden we onze droomkeuken voor ogen.

Op de kleinste details werd gelet en over het materiaal en de apparaten werden wij goed geïnformeerd. Met een tevreden én trots gevoel een hele fijne deal gesloten.

De aflevering en het contact zijn erg vlot en plezierig verlopen. Alles tijdig én op maat geleverd. Bij een beschadiging op een deurfrontje werd er direct een nieuwe geleverd. We zijn ontzettend trots op onze stoere keuken en raden I-Kook dan ook zeker aan!

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt voor de review. De keuken is echt heel gaaf geworden met name door de grof gestukte muur aan de zijkant. Leuk dat we veel raakvlakken hadden en daardoor samen tot een mooi resultaat zijn gekomen. Geniet ervan!

Familie Haaften
Vlaardingen
13-07-2020

“Bijzonder verrast.”

Het is niet vanzelfsprekend, van Vlaardingen naar Tilburg, voor een keuken maar na fijn telefonisch contact hadden wij het toch besloten.

Na een enorme teleurstelling bij een andere keukenzaak kwamen wij in contact met Rob van I-KOOK keukens gevestigd in Tilburg.

We waren “bijzonder en positief verrast!” Wat een mooie showroom en wat een fijne sfeer. Als ik iemand in steekwoorden zou moeten vertellen wat onze ervaring is zou dat zijn: gezellig, kennis van zaken en eerlijkheid.

Rob, nogmaals bedankt voor de prachtige keuken en het meedenken!!

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn, gelukkig was dat voor jullie de reistijd ook wel waard.... Ik ben benieuwd naar het eindresultaat! ?

Jan Willem & Anna
Helmond
19-06-2020

“Alles was goed geregeld, jullie hebben goed geadviseerd en niets is jullie teveel.”

Wij zijn heel erg tevreden en superblij met het eindresultaat

Iedereen vraagt waar we de keuken gekocht hebben, dus je maakt goede reclame. Ik zou iedereen aanbevelen om bij jullie een keuken te kopen. Vanaf het moment dat we bij jullie in de winkel binnenkwamen tot de montage. Alles was goed geregeld, jullie hebben goed geadviseerd en niets is jullie teveel.

Nogmaals ontzettend bedankt voor alles.

 

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie! Fijn dat alles zo naar wens is verlopen! Ik vond het superleuk dat ik jullie mocht helpen met de realisatie van jullie keuken!

Marlies van der Loo
Moergestel
12-06-2020

“Erg blij met het eindresultaat.”

 

Rob Martens
Keukencoach

De foto's spreken voor zich.... Wat een plaatje! Geniet ervan.?

Familie de Kok
Biezenmortel
09-06-2020

“We zijn erg tevreden en Rob heeft ons goed geholpen.”

Rene & Annette van Huijgevoort
's-Hertogenbosch
02-06-2020

“We hadden direct een klik en het gevoel dat we begrepen werden.”

We zijn via via bij Rob terecht gekomen en zodoende bij I-KOOK keukens in Eindhoven.
De samenstelling hadden we zelf redelijk bedacht en wilden bij een aantal op voorhand door ons geselecteerde zaken onze ideeën en wensen bespreken.
Eenmaal bij Rob hadden we direct een klik en het gevoel dat we begrepen werden, zowel qua keuken wensen als gesprekspartner. Wat een gezellige kundige kerel!
Vlot, humorvol, meedenkend en vooral iemand die zijn vak meer dan verstaat! Het eindresultaat is meer dan prachtig geworden naar onze mening! ( en van die van Rob )
Rob, bedankt voor jouw hulp en je no nonsense manier van helpen.

 

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie reactie! Superfijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de keuken en de weg daartoe. We hebben inderdaad samen een prachtig resultaat neergezet! Ik wens jullie nogmaals veel plezier met deze keuken..Maar dat zal zeker wel lukken. ?

Marieke & Daan
Eindhoven
18-05-2020

“Ze luisterden goed naar onze ideeën en gingen enthousiast en met een hoop creativiteit aan het tekenen.”

Wij zijn echt super tevreden over I-KOOK! Voordat we er kwamen waren we in verschillende andere keukenzaken geweest. Soms haakten we af omdat we meteen merkten dat de verkopers graag wilden ‘scoren’ en bij de laatste keukenzaak werd een prima tekening gemaakt van de keuken zoals we die zelf bedacht hadden maar kwam er geen enkele inbreng of suggestie vanuit de verkoper waardoor we nog steeds geen echt advies hadden gekregen.

Dus besloten we toch nog ergens anders te gaan kijken en gelukkig was dat bij I-KOOK Eindhoven. Wát een totaal andere ervaring was.  dat! We hadden een afspraak met Rob en Sven en voelden ons meteen op ons gemak. Ze luisterden goed naar onze ideeën en gingen enthousiast en met een hoop creativiteit aan het tekenen. In samenspraak met ons kwamen ze tot een prachtig plaatje! Het was best even puzzelen hoe we binnen ons budget konden blijven maar dat is gelukt en we hebben nu echt onze droomkeuken! Welke er toch echt totaal anders uitziet als ons oorspronkelijke idee en daar zijn we blij mee; een keuken ontwerpen is een vak!

We hebben ons geen enkel moment opgejaagd gevoeld en het contact was altijd gezellig met een goede dosis humor.
Voor onze nieuwe keuken moest een ombouw en een wandje geplaatst worden en dat hebben Rutger en Erwin een week van tevoren supernetjes in orde gemaakt. Zo hadden wij voldoende tijd om de boel mooi in de verf te zetten voordat de keuken geplaatst zou worden. Ook voor de keukenmonteurs Rutger en Erwin een groot compliment; ze hebben een berg aan ervaring en je merkt gewoon dat ze er ook echt plezier uit halen om een prachtig plaatje af te leveren! Dat geldt sowieso voor het hele team van I-KOOK, wie we ook spraken tijdens het hele traject, aan iedereen kun je merken dat ze hun werk met plezier doen en dat ze de klant tevreden willen stellen. Op die manier is het ook niet nodig om op klanten te ‘jagen’, mensen vinden dit prettig, dus wanneer ze dit weten, kiezen ze vanzelf voor I-KOOK. Wij genieten elke dag van onze prachtige keuken, superbedankt daarvoor!

 

Rob Martens
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor jullie mooie review! Jullie hadden een duidelijk idee, maar toch hebben we het net wat anders gedaan. Samen hebben we iets prachtigs neergezet. En nu genieten van jullie prachtige keuken....

Bas
Tilburg
22-04-2020

“Geen push verkoper maar iemand die mee denkt in mogelijkheden en budget.”

We zij ’n uitermate goed geadviseerd, geen push verkoper maar iemand die mee denkt in mogelijkheden en budget. Prachtige degelijke keuken voor een goede prijs is het resultaat.

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten. Fijn dat jullie alles naar tevredenheid hebben ervaren. Prachtig is de keuken zeker... Geniet ervan!

Marthe Lenders
Eindhoven
07-04-2020

“Heel erg blij.”

We wilden een zwarte keuken, maar wisten verder nog niet veel van de mogelijkheden. Door onze keukencoach Rob Martens zijn we erg goed geadviseerd. We hebben nu een mat zwarte keuken met een betonlook blad. Het mooiste vonden wij dat Rob zo goed mee dacht en daardoor hebben we voor apparaten van ATAG die ook mat zwart zijn. We zijn heel erg blij met het eindresultaat!

Bron: Qasa

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt voor jullie review. Het mat zwarte design is echt helemaal de trend van nu, zeker in combinatie met het bijpassende apparatuur van ATAG. Het is een echte eyecatcher geworden! Nogmaals veel kookplezier in jullie prachtige keuken.?

René
's-Hertogenbosch
05-03-2020

“We hadden direct een klik en het gevoel dat we begrepen werden.”

We zijn via via bij Rob terecht gekomen en zodoende bij i-KOOK keukens in Eindhoven.
De samenstelling hadden we zelf redelijk bedacht en wilden bij een aantal op voorhand door ons geselecteerde zaken onze ideeën en wensen bespreken.
Eenmaal bij Rob hadden we direct een klik en het gevoel dat we begrepen werden, zowel qua keuken wensen als gesprekspartner. Wat een gezellige kundige kerel!
Vlot, humorvol, meedenkend en vooral iemand die zijn vak meer dan verstaat! Het eindresultaat is meer dan prachtig geworden naar onze mening! ( en van die van Rob )

Rob, bedankt voor jouw hulp en je no nonsense manier van helpen.

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt voor al jullie complimenten! Het geheel is werkelijk prachtig! Veel werkruimte, goede indelingen en een strak ontwerp! Ik vond het superleuk om jullie te mogen helpen. En de Bossche bollen waren heerlijk... Geniet van jullie keuken!

Karin
Helmond
17-02-2020

“Echte vakmensen.”

Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken. Hij voldoet aan al mijn wensen en dat voor een betaalbare prijs. Er is steeds zo goed meegedacht. Ook de installateurs waren vakmensen.

Kortom ik kan I-KOOK van harte aanbevelen!!

D. Bergman
Wijchen
10-02-2020

“Goede gesprekken, bereikbaarheid en flexibiliteit! 

Via bestaande tevreden klanten bij I-KOOK Eindhoven terecht gekomen en dan specifiek bij Rob. Wat een verademing na meerdere bezoeken bij andere keukenzaken! Rob was enthousiast, dacht goed mee, was kritisch en kwam met ideeën die aansluiten op mijn wensen. En dit alles met goeie humor en de gesprekken voelde goed en prettig aan met een prachtig eindresultaat! I-KOOK, maar met name Rob van harte bedankt voor het coachen naar mijn perfecte keuken en de bereikbaarheid en flexibiliteit tijdens het gehele aankoopproces en oplevering van de keuken. Ga zo door!

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt voor je mooie complimenten en het vertrouwen in I-KOOK! Samen hebben we naar dit eindresultaat gewerkt en het is prachtig geworden! De strakke keuken is van alle gemakken en luxe voorzien! En de frietjes waren heerlijk...? Veel kookplezier toegewenst!

Familie Laurijssen
's-Hertogenbosch
04-12-2019

“Van het begin tot het einde goed advies en  goede begeleiding.”

Van het begin tot het einde goed advies en  goede begeleiding. Tekortkoming dat de afzuigkap niet op een normale manier te bedienen was, dit heeft I-KOOK zonder problemen opgelost!
Al met al zijn wij erg tevreden met het geheel!

Rob Martens
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn!

E. Verheijen
Beers
29-10-2019

“Heel veel geduld en goed advies.”

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe I-KOOK keuken. Bij I-KOOK Eindhoven zijn we zeer goed geholpen door Rob. Hij heeft veel geduld met ons gehad en hij heeft ons goed advies gegeven.
Een hele goede service en ook een goede prijs. Voel me net een prinses met deze ontzettend mooie aanwinst. We bevelen I-KOOK zeker aan!

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat jullie zo blij zijn!

Frans Cools
Tilburg
09-10-2019

“Vriendelijk en zeer behulpzaam, zeker een aanrader!”

Goede ontvangst / goede uitleg en inderdaad geen drang op de koper, vriendelijk en zeer behulpzaam. Afwerking was ook goed en de levering, dus zeer zeker een aanrader.
Normaal gebeurt dit niet, maar vanaf het begin heb ik alles gefotografeerd om te laten zien hoe de start van de keuken is ontstaan, na de montage moest alleen de bovenbouw erop die ik zelf heb gemonteerd met verlichting en aanstaand weekend gaat de koof erop compleet afgewerkt. Wel leuk om te zien hoe een keuken van I-KOOK  eruit uitziet na montage.

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt voor je reactie! Leuk dat je zoveel foto's hebt gemaakt. De keuken is erg mooi geworden en past goed in je woning! Nogmaals veel kookplezier toegewenst!

Suzanne
Eindhoven
13-02-2019

“Zeker niet opdringerig, daarom heb ik gekozen voor I-KOOK.”

Super blij met mijn nieuwe keuken van I-kook! Rob en Oelse dachten heel goed mee tijdens het ontwerpproces: echt meedenken om het binnen mijn budget te laten passen en zeker niet opdringerig om die sale maar te maken. Erg prettig en voor mij een van de redenen om voor I-kook te kiezen.

Rob was ook altijd beschikbaar voor vragen hoe groot of klein ook. Het eindresultaat is echt 100% naar wens!

Rob Martens
Keukencoach

dat we samen ervoor hebben gezorgd dat zowel de weg naar de aankoop als het eindresultaat volledig aansluit op je wensen! Geniet van je nieuwe keuken!

Gert-Jan Spitzen
Lieshout
22-12-2018

“Prijs, personeel en service zijn goed.”

Integere verkopers, die goed luisteren en mooie tips hebben gegeven. Ik ben erg gelukkig met i kook omdat prijs en bediening en service goed zijn.

Mevrouw Ras
Breda
21-12-2018

“Na een lastige zoektocht I-KOOK gevonden, erg blij met het resultaat!”

Via deze weg een klein bedankje voor je grote hulp. Het was lastig een keuken speciaal zaak te vinden die enkel een afzuigkap wilde komen monteren. Gelukkig is het door middel van jouw hulp en leuke, oprechte medewerking gelukt!

Erwin en Rutger hebben de kap snel en vakkundig geplaatst en ik ben erg blij met het resultaat!

Rob, mocht ik een nieuwe keuken nodig hebben weet ik je zeker te vinden!

5 reeten! 😉

Rob Martens
Keukencoach

Uiteraard kunnen we je ook helpen als het enkel om een apparaat gaat. Ik ben blij dat je weer lekker gekruid kan koken en geniet van je nieuwe recepten.

Linda
Eindhoven
05-12-2018

“De goede reviews krijgt I-KOOK niet voor niets.”

Op basis van de goede reviews bij I-KOOK uitgekomen, we waren op zoek naar een hoekkeuken voor rond de 7500. Wij zijn heel prettig geholpen , er werd goed meegedacht en wat ik zelf heel prettig vind ( na een eerdere negatieve ervaring bij een andere keukenwinkel) je word echt totaal niet onder druk gezet. Uiteindelijk een mooie keuken gekocht rond het budget. Wij zijn heel tevreden over de prijs en het verkooptraject.

Bron: Qasa.nl

Rob Martens
Keukencoach

De keuken is erg mooi geworden!

Rob & Greet
Eindhoven
30-10-2018

“Alles in de keuken wat bedacht was met beschikbare budget.”

We liepen I-KOOK binnen zonder verwachtingen want eigenlijk hadden we ergens anders al een keuken gezien en dachten dat we daar voor zouden gaan. De verkoper, Rob Martens, wilde graag de uitdaging aan gaan om ons te overtuigen dat wij bij I-KOOK aan het juiste adres waren voor onze droomkeuken. Rob tekende de keuken met veel kennis en vooral met humor. Luisterde goed wat wij wilde en had verbeterende punten die wij over het hoofd hadden gezien. En zorgde er voor dat wij alles in de keuken hadden wat wij bedacht hadden in het budget wat wij bedacht hadden. Zelfs toen het blad anders was dan wij hadden gedacht heeft Rob er alles aan gedaan om het blad zo te krijgen wat wij wilden. Wij zijn meer dan super tevreden en raden iedereen I-KOOK aan.

Wij hebben onze droomkeuken gerealiseerd mede door de hulp van Rob Martens, onze grote dank daarvoor Rob!!

Rob Martens
Keukencoach

Geniet van jullie nieuwe keuken!

Familie Hootsen
Eindhoven
18-10-2018

“Als klap op de vuurpijl staat er een fantastische nieuwe keuken!”

Over onze ervaring bij I-KOOK kunnen we kort zijn. Helemaal geweldig! Alles klopt van a tot z: de begeleiding, de service, het meedenken, het persoonlijke contact en de humor! En als klap op de vuurpijl staat er een fantastische nieuwe keuken die top is gemonteerd! We zijn super blij met alle grote en kleine beslissingen die we hebben genomen mede dankzij Rob en Oelse!
Mannen, bedankt!

Michael en Kimberly
Eindhoven
30-07-2018

“Mede door de keuken is onze woonkamer één geheel geworden met de keuken als stralend middelpunt!”

In september vorige jaar stapte we binnen bij Rob om een nieuwe keuken uit te zoeken voor de woning waarvan wij in december de sleutel zouden krijgen. Mooie tekening en de keuken was precies geworden zoals wij hem voor ogen hadden.

Maar toen kwam de sleutel en besloten wij te wachten met de keuken definitief te bestellen omdat we tot andere inzichten waren gekomen. Dit was overigens geen probleem en het gehele proces heeft Rob met ons meegedacht aan de juiste opstelling. Uiteindelijk is de hele woning omgegooid en is de keuken verplaatst van voor naar achter in de woning met een flinke verbouwing tot gevolg.

Mede door de keuken is onze woonkamer één geheel geworden met de keuken als stralend middelpunt!

I-KOOK & Rob bedankt voor het prachtige eindresultaat!

VIvian & Marc
Vught
25-07-2018

“Hiervan kunnen andere keukenboeren nog veel leren.”

We hebben in het verleden al een keuken bij Rob gekocht en we zijn deze keer weer speciaal naar hem toe gegaan. Hij neemt echt de tijd voor je, geeft heel goed advies en denkt fijn met je mee. En dit alles met veel enthousiasme, humor en zonder te pushen, waardoor het een open en gezellig gesprek is. Hiervan kunnen andere keukenboeren nog veel van leren.

Het ontwerp is zeer mooi geworden en we kunnen niet wachten tot hij staat.

Korswagen en Graafmans
Tilburg
19-07-2018

“We genieten iedere dag van de mooie afwerking en de fijne apparatuur.”

Nadat we ons huis gekocht hadden, zijn we voor de 3e keer opzoek gegaan naar een keuken.
We houden niet van het spelletje wat er bij de meeste keukenboeren gespeeld wordt: hoge beginnen en veel korting geven, dus vielen er een hoop bedrijven af

I-KOOK was nieuw voor ons en op de site zagen we een keuken die in onze smaak viel
Tijdens de eerste afspraak werd ik al heel enthousiast ontvangen door Rob
Het was een gezellig gesprek en het leek net of we elkaar al langer kenden.
Ook was er heel goed naar mij geluisterd, want ik kreeg 2 tekeningen doorgestuurd , eentje waar Rob, aan de hand van mijn twijfels, een eigen ontwerp van had gemaakt.
Dit is uiteindelijk ook onze keuken geworden.
Het enthousiasme en natuurlijk ook de gunstige prijs hebben bij ons de doorslag gegeven om te kopen bij I-KOOK.

We zijn nu een half jaar verder en de keuken is inmiddels geplaatst en in volle werking.
We genieten iedere dag van de mooie afwerking en de fijne apparatuur.
Tijdens het plaatsen was er een klein mankement aan de kraan, dit werd meteen netjes opgelost.
Wij zijn heel blij met onze keuken en de manier waarop we bij Ikook geholpen zijn.
Ik raad zeker iedereen aan om een keertje te gaan kijken!
Groetjes Nicole Korswagen en Michael Graafmans

Rob Martens
Keukencoach

Wat leuk dat jullie deze positieve ervaring met ons willen delen! Ik vond de gesprekken erg gezellig. Mede doordat we persoonlijke raakvlakken hadden. Leuk dat jullie me uitgenodigd hadden om het eindresultaat te komen bewonderen! Heel veel plezier van jullie keuken!

S. de Keizer
Waalre
27-03-2018

“Goed geholpen, meedenkend en handig zo’n 3D-ontwerp.”

Super leuk dat we tot een mooie deal zijn gekomen. Je hebt me erg goed geholpen door snel te schakelen, goed mee te denken en de keuken meteen “visueel” te maken zodat ik de goede keuzes kon maken.

Enorm bedankt!

Rob Martens
Keukencoach

Ik vond het ook superleuk om je te helpen!

Nicole
Tilburg
13-02-2018

“Hij denkt stap voor stap met je mee.”

We zijn uiteindelijk heel blij met de keuken die we samen met Rob hebben uitgekozen. Hij denkt echt stap voor stap met je mee en komt met creatieve oplossingen. Ik vond het zelf fijn dat we ook veel gelachen hebben. Je zit al gauw een paar uur samen en dan is een ontspannen sfeer erg prettig.

Hariette
Lommel
19-01-2018

“Goed aangesloten bij mijn wensen.”

Zeer mooie keuken geplaatst, past perfect in stijl huis. Goed aangesloten bij mijn wensen.

Freijee
Etten-Leur
16-01-2018

“Goede ervaring met ‘coaches’ i.p.v. opdringerige verkopers!”

Online een afspraak gemaakt en diezelfde dag werden we gebeld door Oelse om een afspraak te plannen. Fijne benadering, persoonlijk advies en contact.

Rob heeft ons geholpen en de keuken eerst nog ingemeten om zeker te zijn dat alles paste en kon zoals we graag wilden.

Kortom, goede ervaring met ‘coaches’ i.p.v. opdringerige verkopers!
P.S. Oelse, bedankt voor de zelf gemaakte appeltaart! hij was heerlijk!

Rob Martens
Keukencoach

Fijn dat ook mijn ‘zelfgemaakte appeltaart’ in de smaak viel!

Ineke van Gent
Eindhoven
07-01-2018

“10 sterren.”

Dankjewel Rob en collega’s voor jullie creativiteit, flexibiliteit en de relaxte sfeer tijdens het ontwerpproces.  Ook na het bestellen van de keuken, is er netjes contact gebleven over wat zaken die nog afgestemd moesten worden.

Wij hebben de keuken die we graag wilden hebben en zijn zeer tevreden met het resultaat!

10 sterren!!!! 🙂 5 is de max toch?????

Rob Martens
Keukencoach

Bedankt namens team Eindhoven!

Karin Smolenaers
Nederweert
02-01-2018

“We hadden er gewoon vertrouwen in, wij raden I-KOOK echt aan!”

Fijne ervaring met I-KOOK. Op een vrijdagavond een afspraak gehad met Rob, hij heeft ons perfect geholpen. Was heel erg meedenken en heeft goede adviezen gegeven. Ondanks dat we eigenlijk niet direct een keuken wilden kopen liepen we met een orderbevestiging de zaak uit! Juist de fijne manier van adviseren maakte dat wij ons totaal niet onder druk gezet voelden en we er gewoon vertrouwen in hadden.

De keuken is door ons zelf geplaatst. Het afleveren van de keuken verliep vlekkeloos, het plaatsen was meer werk dan voorzien (vooral heel erg veel puzzelen) maar het resultaat is fantastisch. Wij raden I-KOOK echt aan!

M. Riethoff
Hilversum
08-11-2017

“Rob was een vriendelijke, meedenkende adviseur.”

Orienteren: Bij meerdere keukenzaken een eerste gesprek. Je bent natuurlijk gek als je dat niet doet. Alle grote ketens zijn eigenlijk een pot nat: Doe er geen zaken mee. Klantonvriendelijk, willen zo snel mogelijk een keuken aan je slijten, zeker in deze drukke tijden waarin er klanten genoeg zijn. De enige partijen waar ik een positief gevoel aan over hield was Aswa Keukens en i-Kook. Uiteindelijk heb ik besloten om met i-Kook zaken te doen, vanwege een betere klik met de verkoper.

Rob was een vriendelijke, meedenkende adviseur en voelde op geen moment als een echte verkoper. Natuurlijk ben ik niet naief en weet ik dat hij dat wel is, maar er is op geen enkel moment aangedrongen op verkoop, handtekeningen of wat dan ook. Het ging in de gesprekken echt over mogelijkheden en keuzes. Toen ik uiteindelijk besloot de keuken te bestellen, was de koop van mijn nieuwe woning nog niet afgerond en werd dat nog als extra ontbindende voorwaarde opgenomen in het koop contractje: Probeer dat maar eens voor elkaar te krijgen bijeen andere partij.

Het enige minpunt dat ik kan noemen gaat over de betaling: i-Kook vereist dat de betaling van de keuken de dag voor levering over gemaakt is, Geen echte aanbetaling ruim vooraf. Idealiter heb je als consument natuurlijk nog een financieel drukmiddel mochten er dingen niet naar wens worden geleverd of naar wens worden gemonteerd. Gelukkig staat i-Kook er om bekend dat ze klantgericht zijn en er alles aan zullen doen om de keuken naar wens op te leveren. Levering en installatie ging bij mij ook in één keer goed. , dus ik raad i-Kook zeker aan.

"Met de nodige humor help ik klanten in hun zoektocht naar een nieuwe keuken. Hierbij komt kennis van interieur, styling en out of the box ontwerpen, goed van toepassing. Elke dag is hetzelfde, maar toch weer anders. Het doet mij goed om een positieve review te lezen, bevestiging van hetgeen we doen. Het leukste vind ik het contact en samen tot een passend ontwerp en samenstelling van de keuken te komen."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.